Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Bende düşük yaptım arkadaşlar ve üstelik 3 yıl 9 ay bebek hasretiyle yanıp tutuştuktan sonra.. çok yeni daha düşüğüm 18 nisan da başlamıştı kanamam ben adet zannetmiştim sadece 2 gün gecikmişti çünkü.. aklıma bile gelmedi gelemedi ben hamile kalamıyordum çünkü !! nerden bilebilirdimm 12 gün devam eden kanama sebebiyle gittiğim gün beta hcg isteyen doktora içimden ne yapmaya çalışıyor demiştim fakat kan testi sonucum 288 çıkınca doktor beni hemen hastaneye yatırdı şoktaydım inanamıyordum hamileydim ama aynı zamanda beni çoktan bırakıp gittiğinide biliyordum içten içe.. 12 gün kanamaya dayanabilir mi ?? :( 2 gün hastanede yattım hergün 50 50 düştü değerlerim kanamam da ilaçlar sayesinde durmuştu ve arkadaşlar şimdi düşükten sonra ilk adetimi oldum bitti hatta .. Çok istiyorum ama hayırlısını istiyorum sağlıklı olsaydı tutunurdu biliyorum ama çok korkuyorum bir dahaki gelişi ne zaman olur kii zaten 3 buçuk yıl sonra gelmişti :(

çok çok geçmiş olsun cnm benim altı yıl sonra gelcek yavrumdu ama nasip işte kelimenin bittiği yer bana dr üç ay dedi ama ben 33 yaşındayım temmuzda hemen başlıcam çalışmaya. zaten akışına falan bırakmıcam bayram sonrası yumoş tkibine gidicem bana kala hemen denerdim ama rahim toparlanması gerekmiş. sen kürtaj falan olmadın sanırım druna sor bir sorun yoksa hemen başla yumoş takibine git veya aşılama yaptır bukadar çokistiyosan hemen başla tedavine. bu acının ilacı tekrar bebeğini karnında hissetmek neden hamiş kalamıosun cnm eşin mi sen mi kaynaklı. düşüğün acısı çok fena ister iki günlük ister üç aylık benimki iki aylıkdı hala inanamıyorum ama umutlu ol en azından gebe kaldık yine kalırız sakın üzülme stres çok etkiliyor. yazın tadını çıkar ve tedavine başla allah tez zamanda bebeğini sana nasip etsin bizi ancak biiler anlarız bütün testlerini yaptır ihmal etme sakın ikiz ikiz olsun inşallah ay benimde ikizim olur inşallah ezanlar okunuyor aminnnn:49::49:

Malesef dun bende bebegımı kaybettım 8+2 haflıktı dun kaontırolum vardı gıttım ve kalp atısları yoktu durmus küçüçük kalbi saat aksam 5 bucukta aldılar onu benden yenıden hamıle kalmak ıstemıyorum cok korkuyorumyıne aynı seylerı yasarım dıye neolur bana bı akıl verın cok zor durumdayım

Malesef dun bende bebegımı kaybettım 8+2 haflıktı dun kaontırolum vardı gıttım ve kalp atısları yoktu durmus küçüçük kalbi saat aksam 5 bucukta aldılar onu benden yenıden hamıle kalmak ıstemıyorum cok korkuyorumyıne aynı seylerı yasarım dıye neolur bana bı akıl verın cok zor durumdayım

çok geçmiş olsun.. zor bir durum ne desek boş şuanda senin için ama kendini bırakma metanetli olmaya çalış. bu yaşadıklarımızda bizi biz yapan tecrübelerimizden bir tanesi.. Rabbim en kısa zamanda tekrar nasip eder.. telaşlanma ilk düşüğün sanırım.. olabiliyor herkes yaşıyor bak burada ki onca arkadaş aynı şeyleri yaşadık ama güçlü olmak zorundayız tekrar tekrar bıkmayıp mutlu sona ulaşana kadar deneyeceğiz. bence gerekli araştırmanı yaptır ve bir adet döneminden sonra korunma ve hemen dene yeniden güzel bir şekilde olur inşallah..

