- 3 Haziran 2016
- 72
- 21
- 3
- 31
Yok henüz şüphe kuzum hastaneye geldm ultrasnda baktı bişi demedi kan tahlili istediTest yapmismiydin gebelik varmi acil doktoruna danis canim
Canim o kan pihtisi olabilir. Bende bekarken falan da oluyordu. Belki oyle bir seydir. Insallah bebek degildir ki o aciyi yasama. Bebegin de saglikla en kisa zamanda gelain insallahKızlar çok korkuyorum acil bakınn !! Adetime 3 gün var ama şuan lavaboda benden bi parça et parcası geldi düşük mü ama kan yok
Benimde hikayem seninle ayni kese bozuktu ve bebegimin 8. Hafta kalbi durdu kurtaj olmak zorunda kaldim yeni yeni toparliyorum allahim yardimcin olsunSelam kizlar Rabbim en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı gebelik nasip etsin..
Benim yıllarca olmadı bebeğim (erkek infertilitesi var)doktorlar da sadece tüp bebekle olur diye bizde hemen başladık ..2tüp bebek tedavisinden sonra şükür hamile kaldım ,ama malesef baştan beri beta hcg değerlerim düşük ve keseyi doktor düzensiz buldu. O yüzden öğrendiğimizden beri her an kaybedeceğiz gerçeğiyle yaşıyoruz.. Suan 7+4 haftalik oldu bebek ,kalp atışı da var ama kesemiz 5haftalik kalmış.. Doktor kalbi durursa kürtaj olur diyor. Veya evde kanamayla kendim atarim.
Mart başı polip ameliyatı geçirdim. Nisanda 2.tüp bebek tedavim oldu tekrar anestezi alıp masaya yatmak gözümde çok büyüyor..
Kendim atarsam ağrı olurmu merak ediyorum. Kürtaj da nasıl bir işlem. Sonrası 'nda günlük hayatımıza dönüyor muyuz??
Bebeğim daha icimde ve ben bunları düşündüğüm için çok üzgünüm. Yoksa herşeyin hAyırlısı sağlıklısı olsun isterdim..
Selam kizlar Rabbim en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı gebelik nasip etsin..
Benim yıllarca olmadı bebeğim (erkek infertilitesi var)doktorlar da sadece tüp bebekle olur diye bizde hemen başladık ..2tüp bebek tedavisinden sonra şükür hamile kaldım ,ama malesef baştan beri beta hcg değerlerim düşük ve keseyi doktor düzensiz buldu. O yüzden öğrendiğimizden beri her an kaybedeceğiz gerçeğiyle yaşıyoruz.. Suan 7+4 haftalik oldu bebek ,kalp atışı da var ama kesemiz 5haftalik kalmış.. Doktor kalbi durursa kürtaj olur diyor. Veya evde kanamayla kendim atarim.
Mart başı polip ameliyatı geçirdim. Nisanda 2.tüp bebek tedavim oldu tekrar anestezi alıp masaya yatmak gözümde çok büyüyor..
Kendim atarsam ağrı olurmu merak ediyorum. Kürtaj da nasıl bir işlem. Sonrası 'nda günlük hayatımıza dönüyor muyuz??
Bebeğim daha icimde ve ben bunları düşündüğüm için çok üzgünüm. Yoksa herşeyin hAyırlısı sağlıklısı olsun isterdim..
