of inan başka da kimse yok apartmanda arkadaş olabileceğim ama yani mecburen gibi bişey, mesela sabahları birlikte yürüyüşe çıkıyoruz, yani duvar da örmek istemiyorum ama neyse bakalım, biraz daha deneyimleyim ben bu olayı, hayrıma olacak şekilde sonuçlandırabilirim inşallah. Senin de evladına allah huzurlu uykular versin inşallah, sağlık sıhhatle büyüsünler. Dediğin gibi bilinçli olarak yapıyor bazı insanlar, allah kötü düşünenleri bizlerden uzak eylesin inşallah. Tekrar çok teşekkür ederim vakit ayırıp yazdığın için.allah razı olsun. Allah hepimize hayırlı güzel günler nasip EtsinMaalesef canım benim enerji vampiri insan türü.Olumsuzluktan besleniyorlar,sen olumlu şylermkonuştukça konuyu iyiye güzele çektikçe bu seferde sendeki enerjiyi çekiyorlar.Sohbet sırasında iyi hissediyorsun ama sonrasında dayak yemiş gibi oluyorsun başlıyorsun o insanı düşünmeye ve sözlerini.Çünkü her sözü sana negatif enerji taşıyor.Hele bir de boşluktaysan,biraz negatifsen tamamdır
Yine müthiş zamanlama oldu canım, ben de bugün aynı senin durumundan bahsedecektim.Dünyanın bir ucundan çektim resmen : ))) Özünde iyi bir insan ama sürekli şikayet eden şükür hak getire dediğim biri. Aynı durumlardayız hatta o benden daha avantajlı eşinden çok yardım alıyor.Buna rağmen Allah'ın her günü çocukların sorunlarını dinlemekten gına geldi. Hayır benim kaç gündür çocuğum uyumuyor zaten biliyorsun da ve benim ne kadar pozitif odaklı bir olduğumu da biliyorsun anlamıyorum niye sürekli yakınma.Evet duvarı ördüm ama işte bazı bazı insan merhaba da mı demesin sürekli karşılaşıyorum.Ciddi imajinasyon çalışmam gerekiyor duvar için;hissetmeli Yani.Daha önceki verdiğim örneklerdeki gibi.Olayı taze yaşadığım için daha değerlendirme aşamasındayım ama artık anladım benim enerjimden besleniyor takmış bana kancayı : ))) Yani canım lafın özü ör sen de duvarları : )
misss gbi bir cuma mesajı işte ellerine sağlıkBuraya yapıştıramadım.
Olumlama sabah kalkınca ve akşam yatarken yapmak iyiymiş, sesli söyleme imkanın varsa sesli söylemeye çalış canım.kızlar yaa bu olumlamayı günde 1 kezmi söylucez hepmi söylücez. bu arada aklımda sürekli esma çekiyorum bır bırbır hiç susmayan iç sesimi haltettim biraz olsada :))
ay çok güzelsin sen canım, böyle hep pozitif insanlarla dolu bir dünyada yaşamak ne güzel olurdu.bir sokak hayal ettim tüm güzelliklerin olduğu ama sessiz sakin bi yerde o sokakta bu konudaki arkadaşlar ve ben oturyorum ne güzel olurdu enerjiniz süper konuyu baştan sona okuyorum her sayfada yeni bir keşif yeni bir şey öğreniyorum siz süper insanlarsınız
canımm teşekkür ederim senin güzelliğin asıl. keşke sevdiğim hayatı kötü gidn insanlara buna inandırabilsem anlatıyorum ama umursamıyolar kötü düşündükleri için kötü şeyler yaşıyolar sonrada benim kaderim kötü dıyorlar keşke anlatabilsem ://ay çok güzelsin sen canım, böyle hep pozitif insanlarla dolu bir dünyada yaşamak ne güzel olurdu.
söylerim canım sesli eşimede öğretiim onada hatırlatıyorum :)))) sbh evden çıkarken aşkımm butun pozitif enerjiyi topla topla çek içine diyorum gülüyor bana =))Olumlama sabah kalkınca ve akşam yatarken yapmak iyiymiş, sesli söyleme imkanın varsa sesli söylemeye çalış canım.
