- 27 Nisan 2016
- 411
- 547
- 23
Gecmis olsun. Benim bebegimin de 8 haftalikken kalbi durdu aldilar 3 ay korunun dedi. Bugun kontrolum vardi doktor yine 3 ay dedimerhaba kızlar bende aranıza yeni kaltıldım. Nisanda bende 8 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için aldırmak zorunda kaldım. Doktorum bir ay bekliycez demişti ama cesaretim yok malesef sorum şu sizler kürtaj sonrası ne kadar beklediniz yada beklemeyi düşünüyorsunuz yeni bir hamilelik için.
bende öyle düşünüyorum ilk reglimi oldum bir sonraki reglimide bekliycem bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.
Gecmis olsun. Benim bebegimin de 8 haftalikken kalbi durdu aldilar 3 ay korunun dedi. Bugun kontrolum vardi doktor yine 3 ay dedi
Ya oruçlu oruçlu hiiiiç ugraşamam kan vermeylee dedim bide sabah uyanamadım tabii . Bakalım bir kaç güne gideriminşallah ama muhtemelen var regl 4 gün gecikti belirtilerdende anlıyorum. İnşallah sorunsuz ilerler hayırlısıylaa :)noldu hamilemiymiş sin topiğimizin ilk hamilesi
Kürtaj varsa 3 ay beklenmesi gerekiyor diye biliyorum doktorunuz daha doğrusunu bilir söyler tabiiki ama vücut kendini toparlaması lazımmışş. Ama bana sorarsan herşey kafada bitiyo bi problem yazılmışsa zaten olur takılma kendini hazırla çivi çiviyi sökermiş öyle der benim doktorum :)) Sen rahatbol yeter kiimerhaba kızlar bende aranıza yeni kaltıldım. Nisanda bende 8 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için aldırmak zorunda kaldım. Doktorum bir ay bekliycez demişti ama cesaretim yok malesef sorum şu sizler kürtaj sonrası ne kadar beklediniz yada beklemeyi düşünüyorsunuz yeni bir hamilelik için.
Doğru söylüyorsun başka bi doktora gittiğimdede bana rahim kendini toparlamadan zaten hamile kalamazsın demişti bu ayda bekliycem bakalım bir sonraki reglimden sonra zaten 3 ay olmuş olucak.Kürtaj varsa 3 ay beklenmesi gerekiyor diye biliyorum doktorunuz daha doğrusunu bilir söyler tabiiki ama vücut kendini toparlaması lazımmışş. Ama bana sorarsan herşey kafada bitiyo bi problem yazılmışsa zaten olur takılma kendini hazırla çivi çiviyi sökermiş öyle der benim doktorum :)) Sen rahatbol yeter kii
Bide folic asit kullan eğer kullanmıyosan. İnşallah sağlıklı hayırlı bi şekilde bebişlerimiz olur :)Doğru söylüyorsun başka bi doktora gittiğimdede bana rahim kendini toparlamadan zaten hamile kalamazsın demişti bu ayda bekliycem bakalım bir sonraki reglimden sonra zaten 3 ay olmuş olucak.
kullanıyorum canım ben ilk hamileliğimden önce inofolic toz kullanmıştım doktorum onun çok etki ettiğini söylemişti. Şuan progestan ve folik asit kullanıyorum bakalım inşallah çift çizgileri görürüz:)Bide folic asit kullan eğer kullanmıyosan. İnşallah sağlıklı hayırlı bi şekilde bebişlerimiz olur :)
Ya oruçlu oruçlu hiiiiç ugraşamam kan vermeylee dedim bide sabah uyanamadım tabii . Bakalım bir kaç güne gideriminşallah ama muhtemelen var regl 4 gün gecikti belirtilerdende anlıyorum. İnşallah sorunsuz ilerler hayırlısıylaa :)
Kizlar aranizda dusuk yapip adeti duzensiz olan varmi benim cok gecikiyo
kullanıyorum canım ben ilk hamileliğimden önce inofolic toz kullanmıştım doktorum onun çok etki ettiğini söylemişti. Şuan progestan ve folik asit kullanıyorum bakalım inşallah çift çizgileri görürüz:)
Canım doktorum 3 ay boyunca kullanmamı rahimi toparlayacağını ve adetlerimi düzene sokacağını soyledi 100mg kullanıyorum hamileyken düşük riskinde 200mg kullanıyodum bu çok yönlü bi ilaç pcos hastalığı olan bi arkadaşımda progestan kullanarak hamile kalmıştı bakalım hayırlısı kendiliğimden kalamazsam klomenle tedaviye devam ilk hamilelğimde o şekilde olmuştu zaten .bende düşük riskim varken progestan kullanmıstım folik asitde kürtajdan sonra bıraktım tekrar başlıcam bgn progestana cocuk yoksada devam etsek mi yani
Canım doktorum 3 ay boyunca kullanmamı rahimi toparlayacağını ve adetlerimi düzene sokacağını soyledi 100mg kullanıyorum hamileyken düşük riskinde 200mg kullanıyodum bu çok yönlü bi ilaç pcos hastalığı olan bi arkadaşımda progestan kullanarak hamile kalmıştı bakalım hayırlısı kendiliğimden kalamazsam klomenle tedaviye devam ilk hamilelğimde o şekilde olmuştu zaten .
yinede doktoruna danış istersen canım gerçi zararı olmayan bi ilaç forumları gezerken progestanla hamile kalan çok kişi varmış en yakın arkadaşımda öyle olunca doktoruma söyleyecektim ki zaten ben söylemeden kendi verdi :) İnşallah bir sonraki reglimden sonra başlıycam denemelere inşallah sağlıklı bir şekilde kavuşuruz bebişlerimizeinşallah hepimiz bir önce kavusalım hayırlı sağlıklı bi şkeilde yazvrularımıza bnde kullanayım o zaman bnde ilk 100 luk basladım sonra 200 lük olmustu
yinede doktoruna danış istersen canım gerçi zararı olmayan bi ilaç forumları gezerken progestanla hamile kalan çok kişi varmış en yakın arkadaşımda öyle olunca doktoruma söyleyecektim ki zaten ben söylemeden kendi verdi :) İnşallah bir sonraki reglimden sonra başlıycam denemelere inşallah sağlıklı bir şekilde kavuşuruz bebişlerimize
bahsettiğim arkadaşıma doktorum üç ay kullan regl olmazsan hamilesin demişti ve üç ayın sonunda hamile kalmıştı. İnşallah bizdede olumlu etkiler yapar.bende bu ay değil temmuz reglden sonra düşünüorum bende sağlıkçıyım progestan yüksekliğim yok yani sıkıntı olcanı samıyorum ama genede bidki ay dr sorup başalayayım progestana en iiyisi
İnşallaaaahhh canım hayırlısıyla ♡♡ :)kullanıyorum canım ben ilk hamileliğimden önce inofolic toz kullanmıştım doktorum onun çok etki ettiğini söylemişti. Şuan progestan ve folik asit kullanıyorum bakalım inşallah çift çizgileri görürüz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?