Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Bu hafta sonu inanılmaz bir şey oldu :)

Haftalardır düz siyah babet arıyorum şaka gibi bulamadım...üstünde taş fiyonk vs hiç birşey olmasın dümdüz siyah...
Bu pazar da o niyetle dükkanları gezdim yok yok yok...en son dükkanın birine girsem mi girmesem mi düşünürken tam adım attım taşlı tuşlu bordo bir babete çarptım düştü 'napim ben bunu be ' diye içimden söylendim ve ayakkabıyı yerine koydum o an birşey dürttü yanındakileri incelemem için ve bingo aradığım siyah düz babet tam dört ayakkabı ilerdeydi ve son kalmıştı ve tabiki benim ayak numaram
Anlatırken o kadar büyülü gelmiyor olabilir ama o kadar tuhaf bir olaydı ki sanki biri ile iletişimdeydim...ve işin püf noktası sakinlik ve netlikmiş...bunu o kadar farkındalıkla deneyimledim ki...bulamıyorum diye telaş yapmıştım oysa ki ne zaman telaşı bıraktım buldum... bu küçük ve ilginç olay öğreticiydi...zerre telaş ve şüphe işi geciktiriyor kesinlikle

Son düzenleme:

Artık hiç ama hiç şaşırmıyorum bea, ne istediğimizi bildiğimizde ve de tam bir güvenle ister küçük ister büyük olay olsun hemen gerçekleşiyor bu güzellikler

Ben de hemen anlatayım geçen hafta sonu bir etkinliğe katıldık.Ordan da daha önce hiç gitmediğimiz hem ormanlık hem de parklı bir yere gittik.Burda da böyle yerler çoktur yakın uzak.Gittiğimiz yerde de doğum günü partisi vardı.Çocuklar çok eğleniyordu, çok içten bir şekilde imrendim.Neysehafta içi davet edildik bir doğumgününe gideceğiz.Doğum günleri için inanılmaz çok seçenek vardır yine yer için.Adrese hiç bakmadım,gidince bakarız demiştik.Eşim navigasyona girdi gidiyoruz,dönemece girdik.İster misin aynı yer olsun ddedik ama sonra yuhhh yok artık dedik.Sonra alana girince ağzımız açık kaldı,çünkü orasıydı.Koskoca los angeles ta tesadüf eseri gidip beğendiğim ahh ne güzel eğleniyor çocuklar dediğim yerde o gün çocuklarım aynen o şekilde eğlendiler

Selamlarrrrr nasılsınız, her şey yoludadır umarım diyeceğim ama her şeyin yolunda biliyorum.Çünkü hayata ne sunarsak hayatta bize onu sunuyor Her an her dakika bir mucize.İçinde yaşadığımız "an" sihirli değneğimiz.Geçmiş te gelecekte onda saklı."an" da kalalım geçmişi de geleceği de şifalandıralım huzurla ve mutlulukla

Neyse girişi yaptığıma göre gelişme kısmına girebilirim.Bahar geldi,çiçekler açıyor,doğa tazeleniyor.Sadece doğa mı biz de yenileniyoruz aslında.Birçok değişiklik yaşıyoruz aslında metabolik olara,fiziksel olarak.Bu dönemde alerjik rahatsızlıklar artıyor biliyoruz ki.Alerjilerin artış nedeni uçuşan tozlar böcekler diye düşünüp normalleştiriyoruz ama asıl neden alerjinin psikolojik temeli olan değişime direnç,değişimi istememe.Alerjiler psikolojinin fizikselleşmiş hali...Katılıyorum bu düşünceye,çünkü hayatımdaki alerjik insanlar değişime direnen insanlar genel olarak da.

