düşük yumurta rezervi ve kalitesi, başarısız tüp bebek denemesi

Üzücü aynı şeyi yaşamışız.;(orda 0 embryo oldu 2 ay sonra devlet hastanesi tüp bebeğe gittim blast embriyolarm oldu(herhangi bir destek vitamin ilaç kullanmadan) Bazı yerler fazla abartılmıs onu anladım.Kimisine iyi gelmiştir bişe diemem.Ama gittiğim dr bile o tedavinin benm için uygun olmadıgını söylemişti.Tekrar tedaviye başlayacakmısın?
Şuan çok soğudum ,sanırım baslamayacagim,bı sure kendime zaman ayiracagim,bu süreçte belki fikrim degisir

Evet bahcecide,oncekilerde mutlaka iyi kalite 3.gun embriyom oluyordu,tedaviden önce estrofem kullandirdilar,normalde o transferden önce kullanılır, 10 gün kullanınca adet olup tedaviye başladım,300 gonal f ve 75 fostimon,klomen kullandirdilar,ilk gün 9tane yumurta var demişlerdi ,çok sevinmiştim,ama elde var sıfır,giden paraya mı yanayım,iki günde bir 8 saatlik yol gittigimemi,yoksa yıkılan umutlarıma mi?
Allah yardımcınız olsun çok zor .. beklemek verilen emekler çok zorlu süreçler . İnşallah ümidinizi kaybetmeyin yeniden bir güçlenin 🙏🏻
Estrofemi adetten önce kullandırmalarının sebebi neydi sizde peki

Allah yardımcınız olsun çok zor .. beklemek verilen emekler çok zorlu süreçler . İnşallah ümidinizi kaybetmeyin yeniden bir güçlenin 🙏🏻
Estrofemi adetten önce kullandırmalarının sebebi neydi sizde peki
Adetin ikinci günü 3 tane yumurta gördüm demişti adetin ilk gününden sayarak 21. Gün estrofeme başlattı yumurtalıkları uyarıp daha çok yumurta elde etmek için,sonra 10 tane yumurta var dedi,protokolümuz bu olacak dedi ve tüp bebek ignelerine başladık.yani estrofem yumurta sayısını arttırmış dediğine gore

Adetin ikinci günü 3 tane yumurta gördüm demişti adetin ilk gününden sayarak 21. Gün estrofeme başlattı yumurtalıkları uyarıp daha çok yumurta elde etmek için,sonra 10 tane yumurta var dedi,protokolümuz bu olacak dedi ve tüp bebek ignelerine başladık.yani estrofem yumurta sayısını arttırmış dediğine gore
Bende bu süreçteyim reglden 1 hafta önce kullanmaya başla dedi dr . Foliküller güzel olsun dedi de . Bu kadar üstüne soramıyorsınız üniversite hastanesi olunca maalesef size sormak istedim tabi herkesin tedavisi farklı ama estrofem daha çok herkesin kullandığı genel bir seh olduğundan size sormak istedim . İnsallah gönlünüze göre olsun hersey 🙏🏻

Bende bu süreçteyim reglden 1 hafta önce kullanmaya başla dedi dr . Foliküller güzel olsun dedi de . Bu kadar üstüne soramıyorsınız üniversite hastanesi olunca maalesef size sormak istedim tabi herkesin tedavisi farklı ama estrofem daha çok herkesin kullandığı genel bir seh olduğundan size sormak istedim . İnsallah gönlünüze göre olsun hersey 🙏🏻
Umarım bende de fazlalastırır bendede işe yarar inşallah

Merhaba, yaşım 37, amh değerim 0.2. Geçen ay bir tüp bebek denemem oldu fakat yumurtalar boş çıktı. Yeniden denemek istiyorum ama aynı şeyle karşılaşmaktan korkuyorum. Ankara için doktor öneriniz var mıdır benin durumuma çare olabilir dediğiniz?
Merhaba, yumurta sayısından ziyade kalitesi önemli. Yumurta sayım normaldi ama sebepsiz infertilite nedeniyle bebeğimiz olmadı yıllarca. Embriyog İdil hanım var. Instagramdan bulmuştum. Kendisi de tüp bebek annesi. Online eğitimleri oluyor. Ben de katıldım tedavi öncesi. Beslenmenin yumurta kalitesi ile doğrudan ilişkisi var. Eğitimde, Instagram'da paylaştıklarını anlatıyor daha derli toplu biçimde. Eğitime katılmak çok gerekli değil belki. Yeme içme listeleri paylaşıyor. İdil Bozkurt incelemek isterseniz aklınızda bulunsun.

