Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Dokturdun yine maşallah. .
Yaa ben çok kötüyüm hala kasintim devam ediyor.
İlaçlar hiç hal birakmadi sarstı beni..
Düşünceler bile uyustu toparlanamiyorum..
İyi olacağım geçecek yahu diyorum ama offf çok cılız güçsüz. .
Rabbim Ya Şafi adınla bütün Herkese icindede bana şifa nasip et.

Hayatında yeni bir değişim süreci mi var, yeni güvensiz bir ortamda mısın mesela önce psikolojik temeline inelim :) Önce onu bir düşün canım.Sonra hayatın ve düzenin muazzam bir düzen üzerine olduğuna,korunduğuna kollandığına dair olumlama yap.Sonra da imajinasyon kısmı...Kendini muhteşem vücuduna bırak,çözüm bedeninde Tabiki şifa Allahtan.Her an her dakika daha da iyi ve daha sağlıklı oluyorum de gözlerin kapalı bir dinlenme pozisyonunda Tabiki.Kaşıntılarının azaldığını ve tamamen geçtiğini düşün.Çok rahatladığını hisset ve imajinasyonunu şükürle sonlandır.Hani Dr ilaç verir de bu çok etkili bir ilaçtır der Ya da sen defalarca aldığın için hemen iyileşeceğini bilirsin,içtiğin anda bir rahatlık gelir ohhh beee dersin.İste o rahatlığı yakalamalısın.

İyi olacağım demişsin Ya maalesef işe yaramaz çünkü şimdiden uzaklaşıyorsun.Her geçen dakika daha iyi oluyorum hatta çok iyiyim demelisin canım,yani bedenin evet Ya iyisin deyip seni desteklemeli bağışıklık sisteminle.Acil şifalar diliyorum canım

Merhaba canım.Aynen dediğiniz gibi de oldu.
Dışarıda da fazla göze batmıştım.İnsanlar arkamdan baka kalırdı.
(Tabii bu arada negatif enerjiler ve de elbette nazar)
O zamanlar da okurdum ama böyle olumlama vs.yapmazdım.
Konuşurken de çok dikkatli olmalı.
Ve gerçekten de insanlar ya niye dedikçe daha da beteri insanlara oluyor.
Bilmeden neler yapılıyor.Sözler çok ama çok önemliymiş.Yazılar vs de.
Mor küre evet yazdınız ama inanın denemedim.
Okurken de hemen deneme kararı aldım.Yıldızımın yükselmesi lazım.
Onla ilgili Esma da okuyorum.Yalnız şöyle bir durum oluyor.
Okuyorum gayet güzel.Bir süre sonra tamamen okuyamadığım oluyor.
Okumak istesem de neden böyle oluyor.
İnan canım bunu da merak ediyorum.

kızlar tek kelimeyle harikasınız aynen devam edin hep bu konulara aşırı ilgim olmuştur. bende katılayım aranıza peki size bir sorum olucak bu şekilde pozitif düşünürken sizi üzen bi olay olduğunda mesela eşinizle kvga etmeniz gereken anlaşamadığınız bir konu olduğunda napıyosunuz bu pozitif enerjiyi nasl yakalıyosunuz. haklı olduğunuzda pozitif oalyım haksız kalayım demiyosunuzdur peki napıyosunuz

Bilinçaltında haklı olduğun mesajını eşine gönder ve onun da kabul ettiğini düşün, olmuş gibi hayal et, zihninde canlandır. Bir süre sonra eşin de sana hak verecektir, ama inanarak yapman lazım,dediklerimi. Olur mu öyle şey diye düşünce geçirirsen olmaz.

Bugünlerde bende de aşırı yorgunluk var, havalardan mı, mevsimden mi, yoksa komşumdan mı bilemedim. Şu varki ne zaman biraraya gelsek hastalıklarından konuşmaya başlıyor, aslında iyi bir insan ama bilmeyerek miyapıyor neyse, bu sefer bende rahatsız oluyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim sizce?

Kelebek sen ne tatlı bir hatunsun yahuu...
Okurken ilk paragrafı bile toparlandim..
Veee evet normal de olumlama yaparken kullanmadigim artık öğrendiğim cümle kalıplarını kullanıyorum da.
Yazarken nite öyle yazmışım hiç farkında değilim.
Sen farketmesen öyle kalacaktı...

