Merhaba, bir arkadaş daha yazmış İdil Bozkurt embriyolog onu takip edin mutlaka bir de Kevser kurnaz diyetisyen o da
tüp bebek üzerine çalışıyor bence ona da danışabilirsiniz. Önemli olan kalite gerçekten ben de benzer durumdayım aynı yaştayız gazi üniversitesi hastanesinde tedavi görüyorum ben memnunum ismail güler Prof. Yalnız sıkıntı bizim gibi hastalar zor hastalar yumurta kalitemiz sayımız hepsi düşük. İlk tedavide 3 yumurta toplandı 2 boş 1 yarı dolu çıktı döllenme olmadı , 2 ay ara verdik beslenmeme olduğunca dikkat ettim takviyeler kullandım vs ama yine 3 yumurta 2 boş 1 dolu çıktı o da kaliteliydi çok şükür dollendi ve transfer oldu Salı günü test günüm ama dün erken gebelik testi yaptım negatif olduğu için çok heveslenmiyorum kısmet Allah’a ne zaman derse o zaman artik yola devam. Ama ben beslenmenin ve takviyelerin çok faydalı olduğunu düşünüyorum bu olumsuz olsa bile devam edeceğim takviye beslenme spor ne varsa yapacağım. Biz uğraşacağız elimizden geleni yapacağız gerisi Allah’ın takdiri. Ama lütfen moral bozmayın olmayacak bir şey yok.