Bu dönem de imajinasyonlarımın verdiği gazla da 10 gündür baharın getirdiği değişikliğe değişiklik katmak amacıyla girişimde bulundum.İlk önce hemen spor salonundaki kaydımızı yeniledim.Sabah 5.30 da uyanıyorum.Kalkar kalkmaz metabolizma çayımı ( elma,limon,tarçın,karabiber,karanfilisuyun içinde kaynatıyorum)içiyorum. Gece çok fazla emzirdiğim için sabah halsiz olmamakiçin 1 tane muzu atıp ağzıma spora gidiyorum.Günde 1 fincan yeşil çay içiyorum.Yediklerime ve içtiklerime özen gösteriyorum ama en çok da sistemlerime özen gösterip onları sevgi sözcüklerimle olumluyorum.Çünkü her şeyin özü onlar.Hele ki bağışıklık sistemlerimiz Bebeklerimi bedenimde sağlıkla besleyip koruyan,doğduktan sonra da onları süt sağlayan bu mucizevi bedene övgülerimi yağdırmayacam da neye yağdıracam.Binlerce şükürler olsun Rabbime ve şükürler olsun muhteşem sisteme.
Esmalarıma devam ediyorum tabiki.Özellikle okurken anlamlarını düşünüyorum okurken.Işıl ışıl hissediyorum o zaman kendimi.İçimden çok yoğun bir his var Kuantum yasası ile esmalar arasında muhteşem ilişkililer var.Her şeyin enerjisi var,esmaların da tabiki.Ama esmalardaki enerjiler start düğmesi gibi

Yakınlarımı ve ülkemi takip etmek amacıyla sık kullandığım sosyal medya hesabımı kapattım yine 10 gündür.farkettim ki sosyal medya ile çatısız ev gibiymişim;yağmurlu olduğunda ıslanıyorum,güneşli olduğunda güneşleniyorum :) Hayatımda çok yer kaplıyormuş meğer,gerekli gereksiz geçmişe geleceğe götürüyor;durduk yere enerji değişikliği yapıyor filan...

Sevgiyle bütünün hayrına olacak şekilde değişimimi dönüşümümü kabul ediyorum

Hoşgeldim canım,nerelerdesin yahu.Gerçekten epey bir zamandır yoksun,gözlerim hep seni aradı.Herşey yolundadır diye umuyorum
hoş bulduk kuzzuumm
çok yoğunum, çalışıyorum..:) herşey yolunda, kafam rahat hayatım rahat, inan stres sıkıntıdan eser kalmadı..daha da iyisi olacak.. :) ben gerçekten iyiyim Allah'a şükür..sizler de iyisiniz gördüğüm kadarıyla :) herkes musmutlu olsun lütfen :)

Çok sevindim senin adına canım,hayat deneyimimiz coşkuyla mutlulukla geçsin Sıkıntı,üzüntü,stres bizim üzerine anlam yüklememiz sonucu oluşan hislerdir, anlamını değiştirdiğimizde hayatımızdaki etkisi 180 derece değişir.Hatta illüzyonlaşır ve bir hiç olur.
Kurban rolünden çıkalım,hayatımızda ne yaşıyorsak hepsini kendi yüklediğimiz anlamların enerjisiyle biz çektik.İpler elimizde, şikayet enerjisi yerine şükür enerjisine geçelim

Sürekli şikayet edip kurban rolü oynamaktan vazgeçin.. Ya olduğu gibi bırakın ya değiştirin ya da kabullenin. Bunun dışında tüm seçenekler deliliktir. -Eckhart Tolle

Mutsuzluğun birincil sebebi içinde bulunulan durum değil, sizin bu durum hakkındaki düşüncelerinizdir. -Eckhart Tolle

İlişkiler acı ve mutsuzluk yaratmazlar. Sizin içinizde zaten mevcut olan acı ve mutsuzluğu su yüzüne çıkarırlar. -Eckhart Tolle

Siz kendinizi geçmişte ya da gelecekte bulamazsınız. Kendinizi bulabileceğiniz tek yer Şimdi'dir. - Eckhart Tolle