çok çok geçmiş olsun cnm benim altı yıl sonra gelcek yavrumdu ama nasip işte kelimenin bittiği yer bana dr üç ay dedi ama ben 33 yaşındayım temmuzda hemen başlıcam çalışmaya. zaten akışına falan bırakmıcam bayram sonrası yumoş tkibine gidicem bana kala hemen denerdim ama rahim toparlanması gerekmiş. sen kürtaj falan olmadın sanırım druna sor bir sorun yoksa hemen başla yumoş takibine git veya aşılama yaptır bukadar çokistiyosan hemen başla tedavine. bu acının ilacı tekrar bebeğini karnında hissetmek neden hamiş kalamıosun cnm eşin mi sen mi kaynaklı. düşüğün acısı çok fena ister iki günlük ister üç aylık benimki iki aylıkdı hala inanamıyorum ama umutlu ol en azından gebe kaldık yine kalırız sakın üzülme stres çok etkiliyor. yazın tadını çıkar ve tedavine başla allah tez zamanda bebeğini sana nasip etsin bizi ancak biiler anlarız bütün testlerini yaptır ihmal etme sakın ikiz ikiz olsun inşallah ay benimde ikizim olur inşallah ezanlar okunuyor aminnnn:49::49:

Sağol canımmm bizim eşimin tahlilleri de benim tahlillerimde ne gerekiyorsa yapıldı hormon tahlilleri sperm tahlilleri rahim filmi v.s. aklına ne geliyorsa.. ama bir sebep bulunamadı bu hamileliğimde kendiliinden kaldım tedavisiz... bundan sonrası içinde şimdilik tedavi falan istemiyorum daha önce yumurtlama takibi çatlatma iğnesi falan olmuştu ama hiçbiri işe yaramamıştı daha zamanı olmadığına inanıyorum ben geçen ay 41 meryem suresi okumuştum bittiği gibi hamile kalmışım ama dediğim gibi gene olmaz diye bilemedim fark edemedim nasip değilmiş.. korunmuyorum yine her zamanki gibi :) hayırlısı bakalım sana da çok çok geçmiş olsun evet ben kürtaj olmadım rahim temiz görünüyor dedi doktorum şimdi sadece folic plus kullanıyorum o kadar

Bildiğim ve emin olduğum tek şey sağlıklı bebek düşmez tutunur derler canım beniim biz ne kadar üzülsekte bilemiyoruz ki rabbim bizi nelerden koruyor vücudumuz nasıl mükemmel bir yapıdaki tehlikeyi anında fark edip gerekli önlemleri kendiliğinden alıyor üzülme demek kolay bende yaşadım seninki büyük üzüntün daha fazla farkındayım ama kafana takmak anca seni yıpratıcak herşerde bir hayır var unutma sakın ve kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman başla yeniden.. burda asıl mesele 3 ay 5 ay korunmak değil kendini hazır hissettiğinde korunmayı bırakmak :(

Sağol canımmm bizim eşimin tahlilleri de benim tahlillerimde ne gerekiyorsa yapıldı hormon tahlilleri sperm tahlilleri rahim filmi v.s. aklına ne geliyorsa.. ama bir sebep bulunamadı bu hamileliğimde kendiliinden kaldım tedavisiz... bundan sonrası içinde şimdilik tedavi falan istemiyorum daha önce yumurtlama takibi çatlatma iğnesi falan olmuştu ama hiçbiri işe yaramamıştı daha zamanı olmadığına inanıyorum ben geçen ay 41 meryem suresi okumuştum bittiği gibi hamile kalmışım ama dediğim gibi gene olmaz diye bilemedim fark edemedim nasip değilmiş.. korunmuyorum yine her zamanki gibi :) hayırlısı bakalım sana da çok çok geçmiş olsun evet ben kürtaj olmadım rahim temiz görünüyor dedi doktorum şimdi sadece folic plus kullanıyorum o kadar