Hemen duzeltiyorum.... Çok şükür çok iyiyim vee daha da iyi oluyorum.
Ya Şükür Rabbime..

haydi bakalım yapıcam inşallah tartışmayızda tartışırsak eğer yapıcam :)

Çoğu zaman ona da diyorum iyi düşün iyi olsun, hastalık anlatma, şükür iyiyim de, ama huyu değişmiyor.
cnm çalıştığım işimde bira rsikliyim yani çıkartablirler ama sanmıyorum da kafamda kurmaya başladım korkmaya başladım. bnunla ilgli olumlama sözü söylermisin bana nasıl bi cümle kurablırım

işsizlik-parasızlık korkusu yaşıyorsanız yapabileceğiniz olumlamalardan bazıları şunlar olabilir: Ben güvendeyim. İşimi seviyorum. Sahip olduğum işi hak ediyorum. Ben değerli bir insan ve değerli bir personelim. (bu cümleyi ‘benden vazgeçemezler’ diye bitirirseniz tüm olumlamayı iptal etmiş olursunuz, çünkü ‘vazgeçemezler’içinde kibir barındırır, kibir olumsuz bir duygudur) Evrende herkese yetecek kadar bolluk bereket var. Ben de bu bolluk bereketten faydalanıyorum. Kendimi güvende hissediyorum. Geleceğimde herşeyin iyi olduğunu biliyorum. Yaşam sürecine güveniyorum ve kendimi bu sürecin akışına bırakıyorum. Paraya saygı duyuyorum. Parayı hak ediyorum. Parayı seviyorum. Parayı kabul ediyorum.

Allah razı olsun canım bunları hergün hissederek söylicem :) bende inanmak istyorumm enerjimi yükselttiniz yaa helal size :)

Merhaba kizlar umarim gününüz muhteşem gecmistir ve gecmektedir. Sabah esmalarimi ve imajinemi( doğru yazılışı bu mu bilmiyorum) yaptıktan sonra icim kıpır kıpır oluyor cok seviyorum bu hissi. Sonra alıcıları açıyorum beni bugün ne güzellikler bekliyor acaba diye. En azindan bu pozitiflik bile yeter ama tabii dahası olacağını biliyorum ki bugün ilçe milli eğitimden bir teşekkür belgesi verilmiş cok sevindim şaşırdım mi hayir. daha da guzel şeyler beni bekliyor biliyorum

Maalesef canım benim enerji vampiri insan türü.Olumsuzluktan besleniyorlar,sen olumlu şylermkonuştukça konuyu iyiye güzele çektikçe bu seferde sendeki enerjiyi çekiyorlar.Sohbet sırasında iyi hissediyorsun ama sonrasında dayak yemiş gibi oluyorsun başlıyorsun o insanı düşünmeye ve sözlerini.Çünkü her sözü sana negatif enerji taşıyor.Hele bir de boşluktaysan,biraz negatifsen tamamdır

Yine müthiş zamanlama oldu canım, ben de bugün aynı senin durumundan bahsedecektim.Dünyanın bir ucundan çektim resmen : ))) Özünde iyi bir insan ama sürekli şikayet eden şükür hak getire dediğim biri. Aynı durumlardayız hatta o benden daha avantajlı eşinden çok yardım alıyor.Buna rağmen Allah'ın her günü çocukların sorunlarını dinlemekten gına geldi. Hayır benim kaç gündür çocuğum uyumuyor zaten biliyorsun da ve benim ne kadar pozitif odaklı bir olduğumu da biliyorsun anlamıyorum niye sürekli yakınma.Evet duvarı ördüm ama işte bazı bazı insan merhaba da mı demesin sürekli karşılaşıyorum.Ciddi imajinasyon çalışmam gerekiyor duvar için;hissetmeli Yani.Daha önceki verdiğim örneklerdeki gibi.Olayı taze yaşadığım için daha değerlendirme aşamasındayım ama artık anladım benim enerjimden besleniyor takmış bana kancayı : ))) Yani canım lafın özü ör sen de duvarları : )

Harikasınız çok sevindim.Teşekkür belgeleri,takdirler... devamı gelsin inşallah.Sonra neden hep sana hep sana diyerek şans,tesadüf.torpil... e çekmeye çalışanlar.Bilmezler ki üzerine çalışıyorsunuz,emek veriyorsunuz. Tebrik ederim tekrar,ilhamlara devam.Kalbimizi titreştiren kıpır kıpır yapan ilhamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…