- 25 Aralık 2012
- 2.031
- 1.661
- 133
- Konu Sahibi minik_kelebek
- #16.501
Bende düşük yaptım arkadaşlar ve üstelik 3 yıl 9 ay bebek hasretiyle yanıp tutuştuktan sonra.. çok yeni daha düşüğüm 18 nisan da başlamıştı kanamam ben adet zannetmiştim sadece 2 gün gecikmişti çünkü.. aklıma bile gelmedi gelemedi ben hamile kalamıyordum çünkü !! nerden bilebilirdimm 12 gün devam eden kanama sebebiyle gittiğim gün beta hcg isteyen doktora içimden ne yapmaya çalışıyor demiştim fakat kan testi sonucum 288 çıkınca doktor beni hemen hastaneye yatırdı şoktaydım inanamıyordum hamileydim ama aynı zamanda beni çoktan bırakıp gittiğinide biliyordum içten içe.. 12 gün kanamaya dayanabilir mi ??2 gün hastanede yattım hergün 50 50 düştü değerlerim kanamam da ilaçlar sayesinde durmuştu ve arkadaşlar şimdi düşükten sonra ilk adetimi oldum bitti hatta .. Çok istiyorum ama hayırlısını istiyorum sağlıklı olsaydı tutunurdu biliyorum ama çok korkuyorum bir dahaki gelişi ne zaman olur kii zaten 3 buçuk yıl sonra gelmişti
![]()
çok çok geçmiş olsun cnm benim altı yıl sonra gelcek yavrumdu ama nasip işte kelimenin bittiği yer bana dr üç ay dedi ama ben 33 yaşındayım temmuzda hemen başlıcam çalışmaya. zaten akışına falan bırakmıcam bayram sonrası yumoş tkibine gidicem bana kala hemen denerdim ama rahim toparlanması gerekmiş. sen kürtaj falan olmadın sanırım druna sor bir sorun yoksa hemen başla yumoş takibine git veya aşılama yaptır bukadar çokistiyosan hemen başla tedavine. bu acının ilacı tekrar bebeğini karnında hissetmek neden hamiş kalamıosun cnm eşin mi sen mi kaynaklı. düşüğün acısı çok fena ister iki günlük ister üç aylık benimki iki aylıkdı hala inanamıyorum ama umutlu ol en azından gebe kaldık yine kalırız sakın üzülme stres çok etkiliyor. yazın tadını çıkar ve tedavine başla allah tez zamanda bebeğini sana nasip etsin bizi ancak biiler anlarız bütün testlerini yaptır ihmal etme sakın ikiz ikiz olsun inşallah ay benimde ikizim olur inşallah ezanlar okunuyor aminnnn