Düşük

Cok sevindim senin adina İNŞALLAH sağlıkli bir bebek dünyaya getirirsin canım

ayy ne güzel nir haber canım gözün aydın sağlıkla kucagına alırsın ıns . ama daha once kan pıhtılasması testını yaptırdın mı ıgne sakınca yaratmasın

Cok sevindim senin adina İNŞALLAH sağlıkli bir bebek dünyaya getirirsin canım
. Cok teaekkur ederim insallah her seyim yolunda gider. Ben hicbir test yaptirmadim bu ay doktorumla konusmustuk yaptiracaktik hepsini ama hamileligimin devam ettiggini ogrenince yaptiramadm. Doktorum deneyimli bir doktor o bana kesemin belli bir boyuya geldiginde igne yapicani soyledi. Haftaya kontrolum var insallah allahim yardimcim olur. Ben kolay hamile kaliorum cok sukur ama kalp atislari olusmuyor sorun bu insallah bu sefer rabbim yardimcim olur

İnşallah canim haftaya kontrole gidince tekrar yaz bize olurmu

Hanımlar çok gecmis olsun bende 5 eylülde düsük yaptim 6 haftalik hamileydim düsügümden sonra hic adet görmedim bu zamana kadar sadece 26-28 eylül arasi cok az bir kanamam oldu doktorum demisti bir ay sonra tekrar hamile kalabilirsin diye bende adetim düzene girsede tekrar hamile kalabilsem diye düsünüyorum. Rabbim hepinize sag salim cocuklar nasip etsin

Canimmm çok evindim rabbimm sglikla kucahina almayi da Nasil etsin hadi güzel haberler ver bize burdan

Meraba.. benim bi kızım war Rabbim ilk çocuğumu aramadan hemen werdi Wè sorunsuz bi hamilelik geçirdim 2 sene önce bi cocuk daha düşündük ama 3 düşük yaşadım en son mayısta kürtaj oldum fakülteye profosöre gittim genetik tahlilleri kan pıhtılaşmasi wirusler gecirdigim wirusluhastaliklar war mi yok mu rahim filmi eşimin Sperm tahliline warincaya hersey arastirildi bi çocuğum olduğu halde doktorum riske birakamayiz dedi Wè hiç birinde bişe çıkmadı ama bu dusukler neden oluyo anlamıyorum tesadüf 3 kere üst üste olurmu bilemedim çok kötü bi psikoloji insanın hayatını alt üst ediyo resmen(((( bu arada doktorum bana corsaprin werdi zararı olmaz belki faydasını görürsün dedi şimdi kullanıyorum inşallah faydasını görürüm Rabbim herkese nasip etsin annelik duygusunu...

Benim de gecen yaz bebegin kalbi 9 haftalikken durdu zaten nazlı atiyordu.Sonra 2.cocuk fikrimiz olmadigi icin korunduk.Korunmayi biraktigim ilk ay hamile kaldim ve su an bir erkek bebek bekliyorum hersey de yolunda gidiyor hic merak etme daha cabuk bile hamile kalabilirsin

slm kızlar nasılsınız bende 2buçuk ay oldu kürtaj olalı kürtaj sonrası adet miktarım çok azaldı sizinkilerde öylemi

Bnm de 1 sefer basima geldi canim.dr ikincidede olursa arastrrz demisti sana da ilkinden sonra oylemo demislerdi

Kalbi durduktwn snr her hangi bir arastrma yapildimi canim sperm testi vs

Arkadaşlar benim bu ara bütçem biraz sıkıntıda bebeğimin kalp sesi Yok düşmesini bekliyoruz ama büyük ihtimalle küretaj olacağım devlet hastanesinde olsam bir daha hamile kalmam zor olur mu riskli olur mu
Özelde yaptıranlar ne kadara yaptırdınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…