Her okuduğumda hücrelerimde şimşekler çaktırıyor bea

Hayatımızda neye önem veriyorsak onu olumlayalım,şükredelim lütfen.Şiddetle tavsiye ediyorum.İçtiğiniz suyu,yediğiniz meyveyi,yemeği,karşılaştığımız kişileri,çocukalarımızı,ailemizi.geçmişimizi,hayatınızda her ne ise...Gördüğünüz küçücük bir ağacı,çiçeği,gökyüzünü,aldığımız nefesi...Hayatınıza inanılmaz değer katmış olacaksınız,sadece kendinize değil tüm evrene

İyilik mi yapmak istiyorsunuz,o zaman bol bol imajinasyon yapın.Fakirlerin doyduğunu,susuzların suya kandığını imajine edin.Onların mutluluklarını hissedin kahkahalarını duyun,onların mutluluklarıyla mutlu olduğunuzu hissedin.İçinizde öyle bir his uyanacak ki hücrelerinizde müthiş bir haz.İşte o haz gerçek haz.İyiliğin enerjisi o muhteşem haz, belki siz direk yapmayacaksınız ama bilinçaltlarına nüfus edecek bu enerji,en az yapmış kadar vesile olacaksınız.Boşuna denilmiyor iyiliği yapmasınız bile düşündüğünüz için sevap yazılır,ama günahı işleninceye kadar beklenir diye.

"Ne istersek onu çekeriz değil neysek onu çekeriz" İmajinasyon da hisler yani duygular önemlidir.Çünkü onlar enerji yüküdür.Hayatımıza neyi çekiyor ve deneyimliyorsak işte hep içimizde taşıdıklarımızdan.Eğer hissi içeride oluşturursak DNA larımıza kodlamış oluyoruz ve o da mıknatıs gibi eşini bulmaya çalışıyor.O zamannnnn mıknatislarımızda coşkular,huzur,mutluluk,sağlık,bol şükran olsun ki onları arasın ve bulsun

Yine yinee çok çok güzel şeyler yazıp paylasiyorsun.
Hepsi harika okurken Evetttt evet işte bu diyerek okuyorum.
Çok mutlu oluyorum.
Rabbime şükürler olsun kii ben zaten bu kodlarla donanımlı gelmişim dünyaya diyorum.
Çünkü eskiden de böyleydim ama amatörce şimdi bilincliyim.
Etrafimda negatif kimseyi barindirmam olumsuz konuşan hep şikayet eden insanları çıkarıyorum.
Tamda bunun üstüne yaşadığım bir olayı anlatayım.
Beraber yolculuk ettiğimiz "etmek zorunda olduğumuz" bir arkadaşım var.
Severim kendisini amma o kadar olumsuz o kadar negatif ve karamsar kii offf offf her sabah onu dinlenmekten ruhum karariyordu.
Geçen hafta yeter artık dedim.
Lütfen artık konuşma olumlu dusunmuyorsun barii içimi karartma.
Ohhh bee dünyalar varmış.
Şimdi rahatım huxurluyum mutluyum.
Cikartamiyoruz bazen öyle insanları ama susturabiliriz demii : : :

İçinizden bir istek geçiyorsa o istek zaten sizindir.İstemeye devam edin,imajinasyon yapın.1.5 yıllık abd deneyimimden çıkarttığım en önemli sonuçlardan biri malesef bazı kelimeler türkçemize geçerken çok yanlış geçmiş.Einstein ve diğer bilim adamlarının çoğu hayal edin derken dream yapın demiyor "imagine " yapın diyor.İmagine yani imajinasyon rüyadan çok farklı ama bize rüya olarak geçmiş.Kullanımda hep şüphelerim vardı ama gelince çok çok çok daha iyi anladım,çünkü pek çok bilim sanat merkezinde bulunma fırsatım oldu ve gerçeği keşfettim.Rabbim inşallah yaymayı da nasip eder

