Akik taşımı da taşiyayim sünnet niyetine :)Nazar ve diger tum negatif enerjiler icin kullandigim cok sevdigim kolyem biraz once koptu ve her yere dagildi.Sanirim enerji patlamasi yapti.Diger taşlarıma geciyor ve bol bol dua ediyorum :) Yildizlar icin de cok tesekkur ederim,sevgiyle kabul ediyorum : ))))
Ben bol bol imajinasyon diyorum.Neden kafanda harika vakfin oldugunu bu vakfin tum ulke genelinde farkindalik dogurdugunu,insanlarin kalbinde sevgi isiltilari olusturdugunu imajine etmiyorsun.Eminim icinde kalbinde dusunmesi bile nasil cosku uyandirmistir.Bak sana sunu soyluyorum boyle kutsal bir dusuncen icin oyle olaylari oyle insanlari kendine miknatis gibi cekersin ki sen bile sasirirsin tatlim.herkese selaaaam. iyisinizdir inşallah :) harika haftalar diliyorum şimdiden. şu zmna kadar hep burada sizlere niyetimin ne olduğunu söyleyip olumlama hakkında güzel fikirler dönüşler aldım bu seferki bambaşka çünkü kendim için değil daha genel bi pozitiflik, ışıl ışıllık için fikir istiyorum :)
ben hayvanları çok seven bir insanım ve her fırsatta yardım ediyorum. her gün de duamda mutlaka "allahım sen dünyada yardıma muhtaç canlılara, sokaktakilere ve zulüm görenlere yardım et, onların suçu günahı yok". ama bunu aynı şekilde olumlamayla da yapmak istiyorum. Sizce böyle bir şey var mı? Yani kendi dileğim bu ama benim için ben" için olmadığı için dünyayı ucundan kıyısından değiştirmeye başlamak için nasıl bir taş atmak lazım suya ki ripple efekt oluşsun? :)
Mesela, ülkemde Allah'ın izniyle hayvansever insanlar artıyor, her gün çok daha fazla kişi sokaklardan barınaklardan canlılar sahipleniyor ve barınaklardaki yaşam koşulları güzelleşiyor,masum canlıların rızkı artıyor yardımlar sağanak yağmur gibi akıyor? gibi mi?
bilemedim ne dersiniz ? :)
Çooko teşekkürler, sizin gibi insanlar da bana güç veriyor, dünyada bir çok belki de kötü enerji var ama iyilik ve güzellik, umut, her şeyden önemlisi SEVGİ kurtaracak hepimizi. fikrine bayıldım, okur okumaz kalbim hopladı işte bu! dedim. çok teşekkürler, bin kez şükürler olsun.Ben bol bol imajinasyon diyorum.Neden kafanda harika vakfin oldugunu bu vakfin tum ulke genelinde farkindalik dogurdugunu,insanlarin kalbinde sevgi isiltilari olusturdugunu imajine etmiyorsun.Eminim icinde kalbinde dusunmesi bile nasil cosku uyandirmistir.Bak sana sunu soyluyorum boyle kutsal bir dusuncen icin oyle olaylari oyle insanlari kendine miknatis gibi cekersin ki sen bile sasirirsin tatlim.
Yaaa ben inaniyorum harika kalpli yurekli insanlar burada ve burayi okuyor.Gozlerimi doldurdunvilgeta lutfen devamini Rabbim nasip etsin
Imajine derken olmuş farzedmekmi acaBa doğru mu anladimBen bol bol imajinasyon diyorum.Neden kafanda harika vakfin oldugunu bu vakfin tum ulke genelinde farkindalik dogurdugunu,insanlarin kalbinde sevgi isiltilari olusturdugunu imajine etmiyorsun.Eminim icinde kalbinde dusunmesi bile nasil cosku uyandirmistir.Bak sana sunu soyluyorum boyle kutsal bir dusuncen icin oyle olaylari oyle insanlari kendine miknatis gibi cekersin ki sen bile sasirirsin tatlim.
Yaaa ben inaniyorum harika kalpli yurekli insanlar burada ve burayi okuyor.Gozlerimi doldurdunvilgeta lutfen devamini Rabbim nasip etsin
herkese selaaaam. iyisinizdir inşallah :) harika haftalar diliyorum şimdiden. şu zmna kadar hep burada sizlere niyetimin ne olduğunu söyleyip olumlama hakkında güzel fikirler dönüşler aldım bu seferki bambaşka çünkü kendim için değil daha genel bi pozitiflik, ışıl ışıllık için fikir istiyorum :)
ben hayvanları çok seven bir insanım ve her fırsatta yardım ediyorum. her gün de duamda mutlaka "allahım sen dünyada yardıma muhtaç canlılara, sokaktakilere ve zulüm görenlere yardım et, onların suçu günahı yok". ama bunu aynı şekilde olumlamayla da yapmak istiyorum. Sizce böyle bir şey var mı? Yani kendi dileğim bu ama benim için ben" için olmadığı için dünyayı ucundan kıyısından değiştirmeye başlamak için nasıl bir taş atmak lazım suya ki ripple efekt oluşsun? :)
Mesela, ülkemde Allah'ın izniyle hayvansever insanlar artıyor, her gün çok daha fazla kişi sokaklardan barınaklardan canlılar sahipleniyor ve barınaklardaki yaşam koşulları güzelleşiyor,masum canlıların rızkı artıyor yardımlar sağanak yağmur gibi akıyor? gibi mi?
bilemedim ne dersiniz ? :)
Imajinasyon-imgelemeyi bilincaltimizdaki yabani otlari temizlemek icin de kullaniyoruz;hayallerimizi kendimize cekmek,onlarin olabilecegini kendimize inandirip bilinc seviyesine tasimak amaciyla kafamizda hayalden cok ote kurgulama yontemi.Bence google a yazin imajinasyon yontemleri,faydalari,... diye onlari iyice sindirin.Sonra secret belgeselini izleyin videosu olacak youtube da filan.Imajine derken olmuş farzedmekmi acaBa doğru mu anladim
Iyi aksamlar kizlar 40. Sayfaya gelebildim daha okuyacagim inşaallah. Ya ben cok daginik v÷e tembelim ev işleri konusunda. bunun icin nasil olumlama yapayim ya da hangi esmayi zikredeyim?
el rafi diyerek mı
er rafi diyerek mi okuyacagız?