of inan başka da kimse yok apartmanda arkadaş olabileceğim ama yani mecburen gibi bişey, mesela sabahları birlikte yürüyüşe çıkıyoruz, yani duvar da örmek istemiyorum ama neyse bakalım, biraz daha deneyimleyim ben bu olayı, hayrıma olacak şekilde sonuçlandırabilirim inşallah. Senin de evladına allah huzurlu uykular versin inşallah, sağlık sıhhatle büyüsünler. Dediğin gibi bilinçli olarak yapıyor bazı insanlar, allah kötü düşünenleri bizlerden uzak eylesin inşallah. Tekrar çok teşekkür ederim vakit ayırıp yazdığın için.allah razı olsun. Allah hepimize hayırlı güzel günler nasip Etsin
canımm teşekkür ederim senin güzelliğin asıl. keşke sevdiğim hayatı kötü gidn insanlara buna inandırabilsem anlatıyorum ama umursamıyolar kötü düşündükleri için kötü şeyler yaşıyolar sonrada benim kaderim kötü dıyorlar keşke anlatabilsem ://
Teşekkür ederimbuttrfly sayende. Hep sen yureklendiriyorsun hep senin mesajların ilham veriyor.
Hem de öyle güzelliklerki bahar geldi çiçekler açıyor doğa yenileniyor.Ve bunların hiç birini bedenimizdeki gibi denetime ihtiyacı yok.Oldumu olmadı mı demiyoruz bile.Rabbin denetiminde otomatik gerçekleştiğini biliyoruz.V niceleri...Görmek istedikten sonra şükredecek çoook çoooook nimet var;şükürler olsun Allah bizlere altın tepsiyle sunuyor hayatı Ya Latif El Vehhab adıyla; tabi şu düşüncelerin kalpte oluşturduğu manyetik alan Ve hisler de bonusları : )))))Muhteşem güzellikler dolu bir gün yaşıyoruz YA ŞEKUR
Özelden çok soruluyor size ne oldu ve nasıl atlattınız diye.
Uzun bölümleri kısmetse kitabıma saklıyorum.
Son kez sadece ufak bölümü yazayım.
Herkese de ders olsun diye.
Araba kazası ev yangını derken ardından
çok yakın arkadaşım tarafından dolandırıldım.
Tabii içim rahat avukat tuttum zaten %100 haklıyım
Sonra birden evime arabama satış işlemleri başlayınca şoka girdim.
Meğer avukat para alıp işlem yapmamış.
Hemen savcılığa gittim başvuruda bulundum evrak vs.Avukatı şikayet ettim.
O arada da satışa az kaldı.tekrar gittim durumu açıkladım satışı durdurmak istedim.
Evrak Ankara ya gitti.o arada her şey de bitti.
25 yıllık çalış ev araba al dolandırıl ve sonuç sıfır.
(eski para 500 milyar yeni para ile düşününce göze daha az geliyor)
Başvurudan haber bekledim.Daha dün evrak geldi.
Avukat için mahkeme açmış bakanlık ne diyeyim bilemedim.
Adalet bazı şeylerde geç çalışıyor kızlar.Yakında mahkemesi var.
Ne olur bilmemem imajine yapmak istiyorum.
Bu arada sonuca ve Nasıl aştınız sorusuna gelince
Şimdi herkese şunu diyeyim.
işte bunlar yaşanırken EŞ ŞEKÜR demeyi bilmedim.
Ve hayattaki en büyük hata bu bence.O arada isyan ettim
İsyan ederken de etraf haklı gördü beni ben de dahil.
İlaç vs. asla kullanmadım.Çok eskiden kullanmıştım ruh gibi oluyor insan.
Uyuşuklukla hiç bir şey çözülmez ki.
Geceler boyu uykusuz düşüncelere dalıp çıkış yolu ararken birden
BEN NE YAPIYORUM dedim.
Mal önemli değil ,evet arkadaş kazığı aman boş ver o da önemli değil.
Dolandırıldım avukat tuttum o da dolandırdı aman o da önemli değil
O önemli değil ,bu önemli değil ,Ee ne önemli diye düşündüm.
Sonunda karar verdim...
TABİİ Kİ ÖNCELİKLE ALLAH ,BENİ YARATAN .RABBİM ÇOK ÇOK ÖNEMLİ
VE SONRA DA BEN ÖNEMLİYİM.
