Rabbim duası kabul olan kullarından eyle bizleri de.
canım benim aminnn. senin anda kalmakla ilgili yazını hiç unutuyorum, hep aklıma geliyor, derin bir nefes alıyorum ve hemen şükürlerimi sunuyorum Rabbime. Daimi şükreden kullarından oluruz inşallah, Allah hepimizin yolunu, bahtını açık etsin. Darda kalan kullarının sıkıntısını gidersin.En icten aminnnnnn.Rabbim bu mubarek gunde şükürlerimizi en derin sekilde yasamayi nasip etsin.Bugun benim şükür günümdü zaten, henuz persembe gecesi bu arada, habire bir seylere sukrederken buldum.O kadar derinden ki,sanki ben etmiyorum hücrelerim ediyor gibiydi.
canım benim aminnn. senin anda kalmakla ilgili yazını hiç unutuyorum, hep aklıma geliyor, derin bir nefes alıyorum ve hemen şükürlerimi sunuyorum Rabbime. Daimi şükreden kullarından oluruz inşallah, Allah hepimizin yolunu, bahtını açık etsin. Darda kalan kullarının sıkıntısını gidersin.
Evsiz barksızlara ev, işsiz-eşsizlere iş ve eşler nasip etsin inşallah. memleketimizi kötülerin, kötü güçlerin şerlerinden korusun.
"Kendini kücük görmeyi bırak sen yürüyen bir evrensin.
Ruhtan/kalpten gelen her istek sevince dönüşür.Eger istek kalbinden gelmiyorsa o sevinc yok olur.Her ne yapıyorsan kalple yap"
Mevlana
pofu hani demistik ya ayni anlarda hemen hemen kalbin titresmesi,pirpir etmesi o istek icin.Ne guzel demis Mevlana da Hala ayni sevinci duyabiliyorum şükürler olsun Rabbime cunku ici sevgi dolu istegimin,dilegimin
Merhaba yanlış anlaşıldım yada anlattım sanırım. .evet yazilarinizi okudum olumlamalarda bulunuyorum.bana faydaniz olacagini düşünüyorum.calismalarimı paylaşacağım kırmak istemedim sizleri yanlış uslubumdan dolayı özür dilerimDönmediler derken,benimle ilgilenmediler mi demek istediniz acaba.Ben böyle düsünmeden once daha onceki yazilari okumayi secerdim,defalarca uzerine konustuk sohbet ettik.Zira olumlamalar,pozitif düsünme emek ister,deneme ister.Yaptim olduyla degil.Google da arastirirsaniz nasil olumlama yapilir diye yaziyor mesela bir ton hazir olarak, ama dikkatinizi fazlasiyla cekerse;okunmaya deger bulursaniz paylasimlardan istifade edersiniz nacizane.Ne demek istedigimide anlarsiniz okuyunca.
Ortada bir yanlislik,hata ya da kirilacak bir sey yok özür dilemenize de gerek yok.Okuduysaniz zaten cevabi cogu yerde gormus olmalisiniz,kastettigim buydu benim.Her sey acik ve net yaziyor,hani kisiye ozel uygulama olmadigini ifade etmek istiyorum.Faydaniz olacagini dusunuyorum diyorsunuz; faydalanmak istiyorsaniz 400 kusur sayfa karsinizda nacizane.Ama daha acik anlatip,sunu yaptim olmadi ya da soyle olsa nasil olur diye de sorabilirsiniz misal daha spesifik olur.Bir de ben dahil deneyim paylasiyor,uzman degiliz.En azindan ben degilim :) Su su istegim var bunun uzerine nasil olumlama yapabilirim diye de sorabilirsiniz.Vakti olan,bilen size donecektir diye dusunuyorum.Sevgilerle...Merhaba yanlış anlaşıldım yada anlattım sanırım. .evet yazilarinizi okudum olumlamalarda bulunuyorum.bana faydaniz olacagini düşünüyorum.calismalarimı paylaşacağım kırmak istemedim sizleri yanlış uslubumdan dolayı özür dilerim
