Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

of inan başka da kimse yok apartmanda arkadaş olabileceğim ama yani mecburen gibi bişey, mesela sabahları birlikte yürüyüşe çıkıyoruz, yani duvar da örmek istemiyorum ama neyse bakalım, biraz daha deneyimleyim ben bu olayı, hayrıma olacak şekilde sonuçlandırabilirim inşallah. Senin de evladına allah huzurlu uykular versin inşallah, sağlık sıhhatle büyüsünler. Dediğin gibi bilinçli olarak yapıyor bazı insanlar, allah kötü düşünenleri bizlerden uzak eylesin inşallah. Tekrar çok teşekkür ederim vakit ayırıp yazdığın için.allah razı olsun. Allah hepimize hayırlı güzel günler nasip Etsin

Son düzenleme:
bir sokak hayal ettim tüm güzelliklerin olduğu ama sessiz sakin bi yerde o sokakta bu konudaki arkadaşlar ve ben oturyorum ne güzel olurdu enerjiniz süper konuyu baştan sona okuyorum her sayfada yeni bir keşif yeni bir şey öğreniyorum siz süper insanlarsınız

bir sokak hayal ettim tüm güzelliklerin olduğu ama sessiz sakin bi yerde o sokakta bu konudaki arkadaşlar ve ben oturyorum ne güzel olurdu enerjiniz süper konuyu baştan sona okuyorum her sayfada yeni bir keşif yeni bir şey öğreniyorum siz süper insanlarsınız

kızlar yaa bu olumlamayı günde 1 kezmi söylucez hepmi söylücez. bu arada aklımda sürekli esma çekiyorum bır bırbır hiç susmayan iç sesimi haltettim biraz olsada :))
Olumlama sabah kalkınca ve akşam yatarken yapmak iyiymiş, sesli söyleme imkanın varsa sesli söylemeye çalış canım.

ay çok güzelsin sen canım, böyle hep pozitif insanlarla dolu bir dünyada yaşamak ne güzel olurdu.

ay çok güzelsin sen canım, böyle hep pozitif insanlarla dolu bir dünyada yaşamak ne güzel olurdu.
canımm teşekkür ederim senin güzelliğin asıl. keşke sevdiğim hayatı kötü gidn insanlara buna inandırabilsem anlatıyorum ama umursamıyolar kötü düşündükleri için kötü şeyler yaşıyolar sonrada benim kaderim kötü dıyorlar keşke anlatabilsem ://

Olumlama sabah kalkınca ve akşam yatarken yapmak iyiymiş, sesli söyleme imkanın varsa sesli söylemeye çalış canım.
söylerim canım sesli eşimede öğretiim onada hatırlatıyorum :)))) sbh evden çıkarken aşkımm butun pozitif enerjiyi topla topla çek içine diyorum gülüyor bana =))

Evet öğreneceğimiz çok şey omlardan,karşımıza tesadüf rasgele çıkmıyor hiçbir insan.Hatta o an hangi düşünceleri bizde uyandırması bile tesadüf değil.Bahsettiğim insanın yapısını biliyorum şu haftaya kadar hep sallayıp geçiyordum hiçbir şekilde beni etkilememişti olumsuzluğuyla.Ama boşluk bir anımda neden olumsuz hissettiğimi buldum,resmen Yen'i bir icad gibi buldum dedim : ))) Cünkü benim enerjim düşüktü ve beni o anda enerjisine çekti veeee beni bilinçaltımın derinliklerinde yine benim negatif dönemli illüzyonlarımın ürünü bir lise arkadaşımı hatırlatmıştı; sözleri ve davranışı...Ben durumun farkında olmasam sinyalleri almasam lise dönemindeki o uzaktan arkadaşım aklıma bile gelmezdi.Unuttum sanıyordum halbuki.Veeee hemen o anlam yüklediğim arkadaşıma bugünkü düşüncelerimle baktım ve kendi için üzüldüm bile.Çünkü davranışları olması gerektiği gibiydi,annesi babası onu kardeşi gibi sevmiyordu ona göre ve kendisini babaannesine vermişlerdi.Sadece tatillerde görüyordu ailesini.O yüzden insanlara hayata yaklaşımı güvensizdi ve tabiki davranışları da ona göre olacaktı.Benimle yakından uzaktan alakası yoktu Aslında söylediklerinin.Tabi ozamanlar bunu bu şekilde değerlendiremezdimçünkü hem enerji hem de hayat deneyimim açısından yetersizdim.Ama şimdi o arkadaşıma imajinasyonumla sarıldım ve onunla ilgili tüm düşüncelerimi salıverdim.Evet o çok negatif dediğim şimdiki hayatımdaki insana içim kaynıyor şu an iyiki çıkmış diye.Ama ben yine de alacağım dersi aldığımı düşünüyorum,hayatım çok değerli ve ben de çok değerliyim.O yüzden kendi seçimlerimle mesafeyi seçiyorum ;çünkü şu da var:durduk yere çocuğumla ilgili endişeler taşıyorum mesela.Allah Allah ben böyle biri değildim diyorum çünkü bana bilinçaltını ayna gibi geçiriyor.Bazen farkına varmadığın bi sürü şeyde tabiki.Sırf bu yüzden asosyal olmayı seçerim,tabi bu benim kendi fikrim naçizane

