Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

"Başınıza ne gelmiş olursa olsun dünyayı eskisi gibi algılamanız gerekmez.Bunun yerine kurtulma gücünü eski ve sınırlı bakış açınızı değiştirmek için kullanabilirsiniz.Ne yaşadığınızın önemi yok,her zaman yeni bir algı seçme şansınız olduğunu hatırlayın"

Rastgele bir sayfa açmıştım kitaptan,üstteki yazı hoşuma gitti hatta dedim yazayım mutlaka size de.Sonra unuttum.Baktım kitap duruyor,arada kızımdan sayı ya da harf isterim söylemesini oyun gibi bu sefer kitabın sayfası için istedim.Söylediği sayıdaki sayfayı açtım aman Allahım yine aynı sayfa : )))) Evet dedim iyice sindirmem gerekiyor ve sizle de paylaşmam : )))

Size masallsh diyorum...cesaret verici sözleriniz,güzel ic dunyaniniz icin masallah Allah daim.etsin

Görmesini bilene duymasını bilene öyle guzel mesajlar veriyor ki Allahın. Şu an Beni şoke eden bir olay anlatayim. Biraz maddi sıkintilarimiz var onun için olumlama yapacağım bir de dini boyutunu araştırıyorum maddi sıkıntılara yol açan ne yapiyorum da durum düzelmiyor diye. Bir sayfa buldum baya uzun bir liste o kadar ilginç bilgiler var ki maddi sıkıntı ve üzüntüye sebep olan haller adinda. Neyse hatta eşime de okudum cok sasirdiklarimiz oldu. Okudum ve geçtim ama tabii bazılarını uygularım diye de aklımda tuttum ekmek ufagini yerde bırakmamak ve akşamdan Bulasik bırakmamak gibi neyse bu sabah kızları yüzme kursuna götüreceğiz ilk kez. ama terlikleri yok terlik de alırız giderken dedik kaç yere uğradık bulamıyoruz ya numara yok ya da terlik hic yok. Artik kurstan sonra büyük bir yere gittik envai çeşit terlik. Kızlar malum mor ile pembe istiyor ya büyük ya küçük numara var en sonunda sarı renkte tam ayaklarına göre bulduk. Küçük de istedi belki 100 çeşit terliğin içinden numarası olan sadece sarı terlik. Onu da aldık evde denerken küçüğu sarı terlikli kizim diye severken birden aklıma dünkü okuduğum sayfa geldi.

Bunlar da terlikler şimdi buradan çıkaracağım iki sonuç
1- bilinçaltım o kadar süper ötesi çalışıyor ki beni bir kere okumama rağmen doğruya yönlendiriyor
2- Rabbim bana mesaj veriyor.
Ve ben sonsuz şükürler olsun diyorum Ya ŞEKUR YA HABİR

nasıl harikasınız resmen içimdeki ağırlıkları aldı yazınız.
bence siz, buttrfly ve sayamadığım bu yönden kendini geliştirmiş olanlar diliyorum ki hep ,hep dinleriz sizi kaybetmek istemiyorum ,resmen bakış açımı ışıl ışıl yapıyorsunuz,sevgiler

çok doğru yazmışsın canım anlamadıkları gbi benimde enerjimi değiştiriyorlar neyse ben kendimden sorumluyum ben böyle çook mutluyum. iyiki bu topiği görmüşüm :))

Günaydın Kızlarrrrr

İnsan Çaresiz değil Duasızdır.
Hz Mevlana

"Dua etmeyi bırakma "Bu imkansız" deme. İmkânı yaratan Allah varken imkansız olamaz." "Eğer tamamıyla zorluklara daldınsa, daralıp kaldınsa, SABRET; çünkü sabır genişliğin anahtarıdır." Unutma️ "Tüm iyi şeyler sabırdan sonra gelir... Maksada SABIRLA erişilir aceleyle değil. Hiçbir ÇABA karşılıksız kalmaz... Bilgeye sormuşlar: " İnsan nasıl sabreder.? " diye.. Demiş ki;
"Unutursun sabredersin" bu en güzelidir.
"Kabul edersin sabredersin" bu en doğru'sudur.
"Vazgeçersin, sabredersin" bu en zoru'dur.
Bir de "işini ALLAH'a havale eder, sabredersin"
İşte bu, en Yüce'sidir ...Sen SABRET, ŞÜKRET, SEYRET

Sağ ol canım.
Yine ne güzel yazmışsınız.Amerikalılar bakın nasıl yaşıyor.
Hayran olmamak mümkün değil.Bu örnekler çok.
Tabii eviniz pis olsun sadece kendinizi düşünün demek değil ama
ZAMAN ÇOK DEĞERLİ işte ana fikir bu.
Ancak insanlar işine geleni görüp gelmeyenleri görmezden gelirler.
Evet öğrendiklerim çok çok güzel.MANEVİYAT AŞIRI ÖNEMLİ.
Bunu herkes bilmeli.
Bir şeyin değerini kaybedince anlamak değil kaybetmeden anlasın herkes.
Bunu maddi anlamda asla demiyorum.
Hatta şu an maddiyat umurumda bile değil çünkü.
Eskiden kimsede olmayan telefonları kullanırdım.ilk çıkanlar sadece bende olurdu.
Şimdi yine kimsede olmayanları kullanıyorum.Yine ilk çıkan en eski modeller
Para kaygım yok kazancım aşırı çünkü maneviyatı ve kendimi buldum.
Bu her şeye değer.
BEN ÇOK ŞANSLIYIM DOĞRUYU BULDUM .ÇOK ZENGİNİM.
EŞ ŞEKÜR EL VEDUD EL LATİF

Son düzenleme:
Sağ ol canım benim.
Bir şeyler katabiliyorsak ne mutlu bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…