Düşük

canım ben devlette yaptırmayı göze alamadım özele 500tl ödedik

Kızlar merhaba ben 2hafta önce düşük yaptım kese görünmüştü sadece düşükten 2sonra muane oldum temiz için dedi dr herneyse kanamam bitti 3gün sonrası ilişki oldu Bi kere ve kanamam olmadı sonra akıntı nedeniyle 1kerelige mahsus fitil kullandım ertesi günü bel kasık Ağrı'larım başladı ve leke gelmeye başladı sizce neden böyle olmuş olabilir kafam çok karıştı adetim geliyor olabilirmi bu kadar erken

Kızlar Merhaba. Öncelikle hepinize geçmiş olsun. ben yeni üye oldum. 7 haftalik hamileyim ve iki haftadır zaman zaman kahverengi zaman zaman da kırmızı olmak üzere lekelenmelerim oluyo. Ve hala devam ediyor. Onun dışında mide bulantım hiç olmadı. doktor bir hafta rapor yazdı. bi de iğne vuruldum. sizce tehlike var mı çok korkuyorum

Bazen oluyor kanama bişey olmaz inş sen yat sürekli
Bebeğin kalbi atıyor mu

Evet canım pazar günü gittik korkudan duramadim. çok şükür kalp atışlarını gördük. ama hala kanama devam ediyor ve cok korkuyorum. ultrasano girmek istiyorum hergün

Evet canım pazar günü gittik korkudan duramadim. çok şükür kalp atışlarını gördük. ama hala kanama devam ediyor ve cok korkuyorum. ultrasano girmek istiyorum hergün
Kalbi atiyorsa sorun yoktur. doktorlar ultrasonda kanamanin nerde olduguna gore ciddi mi degil mi anliyorlar. progestan verdi mi canim doktorun?

Sadece

Sadece bi tane proloton depo diye iğne verdi. hap baş dönmesi ve uyku yapiyo diye vermek istemedi.
Progestan fitil olarak da kullaniliyor aslinda o zaman belirtiler azaliyor. bana yaptigi belirti gaz sancisi oldu. tabi doktor onermeden kullanmak dogru degil.

slm kızlar nasılsınız benim 3ay korunma sürem doldu adetim yeni bitti tekrar hamile kalamamaktan çok korkuyorum

Canim cok uzuldum benimde ilk bebegimin 8haftalikken kalbi durdu kurtaj oldum ama sonra tekrar adet gormeden hamile kaldim ve bebegim saglikla dunyaya geldi

Canim cok uzuldum benimde ilk bebegimin 8haftalikken kalbi durdu kurtaj oldum ama sonra tekrar adet gormeden hamile kaldim ve bebegim saglikla dunyaya geldi
inşallah bende bu sefer sağlıklı bir hamilelik geçirip sağlıkla bebeğimi kucağıma alırım canım buay çok istiyorum

arkadaşım bir bebeğini 8 haftalıkken düşürdü 3 ay sonra hamile kaldı onuda 5 haftalıkken
ikisindede folik asit kullanmadı kafasına göre hamile kaldı sonra 6 ay bünyesini folik asit ve vitaminlerle takviye etti ve şu an 27 haftalık hamile herşey yolunda
üzülme moralini yüksek tut kan değerlerine baktırdınmı ? vitamin kullanıyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…