- 26 Nisan 2016
- 654
- 415
- 33
- Konu Sahibi ilknurtanem
-
ayy ne güzel nir haber canım gözün aydın sağlıkla kucagına alırsın ıns . ama daha once kan pıhtılasması testını yaptırdın mı ıgne sakınca yaratmasın. Canim su an soktayim ben yukari daki yorumumu okurmusun
Cok sevindim senin adina İNŞALLAH sağlıkli bir bebek dünyaya getirirsin canımBen iki dusuk yaptim. Ve dusukten sonra aspirin kullandim 6 ay sonra gidiyim arastirayim testleri derken hamile kaldim. Doktor kimyasal gebelik dedi cunku tum belirtiler onu gosteriyordu tam evde dusuk yapmayi beklerken 1 hafta sonra kontrole gittigimde bir mucize ile karsilastik inanilir gb degil doktor ahaaa bebek var burda dedi. O an ki heyacanimi saakinligimi anlatamam 1 aylik olmus ve kesem olusmustu. 1 hafta sonra kontrolum var ignelere baslick doktorum. Insallah bu hamileligimde kalp atislarini duyarim insallah her sey guzel olur allahim yardimcim olaun
ayy ne güzel nir haber canım gözün aydın sağlıkla kucagına alırsın ıns . ama daha once kan pıhtılasması testını yaptırdın mı ıgne sakınca yaratmasın
. Cok teaekkur ederim insallah her seyim yolunda gider. Ben hicbir test yaptirmadim bu ay doktorumla konusmustuk yaptiracaktik hepsini ama hamileligimin devam ettiggini ogrenince yaptiramadm. Doktorum deneyimli bir doktor o bana kesemin belli bir boyuya geldiginde igne yapicani soyledi. Haftaya kontrolum var insallah allahim yardimcim olur. Ben kolay hamile kaliorum cok sukur ama kalp atislari olusmuyor sorun bu insallah bu sefer rabbim yardimcim olurCok sevindim senin adina İNŞALLAH sağlıkli bir bebek dünyaya getirirsin canım
İnşallah canim haftaya kontrole gidince tekrar yaz bize olurmu. Cok teaekkur ederim insallah her seyim yolunda gider. Ben hicbir test yaptirmadim bu ay doktorumla konusmustuk yaptiracaktik hepsini ama hamileligimin devam ettiggini ogrenince yaptiramadm. Doktorum deneyimli bir doktor o bana kesemin belli bir boyuya geldiginde igne yapicani soyledi. Haftaya kontrolum var insallah allahim yardimcim olur. Ben kolay hamile kaliorum cok sukur ama kalp atislari olusmuyor sorun bu insallah bu sefer rabbim yardimcim olur
kalp atmaması durumu pıhtılasmadan olmazmı canımCanim kan pihtilsamasi varmis zaten genelde kalp durmasi Pihtilasma nin.sonucu
canım dolleme prblemı varsa nasıl gebe kaldın o zaman yınede kalınabılıyormuymusBenimde bugun bitti temizlenip gidecegim haftaici kismetse. Benim ilk dusugum bakalim test yapacak mi
Bizim morfoloji %2 di ama esim ilac tedavisine baslamisti 6.ay bilemedin 7.ay hamile kaldim. Dr.zaten en az 6 ay kullanmasi gerek demisti ilacta iyi geldi bence canimcimcanım dolleme prblemı varsa nasıl gebe kaldın o zaman yınede kalınabılıyormuymus
Ilac dedgn prxeed mi??Bizim morfoloji %2 di ama esim ilac tedavisine baslamisti 6.ay bilemedin 7.ay hamile kaldim. Dr.zaten en az 6 ay kullanmasi gerek demisti ilacta iyi geldi bence canimcim
Proxeed plus canimIlac dedgn prxeed mi??
Canimmm çok evindim rabbimm sglikla kucahina almayi da Nasil etsin hadi güzel haberler ver bize burdan. Cok teaekkur ederim insallah her seyim yolunda gider. Ben hicbir test yaptirmadim bu ay doktorumla konusmustuk yaptiracaktik hepsini ama hamileligimin devam ettiggini ogrenince yaptiramadm. Doktorum deneyimli bir doktor o bana kesemin belli bir boyuya geldiginde igne yapicani soyledi. Haftaya kontrolum var insallah allahim yardimcim olur. Ben kolay hamile kaliorum cok sukur ama kalp atislari olusmuyor sorun bu insallah bu sefer rabbim yardimcim olur
Kalp atmamasi olur canim kalp durmasi olur bebek ölümüne nedenolur anne karnindakalp atmaması durumu pıhtılasmadan olmazmı canım
Merhaba ben 1.5 yıllık evlıyım 3 ay önce hamıle kaldım ama malesef bebegımı 7 haftalıkken kaybettim kanamam oluyodu ve kurtaja alındım simdi 3 ay sonra tekrar hamıle kaldım ve suan tam 8 haftalık hamıleyım ama malesef dun kanamam oldu doktora gıttık ve benegın kalp atsları durmustuboyle bısey basına gelıp tekrar hamıle kalan varmı ? Çok üzgünüm ne yapıcagımı bılmiyorum ;(
Benim de gecen yaz bebegin kalbi 9 haftalikken durdu zaten nazlı atiyordu.Sonra 2.cocuk fikrimiz olmadigi icin korunduk.Korunmayi biraktigim ilk ay hamile kaldim ve su an bir erkek bebek bekliyorum hersey de yolunda gidiyor hic merak etme daha cabuk bile hamile kalabilirsinMerhaba ben 1.5 yıllık evlıyım 3 ay önce hamıle kaldım ama malesef bebegımı 7 haftalıkken kaybettim kanamam oluyodu ve kurtaja alındım simdi 3 ay sonra tekrar hamıle kaldım ve suan tam 8 haftalık hamıleyım ama malesef dun kanamam oldu doktora gıttık ve benegın kalp atsları durmustuboyle bısey basına gelıp tekrar hamıle kalan varmı ? Çok üzgünüm ne yapıcagımı bılmiyorum ;(
Bnm normal canim rahimde yapisiklik olma ihrimaline dikkat et dr una sorslm kızlar nasılsınız bende 2buçuk ay oldu kürtaj olalı kürtaj sonrası adet miktarım çok azaldı sizinkilerde öylemi
Kalbi durduktwn snr her hangi bir arastrma yapildimi canim sperm testi vsBenim de gecen yaz bebegin kalbi 9 haftalikken durdu zaten nazlı atiyordu.Sonra 2.cocuk fikrimiz olmadigi icin korunduk.Korunmayi biraktigim ilk ay hamile kaldim ve su an bir erkek bebek bekliyorum hersey de yolunda gidiyor hic merak etme daha cabuk bile hamile kalabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?