merhaba arkadaşlar herkese çok çok geçmiş olsun diliyorum. bende buraya yeni üye oldum, bende 2 defa bebeğimi kaybettim ilk hamileliğim 1 aylıkken 2. 8 haftalık iken kalbi durdu aldılar. şimdi genetik merkezde araştırmada sonucunu çok merak ediyorum, acaba bendede kan pıhtılaşmasımı var? inşallah 3. hamileliğimde aynı sorunları yaşamam bilmiyorumkismile
aynen canım insanın başına gelmeyince bilmiyo bu günümüze de şükür umarım dediğin gibi kucağımıza alırız hepimizde Allahım herkezin gönlüne göre versin bende coraspin folbiol vitamin hapı kullanıyorum yanındaDA doktor diyet verdi ahmile kalıncada clexan 0.2 iğne vurulucam hergün sezeyan dedin takıldım şlimdi kan pıhtılaşması olan ve iğne kullananlar sezeryanmı oluyolarmış
bendede kanda pıhtılaşma var
6+3 ikiz hamileyim.. bende claxine 04 kullanıyorum.. ayrıca aspirinde verdi.....
şuana kadar problem yaşamadım....
ben hiç kayıp yaşamadan yaptırmıştım genetik testlerimi......
arkadaşlar bende 2 düşük yaptım kalpleri durdu ikisindede meleklerimin. suan 1 ay oldu. bende hsg cektiricem sonrada tıpa tahlile gidicem. sanırım bende de yüksek ihtimal pıhtılasma problemi var. umarım tedavi olur bi sorunum cıkmaz. cok korkuyorum. bana dua edin
merak ettim ne diyeti verdi doktor,biraz anlatırmısın.bende sorayım doktora
rahatsızlığım heterozigot doktor bana folbiol vitamin hapı coraspin 100 verdi yanındada diyet verdi diyet verdi diyet sanırım kanı cıvıltmak için faydalı ilaç da kullandığım için diyette olması gerekenlerde balık sakatatlar, sucuk salam sosis, çikolota yapay tatlandırıcıla rbulgur,fındık ceviz,et tavuk köfte büyüklüğü kadar yiyeebiliyorum, brokoli, bezelye falan hep yasak3 kaşık pilav, 10 ince dilim ekmek 2 çay bardağı süt 2 çay bardağı yoğurt 2 kibrit kutusu kadar beyaz peyaz peynir ve etsiz sebze yemekleri yiyebiliyorum böle bir diyet zor bi diyet ama bebek için katlanmak lazım hamilelik boyuncada haplara diyete vede clexan 0.2 iğnesi vurulucam canım
hamilelik ayrı zor(tatlı bir zorluk aslında) iğneler cok agrılı bir de üstüne diyet, ne diyeyim Allah emeklerinin karsılığını versin
yok daha gitmedim, gidince sorarım ama senin tamamn farklı bi durumun var sanırım bende kan pıhtılasma sorunu var, sende galiba heterozigot sorunu var sanırım benim durum biraz farklı
dilekcim kan pıhtılaşması 2 çeşit heterozigot ve homozigot
hetero. düşük seviyeli oluoo.o yüzden iğne lerin düşük dozda kullanılması lazım.çoğu doktor hetero. önemsemioo.ama yinede iğne kullanılmalı canım
arkadaşlar benimde kanda pıhtılaşma rahatsızlığım var 2 kere düşük yaptım ilk düşüğümden sonra rahatsızlığım öğrenildi 2. gebeliğimde zübeyde hanıma gittim günüm geçer geçmez gittim ama tam belli değil bir hafta sonra gel dedi bir hafta geçmeden düşük yaptım. şimdiki doktorum çok iyi 2 ay folbiol vitamin hapı ve coraspin100 kullandım 2 aydan sonra hamile kalırkalmaz clexan 02 kullanıcam ama çok endişeliym tekrar düşük yaparmıyım acaba die hamile olduğumu öğrenene kadar coraspin100 kullansam bi sakıncası olurmu acaba bebeğe bide cleaxan 02 dozu düşükmü acaba doktor bu dozu verdi yardımlarınızı bekliyorum tşk edrm
merhaba dılek bende senın gıbı ıkı dusuk yaptım ıkıncı dusukten sonra kan pıhtılasması teshısı konuldu hacettepede bı profosore gıdıyorum banada aynı hapları verdı hamıle kalana kadar kullanmam gerektıgını soyledı hamıle kalıncada bırakmamam gerektıgını ve dozlarını arttıracagını soyledı doktorun soyledıgıne gore kullanmanda bı sakınca yoktur dıye dusunuyorom sakıncası olsa hamıle kalınca bırak derdı heralde dozu hakkında bı bılgım yok banada aynı dozda verdı ıgneyı sımdı hamıle kalmayı beklıyorum dort gozle
canım benimkide heterozigo beni bilgilendirdiğin için teşekkür ederim bende gözümde çok büyütmüştüm biraz olsun rahatlattın beni sağolasın bugün kan testiiçin doktora gittim raporlarımıda götürdüm oda baktı çok önemlki değil dedi umarım bu sefer düşük yapmadan bebeğimi kucağıma alırım Allahım herkese nasip etsin inş
dilekcim kan pıhtılaşması 2 çeşit heterozigot ve homozigot
hetero. düşük seviyeli oluoo.o yüzden iğne lerin düşük dozda kullanılması lazım.çoğu doktor hetero. önemsemioo.ama yinede iğne kullanılmalı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?