Enerjine sağlık,buradan yansıtabiliyorsun bana kendini
Demişsen Ya keşke inandırabilsem,ben çok denedim.Hem deneyimlerlimle h em de öğrendiklerim sonucu tek çıkarımım hiç deneme bile.Eğer kendileri öyle olmaya hazır okurlarsa ve isterlerse düşünceleri de değişir.Ama bizler yaptığımızda söylediğimizde iğne gibi batıyor öyle insanlara.Sanki kendini eleştiryormuşcasına savunmaya geçiyorlar.Hak etmeyeceğin laflara düşüncelere maruz kalıyorsun;enerjin düştüğünde kalıyor.Benim o açıdan umrumda bile olmuyor artık.Çünkü o enerjilerle o yaşadıkları ona iyi geliyor emin ol.Önce enerji değişecek yavaş yavaş değişim olacak Sonra pozitife geçecek ki senden duydukları kendisine cazip gelsin.Daha önce bunları konuşmadığım insanlar var ve çok değişen de.Artık onlara anlatabiliyorum,çok hoşlarına gidiyor.Ama daha önce asla...Öğrenci hazır olduğunda öğretmeni de hazırdır sözü var ya aynen öyle işte durum.

Muhteşem güzellikler dolu bir gün yaşıyoruz YA ŞEKUR
Hem de öyle güzelliklerki bahar geldi çiçekler açıyor doğa yenileniyor.Ve bunların hiç birini bedenimizdeki gibi denetime ihtiyacı yok.Oldumu olmadı mı demiyoruz bile.Rabbin denetiminde otomatik gerçekleştiğini biliyoruz.V niceleri...Görmek istedikten sonra şükredecek çoook çoooook nimet var;şükürler olsun Allah bizlere altın tepsiyle sunuyor hayatı Ya Latif El Vehhab adıyla; tabi şu düşüncelerin kalpte oluşturduğu manyetik alan Ve hisler de bonusları : )))))

