Bence yapabilirsin hiç mahsuru yok canım.Ben yapıyorum :) Allahım mutluluğunuzu pozitifliğinizi daim etsinBelki okuyan olur da nerde benim kocada hatta nerde afedersiniz nerde benim "öküzde" diyen olur; pozitifliğin,inancın değiştiremeyeceği odun yoktur : ))) Siz kalıbınızı kırdıkça karşıdaki insanla,inancınızı güçlendirdikçe eşiniz de değişecek.İmajinasyon imajinasyon...Eşinize içinizden geçirdikleriniz yüzüne söylediklerinizden çok çok çok daha etkilidir.İçten hissettiğiniz derin bir minnet duygusu özellikle sizi mutlu eden bir anıyla bir birleştirince size katlanarak dönecek.Tersi de aynı şekilde.Hep böyle zaten duygusuzun teki,elalemin kocaları nasıllar neler yapıyor diye düşünürseniz de sanki hissetmiş ki az bile yapmışım gününü göstercem der gibi dönüş yapabilir.Bir de çok önemli nokta,ne hak ettiğinizi düşünüyorsanız ona yönelin.Saygıyı ve sevgiyi hak ettiğinizi düşünüyorsanız içten de saygı ve sevgi gösterin,size dönecektir ayna gibi
Dokturdun yine maşallah. .
Yaa ben çok kötüyüm hala kasintim devam ediyor.
İlaçlar hiç hal birakmadi sarstı beni..
Düşünceler bile uyustu toparlanamiyorum..
İyi olacağım geçecek yahu diyorum ama offf çok cılız güçsüz. .
Rabbim Ya Şafi adınla bütün Herkese icindede bana şifa nasip et.
Merhaba canım.Aynen dediğiniz gibi de oldu.Müsait bir arada yazayım dedim fırsat bulamadım tatlım.Rabbim bundan böyle artık hep güzel coşkulu deneyimleri nasip etsin.Benim de öyle çok dönemlerim oldu.Her şey üst üste mi gelir dedim.Ev ortamında bnegatif enerjiyi hisseder hissetmez artık direk hemen pozitifleşmeye geçiyorum.Çünkü bazen dışarıdan negatif enerjiler gelir çok fazla mesela nazar gibi,;eğer enerjimiz düşükse direk bize yapışır.Ama değilse bu hedefim değil der gibi uzaklaşır.Hemen olumlamamı devreye sokuyorum mesela Rabbim her zaman yanımızda ve bizimle,koruyup kolluyor Ya Vekil Ya Veli Ya Hafız adıyla diyorum.Ve tabikiii mor küremi uyguluyorum.Daha önceleri çok bahsetmiştim ,hatırlıyorsundur.Yine de yazayım; mor cam kürenin içindeyiz ,toprağa doğru bir camdan boru ile bağlantı kuruyor ve tüm negatif enerjiler bizden akıyor toprağa.Bizlere sadece pozitif sevgi dolu Harika enerjiler akıyor.Gelen negatif enerjiler daha küreye değmeden sevgiyle kaynağa gidiyor.İnanılmaz etkili bu yöntem
Bilinçaltında haklı olduğun mesajını eşine gönder ve onun da kabul ettiğini düşün, olmuş gibi hayal et, zihninde canlandır. Bir süre sonra eşin de sana hak verecektir, ama inanarak yapman lazım,dediklerimi. Olur mu öyle şey diye düşünce geçirirsen olmaz.kızlar tek kelimeyle harikasınız aynen devam edin hep bu konulara aşırı ilgim olmuştur. bende katılayım aranıza peki size bir sorum olucak bu şekilde pozitif düşünürken sizi üzen bi olay olduğunda mesela eşinizle kvga etmeniz gereken anlaşamadığınız bir konu olduğunda napıyosunuz bu pozitif enerjiyi nasl yakalıyosunuz. haklı olduğunuzda pozitif oalyım haksız kalayım demiyosunuzdur peki napıyosunuz
Hayatında yeni bir değişim süreci mi var, yeni güvensiz bir ortamda mısın mesela önce psikolojik temeline inelim :) Önce onu bir düşün canım.Sonra hayatın ve düzenin muazzam bir düzen üzerine olduğuna,korunduğuna kollandığına dair olumlama yap.Sonra da imajinasyon kısmı...Kendini muhteşem vücuduna bırak,çözüm bedeninde Tabiki şifa Allahtan.Her an her dakika daha da iyi ve daha sağlıklı oluyorum de gözlerin kapalı bir dinlenme pozisyonunda Tabiki.Kaşıntılarının azaldığını ve tamamen geçtiğini düşün.Çok rahatladığını hisset ve imajinasyonunu şükürle sonlandır.Hani Dr ilaç verir de bu çok etkili bir ilaçtır der Ya da sen defalarca aldığın için hemen iyileşeceğini bilirsin,içtiğin anda bir rahatlık gelir ohhh beee dersin.İste o rahatlığı yakalamalısın.
