Düşük yapan ?

Gecmis olsun. Benim bebegimin de 8 haftalikken kalbi durdu aldilar 3 ay korunun dedi. Bugun kontrolum vardi doktor yine 3 ay dedi

Kizlar bana doktorum korunma dedi su an korunmuyorum. Yeni yapilan arastitmalara gore korunmak gerekmiyor dedi ekstra bi durum yoksa. Zaten rahim hazir olmadan hamile kalamazsin dedi.hayirlisi olsun bakalim

Ben ilk düştüğünden sonra çok düzenli oldu erken bile geliyordu sonraki düştüğüm 2 ay önceydi geçen ay 3 bu ay 1 gün gecikti

noldu hamilemiymiş sin topiğimizin ilk hamilesi
Ya oruçlu oruçlu hiiiiç ugraşamam kan vermeylee dedim bide sabah uyanamadım tabii . Bakalım bir kaç güne gideriminşallah ama muhtemelen var regl 4 gün gecikti belirtilerdende anlıyorum. İnşallah sorunsuz ilerler hayırlısıylaa :)

Kürtaj varsa 3 ay beklenmesi gerekiyor diye biliyorum doktorunuz daha doğrusunu bilir söyler tabiiki ama vücut kendini toparlaması lazımmışş. Ama bana sorarsan herşey kafada bitiyo bi problem yazılmışsa zaten olur takılma kendini hazırla çivi çiviyi sökermiş öyle der benim doktorum :)) Sen rahatbol yeter kii

Doğru söylüyorsun başka bi doktora gittiğimdede bana rahim kendini toparlamadan zaten hamile kalamazsın demişti bu ayda bekliycem bakalım bir sonraki reglimden sonra zaten 3 ay olmuş olucak.

Doğru söylüyorsun başka bi doktora gittiğimdede bana rahim kendini toparlamadan zaten hamile kalamazsın demişti bu ayda bekliycem bakalım bir sonraki reglimden sonra zaten 3 ay olmuş olucak.
Bide folic asit kullan eğer kullanmıyosan. İnşallah sağlıklı hayırlı bi şekilde bebişlerimiz olur :)

Bide folic asit kullan eğer kullanmıyosan. İnşallah sağlıklı hayırlı bi şekilde bebişlerimiz olur :)
kullanıyorum canım ben ilk hamileliğimden önce inofolic toz kullanmıştım doktorum onun çok etki ettiğini söylemişti. Şuan progestan ve folik asit kullanıyorum bakalım inşallah çift çizgileri görürüz:)

inşallah canım hepimizin tek temennisi bu

bende düşük riskim varken progestan kullanmıstım folik asitde kürtajdan sonra bıraktım tekrar başlıcam bgn progestana cocuk yoksada devam etsek mi yani

bende düşük riskim varken progestan kullanmıstım folik asitde kürtajdan sonra bıraktım tekrar başlıcam bgn progestana cocuk yoksada devam etsek mi yani
Canım doktorum 3 ay boyunca kullanmamı rahimi toparlayacağını ve adetlerimi düzene sokacağını soyledi 100mg kullanıyorum hamileyken düşük riskinde 200mg kullanıyodum bu çok yönlü bi ilaç pcos hastalığı olan bi arkadaşımda progestan kullanarak hamile kalmıştı bakalım hayırlısı kendiliğimden kalamazsam klomenle tedaviye devam ilk hamilelğimde o şekilde olmuştu zaten .

inşallah hepimiz bir önce kavusalım hayırlı sağlıklı bi şkeilde yazvrularımıza bnde kullanayım o zaman bnde ilk 100 luk basladım sonra 200 lük olmustu

inşallah hepimiz bir önce kavusalım hayırlı sağlıklı bi şkeilde yazvrularımıza bnde kullanayım o zaman bnde ilk 100 luk basladım sonra 200 lük olmustu
yinede doktoruna danış istersen canım gerçi zararı olmayan bi ilaç forumları gezerken progestanla hamile kalan çok kişi varmış en yakın arkadaşımda öyle olunca doktoruma söyleyecektim ki zaten ben söylemeden kendi verdi :) İnşallah bir sonraki reglimden sonra başlıycam denemelere inşallah sağlıklı bir şekilde kavuşuruz bebişlerimize

bende bu ay değil temmuz reglden sonra düşünüorum bende sağlıkçıyım progestan yüksekliğim yok yani sıkıntı olcanı samıyorum ama genede bidki ay dr sorup başalayayım progestana en iiyisi

bende bu ay değil temmuz reglden sonra düşünüorum bende sağlıkçıyım progestan yüksekliğim yok yani sıkıntı olcanı samıyorum ama genede bidki ay dr sorup başalayayım progestana en iiyisi
bahsettiğim arkadaşıma doktorum üç ay kullan regl olmazsan hamilesin demişti ve üç ayın sonunda hamile kalmıştı. İnşallah bizdede olumlu etkiler yapar.

İnşallaaaahhh canım hayırlısıyla ♡♡ :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…