anlıyorum canım aynı şeyleri bende yaşadım rahim filmi spermiyogram kaçkere. laproskopi genetik testler bir yığın kağıt var elimde. tahlil falan yani herşey normal benim hiç şüphem yok kendimden eşimdede bir sorun yok oyüzden hemen denicem ben şu adetim bi gelsin hiç korunmak falan yok. ben hayıt suyu içmişti hamile kaldığım ay yine başlıcam valla hi mucize gibi bakalım ne olacak. zaten adet gelsin dra gidicem kontorele bakalım rahim nasıl ay okadar boşum ki bir an evvel gelsin istiyorum tekrar korku morku yok patoloji temiz çıktı gerçi. inşallah buradaki herkes tektek kucağimiza alırız. meryem suresini bende yapmıştım ama ara vermiştim adet olunca neyse allah nasip eder yine inşallah vazgeçme emin ol gelecek o bebişler.........

allah sabır versin seni en iyi anlıyan buradaki arkadaşlar gerisi hikaye.bende 9 haftalık kaybettim 3 mayısda allahım bidaha yaşatmasın. olumsuz düşünme aynı şey olacak diye bişey yok millet peşpeşe kaç düşük yapıyor da banamısın demiyor vallahi duyduklarım beni şok etti. 6 aylıkken 8 aylıkken yapanlar sonra hemen amile kalanlar sağlıklı doğum yapanlar var. patlojiye gittimi temiz çıkarda bisorun yok tur. ama genetik tedtlerinizi yaptır mayı ihmal etme canım. ayrıca umutsuzluk yok bu derdin panzehiri tekrar hamiş kalmak. biraz zaan geçsin bak ferahlayıp yine isteyeceksin bebişini.çok dua et ve ben bu defa allahım nasip ederse bbeğime gözüm gibi bakıcam 9 ay kimselere demicem yataktan kalkmıcam dr nederse yapıcam iğne ilaç herşeye razıyım yeterk olsun.ayaklarnı sıcak tut sakın üşütme ceviz fındık süt iç cabucak toparlan pes etmek yok canım benim korkma allah hr daim yanımızda.üzülme stres çok olumsuz etkiliyor muş bana hastanedeki ebe dedi sakın yıpratma kendini yine olacak sağlıkla inşallah güçlü ol tamammı eşin için yuvan ve gelecek bebeğin için:23:

Yaşım genç olmasına rağmen 3 yıl önce evlendim. Geçen yıl gebe kaldım ancak büyük bir rahatsızlık sonucu hem bebeğimi hem de tekrar anne olabilme ihtimalimi kaybettim. Bunun üzerine eşimle geçimsizlik falan derken geçen ay boşandık.
Allah kimseye böyle bir dert vermesin...

allah sabır versin seni en iyi anlıyan buradaki arkadaşlar gerisi hikaye.bende 9 haftalık kaybettim 3 mayısda allahım bidaha yaşatmasın. olumsuz düşünme aynı şey olacak diye bişey yok millet peşpeşe kaç düşük yapıyor da banamısın demiyor vallahi duyduklarım beni şok etti. 6 aylıkken 8 aylıkken yapanlar sonra hemen amile kalanlar sağlıklı doğum yapanlar var. patlojiye gittimi temiz çıkarda bisorun yok tur. ama genetik tedtlerinizi yaptır mayı ihmal etme canım. ayrıca umutsuzluk yok bu derdin panzehiri tekrar hamiş kalmak. biraz zaan geçsin bak ferahlayıp yine isteyeceksin bebişini.çok dua et ve ben bu defa allahım nasip ederse bbeğime gözüm gibi bakıcam 9 ay kimselere demicem yataktan kalkmıcam dr nederse yapıcam iğne ilaç herşeye razıyım yeterk olsun.ayaklarnı sıcak tut sakın üşütme ceviz fındık süt iç cabucak toparlan pes etmek yok canım benim korkma allah hr daim yanımızda.üzülme stres çok olumsuz etkiliyor muş bana hastanedeki ebe dedi sakın yıpratma kendini yine olacak sağlıkla inşallah güçlü ol tamammı eşin için yuvan ve gelecek bebeğin için:23:

ben 8 senelık evlıyım 8 seneır vajınısmusla ugrastım 9 ay oldu vanısmus belasından kurtulalı ılk gebelıgım ve ılk bebegımdı ama olmadı salı gunu tekrar cagırdı dr kontrole bakalım ne dıcek ama cok yıprandım dıle kolay 8 sene bekledım ama olmadı vardır bundada bır hayır of cok zor allahım yardım etsın herkese kelıme bulamıyorum konusmaya beklemekten baska carem yok. üzgünüm içim acıyor bendemi söküp aldılar benden tarıfı yok acımın en ıyı sızler anlarsınız benı

