Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

cnm ama sirke benim yüüzümde cok durunca kzıartıyo yuzumu yakıyor
Sanırım doğal olması gerekiyor, dün benim de yüzümü kızartıp yaktı, korktum hatta kırmızı kalır mı diye, suyla karıştırıp yapmak lazım ya da, bazı kişilerde yapabilirmiş. Biz daha önce soda ile yapmıştık, o da çok fayda sağlamıştı, tek başına sirke yakıyor.

evet canım bende tarifler bluyorum doğal elma sırkesı yapayım dye ama bi türlü elim değmiyor yapsam artık çok iyi olucak. hem lekelere çok iyi gelıyor gunes lekelerıne

cnm ama sirke benim yüüzümde cok durunca kzıartıyo yuzumu yakıyor
Ben dogal elma sirkesi kullaniyorum cok az suruyorum zaten,sadece ilk gun biraz yakmisti ama sonrasinda gecti...
Canim cildin hasass olabilir senin,o zaman ufak bir kabin icinde gunluk kullanacagin sekilde cok az su ile karistirabilirsin..

Bu muhtesem paylasimin icin cok tsekkurler canim:)
Her bir kelimesi hazine degerinde,kesfedilmeyi bekleyen sirlarla dolu aslinda...
Rabbim yasamin sirlarini kesfetmeyi ve asil mutlulugun anahtarini bulmayi nasip etsin bize insallah

Sizlere birsey danismak istiyorum. Ben sürekli hayattan korkuyorum. Yeni ise baslamaktan. Yeniden üniversiteye baslamaktan hayata yeniden baslamaktan, yeniden güvenip ve sevmekten korkuyorum, bunlardan kurtulmak icin ne gibi calismalar yapmaliyim? Hayatimda kontrolü kaybetmekten korkuyorum,

Size tavsiyem hayatta sizin denetlemediğiniz halde muhteşem olan şeyleri düşünmeniz.Kalbinizi denetlemiyorsunuz,hormonlarınızı denetlemiyorsunuz,beyninizi,pankreasınınzı,hipotalamusunuzu,omurilik soğanınızı,örs üzengi çekiç ve diğer tüm denge merkezlerini denetlemek zorunda değilsiniz.Bunu da bildiğiniz için gayet rahatsınız bu konuda değil mi ? Hayatınızın da muhteşem bir dengesi var işte.Siz ona gözünüze dikmişken rahat olamıyor malesef.Düşük enerjinizle müdahale ederseniz düşük enerjiyle size dönüş yapacak.Tesadüf mü,asla.Siz ona ne sunuyorsanız o da size öyle sunacak.Coşku sunun ki size coşku olarak dönsün.Çoğu sayfada faydalanacağınız örnekler var;tavsiye ederim nacizane

Merhabalar bu serüvene Yeni başladım diyebilirim. Hep duyduğum iyi düşün iyi şeyler olsunu bir türlü hayata geçiremiyordum. Anlatılanlar imkansız gibi geliyordu. Daha sonra kendimi dipte hissettiğim bir zaman beni dipten alan kişi çıktı karşıma. Aslında hissettiklerimin ne olduğunu gördüm. Davranışlarımın nedenini gördüm. Şimdi de olumlamalara başladım. Her şeyin enerji olduğu bu Evren'de aslında mutsuz olmayı istemezken nasıl da mutsuzluğu kendime çektiğimi gördüm. Hala daha Zihni'm bu halime alışamadı. Şüphe düşürmeye çalışıyor. Kendini boşuna kandırıyorsun gibilerinden. Ama ben de hemen şunu söylüyorum ona bu zamana kadar kötü düşündüm tam da kötü düşündüğüm gibi oldu. Artık iyi düşünerek inancımın hepsini iyiye dönüştüreceğim. Olumlamama başladım. Kendi olumlamamamı oluşturdum. Yalnız aynı konuda internetten de dinlemeler yapmak istiyorum. Ayni konu olduğu için sorun olmayacağını düşünüyorum. Ama sizin de fikrinizi almak istedim. Ne dersiniz?

Dedi ki;
- Her insan haliyle, duruşuyla, sözüyle kendi başının üstüne bir direk diker.
- Nasıl yani? Direk?
- İnsanlar başları üzerinde iki çeşit ince direk (anten) taşır. Teşekkür Direği- Şikayet Direği.
Teşekkür edenler, şükredenler, tevekkül edenler Teşekkür direği dikmiştir başından göğe doğru... O direk rahmeti, yardımı, kolaylığı, güzelliği çeker başına!
Şikayet direği dikenler adeta paratonel dikmişlerdir ğöğe doğru. Her yıldırımı çekerler üstlerine. Sonra da niye oldu, ben kötülük de etmedim ama der dururlar. Ne tuhaf..

