Düşük yapan ?

belki bu ay müjdeli haber gelir senden :)) inşallahhh hayırlı ve sağlıklı olsunda

Evet canım bende de kürtaj sonrası pek belirti olmadı. Normalde 1 hafta öncesinde bel ağrısı göğüslerde şişkinlik ve ağrı oluyordu ama kürtaj sonrası olmadı hatta adet mi yoksa kürtajdan dolayı lekelenme mi diye düşünmüştüm

tek değilmişim demekki sağol bigi verdiğin için

Ayy hadi insallah hayirli haberler aliriz canim ama benim goguslerimde degisiklik yok normalde adet olcakken bile 3 4 gun onceden agri falan olurdu .simdi hic bise yok

Kızlar ben kalp atışlarını duymuştum ama sonra durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım.ilk gebeliklerde olur dediler ama ben ikna olmadım test yaptırdım pıhtılaşma çıktı.korkutmak istemem ama ben bir kez daha bebeğimi kaybetmek istemediğim icin test yaptırmıştım aklınızın bir köşesinde olsun

Ayy hadi insallah hayirli haberler aliriz canim ama benim goguslerimde degisiklik yok normalde adet olcakken bile 3 4 gun onceden agri falan olurdu .simdi hic bise yok
Gogus belirtisi her zaman olmaz canim benim suan hafif ucu açıyor o kadar

Arkadaşım düşük yaptıktan sonra hemen hamile kaldı tekrardan işallah sende öyle olursun

Şunuda belirteyim risk yok diye hiçbir şekilde yükseklere uzanma ağır kaldırma yapmamak lazım rabbim kimseye göstermesin o acıyı dikkat etmek lazım

Kizlar ben bugun ucuz testlerden yapptim negatif cikti adet gunum bugundu.. 10 gunden beri hala kasik ve bel agrim var ama adet olmadim.. adet gunu testi negatif olup sonra hamileligini ogrenen varmi ???? 2 Ay once kurtaj olmustum hic korunmadik kurtaj sonrasi 35. Gunde adet oldum.. bugunde ilk adetimden sonra 35 gun siz 2. Adetinizi ne zaman olmustunuz insalaah hamileyimdir

İnşallah canım. Benimde sağlıklı olsaydı bebeğim 19 ocak doğumlu olucaktı. Seninle aynıymış hemen hemen. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım

Amin Can'ım işallah en kısa zamanda sende tekrardan yaşardın umutsuzluğa kesinlikle kapılma

Amin Can'ım işallah en kısa zamanda sende tekrardan yaşardın umutsuzluğa kesinlikle kapılma
Umutsuzluğa kapılmıyorum canım ama bu heyecanı yaşadığım nasıl bi duygu olduğunu bildiğim için hemen hamile kalmak istiyorum tekrar. Tabi hayırlısı ne zamansa o zaman olsun ama insan istiyor biran önce işte

Ne zaman kürtaj oldun cnm bide yeni gebelikten önce de ayrıntılı test yaptırılır heralde değil mi?

Merhaba kızlar. Hepinize geçmiş olsun insallah en kısa zamanda sağlı gebeliklerimiz olur. Olanlarda hayırlısıyla kucaklarina alırlar insallah. Benim bir sorum olacaktı sizlere. Kurtajdan sonra esimle birlikteligimizde kanamam ve yanmam oluyor böyle bir sorunu olan oldu mu? Iki adet donemi geçti kurtajdan sonra ama halen devam ediyo şikayetim doktora gittim ilaç kullandım gecmedi ne yapmalıyım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…