Teşekkür ederim canım.Duaların ve dileklerin için aminnnCanım ne kadar güzel anlatmışsınız.
Sade bir dille her şeyi anlatmak bu kadar güzel anca böyle olur.
Son cümleyi devamlı kullanırım hayatımda
ve tekrar sayenizde kullandığım şekilde buraya da yazayım.
Hepimiz
RABBİMİZ e ona aitiz,
Hem de eşit ve aynı şekilde.
Kimsenin kimseye üstünlüğü yoktur.
RABBİM e inanan onun yarattığı her şeyi sever ve korur.
(Asla Zarar vermez)
Doğru zaten tektir...
Hepimizin Üç ayları ve Kandili Mübarek Olsun.
Dualarımız ,dileklerimiz de hayırlısı ile sağlığımızla birlikte kabul Olsun.
AMİN...
Kızlar merhaba şuna çok heyecanlıyım hemen kısaca anlatayım şu ara biraz sağlık problemlerim vardı maddi yönden biraz dikkatli harcama yapmamız gerekiyordu bende erteliyordum nasıl giderim falan iyice sıkmayalım diye. Allahım rüyamda da gördüm bir telefon geldi tam gereken para yatırılmış hesabıma şok oldum Allahım bin şükür senın ışığın sonsuz sürekli yağdırıyorsun nurunu bereketini isteyen dileyen zorda kalan herkese koş Allahım inşallah.
Pazartesi hemen gidecem doktora.Çok dua ettim kendime hep mutluyum huzurluyum güvendeyim sağlıklıyım zenginim bolluk bereket içindeyim diye aklıma geldikçe olumlamalarımı yapmaya çalıştım hayallerim son surat devam :) zaten.
Kızlar bu sayfaya Pofu ya butterfly a sayfaya yazan bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim Allah razı olsun enerjinize kalbinizin güzelliğine çok motive oldum burdan ❤
Herkes mutlu olsun herkes amaçlarına hayallerine ulaşsın inşallah öpüyorum kalplerinizden. Uzun oldu biraz kusuruma bakmayın hoşçakalın.
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun Amin Allahım dileyen isteyen herkesin gönlünün muradını versin inşallah.Gözünaydın sahra canım, allah hepimize dualarımızı yaşatmayı nasip etsin.
Buteerfly canım, senden bir yardım isteyeceğim. Lise 11 e giden kızımın üniversite sınavında başarılı olması için, istediği üniversiteyi kazanması için nasıl bir imagine ve olumlama yapmalıyım? Desteğini bekliyorum canım, bu konuda çok sıkıntılıyım, o da strese girmeye başladı.
Kızlar merhaba şuna çok heyecanlıyım hemen kısaca anlatayım şu ara biraz sağlık problemlerim vardı maddi yönden biraz dikkatli harcama yapmamız gerekiyordu bende erteliyordum nasıl giderim falan iyice sıkmayalım diye. Allahım rüyamda da gördüm bir telefon geldi tam gereken para yatırılmış hesabıma şok oldum Allahım bin şükür senın ışığın sonsuz sürekli yağdırıyorsun nurunu bereketini isteyen dileyen zorda kalan herkese koş Allahım inşallah.
Pazartesi hemen gidecem doktora.Çok dua ettim kendime hep mutluyum huzurluyum güvendeyim sağlıklıyım zenginim bolluk bereket içindeyim diye aklıma geldikçe olumlamalarımı yapmaya çalıştım hayallerim son surat devam :) zaten.
Kızlar bu sayfaya Pofu ya butterfly a sayfaya yazan bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim Allah razı olsun enerjinize kalbinizin güzelliğine çok motive oldum burdan ❤
Herkes mutlu olsun herkes amaçlarına hayallerine ulaşsın inşallah öpüyorum kalplerinizden. Uzun oldu biraz kusuruma bakmayın hoşçakalın.
