- 27 Nisan 2016
- 869
- 1.608
- 63
- 40
Bakalim nasip kismet saglikli olsun da Allah ne zaman nasip ederse birlikte insallah :)belki bu ay müjdeli haber gelir senden :)) inşallahhh hayırlı ve sağlıklı olsunda
Evet canım bende de kürtaj sonrası pek belirti olmadı. Normalde 1 hafta öncesinde bel ağrısı göğüslerde şişkinlik ve ağrı oluyordu ama kürtaj sonrası olmadı hatta adet mi yoksa kürtajdan dolayı lekelenme mi diye düşünmüştümmerhaba kızlar size birşey soracağım. kürtajdan önceki dönemlerimde regli olmadan önce belirtiler olurdu. göğüs ağrısı gibi ama kürtajdan sonra hiç belirtim olmadı sizlerdede böyle değişiklik ol dumu
tek değilmişim demekki sağol bigi verdiğin içinEvet canım bende de kürtaj sonrası pek belirti olmadı. Normalde 1 hafta öncesinde bel ağrısı göğüslerde şişkinlik ve ağrı oluyordu ama kürtaj sonrası olmadı hatta adet mi yoksa kürtajdan dolayı lekelenme mi diye düşünmüştüm
Bişey değil canımtek değilmişim demekki sağol bigi verdiğin için
Gogus belirtisi her zaman olmaz canim benim suan hafif ucu açıyor o kadarAyy hadi insallah hayirli haberler aliriz canim ama benim goguslerimde degisiklik yok normalde adet olcakken bile 3 4 gun onceden agri falan olurdu .simdi hic bise yok
Şu an ne kadarlık ? Tekrar bi sorun yaşamamıştır inşallahArkadaşım düşük yaptıktan sonra hemen hamile kaldı tekrardan işallah sende öyle olursun
İnşallah canım. Benimde sağlıklı olsaydı bebeğim 19 ocak doğumlu olucaktı. Seninle aynıymış hemen hemen. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım6 haftalık şuanlık bir riski yok işallah olmaz
İnşallah canım. Benimde sağlıklı olsaydı bebeğim 19 ocak doğumlu olucaktı. Seninle aynıymış hemen hemen. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
Umutsuzluğa kapılmıyorum canım ama bu heyecanı yaşadığım nasıl bi duygu olduğunu bildiğim için hemen hamile kalmak istiyorum tekrar. Tabi hayırlısı ne zamansa o zaman olsun ama insan istiyor biran önce işteAmin Can'ım işallah en kısa zamanda sende tekrardan yaşardın umutsuzluğa kesinlikle kapılma
Ne zaman kürtaj oldun cnm bide yeni gebelikten önce de ayrıntılı test yaptırılır heralde değil mi?Kızlar ben kalp atışlarını duymuştum ama sonra durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım.ilk gebeliklerde olur dediler ama ben ikna olmadım test yaptırdım pıhtılaşma çıktı.korkutmak istemem ama ben bir kez daha bebeğimi kaybetmek istemediğim icin test yaptırmıştım aklınızın bir köşesinde olsun
Hayır Tsh tiroid hormon testi.Pihtilasma rutin kan testlerinde çıkmaz.özel olarak bakılması gerekirKizlar bu kanda pihtilasma testi TSH olarak gecen test mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?