Özelden çok soruluyor size ne oldu ve nasıl atlattınız diye.
Uzun bölümleri kısmetse kitabıma saklıyorum.
Son kez sadece ufak bölümü yazayım.
Herkese de ders olsun diye.
Araba kazası ev yangını derken ardından
çok yakın arkadaşım tarafından dolandırıldım.
Tabii içim rahat avukat tuttum zaten %100 haklıyım
Sonra birden evime arabama satış işlemleri başlayınca şoka girdim.
Meğer avukat para alıp işlem yapmamış.
Hemen savcılığa gittim başvuruda bulundum evrak vs.Avukatı şikayet ettim.
O arada da satışa az kaldı.tekrar gittim durumu açıkladım satışı durdurmak istedim.
Evrak Ankara ya gitti.o arada her şey de bitti.
25 yıllık çalış ev araba al dolandırıl ve sonuç sıfır.
(eski para 500 milyar yeni para ile düşününce göze daha az geliyor)
Başvurudan haber bekledim.Daha dün evrak geldi.
Avukat için mahkeme açmış bakanlık ne diyeyim bilemedim.
Adalet bazı şeylerde geç çalışıyor kızlar.Yakında mahkemesi var.
Ne olur bilmemem imajine yapmak istiyorum.
Bu arada sonuca ve Nasıl aştınız sorusuna gelince
Şimdi herkese şunu diyeyim.
işte bunlar yaşanırken EŞ ŞEKÜR demeyi bilmedim.
Ve hayattaki en büyük hata bu bence.O arada isyan ettim
İsyan ederken de etraf haklı gördü beni ben de dahil.
İlaç vs. asla kullanmadım.Çok eskiden kullanmıştım ruh gibi oluyor insan.
Uyuşuklukla hiç bir şey çözülmez ki.
Geceler boyu uykusuz düşüncelere dalıp çıkış yolu ararken birden
BEN NE YAPIYORUM dedim.
Mal önemli değil ,evet arkadaş kazığı aman boş ver o da önemli değil.
Dolandırıldım avukat tuttum o da dolandırdı aman o da önemli değil
O önemli değil ,bu önemli değil ,Ee ne önemli diye düşündüm.
Sonunda karar verdim...
TABİİ Kİ ÖNCELİKLE ALLAH ,BENİ YARATAN .RABBİM ÇOK ÇOK ÖNEMLİ
VE SONRA DA BEN ÖNEMLİYİM.
Şükretmeyi unutmuşum fark ettim.
Hep başkalarını önemseyip kendimi unutmuşum fark ettim.
Herkese iyilik yaparak kendimi nasıl bu kadar boş vermişim şaşırdım.
Sanki 2 si bir arada yürümezmiş gibi.Bal gibi de yürüyor yani.
Araştırdım olumlamalar buldum
Sonra da bu ve benzeri sayfaları hiç üşenmeden baştan sona okudum.
Herkesin çeşitli hikayeleri var.Hiç kimse durduk yere bu ve benzeri sayfalarda değil.
Evren bilerek bizleri bir araya getirdi bence.
Yaşadıklarımızı yazıp ders almak ve üstümüzde olanı pozitife çevirmek için.
Birbirimize yardım için.
Yani hiç yüzünü görmediğimiz insanlara bazen umut oluyoruz yazdıklarımızla.
Belki de bu kişiler bir gün yanından geçerken sinir olduğumuz biri bile olabilir.
Belki o kişi bize burada ya da hayatımızda ki bir alanda bize yardım etmiştir
bunu da bilemeyiz ki.
Hatta bazen yazanı bile tanımadan sevmeyen ön yargı yapanlar oluyor.
ya da tam tersi hiç tanımadan çok seviyorsunuz@buttrfly gibi
ve de sizler gibi
Ben şöyle bir karar aldım uzun zaman önce