Beebat bir hayatım var 7 aylık bı oğlum var bosanmayı düşünüyorum çünkü aldatıldım halen aldatiliyorum.yani ben bunu ispatlasamda kötü bir eşe sahibim.beni bosamicani söylüyor ve tehdit ediyor devamlı.zaten suçunu kabul ettiğide yok ben yapmadımdan Baska bişey demiyor sonuç yok yani.yaptı yapıyor eminim.onsuz bir hayat istiyorum biran evvel boşanmak oglmla yeni bir hayata baslamak istiyorum.3 5 gündür kendimce tekrarladigim cümlelerim var ayrıca yazıya döktüğüm..bosananama korkumu yendim içim daha refah ve kendimden eminim.kesinlikle hayatımı bu yalanci adamla gecirmeyecegim.evet 400 sayfadan yavaş yavaş okuyorum.tvsiye edeceginiz bişey varsa dinlerim.ha birde 21 gün sonunda gerçekleşen bi mucize icin hayalimizi istegimizi kağıda dökmekveya resmini yani başımıza aşmak cok mantıklı ama eşimle aynı evdeyim ve onun görmemesi gerekiyor yani başımda karşımda durursa görecek elbette.başka bi yöntem daha varmıdır sevgiler teşekkürlerOrtada bir yanlislik,hata ya da kirilacak bir sey yok özür dilemenize de gerek yok.Okuduysaniz zaten cevabi cogu yerde gormus olmalisiniz,kastettigim buydu benim.Her sey acik ve net yaziyor,hani kisiye ozel uygulama olmadigini ifade etmek istiyorum.Faydaniz olacagini dusunuyorum diyorsunuz; faydalanmak istiyorsaniz 400 kusur sayfa karsinizda nacizane.Ama daha acik anlatip,sunu yaptim olmadi ya da soyle olsa nasil olur diye de sorabilirsiniz misal daha spesifik olur.Bir de ben dahil deneyim paylasiyor,uzman degiliz.En azindan ben degilim :) Su su istegim var bunun uzerine nasil olumlama yapabilirim diye de sorabilirsiniz.Vakti olan,bilen size donecektir diye dusunuyorum.Sevgilerle...
Rabbim sizden razı olsun..Öyle güzel anlatmışsınız ki, bu yazdıklarınızı her gün defalarca okuyup uygulayacağım inşallah..400 küsür sayfayı tek tek okusam bir sürü olumlamalar, dualar bulabilirim tabi ama vaktim o kadar kısıtlı ki kpss çalıştığım için..Tekrar teşekkürler..Başka önerisi olan arkadaşlar olursa da çok mutlu olurum..Rabbim sizleri korusun..Merhabalar oncelikle Rabbim yolunuzu kolaylastirsin.
Cok sey yazmak isterim ama cok vaktim olmuyor yazacak kadar 2 kucuk cocugum var.Daha onceki yazilari okumanizi tavsiye ediyorum.
Ama su kadarini soylesem; icimizde neysek disimizda da oyuz.Yani siz kendinizi nasil hissidiyorsunuz.Dar kucuk karanlik bir oda gibi, yoksa genis ferah havadar renkli bir odada gibi ruh haliniz.Daha uc ornek vereyim.Sinirsiz boyutta bir oda ve bu odadan diger odalara acilan sinirsiz kapilar.Ve hicbiri de digerinin goruntusunu bozmuyor.Cok aydinliklar,her birinden sanki isiltilar cikiyor.
Iste kendimizi nasil konumlandiriyorsak hayatimizi da o sekilde kurguliyoruz.Secimlerimizi de kendimizinde daraltiyoruz.Secimlerinizi genis odadan yana kullanirsaniz ki bu artik haya bakis acinizi degisterecek.Ne mi olacak :) O harika arkadaslar,o harika ogretmenler,o harika kaynaklar cikacak hatta o harika sorularda.Kendinizi o sorularu defalarca cozmus gibi hissedeceksiniz.Ilk dil sinavina girdigimde aman Allahim demistim sanki ayni sorular, sonra gecmise baktim o hocalar,o arkdaslarim...iyiki varlardi.Bugun 4 yasindaki kizimin kitaplari artik hep ingilizce sukurler olsun,okuyorum anlamadigi yeri anlatiyorum misal.
Tabiki bunla sinirli degil.Eger yine genis odadaysaniz ve Rabbin sizin icin en guzel kadroyu ayirdigini dusunurseniz bir anda sizin icinmis gibi bir kurum acilir,kadrolar acilir sanki bizzat size ve sizin de halihazirda bulunan puanlarla girersiniz.Hatta imkansiz bile gozukse de :) Bizzat yasadim sukurler olsu,yasayan bir suru insan ornek gibi.Hatta kurumumdaki insanlarin cogu sanslilar topluluguydu : )))) Tesaduf mu asla.Hemen hemen ayni dusuncede insanlar zaten.
