Düşük yapıp kan sulandırıcı iğne ile bebeğine kavuşan var mı?

merhaba arkadaşlar herkese çok çok geçmiş olsun diliyorum. bende buraya yeni üye oldum, bende 2 defa bebeğimi kaybettim ilk hamileliğim 1 aylıkken 2. 8 haftalık iken kalbi durdu aldılar. şimdi genetik merkezde araştırmada sonucunu çok merak ediyorum, acaba bendede kan pıhtılaşmasımı var? inşallah 3. hamileliğimde aynı sorunları yaşamam bilmiyorumkismile

geçmiş olsun canım Allah kimseye nasip etmesin bu rahatsızlığı Alah herkezi bebeğine kavuştursun

merak ettim ne diyeti verdi doktor,biraz anlatırmısın.bende sorayım doktora

merhaba bende kullanıyorum aynı iğneden koldan ve bacaktan vuruyorum sen nerden vuruyosun

merhaba kızlar ben 3 düşük yaptım doktorum 0.4 cleaxane iğne kullanmam gerektiğini söyledi düşüğe yönelik yapılan tahlillerimde hiç birşey çıkmadı hematolojideki doktorum ise pıhtılaşman yok iğneyi tavsiye edemem dedi. çünkü riskleri çok fazla imiş mide kanaması,beyin kanaması,burun kanması vs..olabiliyormuş bunları düşününce kime güveneceğimi şaşırdım bende pıhtılaşma yok ama kadın doğumcular kullanmam gerektiğini söylüyorlar..sizce ne yapmalıyım kullanan arkadaşlar lütfen yardım edin bana doktorunuz risklerini anlattı mı size???

bende mthfr :heterozigot 1.dış gebelikti erken teşhisle ucuz atlattım 2.10haftalıktı kalbi durdu ve kürtaj 3. 26 haftalıktı erken doğumla kaybettim geçen sene bu zamanlar.dr.yaşam has.deki alp efendiydi.ilgisiz,diyeceğini söyleyip konu kapatan,sempatik gözükmeye çalışan:mymeka: bir adamdılmaz:.iş ki riskli gebeyi takip etmek önemli olan bence. çok şeyler yazmak istiyorum ama uzatmayayım canım
şimdi hangi dr.a gidiyorsun.andevada hicran hanıma gittim iyide çok yoğun birde anadoludaki erhan beye gidicem işte bütçeyide kafama çok takıyorum anadoluda ssk yokta Allahtan hayırlısı artık :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

merak ettim ne diyeti verdi doktor,biraz anlatırmısın.bende sorayım doktora

rahatsızlığım heterozigot doktor bana folbiol vitamin hapı coraspin 100 verdi yanındada diyet verdi diyet verdi diyet sanırım kanı cıvıltmak için faydalı ilaç da kullandığım için diyette olması gerekenlerde balık sakatatlar, sucuk salam sosis, çikolota yapay tatlandırıcıla rbulgur,fındık ceviz,et tavuk köfte büyüklüğü kadar yiyeebiliyorum, brokoli, bezelye falan hep yasak3 kaşık pilav, 10 ince dilim ekmek 2 çay bardağı süt 2 çay bardağı yoğurt 2 kibrit kutusu kadar beyaz peyaz peynir ve etsiz sebze yemekleri yiyebiliyorum böle bir diyet zor bi diyet ama bebek için katlanmak lazım hamilelik boyuncada haplara diyete vede clexan 0.2 iğnesi vurulucam canım

hamilelik ayrı zor(tatlı bir zorluk aslında) iğneler cok agrılı bir de üstüne diyet, ne diyeyim Allah emeklerinin karsılığını versin

yok daha gitmedim, gidince sorarım ama senin tamamn farklı bi durumun var sanırım bende kan pıhtılasma sorunu var, sende galiba heterozigot sorunu var sanırım benim durum biraz farklı

kızlar herkese merhaba.......şimdi yazdıklarınızı okudumda banada umut ışığı oldunuz.....maalesef benimde 3 düşük kaybım var......bendede kan pıhtılaşması sorunu çıktı.... bu rahatsızlığım 2.ci düşüğümden sonra belli oldu...dr.um 3.de coraspirin verdi,ama yeterli olmadı......şimdi başka dr.a gittim oda kan pıhtılaşmasında terk coraspirinin yeterli olmadığını yanında iğnede kullanmam gerektiğini söyledi.....iğneyi öneren dr. prof.......tek aspirini öneren dr. doç.......ama bu kez iğne kullanmaya karar verdim.........tabii hamile kalabilirsem........benim 3 hamileliğimde tüp bebekti........zaten üzüntümü ikiye katlayan olayda hamileliklerimi tüp bebek yöntemiyle elde ediyor olmam.......bu beni dahada çok üzüyor........arkadaşlar bu sözüme kızmayın lütfen ama,sizler en zaından doğal yolla hamile kalabiliyorsunuz.....düşük taabikide çok zor hepimiz yaşadık bunları ama.birde benim gibi hamileliğini çok zor şartlar altında elde eden kişi için üzüntüm,acım ikiye katlanıyor........ama bana bugün çok moral oldunuz.........inşallah hepimiz sağlıkla.sıhhatle yavrularımızı kucağımıza alırız.......sevgiler......

yok daha gitmedim, gidince sorarım ama senin tamamn farklı bi durumun var sanırım bende kan pıhtılasma sorunu var, sende galiba heterozigot sorunu var sanırım benim durum biraz farklı

evet bende heterozigot varda ikiside kanda pıhtılaşma değilmi zaten yoksa heterozigotun başka bir anlamımı var ben kan pıhtılaşması diye biliyorum bende bide hemosistoin de var

dilekcim kan pıhtılaşması 2 çeşit heterozigot ve homozigot

hetero. düşük seviyeli oluoo.o yüzden iğne lerin düşük dozda kullanılması lazım.çoğu doktor hetero. önemsemioo.ama yinede iğne kullanılmalı canım

canım benimkide heterozigo beni bilgilendirdiğin için teşekkür ederim bende gözümde çok büyütmüştüm biraz olsun rahatlattın beni sağolasın bugün kan testiiçin doktora gittim raporlarımıda götürdüm oda baktı çok önemlki değil dedi umarım bu sefer düşük yapmadan bebeğimi kucağıma alırım Allahım herkese nasip etsin inş

merhaba dılek bende senın gıbı ıkı dusuk yaptım ıkıncı dusukten sonra kan pıhtılasması teshısı konuldu hacettepede bı profosore gıdıyorum banada aynı hapları verdı hamıle kalana kadar kullanmam gerektıgını soyledı hamıle kalıncada bırakmamam gerektıgını ve dozlarını arttıracagını soyledı doktorun soyledıgıne gore kullanmanda bı sakınca yoktur dıye dusunuyorom sakıncası olsa hamıle kalınca bırak derdı heralde dozu hakkında bı bılgım yok banada aynı dozda verdı ıgneyı sımdı hamıle kalmayı beklıyorum dort gozle

canım bende hacettepeye sinan beye gidiyorum diyetim var bide benim 2 ay doldu tedavi için bu ay korunmadık bügün kan testi yaptırdım ama negatif çıktı umarım bidahaki aya hamile kalırım inş umarım seninde istek ve dileklerin gerçekleşir.

dilek merhaba...benim kan pıhtılaşmasıda heterizegot.......peki dr.un sana iğne kullandıracakmı??*

çiçek merhaba......bak bu heterozigot ve homozigotun farkını bende bilmiyodum......çok teşekkürler........peki heterozigotta iğnenin dozajı ne kadar oluyor ?cevaplarsan çok memnun olurum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…