( Mehmet Doğramacı )

O kadar mesaj var ki alintilayarak veya gep mesajlari okumaya yetisemiyorum artik. Sizlerde böyle birseyi yasadiniz mi merak ediyorum. Ben farkli bir alanda calismayi düsünüyorum artik, ancak hep icimde bir korku beliriyor. Sen yapamazsin beceremezsin diye düsünceler kafamda geziniyor.sürekli bir korku hakim. Bunu nasil yenebilirim? Baskasi cok rahat isini yapiyo yanlis yapmaktan korkmuyo. Ben bu korkudan dolayi ataga bile gecemiyor. Redavi görüyorum ama kendimde birseyler degistirmek istiyorum.

arkandaki o sesi susturcaksın! benim metodum ''sen bi kapa çeneni ya '' oldu hep..başardım mı fazlasıyla :) denemeni tavsiye ederim :)

kızlarrr slmlarr :) uzun uzunnn baya uzun zaman oldu gelmiyorum nerdeyse..nasılsınız? nasıl gidiyor hayat? değişen değişmeye başlayan var mı bakalım?

Hoşgeldim canım,nerelerdesin yahu.Gerçekten epey bir zamandır yoksun,gözlerim hep seni aradı.Herşey yolundadır diye umuyorum

Yaşadığımız hayat bizim bilinçaltımızın bir aynası canlar.Bu ayna konuşan bir ayna aynı zamanda.İç sesimiz vasısatısıyla bizimle konuşuyor.Ayna ayna söyle bana diye sormaya gerek kalmadan hemen gereksiz şekilde konuşmaya başlar bazen gereksiz gereksiz.Bu iç ses bizim biriktirdiklerimizden,kafamızda yorumladıklarımızdan sentezlenir.Küçükken sen yapamazsın edemezsinlerle başlar, ama bu cümleler henüz diye başlayıp devamında memnuniyet oluşturacak şekilde gelişsseydi her şey çok farklı olabilirdi.Ama geçmişi bile değiştirebilirsiniz,eğer çok hoş görülü bir anne babamız olsaydı çok farklı olurdu değil mi? Ozaman geçmişe dönüp hemen olumlamalara başlayabilriz.Anne babaları tabiki suçlamıyoruz,onlar kendilerince bizleri en iyi şekilde büyütmeye çalıştılar; onların doğruları bunlar.İşte bu sadece bir örnek,çoğaltıp hayatımızın diğer yaralı kısımlarını iyileştirebiliriz hatta parlatabiliriz de

Hayırlı Kandiller herkese Allahım bu gecenin hürmetine hepimizin gönlündekini hayırlı eylesin inşallah ❤
İmgeleme İyilik İçin Çalışır / S. Gawai
İmgeleme iyilik için çalışır

Yaratıcı imgelemenin gücünün zararlı amaçlar için kullanılabileceğinden korkmayın. Yaratıcı imgeleme evrenin doğal olarak uyumlu, bolluk ve sevgi dolu olan akışına karşı kendi oluşturduğumuz engelleri aşma ya da yok etme aracıdır. O yalnızca tüm varlıkların en yüksek iyiliği adına, en yüksek hedef ve amaçlarımıza uygun biçimde kullanıldığında gerçekten etkili olur.

Eğer bir insan bu güçlü tekniği zarar verici ya da yıkıcı bencillikte bir amaç doğrultusunda kullanmaya kalkışırsa, yalnızca karma yasasından habersiz olduğunu gösterir. Bu radyasyon ve çekim yasasıyla aynı temel prensiptir: "Ne ekersen onu biçersin."Başkası için yaratmaya çalıştığınız her şey daima bir bumerang gibi size geri döner. Bu sevgi dolu, yardımsever, şifa verici eylemleri olduğu gibi olumsuz, yıkıcı olanları da kapsar. Bu ise elbette, başkalarını en yüksek amaçlarınız olarak görüp severek yaratıcı imgelemeyi onlara hizmet etmekte kullandıkça, daha çok sevgi, mutluluk ve başarının doğal olarak gelip sizi bulacağı anlamını taşımaktadır.

Bu prensibi kendinize sürekli hatırlatmak için, yaptığınız her yaratıcı imgeleme seansına aşağıdaki cümleyi eklemeniz çok yararlı olur:

"Bu ya da daha iyi bir şey, şimdi benim için ve ilgili herkesin en yüksek iyiliği adına, tümüyle doyum verici ve uyumlu yollarla gerçekleşiyor."

Örneğin, eğer işinizde terfi ettiğinizi imgeliyorsanız, sizin üstünüz olan kişinin işten çıkarıldığını hayal etmeyin; bu kişinin daha iyi, daha doyurucu bir göreve terfi ederek yerini boşalttığını imgeleyin. Böylece yaptığınız imgeleme her ikinizin de iyiliğiyle sonuçlanır. Bu hayalin nasıl gerçekleşeceğini anlamak ya da onu adım adım hesaplamak veya en iyi nasıl sonuçlanabileceğine karar vermek zorunda değilsiniz; yalnızca en iyi şekilde sonuçlanacağını varsayın ve bırakın ayrıntılarla evrensel zekâ uğraşsın.

Alıntı

Gunaydin arkadaslar. Pozitif haftalarimiz olsun...
Bir oneri yazip kaciyorum. 23. Nisan torenimuz var.
Her gun yeni bir baslangictir yazip internetten okursaniz harika bilgiler var. Ben yillardir takip ediyorum.
Sevgiyle kalin....
Çok güzel ve çok dolu paylaşımlar; nasıl görmemişim hiç dedim.Evrenin sınırsız bolluğu işte :)Çok teşekkür ederim paylaşımın için tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…