Çok sağol canım, allah razı olsun. Dediğin gibi rahat olmak, allaha daynmak en güzeli. RAbbim güzel günler yaşatsın inşallah hepimize. Senden de binlerce kez razı olsun rabbim.İşin sırrını biliyorsun canım imajinasyon imajşnasyon... Çocuklarımız üzerinde de çok etkisi var aynen eşimiz gibi.Çünkü çocuklarımız bizden çok etkileniyor,pozitif enerjimizle pozitiflenip hayatına pozitif olayları çekiyor.Rabbime şükürler olsun daha şimdiden kızımla ilgili pek çok güzel dönüt alıyorum.Çok iyi yerlerden eğitim alıyor ve öğretmenlerinden de duymak istediğim cümleleri duyuyorum Rabbime sonsuz şükür olsun.Size tavsiyem kendinizi sıkıntıya sokmayın.Rabbimin binlerce kapısı var,kendinizi akışa bırakın.Mesela diyelim orta bir puan aldı hatta daha kötü.Ek kontenjan açılır ya da daha farklı bir fırsat yine girer olumlamalarla ve tam bir güvenle.Belkide pek hoşuna gitmeyecek birbölüme girdi 4 yıl sonra mezun olduğunda diyelim öyle fırsatlar çıkar ki karşısına aman Allahım iyiki girmişim der...Bunun gibi bir milyon ihtimal var.Kendinizi kasıpta şu güzel zamanları lütfen zehir etmeyin canım.Ben zehir ettim çünkü ordan biliyorum.O kadar daraltmıştım ki hayatı sadece burdan bile negatiflik kitabı yazarım.Ama pozitife geçtiğim anda Rabbim yağdırdı.Hem de okuduğum bölümle alakasız yerden.Benim üniversite sınavım ve sonrası hayatım sana dediklerimin tam tersi canım,çünkü ben hayat mamak meselesi haline getirdim kafamda.Şimdiki aklım olsa hiç ama hiç kasmazdım.Elimden geleni yapar,hayatımı da yaşardım.İyi bir puan da alsam kötü bir puan da alsam Rabbimin hep benimle olduğunu benim için en iyisini planladığını düşünürdüm İmajinasyon imajinasyon diyorum başkada bir şey demiyorum,kızının huzurlu mutlu olduğunu hem güzel arkadaşlarıyla geçirdiği güzel vakitleri hem de çok keyifle çalışarak istediği puanları aldığını imajine et canım ve tabiki ne duymak görmek istiyorsan
Rica ederim tatlim faydam dokunduysa ne mutlu bana.Allahim tüm kuzularimizin bahtini tahtini acik etsin.Bolluk bereket icerisinde,özgür kosullarda kendilerini gerceklestirmeti nasip etsiN.Hem kendi adlarina hem de insanlik adina cok guzel islere imza atmak nasip etsin .Çok sağol canım, allah razı olsun. Dediğin gibi rahat olmak, allaha daynmak en güzeli. RAbbim güzel günler yaşatsın inşallah hepimize. Senden de binlerce kez razı olsun rabbim.
Aminnnn, allah razı olsun canım. Cümlemizin çocuklarının bahtını açık eylesin rabbim. Huzur mutluluk bereket ve barış dolu bir dünya nasip Etsin inşallah.Rica ederim tatlim faydam dokunduysa ne mutlu bana.Allahim tüm kuzularimizin bahtini tahtini acik etsin.Bolluk bereket icerisinde,özgür kosullarda kendilerini gerceklestirmeti nasip etsiN.Hem kendi adlarina hem de insanlik adina cok guzel islere imza atmak nasip etsin .
peki mutsuzluktan kaynaklanan duygusal acligi çözmek icin bir şeyler onerebilir misinizİşte bu çok güzel bir haber.Çok sevindim tatlım senin adına.En kısa zamanda sağlığına kavuşmanı diliyorum.Bol bol imajine yap.Hücrelerine bol bol sevgi gönder,iyileştiğini imajine et lütfen.Rabbim hepimize maddi manevi bolluk nasip etsin
Amin. Insallah.Rica ederim tatlim faydam dokunduysa ne mutlu bana.Allahim tüm kuzularimizin bahtini tahtini acik etsin.Bolluk bereket icerisinde,özgür kosullarda kendilerini gerceklestirmeti nasip etsiN.Hem kendi adlarina hem de insanlik adina cok guzel islere imza atmak nasip etsin .
Amin. Insallah.Aminnnn, allah razı olsun canım. Cümlemizin çocuklarının bahtını açık eylesin rabbim. Huzur mutluluk bereket ve barış dolu bir dünya nasip Etsin inşallah.