İyi olacağım demişsin Ya maalesef işe yaramaz çünkü şimdiden uzaklaşıyorsun.Her geçen dakika daha iyi oluyorum hatta çok iyiyim demelisin canım,yani bedenin evet Ya iyisin deyip seni desteklemeli bağışıklık sisteminle.Acil şifalar diliyorum canım
haydi bakalım yapıcam inşallah tartışmayızda tartışırsak eğer yapıcam :)Bilinçaltında haklı olduğun mesajını eşine gönder ve onun da kabul ettiğini düşün, olmuş gibi hayal et, zihninde canlandır. Bir süre sonra eşin de sana hak verecektir, ama inanarak yapman lazım,dediklerimi. Olur mu öyle şey diye düşünce geçirirsen olmaz.
cnm çalıştığım işimde bira rsikliyim yani çıkartablirler ama sanmıyorum da kafamda kurmaya başladım korkmaya başladım. bnunla ilgli olumlama sözü söylermisin bana nasıl bi cümle kurablırımÇoğu zaman ona da diyorum iyi düşün iyi olsun, hastalık anlatma, şükür iyiyim de, ama huyu değişmiyor.
işsizlik-parasızlık korkusu yaşıyorsanız yapabileceğiniz olumlamalardan bazıları şunlar olabilir: Ben güvendeyim. İşimi seviyorum. Sahip olduğum işi hak ediyorum. Ben değerli bir insan ve değerli bir personelim. (bu cümleyi ‘benden vazgeçemezler’ diye bitirirseniz tüm olumlamayı iptal etmiş olursunuz, çünkü ‘vazgeçemezler’içinde kibir barındırır, kibir olumsuz bir duygudur) Evrende herkese yetecek kadar bolluk bereket var. Ben de bu bolluk bereketten faydalanıyorum. Kendimi güvende hissediyorum. Geleceğimde herşeyin iyi olduğunu biliyorum. Yaşam sürecine güveniyorum ve kendimi bu sürecin akışına bırakıyorum. Paraya saygı duyuyorum. Parayı hak ediyorum. Parayı seviyorum. Parayı kabul ediyorum.cnm çalıştığım işimde bira rsikliyim yani çıkartablirler ama sanmıyorum da kafamda kurmaya başladım korkmaya başladım. bnunla ilgli olumlama sözü söylermisin bana nasıl bi cümle kurablırım
Allah razı olsun canım bunları hergün hissederek söylicem :) bende inanmak istyorumm enerjimi yükselttiniz yaa helal size :)işsizlik-parasızlık korkusu yaşıyorsanız yapabileceğiniz olumlamalardan bazıları şunlar olabilir: Ben güvendeyim. İşimi seviyorum. Sahip olduğum işi hak ediyorum. Ben değerli bir insan ve değerli bir personelim. (bu cümleyi ‘benden vazgeçemezler’ diye bitirirseniz tüm olumlamayı iptal etmiş olursunuz, çünkü ‘vazgeçemezler’içinde kibir barındırır, kibir olumsuz bir duygudur) Evrende herkese yetecek kadar bolluk bereket var. Ben de bu bolluk bereketten faydalanıyorum. Kendimi güvende hissediyorum. Geleceğimde herşeyin iyi olduğunu biliyorum. Yaşam sürecine güveniyorum ve kendimi bu sürecin akışına bırakıyorum. Paraya saygı duyuyorum. Parayı hak ediyorum. Parayı seviyorum. Parayı kabul ediyorum.
İnşallah canım, kararlı ol ve devamlı yapmaya çalış canım ve bu sayfayı da fırsat buldukça okumaya çalış, fayadasını görürsün allah ın izniyle.Allah razı olsun canım bunları hergün hissederek söylicem :) bende inanmak istyorumm enerjimi yükselttiniz yaa helal size :)
bu sayfadan cıkmıycam canım =))İnşallah canım, kararlı ol ve devamlı yapmaya çalış canım ve bu sayfayı da fırsat buldukça okumaya çalış, fayadasını görürsün allah ın izniyle.
Maalesef canım benim enerji vampiri insan türü.Olumsuzluktan besleniyorlar,sen olumlu şylermkonuştukça konuyu iyiye güzele çektikçe bu seferde sendeki enerjiyi çekiyorlar.Sohbet sırasında iyi hissediyorsun ama sonrasında dayak yemiş gibi oluyorsun başlıyorsun o insanı düşünmeye ve sözlerini.Çünkü her sözü sana negatif enerji taşıyor.Hele bir de boşluktaysan,biraz negatifsen tamamdırBugünlerde bende de aşırı yorgunluk var, havalardan mı, mevsimden mi, yoksa komşumdan mı bilemedim. Şu varki ne zaman biraraya gelsek hastalıklarından konuşmaya başlıyor, aslında iyi bir insan ama bilmeyerek miyapıyor neyse, bu sefer bende rahatsız oluyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim sizce?
Merhaba kizlar umarim gününüz muhteşem gecmistir ve gecmektedir. Sabah esmalarimi ve imajinemi( doğru yazılışı bu mu bilmiyorum) yaptıktan sonra icim kıpır kıpır oluyor cok seviyorum bu hissi. Sonra alıcıları açıyorum beni bugün ne güzellikler bekliyor acaba diye. En azindan bu pozitiflik bile yeter ama tabii dahası olacağını biliyorum ki bugün ilçe milli eğitimden bir teşekkür belgesi verilmiş cok sevindim şaşırdım mi hayir. daha da guzel şeyler beni bekliyor biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?