Cnm cok gecmis olsun Alkah sabir versin. Guclu olmak zorundasın; zorundayız. Allahim beterinden korusun ne durumda olanlar var. Simdi karamsar olman cok normal acin taze.hicte gecmeyecek ama bi sure sonra hayal edip umutlanacaksin.umutsuz yasanmaz çünkü. Kendini yıpratma lütfen. Dimdik durmalı birbirimize destek olmalıyız.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

anlıyorum canım aynı şeyleri bende yaşadım rahim filmi spermiyogram kaçkere. laproskopi genetik testler bir yığın kağıt var elimde. tahlil falan yani herşey normal benim hiç şüphem yok kendimden eşimdede bir sorun yok oyüzden hemen denicem ben şu adetim bi gelsin hiç korunmak falan yok. ben hayıt suyu içmişti hamile kaldığım ay yine başlıcam valla hi mucize gibi bakalım ne olacak. zaten adet gelsin dra gidicem kontorele bakalım rahim nasıl ay okadar boşum ki bir an evvel gelsin istiyorum tekrar korku morku yok patoloji temiz çıktı gerçi. inşallah buradaki herkes tektek kucağimiza alırız. meryem suresini bende yapmıştım ama ara vermiştim adet olunca neyse allah nasip eder yine inşallah vazgeçme emin ol gelecek o bebişler.........

ne kadardır bebek istiyodun canım kaç yıllık evlisin

Yaşım genç olmasına rağmen 3 yıl önce evlendim. Geçen yıl gebe kaldım ancak büyük bir rahatsızlık sonucu hem bebeğimi hem de tekrar anne olabilme ihtimalimi kaybettim. Bunun üzerine eşimle geçimsizlik falan derken geçen ay boşandık.

Amin canım ya ne denir bilemedim çok geçmiş olsun rahatsızlığın neydi ??

Tansiyonum 28 e çıktı fenalaştım. Beyin damarlarımda çatlama oluşmuş, bilincim kapalıydı zaten. Vücuttaki dengesizlik yüzünden bebeğim vefat etmiş. Almak zorunda kalmışlar. Yoğun kanama olunca rahmi de almak zorunda kalmışlar. 10 gün sonra kendime geldiğimde artık bambaşka ve berbat bir dünya vardı karşımda. Olan biteni anlattıklarında attığım çığlık hala kulaklarımda...

ne kadardır bebek istiyodun canım kaç yıllık evlisin

ben altı yıllık evli olucam haziran 8 de. aho yıllar yılı bekle tam kavuştum derken kaybet ama umutluyum hemen olack sanki içime doğuyor. ben canla başla uğraşıcam ve tatil pilanları yapıyorum biraz kafa dağıtmak lazım en iyisi valla stres olmazsa bebek hemen geliyomuş.bayramda nasipse gidicez inşallah eşimde çok istiyor çok yıprandık hiç kimseyi göresimiz yok şimdi bayram da eş dost vah vahlar yeter çekemem artık biz kaçmaya karar verdik kocişle deniz güneş sefam olsun birazda neşe olsun umut olsun. gezin tozun arkadaşlar kafa rahat bebek gelir meraketmeyin allah tez zamanda kavuştursun hepimizi inşallah aminnn

ben 8 senelık evlıyım 8 seneır vajınısmusla ugrastım 9 ay oldu vanısmus belasından kurtulalı ılk gebelıgım ve ılk bebegımdı ama olmadı salı gunu tekrar cagırdı dr kontrole bakalım ne dıcek ama cok yıprandım dıle kolay 8 sene bekledım ama olmadı vardır bundada bır hayır of cok zor allahım yardım etsın herkese kelıme bulamıyorum konusmaya beklemekten baska carem yok. üzgünüm içim acıyor bendemi söküp aldılar benden tarıfı yok acımın en ıyı sızler anlarsınız benı