Şükretmeyi unutmuşum fark ettim.
Hep başkalarını önemseyip kendimi unutmuşum fark ettim.
Herkese iyilik yaparak kendimi nasıl bu kadar boş vermişim şaşırdım.
Sanki 2 si bir arada yürümezmiş gibi.Bal gibi de yürüyor yani.
Araştırdım olumlamalar buldum
Sonra da bu ve benzeri sayfaları hiç üşenmeden baştan sona okudum.
Herkesin çeşitli hikayeleri var.Hiç kimse durduk yere bu ve benzeri sayfalarda değil.
Evren bilerek bizleri bir araya getirdi bence.
Yaşadıklarımızı yazıp ders almak ve üstümüzde olanı pozitife çevirmek için.
Birbirimize yardım için.
Yani hiç yüzünü görmediğimiz insanlara bazen umut oluyoruz yazdıklarımızla.
Belki de bu kişiler bir gün yanından geçerken sinir olduğumuz biri bile olabilir.
Belki o kişi bize burada ya da hayatımızda ki bir alanda bize yardım etmiştir
bunu da bilemeyiz ki.
Hatta bazen yazanı bile tanımadan sevmeyen ön yargı yapanlar oluyor.
ya da tam tersi hiç tanımadan çok seviyorsunuz@buttrfly gibi
ve de sizler gibi
Ben şöyle bir karar aldım uzun zaman önce
Öncelikle ŞÜKRETMEYE BAŞLADIM .Bakın bu çok önemli.
Sonra kendini sevme olumlaması yapmaya başladım.
KENDİNİZİ SEVMELİSİNİZ sonra da
YARATILAN HER ŞEYİ AYIRIM YAPMADAN SEVECEKSİNİZ.
İNSANHAYVAN BİTKİ
RABBİM YARATMIŞ ÇÜNKÜ
SADECE POZİTİFLİK OLACAK DÜŞÜNCELERDE
Nefret,kibir,ego hayatınızdan tamamen çıkacak.Bunlar hata yaptırır.
Asla acele karar vermeyin.İyice düşünüp sonra kararlar alın.
Dualar çok çok önemli
Öncelikle devamlı EŞ ŞEKÜR DİYORUM.
Sonra da diğer Esmaları okuyorum
Kimseye intizar etmiyorum.Kimse hakkında da negatif konuşmuyorum.
Çünkü kimsenin negatifiyle uğraşamam.O kadar uzun değil yaşam.
Etraftaki negatif kişileri dinlerken bile içimden pozitif olup olayı pozitife bağlıyorum.
Karşımdaki bunu tam olarak hissetmeye başlıyor bir süre sonra .
Ya alışıp kalıyor kendi de pozitif oluyor ya da güle güle
Biraz zaman alıyor ama oluyor.
Tv den giderek uzaklaştım.Her şeyden zaten mutlaka haberiniz oluyor.
Sadece eğlendirici şeyleri seyretmeye çalışıyorum.
Arkadaş çevremdeki insanlardan çok değil az öz seçiyorum.
İsterse de hiç olmasın KENDİME YETERLİYİM.
Tüm canlılara yardımcı olmaya çalışıyorum.İÇ HUZURUM VAR.
Dua ederken herkese ama herkese dua ediyorum.
Yaşadıklarımı da düşündükçe gülüyorum çünkü
bu kadar dersi servet ödeyip aldım.İYİ Kİ DE OLMUŞ.
ÇOK MUTLUYUM KAZANDIKLARIM MUHTEŞEM.
GÜÇLÜ İMAN ,
İNANÇ YÜKSELİŞİ
ALDIĞIM DERSLER,
İNSANLARIN GERÇEK YÜZÜ,
BAKIŞ AÇISI,
HAYAT ÇOK PAHALLI ONUN İÇİN ÇOK KISA .
Kısacası
AN DA POZİTİF YAŞIYORUM ,
HİÇ BİR AN GERİ GELMEZ BİLİYORUM...
HERKESE HAYIRLI CUMALAR İYİLİKLE KALALIM DAİMA
ES SELAM EŞ ŞEKÜR EL VEHHAB VE NİCELERİYLE
HEPİNİZE SEVGİLER
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?