merhabalar ,şu da güzel bir olumlama olur bence;Tamamdir cok tesekkur ederim : ) Hemen simdi basliyorum dusuncelerimle degismeye, yarin sabaha bile birakmiyorum. Tekrar tesekkur ederim : )
merhabalar ,şu da güzel bir olumlama olur bence;
''Kendimi koşulsuz seviyorum ve ben özgürüm. ''
çok iyi yaa hemen bugün başlıyorum teşekkürler tatlım.. can'sınız hepiniz =)Herkese gunaydinnn
Baharla birlikte hayatimiza butun guzellikleri cekiyoruz ve bolluk bereket akiyor cok sukur bin sukur es sekur
Bir yerde okumustum suya niyetinizi soyleyin diye,tam hatirlamiyorum makaleyi ama su icerken,yuzumuzu yikarken hatta dus alirken niyetimizi (arinmak guzellesmek vs)soylenmeli diye...
Ve ben yaklasik 2 aydir bunu yapiyorum cook faydasini goruyorum:)
Nacizhane bir tavsiyede bulunmak istiyorum yapmak isteyenlere,ben cildim icin yapiyorum gul suyuyla temizlerim ben her gun yuzumu ve 2 aydir gul suyuna niyetimi soyluyorum surerken..
Yuzume berraklik ve guzellik veriyorsun,butun puruzlerim ve lekelerimden kurtuluyor ve sifa buluyorum diye:))
Inanirmisiniz bunu yaptigimdan beri cildime gozle gorulur parlaklik ve guzellik geldi ne bir iz nede leke rabbime bin sukurunutmadan bide once sirke sonra gul suyuyla temizliyorum..
Arkadaslarim bana yuzune ne suruyorsun ya ne kadar prussuz,ne yapiyosan bizede soyle lutfeenn diyorlar
Aynaya her baktigimda masallah diyorum rabbim sana sukurler olsun verdigin guzellikler icin diyorum
Hayata guzel bakarsak herseyi guzel goruruz,kusur aramak istersek her zerrede buluruz
Rabbimin kusursuz ve muhtesem nimetlerinden faydalanmaliyiz es sekur:))
Rica ederim canim ne demekçok iyi yaa hemen bugün başlıyorum teşekkürler tatlım.. can'sınız hepiniz =)
cnm tam cildime göre yıkama jelim gül suyum elma sırkem ve nutricianın yağsız nemlendirici var rutinimi bunlarla yapıyorum ama bunları yaparken niyetimi söylemeyi unutmucam artık şu sıralar enerjim düşük canlanmak için bişeyler bulmam lazım =))Rica ederim canim ne demek
Birlik beraberlik ve yardimlasma en guzel degerlerimiz,bir nebze yardimim dokunursa ne mutlu bana
Canim hergun yuzunu sabunla yika (ben haci sakir naturel olanini kullaniyorum)
Sonra bir pamukla sirke suruyorsun yuzune,sirkeden sonra gul suyu (tabi yapmadan niyetini soyluyorsun)surerkende tekrar ediyorsun..
Ardindan nemlendiriyorsun ben hindistan cevizi yagi kullaniyorum, krem kullanmayi biraktim..ama yoksa nivea tavsiye ederim krem olarak:)alabiliyorsanda yagi kesinlikle al derim muazzam bir sey
Gunde iki defa sabah ve aksam yatmadan:))
Ne guzel iste bak:) bide ustune niyetini soyledinmi tamamdircnm tam cildime göre yıkama jelim gül suyum elma sırkem ve nutricianın yağsız nemlendirici var rutinimi bunlarla yapıyorum ama bunları yaparken niyetimi söylemeyi unutmucam artık şu sıralar enerjim düşük canlanmak için bişeyler bulmam lazım =))
Çok haklısınızOlumlamanız genel olarak çok güzel ve çok anlamlı.Ama size taviyem -cak -cek eki kullanmamanız.Çünkü etkisizleştirdiğini düşünüyorum belirsizlik var çünkü. Önerim
" Kalbimden geçenleri rahatlıkla gerçekleştiren bolluk ve bereket hayatıma sürekli akıyor" diyip şükür hissiyle sonlandırmanız.İçte olacak ki dışarıda da olsun
buttrfly soylemeden gecemicem:))
Aylardir gizliden takip ediyorum burayi sezmissindir eminim:))
Sana hayranimm!
Ve inaniyorumki seninle aramizda inanilmaz bir enerji bagi var..ve hergecen gun dahada emin oluyorum buna:)
Aylardir sirf acaba bugun benim icin neler yazdi neler paylasti deyip heyecanla giriyorum buraya,belki tuhafta gelebilir sana ama aklimdan ne gecirdiysem yada beynimi neye yorduysam senin yazdiklarin rehber oldu bana ve hala oyle..