Yani demem o ki hayatinin sorumlulugunu al; secimlerini ve kendini olumla.Kendini layik gor ki o da kendini sana layik gorsun : )
Beebat bir hayatım var 7 aylık bı oğlum var bosanmayı düşünüyorum çünkü aldatıldım halen aldatiliyorum.yani ben bunu ispatlasamda kötü bir eşe sahibim.beni bosamicani söylüyor ve tehdit ediyor devamlı.zaten suçunu kabul ettiğide yok ben yapmadımdan Baska bişey demiyor sonuç yok yani.yaptı yapıyor eminim.onsuz bir hayat istiyorum biran evvel boşanmak oglmla yeni bir hayata baslamak istiyorum.3 5 gündür kendimce tekrarladigim cümlelerim var ayrıca yazıya döktüğüm..bosananama korkumu yendim içim daha refah ve kendimden eminim.kesinlikle hayatımı bu yalanci adamla gecirmeyecegim.evet 400 sayfadan yavaş yavaş okuyorum.tvsiye edeceginiz bişey varsa dinlerim.ha birde 21 gün sonunda gerçekleşen bi mucize icin hayalimizi istegimizi kağıda dökmekveya resmini yani başımıza aşmak cok mantıklı ama eşimle aynı evdeyim ve onun görmemesi gerekiyor yani başımda karşımda durursa görecek elbette.başka bi yöntem daha varmıdır sevgiler teşekkürler
Rabbim sizden razı olsun..Öyle güzel anlatmışsınız ki, bu yazdıklarınızı her gün defalarca okuyup uygulayacağım inşallah..400 küsür sayfayı tek tek okusam bir sürü olumlamalar, dualar bulabilirim tabi ama vaktim o kadar kısıtlı ki kpss çalıştığım için..Tekrar teşekkürler..Başka önerisi olan arkadaşlar olursa da çok mutlu olurum..Rabbim sizleri korusun..
Teşekkür ediyorum bende bir fırsat olduğu kanatindeyim henüz 25 yaşındayım bu sözleriniz bile beni etkiledi çok sagolunuz..Ne diyecegimi bilemedim.Ama yazinizi okuduktan sonra icimden gecirdigim şey bakiş acisini degistirse kendinin nelere layik oldugu,degerini kabul etse hayat ona cok cok cok daha guzel firsatlar sunacak.Hatta bu bir isaret bir nimet bile olabilir dedim hem senin hem cocugun icin.Cunku bizler Mevlananin dedigi gibi uzulmeye gelmedik cosmaya,kanatlanmaya geldik Rabbimin izniyle.Yasadigin bu olay sana su an kanadin kolun kirik hissi vermis olabilir.Bana sorarsan hayir guzelim tam tersi kolun seninle;bu yasadiklarin sana kanat takmak icin bir firsat.Insallah vakit buldugumda daha guzel ve uzun yazacagim.Bu on giris.Sen ve cocugun cok degerlisin bunu bil
Vaktim kisitli dedin ya hayir; zaman sinirsi aslinda.Sinirlayan biziz .Sen an'da kalmaya pozitifte kalmaya calis.Ne diyecegimi anlayacaksin.Zamanim kisitli diyorsun ya pozitiflestikce saatlerini verecegin bir konu ilham olarak sana akacak,calistikca calismak isteyeceksin.O konulara cekileceksin belki :) Daha bir suru sey.Allah razi olsun bu arada.Bu ara korunmaya cok ihtiyacim var enerjiler acisindan :)
Nazar ve diger tum negatif enerjiler icin kullandigim cok sevdigim kolyem biraz once koptu ve her yere dagildi.Sanirim enerji patlamasi yapti.Diger taşlarıma geciyor ve bol bol dua ediyorum :) Yildizlar icin de cok tesekkur ederim,sevgiyle kabul ediyorum : ))))
Canim nazar boncugu gonderecektim. Yokmus.
Yildizin dusuk olabilir. Negatif enerjini pozitife yukseltmek icin bollllllllllllllllca
Yildiz gonderiyorum sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?