30 lu yaşlarıma yeni başlıyorum...
20 li yaşlarım kendimi keşfetmekle geçmiş...
artık daha huzurluyum bazı şeylere karşı daha dayanıklı hissediyorum kendimi... ve daha affediciyim hem kendimi hem başkalarını...
Ancak son günlerde evlilik konusunda tıkanmış hissediyorum kendimi vede yetersiz...
Henüz bekarım ve toplum baskısıyla negatif düşünceler içinde buluyorum kendimi...evlilik için geç kalmış gibi hissettiriyorlar...
önceden kendi isteklerimi baz alarak eş adayıyla görüşüp değerlendirirken şimdi sanki evlenmeliyim diye görüşüyor gibi hissediyorum...
ve hem kendime hem de karşımdaki insana odaklanamıyorum...
garip kararsız bir ruh haline büründüm...
ki normalde başka konularda netim dir...
ama bu konuda ne istediğimi bilemiyorum gibi hissediyorum... ne yapmalıyım sizce...
Tas olarak da kullandigim oluyor.Ama kimisi kolye tarzinda.Ikisi de etkili bence.Zaten ben taslarin bile hayatimiza belli zamanlarda ciktigini dusunuyorum,yani sunu alayim diye icjnden geciriyorsan o da bir isaret.Ihtiyaca gore yani.Butterfly taşlardan bahsetmiştin, onları kolye olarak mı kullanıyorsun canım?
sevgiliKendini baskida hissediyorsun.Peki bu baskinin hissiyle artik kotu titresimle kendine cektin bir es.Zaten o da ayni temennilerle es olarak seni secmis olacak.Sonra Allah korusun yine de hic begenmedigin durumlar ortaya cikacak.Yine olaya el alem girecek aman ne derler...Zar zor bosandin varsayalim.On milyonlarca cool düsünce tarzindan yine elalemin dusunce tarzini sectin,ne derler diye...Ne demezler ki hele sen gozunde onlari daha da buyutmus olacaksin ki nerde milletin hayatina mudahale eden tip varsa karsina cikacak.
Biraz sert gelebilir ama buna ihtiyacjn var canim.Elalemden farkli bambaska dunya var sen onlardan ziyade kendi dusuncelerini ustun tuttugun surece birak konusmayi hakkinda düsünmek icin bile kafalarinin basmadiklarini dusunecekler,yeltenemeyecekler bir kere.O da bjr tuhaf diyecekler en fazla.O kadar cok ornegi var ki duydugum gordugum.
Icimden sana ye,gez,dua et kitap serisini onermek geldi icimden lutfen oku.
Bu arada ben 30 yasindayim.Evliyim hatta 2 ccocugum var, ama esimle taaa liseden beri birlikteydik.Universite biter bitmez evlendik sayilir.Ama benim cogu arkadas en az 26 27 yasinda evlendi.Calistigim yerdekiler ise kimi tam 30 unda artik yeter evlenim baskisiyla ya da 30 undan sonra evlendi.
Ben yurtdisindayim malum 30 yas ve 2 cocuk,hele ben 23 24 gosteriyormusum ona da sasiriyorlar.Bildigin vah tuh diyecekler,cocuk gelin niyetine.Cunku kendileri icin ideal yas 35 36 evlilik hemen ardindan cocuk zaten.Toplumdan topluma degisiyor gorusler...Yani hani bunu da goz onunde bulundararak dusunmende fayda var evlilikle boyut degistiriyorsun.Buradan aldigin pek cok sey oldugunu dusunuyorsan bence en onemlisi dusuncen degisirse,titreseminin degisir;titresimin degisirse hayatindaki insanlarda degisir ve tabiki hayatina girecek insana da yon vermis olursun.Umarim anlatabildim :)
Tesekkur ederim canim guzel sozlerin icin.sevgilibuttrfly teşekkür ediyorum yazdıkların için... iki tane meleğin var demek ki maşallah ne kadar şanslılar senin gibi bir anneleri olduğu için...Allah bağışlasın hep güzel günlerini göstersin inş.
çok haklısın elalem ne derlerle bu kadar önemli bir konuda adım atmak boşa olacak gibi düşünüyorum.
aslında böyle biri değilimdir bugüne kadar kılık kıyafet meslek seçimi birçok konuda etrafımdakiler ne derse desin hiç umursamazdım ve son kararı kendim veririm.
evlilik konusunda sanırım bende negatif düşüncelerden etkileniyorum...o kadar çok ses varki etrafımda artık kendi sesime odaklanacağım sadece...
ben duygu insanıyım...sadece mantığımla hareket edemem...evlenmek için evlenemem...
yazdıkların çok kıymetli benim için...
zaman ayırdığın için çok teşekkür ediyorum...
yeniden kendime gelmemi sağladı...
tavsiye ettiğin kitabı da çok merak ediyorum duymuştum sanki demek ki zamanı gelmiş artık okumanın...
sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?