Bence en temel sorun kendi değerimizi bilmememiz hatta kendimizi sevmemek.Kendimize değer verdiğimiz zaman bir kere hayatımızın iplerini ele almaya başlıyoruz.Bizi üzen insanların ya da olayların artık bize zararını azaltmaya başlıyoruz,farkındalığımız gelişiyor çünkü.Hayır demeyi öğreniyoruz.Hem fizyolojik olarak hem de enerjik olarak karşımızdaki insanlar bunu farkediyor bence.Dış faktörleri böylelikle halletmiş oluyoruz.En önemli faktör iç tabi.Kendimize değer verince içe yöneliyoru.İçimizde zaten bizi bizden daha iyi bildiği için bazen ilhamlarla bazen bir kitap ya da başka bir şeyle bizi ilgi alanımıza yönlendiriyor.Ve işte burdan bir hobi ya da amaç doğuyor.Kendinizi ona verdiniz bir de ohhh sizden mutlusu yok :) Bence siz google dan falan araştırın içinize sinen kendini sevme,değer verme olumlamalarını uygulayın.Tabiki fırsat buldukça paylaştıklarımızı okuyun.Çünkü çok değerli enerjik paylaşımlar var.Yani aklıma gelenler şimdi :)peki mutsuzluktan kaynaklanan duygusal acligi çözmek icin bir şeyler onerebilir misiniz
cok cok tesekkur ederim :)Bence en temel sorun kendi değerimizi bilmememiz hatta kendimizi sevmemek.Kendimize değer verdiğimiz zaman bir kere hayatımızın iplerini ele almaya başlıyoruz.Bizi üzen insanların ya da olayların artık bize zararını azaltmaya başlıyoruz,farkındalığımız gelişiyor çünkü.Hayır demeyi öğreniyoruz.Hem fizyolojik olarak hem de enerjik olarak karşımızdaki insanlar bunu farkediyor bence.Dış faktörleri böylelikle halletmiş oluyoruz.En önemli faktör iç tabi.Kendimize değer verince içe yöneliyoru.İçimizde zaten bizi bizden daha iyi bildiği için bazen ilhamlarla bazen bir kitap ya da başka bir şeyle bizi ilgi alanımıza yönlendiriyor.Ve işte burdan bir hobi ya da amaç doğuyor.Kendinizi ona verdiniz bir de ohhh sizden mutlusu yok :) Bence siz google dan falan araştırın içinize sinen kendini sevme,değer verme olumlamalarını uygulayın.Tabiki fırsat buldukça paylaştıklarımızı okuyun.Çünkü çok değerli enerjik paylaşımlar var.Yani aklıma gelenler şimdi :)
Bir gün bu mesajı yazacağımı biliyordum, binlerce milyonlarca şükürler olsun o işin sahibiyim. (Alıntıdaki mesajım Ocak'ın ilk günlerinde yazıldı. İnanın olumlu düşünün hissedin arkadaşlar. )Kızlar merhaba. Henüz çok bir şey okuyamadım ama yukarıda kalp çarpması ile ilgili bir şey görünce yazmak istedim. Geçen gün harika bir iş ilanı gördüm bana tam uygun, ve o an o kadar tatlı bir kalp çarpıntısı hissettim ki :) çok tanıdık bir çarpıntıydı çünkü ne zaman o heyecanı hissetsem beni heyecanlandıran o şeyi mutlaka yaşarken buldum kendimi :)
Çok sevindim sizin adınıza .Bir gün bu mesajı yazacağımı biliyordum, binlerce milyonlarca şükürler olsun o işin sahibiyim. (Alıntıdaki mesajım Ocak'ın ilk günlerinde yazıldı. İnanın olumlu düşünün hissedin arkadaşlar. )
Amin, inanmak çok büyük bir anahtarmış bunu anladım bir kez daha.Çok sevindim sizin adınıza .
İNŞALLAH kalıcı olsun .Sizin ve hepimizin dilekleri de duaları da kabul olsun.
Ve buraya da hepimize güzel haberlerle yazmak nasip olsun.
EL VEDUD, EL VASİ, EŞ ŞEKÜR ile AMİN...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?