Öncelikle ŞÜKRETMEYE BAŞLADIM .Bakın bu çok önemli.
Sonra kendini sevme olumlaması yapmaya başladım.
KENDİNİZİ SEVMELİSİNİZ sonra da
YARATILAN HER ŞEYİ AYIRIM YAPMADAN SEVECEKSİNİZ.
İNSAN HAYVAN BİTKİ
RABBİM YARATMIŞ ÇÜNKÜ
SADECE POZİTİFLİK OLACAK DÜŞÜNCELERDE
Nefret,kibir,ego hayatınızdan tamamen çıkacak.Bunlar hata yaptırır.
Asla acele karar vermeyin.İyice düşünüp sonra kararlar alın.
Dualar çok çok önemli
Öncelikle devamlı EŞ ŞEKÜR DİYORUM.
Sonra da diğer Esmaları okuyorum
Kimseye intizar etmiyorum.Kimse hakkında da negatif konuşmuyorum.
Çünkü kimsenin negatifiyle uğraşamam.O kadar uzun değil yaşam.
Etraftaki negatif kişileri dinlerken bile içimden pozitif olup olayı pozitife bağlıyorum.
Karşımdaki bunu tam olarak hissetmeye başlıyor bir süre sonra .
Ya alışıp kalıyor kendi de pozitif oluyor ya da güle güle
Biraz zaman alıyor ama oluyor.
Tv den giderek uzaklaştım.Her şeyden zaten mutlaka haberiniz oluyor.
Sadece eğlendirici şeyleri seyretmeye çalışıyorum.
Arkadaş çevremdeki insanlardan çok değil az öz seçiyorum.
İsterse de hiç olmasın KENDİME YETERLİYİM.
Tüm canlılara yardımcı olmaya çalışıyorum.İÇ HUZURUM VAR.
Dua ederken herkese ama herkese dua ediyorum.
Yaşadıklarımı da düşündükçe gülüyorum çünkü
bu kadar dersi servet ödeyip aldım.İYİ Kİ DE OLMUŞ.
ÇOK MUTLUYUM KAZANDIKLARIM MUHTEŞEM.
GÜÇLÜ İMAN ,
İNANÇ YÜKSELİŞİ
ALDIĞIM DERSLER,
İNSANLARIN GERÇEK YÜZÜ,
BAKIŞ AÇISI,
HAYAT ÇOK PAHALLI ONUN İÇİN ÇOK KISA .
Kısacası
AN DA POZİTİF YAŞIYORUM ,
HİÇ BİR AN GERİ GELMEZ BİLİYORUM...
HERKESE HAYIRLI CUMALAR İYİLİKLE KALALIM DAİMA
ES SELAM EŞ ŞEKÜR EL VEHHAB VE NİCELERİYLE
HEPİNİZE SEVGİLER

Son düzenleme:

Offf yaaa bir solukta okudum harikaydıHep merak ettim ama mizaç mı huy mu diyeyim sormaya çekinirim,anlatmak isterse zaten anlatır o özelidir diye. Muhteşem bir bakış açısı;hep seninle olacak esas zenginlik bu.O kadar çok insan gördüm duydum ki iflas edip elinde avucunda hiçbir şey olamayan ama sonrasında hepsini fazlasıyla kazanan.Hiç tesadüf olmuyor işte çünkü bolluk bereket beynimizde,kalbimizde.Neye odaklanırsak onları çekiyoruz onları yaşıyoruz.Neyin en çok olmasını istiyorsam onunla ilgili şükürler ediyorum,sonra Mevlam yağdırıyor zaten Eş Şekur.En negatif anlarımızı hatırlayalım;sürekli bir şikayet memnunsuzluk,içten bir şükür Yok zaten.Cok teşekkür ederim canım bizimle paylaştığın için,içimde bolluk bereket sınırsızlık hissini ziyadesiyle hissettirdin.Evrende milyarlarca ihtimalden iyilerine güzellerine odaklanalım her zaman.

Dediğin gibi canım he şeyin başı kendimize değer vermek,kendimizi sevmek;tabiki eziklikten kaynaklı olan kibirle sevme değil.Eğer kendimizi seversek herşeyi severiz.Kendimize değer verirsek değerimizi bize sunmayan insanlardan,olaylardan ister istemez uzaklaşırız.Zaten elektrik olarak da uyuşmayız ki.Esyalar,paralar yani maddi değerler bile bizim kendimize verdiğimiz değerle doğru orantılı desem inanır mısınız? Amerika daki hayat tarzı ,buradaki insanların yaşamları ve burda olmaları asla tesadüf değil.Kendilerine çok değer veriyorlar,başkası için kendilerini paralamıyorlar,Hiç kimseye kendilerini beğendirme çabaları yok.Evleri bizlere göre çok pis düzensiz genelde, günlük hayatta İnanılmaz özensiz giyinirler.İkinci el kıyafet eşya kullanmak gayet normaldir önemli olan beğenmeleri.Cok cok zengin olup çok kötü arabalara binebilirler ama bunun nedeni cimrilik değil ya araba onlar için sadece bir araçtır ya da manevi değeri vardır;kötü araba fakirlik göstergesi değildir.Haliyle öyle de bir kalıpları yok yani.Evleri için de aynı şeyi söyleyebilirim.Kim ne der elalem kaygıları yok.Zaman çokdeğerlidir ve kendilerine çok zaman ayırırlar;en hayran kaldığım yönleri sanırım :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…