- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.695
- 798
Bu hafta sonu inanılmaz bir şey oldu :)
Haftalardır düz siyah babet arıyorum şaka gibi bulamadım...üstünde taş fiyonk vs hiç birşey olmasın dümdüz siyah...
Bu pazar da o niyetle dükkanları gezdim yok yok yok...en son dükkanın birine girsem mi girmesem mi düşünürken tam adım attım taşlı tuşlu bordo bir babete çarptım düştü 'napim ben bunu be ' diye içimden söylendim ve ayakkabıyı yerine koydum o an birşey dürttü yanındakileri incelemem için ve bingo aradığım siyah düz babet tam dört ayakkabı ilerdeydive son kalmıştı ve tabiki benim ayak numaram
Anlatırken o kadar büyülü gelmiyor olabilir ama o kadar tuhaf bir olaydı ki sanki biri ile iletişimdeydim...ve işin püf noktası sakinlik ve netlikmiş...bunu o kadar farkındalıkla deneyimledim ki...bulamıyorum diye telaş yapmıştım oysa ki ne zaman telaşı bıraktım buldum... bu küçük ve ilginç olay öğreticiydi...zerre telaş ve şüphe işi geciktiriyor kesinlikle
hoş bulduk kuzzuummHoşgeldim canım,nerelerdesin yahu.Gerçekten epey bir zamandır yoksun,gözlerim hep seni aradı.Herşey yolundadır diye umuyorum
hoş bulduk kuzzuumm
çok yoğunum, çalışıyorum..:) herşey yolunda, kafam rahat hayatım rahat, inan stres sıkıntıdan eser kalmadı..daha da iyisi olacak.. :) ben gerçekten iyiyim Allah'a şükür..sizler de iyisiniz gördüğüm kadarıyla :) herkes musmutlu olsun lütfen :)
Çok sevindim senin adına canım,hayat deneyimimiz coşkuyla mutlulukla geçsinSıkıntı,üzüntü,stres bizim üzerine anlam yüklememiz sonucu oluşan hislerdir, anlamını değiştirdiğimizde hayatımızdaki etkisi 180 derece değişir.Hatta illüzyonlaşır ve bir hiç olur.
Kurban rolünden çıkalım,hayatımızda ne yaşıyorsak hepsini kendi yüklediğimiz anlamların enerjisiyle biz çektik.İpler elimizde, şikayet enerjisi yerine şükür enerjisine geçelim
"Ne istersek onu çekeriz değil neysek onu çekeriz"İmajinasyon da hisler yani duygular önemlidir.Çünkü onlar enerji yüküdür.Hayatımıza neyi çekiyor ve deneyimliyorsak işte hep içimizde taşıdıklarımızdan.Eğer hissi içeride oluşturursak DNA larımıza kodlamış oluyoruz ve o da mıknatıs gibi eşini bulmaya çalışıyor.O zamannnnn mıknatislarımızda coşkular,huzur,mutluluk,sağlık,bol şükran olsun ki onları arasın ve bulsun
Bu konu hep ilgimi çekti ama insanların umutlarını kullanarak ici bos kitaplarla ve seminerlerle insanlari buyulemis gibi yaparak kolay para kazananları görünce neyi nasıl arastiracagimi şaşırdım.
Sizin uyguladığınız şey mevcut duruma şükretmek mi yoksa gerçekten istediklerinizi elde edebiliyor musunuz? Konunuzu sabote ettim birazcahil cahil alakasız sorular
Harika sınız imajinasyonu nasıl yapıyoruz tam anlayamadım ben olmasını istediğim şeyi olmuş gibi zihnimde düşünüyorum ama görüntülü yapamıyorum imajinasyonda hem olayın olduğunu düşünüp hemde görüntüyü zizninizle mi canlandoriyoruz bunun bir tekniği varmiİçinizden bir istek geçiyorsa o istek zaten sizindir.İstemeye devam edin,imajinasyon yapın.1.5 yıllık abd deneyimimden çıkarttığım en önemli sonuçlardan biri malesef bazı kelimeler türkçemize geçerken çok yanlış geçmiş.Einstein ve diğer bilim adamlarının çoğu hayal edin derken dream yapın demiyor "imagine " yapın diyor.İmagine yani imajinasyon rüyadan çok farklı ama bize rüya olarak geçmiş.Kullanımda hep şüphelerim vardı ama gelince çok çok çok daha iyi anladım,çünkü pek çok bilim sanat merkezinde bulunma fırsatım oldu ve gerçeği keşfettim.Rabbim inşallah yaymayı da nasip eder
Neyse istemek kısmına devam edeyim.İmajineyle desteklenmiş istekler içimizde kıvılcım yapar dalga dalga enerjiler yapar.Düşünün ki hayali bir hedef bayrağı diktiğiniz o bayrak fiziki olarak gerçekleşene kadar evren el ele verir.Çünkü imajineyle yapılmış bir hayal kuantum için gerçekleşmek zorundadır.Taaa ki siz kendiniz iptal edinceye kadar.Bu beni bulmaz,nerde bende şans ... filan diyerek kendinizi isteğinize layık görmezsiniz ve iptal etmiş olursunuz.
Her şeyin başı kendimize değer vermek,kendimizi sevmek.Kendimize önem verirsek hayatımıza giren insanlar,olayların da önem derecesi o kadar artacak kendimize verdiğimiz değeri bize gösterir gibi.O yüzden yaşadığımız olaylardan,insanlardan şikayet etmek yerine içimize dönmeliyiz ve enerjimize çeki düzen vermeliyiz
Harika sınız imajinasyonu nasıl yapıyoruz tam anlayamadım ben olmasını istediğim şeyi olmuş gibi zihnimde düşünüyorum ama görüntülü yapamıyorum imajinasyonda hem olayın olduğunu düşünüp hemde görüntüyü zizninizle mi canlandoriyoruz bunun bir tekniği varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?