- 25 Kasım 2015
- 1.173
- 929
- 53
- Konu Sahibi ilknurtanem
-
canım ben devlette yaptırmayı göze alamadım özele 500tl ödedikArkadaşlar benim bu ara bütçem biraz sıkıntıda bebeğimin kalp sesi Yok düşmesini bekliyoruz ama büyük ihtimalle küretaj olacağım devlet hastanesinde olsam bir daha hamile kalmam zor olur mu riskli olur mu
Özelde yaptıranlar ne kadara yaptırdınız
sordum canım kürtajdan sonra olabilir normal dedi düzene girermiş yavaş yavaş umarım üçüncüde düzelirBnm normal canim rahimde yapisiklik olma ihrimaline dikkat et dr una sor
Bende devletteki bişey yaparsa zaten hamile kalamıyorum rahim hassas birde zarar verirse maf olurumcanım ben devlette yaptırmayı göze alamadım özele 500tl ödedik
Ben ozelde yaptirdim vakum yontemiyle 900 tl verdimBende devletteki bişey yaparsa zaten hamile kalamıyorum rahim hassas birde zarar verirse maf olurum
Yeni mi CanımBen ozelde yaptirdim vakum yontemiyle 900 tl verdim
28 eylulde kurtaj oldumYeni mi Canım
Çok geçmiş olsun28 eylulde kurtaj oldum
Sağol canımÇok geçmiş olsun
Bazen oluyor kanama bişey olmaz inş sen yat sürekliKızlar Merhaba. Öncelikle hepinize geçmiş olsun. ben yeni üye oldum. 7 haftalik hamileyim ve iki haftadır zaman zaman kahverengi zaman zaman da kırmızı olmak üzere lekelenmelerim oluyo. Ve hala devam ediyor. Onun dışında mide bulantım hiç olmadı. doktor bir hafta rapor yazdı. bi de iğne vuruldum. sizce tehlike var mı çok korkuyorum
Kalbi atiyorsa sorun yoktur. doktorlar ultrasonda kanamanin nerde olduguna gore ciddi mi degil mi anliyorlar. progestan verdi mi canim doktorun?Evet canım pazar günü gittik korkudan duramadim. çok şükür kalp atışlarını gördük. ama hala kanama devam ediyor ve cok korkuyorum. ultrasano girmek istiyorum hergün
Sadece bi tane proloton depo diye iğne verdi. hap baş dönmesi ve uyku yapiyo diye vermek istemedi.Kalbi atiyorsa sorun yoktur. doktorlar ultrasonda kanamanin nerde olduguna gore ciddi mi degil mi anliyorlar. progestan verdi mi canim doktorun?
Progestan fitil olarak da kullaniliyor aslinda o zaman belirtiler azaliyor. bana yaptigi belirti gaz sancisi oldu. tabi doktor onermeden kullanmak dogru degil.Sadece
Sadece bi tane proloton depo diye iğne verdi. hap baş dönmesi ve uyku yapiyo diye vermek istemedi.
inşallah bende bu sefer sağlıklı bir hamilelik geçirip sağlıkla bebeğimi kucağıma alırım canım buay çok istiyorumCanim cok uzuldum benimde ilk bebegimin 8haftalikken kalbi durdu kurtaj oldum ama sonra tekrar adet gormeden hamile kaldim ve bebegim saglikla dunyaya geldi
Peki herhangi bi test felan yaptirdinmi veya hamileliginde bi ilac kullandim miCanim cok uzuldum benimde ilk bebegimin 8haftalikken kalbi durdu kurtaj oldum ama sonra tekrar adet gormeden hamile kaldim ve bebegim saglikla dunyaya geldi
Merhaba ben 1.5 yıllık evlıyım 3 ay önce hamıle kaldım ama malesef bebegımı 7 haftalıkken kaybettim kanamam oluyodu ve kurtaja alındım simdi 3 ay sonra tekrar hamıle kaldım ve suan tam 8 haftalık hamıleyım ama malesef dun kanamam oldu doktora gıttık ve benegın kalp atsları durmustuboyle bısey basına gelıp tekrar hamıle kalan varmı ? Çok üzgünüm ne yapıcagımı bılmiyorum ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?