Merhaba, yaşım 37, amh değerim 0.2. Geçen ay bir tüp bebek denemem oldu fakat yumurtalar boş çıktı. Yeniden denemek istiyorum ama aynı şeyle karşılaşmaktan korkuyorum. Ankara için doktor öneriniz var mıdır benin durumuma çare olabilir dediğiniz?
Merhaba, bir arkadaş daha yazmış İdil Bozkurt embriyolog onu takip edin mutlaka bir de Kevser kurnaz diyetisyen o da tüp bebek üzerine çalışıyor bence ona da danışabilirsiniz. Önemli olan kalite gerçekten ben de benzer durumdayım aynı yaştayız gazi üniversitesi hastanesinde tedavi görüyorum ben memnunum ismail güler Prof. Yalnız sıkıntı bizim gibi hastalar zor hastalar yumurta kalitemiz sayımız hepsi düşük. İlk tedavide 3 yumurta toplandı 2 boş 1 yarı dolu çıktı döllenme olmadı , 2 ay ara verdik beslenmeme olduğunca dikkat ettim takviyeler kullandım vs ama yine 3 yumurta 2 boş 1 dolu çıktı o da kaliteliydi çok şükür dollendi ve transfer oldu Salı günü test günüm ama dün erken gebelik testi yaptım negatif olduğu için çok heveslenmiyorum kısmet Allah’a ne zaman derse o zaman artik yola devam. Ama ben beslenmenin ve takviyelerin çok faydalı olduğunu düşünüyorum bu olumsuz olsa bile devam edeceğim takviye beslenme spor ne varsa yapacağım. Biz uğraşacağız elimizden geleni yapacağız gerisi Allah’ın takdiri. Ama lütfen moral bozmayın olmayacak bir şey yok.

Bana doktor sadece fermera verdi. Adetin 2. Günü başlayıp çift doz 5 gün süreyle kullanacağım. Doğal siklus olacak. Yani bu kadarıyla yumurta elde edebilecek miyiz bilmiyorum. Takviyeler de kullanmaya başladım ama tüp bebek sürecine girdikten sonra kullanmaya başlamak için geç kaldım sanırım. Doktor herhangi bir takviye önermedi, sorduklarımı da geçiştirdi bu arada. Pek inanmıyor muhtemelen faydalı olduklarına.

Bana doktor sadece fermera verdi. Adetin 2. Günü başlayıp çift doz 5 gün süreyle kullanacağım. Doğal siklus olacak. Yani bu kadarıyla yumurta elde edebilecek miyiz bilmiyorum. Takviyeler de kullanmaya başladım ama tüp bebek sürecine girdikten sonra kullanmaya başlamak için geç kaldım sanırım. Doktor herhangi bir takviye önermedi, sorduklarımı da geçiştirdi bu arada. Pek inanmıyor muhtemelen faydalı olduklarına.
Nerede tedavi görüyorsunuz acaba ? Klomen tedavisiyle aynı oluyor sanırım değil mi hap kullanıyorsunuz. Aret kamar varmış İstanbul’da o da böyle uyguluyormuş da ankarada benzer tedavi uygulayan yer arıyordum ben de.

Bende bir önceki denememde hiç takviye kullanmamıştım ,
3. Gün iyi kalite deniliyor çok anlamıyorum taze tarasnfer oldu tutmadı hayırlısı tabi şimdi aylardır vitamin takviye kullanıyorum bir de böyle denemek istedim özel dr onermişti hiç bırakmadan devam ettim .
Şu anda üniversite hastanesinde tedavi görüyorum umarım işe yarar . Hiç belli olmaz nasip işi bunlar takviye de olacak diye bir şey yok faydası var kı yok mu onu da bilmiyoruz . Hersey kısmet 💜 doğru zamanda inşallah

Nerede tedavi görüyorsunuz acaba ? Klomen tedavisiyle aynı oluyor sanırım değil mi hap kullanıyorsunuz. Aret kamar varmış İstanbul’da o da böyle uyguluyormuş da ankarada benzer tedavi uygulayan yer arıyordum ben de.
Aret beyi düşünüyorsanız aklınız da şüphe olmadan bende ona gidin . Benim şuan yumurtalarım toplandı dondurma işlemi yaptılar z. Doktor çok iyi yaklaşımı konuşması insana güven veriyor . Bide gereksiz hiç bişey istemiyor .

Aret beyi düşünüyorsanız aklınız da şüphe olmadan bende ona gidin . Benim şuan yumurtalarım toplandı dondurma işlemi yaptılar z. Doktor çok iyi yaklaşımı konuşması insana güven veriyor . Bide gereksiz hiç bişey istemiyor .
Aret beyi düşünüyorum ama benim için çok zor ankaradayim çünkü :/

Back
X