Sağol canım bilgilendirmen için bir kere yaşayınca insan korkuyor işte aynı şeyleri yaşamaktan. Allahım birdaha o duyguları yaşatmasın kimseye, bebişin hayırlı olsun.selam kızlar, 2 kere bebeğim çok küçükken düştü.. sizleri kendi yaşadıklarımla bilgilendirmek isterim. ikisi de hemen hemen 5 haftalıkken düştü. İki düşük arasında 1-2 ay vardı. Tabi arka arkaya düşük olunca endişelenip testler yaptırmak istedim. Şu anki kadın doğum doktoruma gittim ve durumu anlattım. Bilinçli olduğum için bu küçük gebeliklerin farkında olduğumu, kadınların farkında olmadan sıklıkla böyle kimyasal düşükler yatığını ve testlere gereksiz paralar vermememi söyledi. Ama ben kafam rahat etsin diye pıhtılaşma vs testlerini yaptırdım hepsi negatif çıktı. Şu an 28 haftalık hamileyim ve çok şükür sorunsuz ilerliyor. Şunu bilin erken dönemde yaşanan düşükler kesinlikle sağlıksız gebelikler. Ne yaparsanız yapın, ne kadar kendinizi korursanız koruyun düşeceği varsa düşüyor. Sağlıklı olan gebelikler de ne yaparsak yapalım tutunup yaşamaya devam ediyor. Kendinizi strese sokup düşük ihtimali varsa gebeliğinizde boşuna riski artırmayın. Düşük riski olanların Allah yardımcısı olsun...
Sağol canım bilgilendirmen için bir kere yaşayınca insan korkuyor işte aynı şeyleri yaşamaktan. Allahım birdaha o duyguları yaşatmasın kimseye, bebişin hayırlı olsun.
Etmi yok kan pıhtısımıKızlar çok korkuyorum acil bakınn !! Adetime 3 gün var ama şuan lavaboda benden bi parça et parcası geldi düşük mü ama kan yok
Dusukden sonra korundun mu peki hic korunmadin mi benim bebegimde duştu 5 haftalikdi tekrar istiyorumhamileliğimden 2 ay önce bende düşük yaptım. ama o bebekte yeniymiş zaten 10 gün gecikmiştim. doktora gitmeye hazırlanırken kanamam oldu. parçayı patolojiye gönderdik bebek olduğunu öğrendim. doktorum üzülme düşüğün arkası hamileliktir dedi. 2 ay sonra hamile kaldım. darısı başınıza.( düşük değil hamile kalma başınıza)
hayır normal kendiliğinden düştüğü için korunmamıştım. doktorum düşüğün arkası hamileliktir. heran hamile kalırsın demişti. 1 veya 2 ay sonda diğer bebeğime hamile kaldım. oda 9 haftaıniçindeyken kalbi durdu kürtaj oldum. 3 ay korunacağım.Dusukden sonra korundun mu peki hic korunmadin mi benim bebegimde duştu 5 haftalikdi tekrar istiyorum
Can'ım ben düşük yaptıktan 1 ay sonra hamile kaldım ama yine bebeğimi kaybettim o yüzden biraz bekle kendini toparla 4 ay bekle yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorsan ama kişiye göre de değişebilir her ihtimale karşı ben bekle derim .Bayanlar dusuk yapip sonra hemen hamile kalan var mi .. Dun bebegimi dusurdum hic agrim falanda olmadi ama hayirlisi..
selam kızlar, 2 kere bebeğim çok küçükken düştü.. sizleri kendi yaşadıklarımla bilgilendirmek isterim. ikisi de hemen hemen 5 haftalıkken düştü. İki düşük arasında 1-2 ay vardı. Tabi arka arkaya düşük olunca endişelenip testler yaptırmak istedim. Şu anki kadın doğum doktoruma gittim ve durumu anlattım. Bilinçli olduğum için bu küçük gebeliklerin farkında olduğumu, kadınların farkında olmadan sıklıkla böyle kimyasal düşükler yatığını ve testlere gereksiz paralar vermememi söyledi. Ama ben kafam rahat etsin diye pıhtılaşma vs testlerini yaptırdım hepsi negatif çıktı. Şu an 28 haftalık hamileyim ve çok şükür sorunsuz ilerliyor. Şunu bilin erken dönemde yaşanan düşükler kesinlikle sağlıksız gebelikler. Ne yaparsanız yapın, ne kadar kendinizi korursanız koruyun düşeceği varsa düşüyor. Sağlıklı olan gebelikler de ne yaparsak yapalım tutunup yaşamaya devam ediyor. Kendinizi strese sokup düşük ihtimali varsa gebeliğinizde boşuna riski artırmayın. Düşük riski olanların Allah yardımcısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?