Neyse istemek kısmına devam edeyim.İmajineyle desteklenmiş istekler içimizde kıvılcım yapar dalga dalga enerjiler yapar.Düşünün ki hayali bir hedef bayrağı diktiğiniz o bayrak fiziki olarak gerçekleşene kadar evren el ele verir.Çünkü imajineyle yapılmış bir hayal kuantum için gerçekleşmek zorundadır.Taaa ki siz kendiniz iptal edinceye kadar.Bu beni bulmaz,nerde bende şans ... filan diyerek kendinizi isteğinize layık görmezsiniz ve iptal etmiş olursunuz.

Her şeyin başı kendimize değer vermek,kendimizi sevmek.Kendimize önem verirsek hayatımıza giren insanlar,olayların da önem derecesi o kadar artacak kendimize verdiğimiz değeri bize gösterir gibi.O yüzden yaşadığımız olaylardan,insanlardan şikayet etmek yerine içimize dönmeliyiz ve enerjimize çeki düzen vermeliyiz

Walt Disney de çok değerli kuantumcudur benim için .Disney çizgifilmlerini izlemenizi şiddetle tavsiye ederim.Frozen sanırım karlar ülkesi diye geçiyor bizde.Çok güzel mesaj verir mesela.İçindeki korkuyu yenersen gücün sevgin ve mutluluğun olacak diyor.Korkusunu yendiği zaman yaşadığı tüm her yeri wonderland a yani harikalar diyarına çeviriyorKorkunun bilinmezlikten,egodan geldiğini aslında bir illüzyon olduğunu net vurguluyor benim yorumladığım

Bu konu hep ilgimi çekti ama insanların umutlarını kullanarak ici bos kitaplarla ve seminerlerle insanlari buyulemis gibi yaparak kolay para kazananları görünce neyi nasıl arastiracagimi şaşırdım.

Sizin uyguladığınız şey mevcut duruma şükretmek mi yoksa gerçekten istediklerinizi elde edebiliyor musunuz? Konunuzu sabote ettim biraz cahil cahil alakasız sorular

Önyargıları parçalamak atomu parçalamaktan daha zor der en bilge kuantumculardan Einstein.Şimdi siz "içi boş kitaplar" "umutları kullanılan insanlar" "kolay para" diyerek serdiniz önyargıları.O yüzden önce bu yargılarınıza el atmanız lazım cevapları bulursunuz kendiliğinden nacizane

Harika sınız imajinasyonu nasıl yapıyoruz tam anlayamadım ben olmasını istediğim şeyi olmuş gibi zihnimde düşünüyorum ama görüntülü yapamıyorum imajinasyonda hem olayın olduğunu düşünüp hemde görüntüyü zizninizle mi canlandoriyoruz bunun bir tekniği varmi

Gece rüyalarımız gibi olmalı.Nasıl ki rüyayı dışarıdan görmüyorsunuz içeridesiniz yaşıyor gibi aynen öyle.Tadını alıyorsunuz,dokusunu hissediyorsunuz,üşüyorsunuz,yanıyorsunuz,gülüyorsunuz,ağlıyorsunuz.Acıyı,mutluluğu hissediyorsunuz.İmajinasyon da esas olaylar beş duyu organını devreye sokabilmek,bilinçaltı gerçek hissetmeli çünkü.O an ikileme düşecek fiziksel alemde görmek için döngüyü başlatacak.Nasıl ki prize takıp tv yi düğmesine bastığımızda ekran geliyorsa karşımıza somut olarak biliçaltınının da yapmak istediği şey bu.Bilinçaltı duygularla çalışıyor,yeterli enerjiye ulaştığında da ekran karşımıza geliyor.Enerjiyi etkileyen unsurların en önemlisi tabiki inançlarımız.İnançlar konusunda da olumlamar ve pozitif düşünce devreye giriyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…