canım seni anlıyorum ama üzülerek bebeğini uzaklaştırma bak artık vaji deyilsin yine olacak. bana hastanede çok ağlıyodum bukadar üzülürsen hormon dengen bozulur haile kalalmazsın dediler ebe vardi o dedi yani çok sıradan bir olaymış bu düşük yapmak. üzüzlme sakın toparlan bak görcen hemen yinehamile kalınca keşke bukadar üzülmeseydim diceksin. evet acımızın tarifi yok bende altı yıl olacak sen sekiz yıl ama naplım allah ın takdiri önümüze bakalım dünyanın sonu deyil. bir deyil beştane yaparsın hiç meraketme kendini kahretme arkadaşım tek çare duayla tekrar bebeğimizin yolunu gözlemek. allah halimizi görmüyomu merhametsizmi töbe haşa kuzun yine gelicek hiç şüphen olmasın. eşimle öğrendiğimizde kalbinin durduğunu sarılıp ağladık katıla katıla halimizi taş görse inanki dayanamaz ağlardı o an allaha el açtık ikimizde bize yine yavrumuzu nsip et dedik evlat acısının tarifi yokmuş allahım isyan etmiyoruz dedik takdiri ilahi.olacak yine anne olucaz rabbim in imtihanı sabır canım inanki bebeğin gelecek............:49::49::49:

canım çok geçmiş olsun inan çok üzüldüm ama vardır bundada bi hayır bende 7 ay önce kaybettim bebeğimi hemde 18 haftalıkken aynı korkuları yaşadım halada yaşıyorum ama benim tavsiyem çok uzun süre korunma gün geçtikçe acı hafiflemiyo çünkü:43::43:

Dert var dert var Allah yar ve yardımcın olsun Rabbim yolunu hep açık kılsın

Tansiyonum 28 e çıktı fenalaştım. Beyin damarlarımda çatlama oluşmuş, bilincim kapalıydı zaten. Vücuttaki dengesizlik yüzünden bebeğim vefat etmiş. Almak zorunda kalmışlar. Yoğun kanama olunca rahmi de almak zorunda kalmışlar. 10 gün sonra kendime geldiğimde artık bambaşka ve berbat bir dünya vardı karşımda. Olan biteni anlattıklarında attığım çığlık hala kulaklarımda...

Dert var dert var yani kardeşim Allah yar ve yardımcın olsun Rabbim yolunu hep açık kılsın

Bebeğini kaybeden tüm kadınlara burdan geçmiş olsun diyorum fakat umudunuzu yitirmeyin. olur olmayacak birşey yok. ben de kilodan dolayı gebe kalamıyoum.

kızlar kac gundur gırıyorum kımse yok az once bır doktorsıtesınde bı vıdeo ızledım dusuk yapıp nekadr sonra hamıle kalmak ıcın dr dusukten sonra ılk adet kanamsı gectıkten sonra hamıle kalınabılır bır sakınca yoktur daha oncelerı onerıyorduk 3 ay 6 ay ı sımdı ıse gerek yok dıyor sıze kac ay verdı dr korunma bendaha gıtmedım dr salı gunu randevum var ama kurtaj oldugum gun cok aglıyodum dr yanında uzulme gene olur 3 ay sonra dedı acaba bana korunma mı verecek yaa keske vermese ben hemen kamıle kalmak ıstıyorum forumda okudum dr korunma vermıs uygulamsılar 1 sene 3 ay 14 ay hamıle kalamıamıslar tabı takdırı ilahı ama ben zamanı bosa harcamak ıstemıyorum hemen inş olur sadece 1 adet donemı gecsın ondan sonra korunmayı bırakıcam tabı dr ıns korunma vermez bana bu arada mübarek miraç kandiliniz kutlu olsun .. bu mubarek gunde alllah kucaklarımızı doldursun

Back
X