Sonsuz tesekkurler ve sukurler olsun rabbime ki senin gibi enerjisi yuksek degerli insanlari karsimiza cikariyor es sekur...
Lutfen hep ama hep bizimle ol
Rica ederim canimm:)Biliyorum canım beğenilerinle enerjini somutlaştırıyorsun :) Çok çok teşekkür ederim güzel ve ince düşüncelerin için.Ben sen yok "biz" var sadece, o yüzden tesadüf diye bir şey yokBizleri bu düzende var eden Rabbimize bin şükür Eş Şekur
O zaman harika bir olumlama paylaşayım :)
"Gerçekten ben çok özelim. Kendimi seviyorum ve kendimi çok iyi hissediyorum.
Kendimi geliştirmek için her gün çalışmama ve her gün daha iyiye gitmeme rağmen bugünkü beni seviyorum. Ve yarın, daha iyi olduğum zaman da kendimi seveceğim.
Bütün dünyada, gerçekten benim gibi kimsenin olmadığı doğrudur. Daha önce asla başka bir ben yoktu ve tekrar başka bir ben olmayacak.
Ben tepeden tırnağa eşsizim. Bazı hallerde, başkaları gibi görünebilir veya konuşabilirim, ama ben onlar değilim. BEN, BEN’im.
Birisi olmak istediğim ve şimdi olduğumu biliyorum. Dünyadaki herhangi birisi olmaktansa kendim olmayı her zaman tercih ederim.
Hissetme tarzımı seviyorum. Düşünme tarzımı seviyorum ve işleri yapma tarzımı seviyorum. Kendimi ve kimliğimi beğeniyorum.
Benim birçok güzel niteliğim var. Yeteneklerim, hünerlerim ve kabiliyetlerim var. Henüz bilmediğim yeteneklerim bile var. Ve sürekli kendi içimde yetenekler keşfediyorum.
Ben olumluyum. Ben kendimden eminim. İyi şeyler yansıtırım. Eğer yakından bakarsanız, Etrafımda bir PARLAKLIK bile görebilirsiniz.
Yaşam doluyum.Yaşamayı seviyorum ve hayatta olduğuma memnunum. Çok özel bir zamanda yaşayan, çok özel bir kişiyim.
Akıllıyım. Zihnim; çabuk, uyanık, zeki ve eğlencelidir. İyi şeyler düşünürüm. Ve zihnim benim için her şeyi yoluna koyar.
Çok fazla enerji, şevk ve canlılığa sahibim. İlgi çekici biriyim. BEN kendim olmaktan gerçekten mutluyum ve hoşnutum.
Başka insanlarla birlikte olmaktan hoşlanırım ve başka insanlar benimle olmaktan hoşlanırlar. İnsanlar, söyleyeceklerimi işitmekten, ve düşündüklerimi bilmekten hoşlanırlar.
Çok gülümserim. İçimde mutluyum ve dışarda mutluyum.
Pek çok şeyle ilgilenirim. Sahip olduğum tüm nimetlerin, öğrendiğim şeylerin, bugün, yarın ve ebediyen, BEN olduğujm sürece-öğreneceğim her şeyin değerini biliyorum.
Sıcak, samimi, dürüst ve içtenim. Ben bunların hepsiyim ve daha fazlasıyım. Ve bütün bunların hepsi BEN’im.Kendimi seviyorum ve BEN, BEN olduğum için memnunum."
Alıntıdır
Canım biraz daha detaylı anlatır mısın, sirkeyi sürdükten sonra kaç dakika bekleyip, sonra yüzünü yıkayp, gül suyu mu sürüyorsun, kaçar dakika bekliyorsun?Rica ederim canim ne demek
Birlik beraberlik ve yardimlasma en guzel degerlerimiz,bir nebze yardimim dokunursa ne mutlu bana
Canim hergun yuzunu sabunla yika (ben haci sakir naturel olanini kullaniyorum)
Sonra bir pamukla sirke suruyorsun yuzune,sirkeden sonra gul suyu (tabi yapmadan niyetini soyluyorsun)surerkende tekrar ediyorsun..
Ardindan nemlendiriyorsun ben hindistan cevizi yagi kullaniyorum, krem kullanmayi biraktim..ama yoksa nivea tavsiye ederim krem olarak:)alabiliyorsanda yagi kesinlikle al derim muazzam bir sey
Gunde iki defa sabah ve aksam yatmadan:))
Canim oncelikle yuzunu sabunla yikiyorsun,sonra sirkeyi suruyorsun (tabi niyetini soyleyerek)bekleme yok,ardindan gul suyunu sur ve sonrasinda nemlendiriyorsun bekleme olayi yok yani:)Canım biraz daha detaylı anlatır mısın, sirkeyi sürdükten sonra kaç dakika bekleyip, sonra yüzünü yıkayp, gül suyu mu sürüyorsun, kaçar dakika bekliyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?