8 de çok iyi. :)) cok cok iyi. 12 yi buluyor ama yarn 5 kesinnnnn
HahahaAhahah sesli guldum valla
Bende bende güya 5 de kalkıp namaz kılıcam sonra yeşilçayımla müzik dinlerken kk da takılcam 7 gibi spor duş sonra bi güzel kahvaltı 9 da ders ama nerdeeee bi uyanıyorum saat 12 hatta 14 ü bile buluyor sonra oturup doktorlar izliyorumBen de 5-6 gündür her gün yarin kesin 5 ye kalkiyorm diyerek uyuyorum, henüz olmadi
Guya kalkip ılık duşumu alicam, kahvemi demleyip huzurla derse oturucam
Yarin yine denicem
8 bana çok az gelir 12deb aşağısı kurtarmazAyy sabah 5 te uyanmaya calismaniz cok guzel valla . ben 8 de uyaniyorum ancasonra kahvalti filan falan derken ..
Hadi yarın birlikte kalkalım valla bu sefer bi sürü alarm kurcam bangır bangırBi kalkayim yazcam
Geçmiş olsunnnTutulma biraz önce sonlandı sanırım.Bulunduğum yerde de gözleme fırsatı buldum.Hatta o sırada doğal taşlarımı güneş ışığının altında unuttuğumu farkettim.O muhteşem enerjileri içlerine çekmişlerdir umarım : )))) Bu tutulmanın ben de oluşturduğu his taaaa çok öncelerdeN çıkmaya başlayan bilinçaltındaki olumsuzlukları daha da yüzeye çıkarak kendini hatırlatarak temizlenmek istemesi. Aşı gibi yani...Hasta etmeyecek etkisiz bir miktar dozun vücuda verilip bağışıklık kazanılmasını sağlamak gibi...Zararsız ü,etkisiz kendini hatırlatan bir takım geçmişle ilintili olumsuzluklar...Yerine yenisini,pozitifini koyalım ki yepyeni bir biz oluşalım diye...İşin en güzeli de yeni ayla birlikte gelmesi herhalde : ))) Hala etkiler devam ediyor,dönüştürelim pozitifleştirelim.
Demişsiniz bir şey oldu mu diye.Bende oldu.El bileğimde bir anda bilye büyüklüğünde şişlik oluştu kist gibi.2 haftadır bileğimi zorluyordum.Çok aldırış etmedim ağrımasına.Dün patlak verdi malesef acı.Dr a gideceğim, umarım geçicidir.
Bende bende güya 5 de kalkıp namaz kılıcam sonra yeşilçayımla müzik dinlerken kk da takılcam 7 gibi spor duş sonra bi güzel kahvaltı 9 da ders ama nerdeeee bi uyanıyorum saat 12 hatta 14 ü bile buluyor sonra oturup doktorlar izliyorum
8 bana çok az gelir 12deb aşağısı kurtarmaz
Hadi yarın birlikte kalkalım valla bu sefer bi sürü alarm kurcam bangır bangır
Canım hadi bi gaz kalkalım ballıkayfe yaa, bu sefer olsunnnn:))) uykulu uykulu kalkicam sarhoş gibi olsam kalkicam, duşa girip ayilicam balkona cikip dua edicem ve kahve demlicem mis kokulu.
Bu sefer olsun lutfenn:)))
Bende bende güya 5 de kalkıp namaz kılıcam sonra yeşilçayımla müzik dinlerken kk da takılcam 7 gibi spor duş sonra bi güzel kahvaltı 9 da ders ama nerdeeee bi uyanıyorum saat 12 hatta 14 ü bile buluyor sonra oturup doktorlar izliyorum
8 bana çok az gelir 12deb aşağısı kurtarmaz
Hadi yarın birlikte kalkalım valla bu sefer bi sürü alarm kurcam bangır bangır
Canım hadi bi gaz kalkalım ballıkayfe yaa, bu sefer olsunnnn:))) uykulu uykulu kalkicam sarhoş gibi olsam kalkicam, duşa girip ayilicam balkona cikip dua edicem ve kahve demlicem mis kokulu.
Tutulma biraz önce sonlandı sanırım.Bulunduğum yerde de gözleme fırsatı buldum.Hatta o sırada doğal taşlarımı güneş ışığının altında unuttuğumu farkettim.O muhteşem enerjileri içlerine çekmişlerdir umarım : )))) Bu tutulmanın ben de oluşturduğu his taaaa çok öncelerdeN çıkmaya başlayan bilinçaltındaki olumsuzlukları daha da yüzeye çıkarak kendini hatırlatarak temizlenmek istemesi. Aşı gibi yani...Hasta etmeyecek etkisiz bir miktar dozun vücuda verilip bağışıklık kazanılmasını sağlamak gibi...Zararsız ü,etkisiz kendini hatırlatan bir takım geçmişle ilintili olumsuzluklar...Yerine yenisini,pozitifini koyalım ki yepyeni bir biz oluşalım diye...İşin en güzeli de yeni ayla birlikte gelmesi herhalde : ))) Hala etkiler devam ediyor,dönüştürelim pozitifleştirelim.
Demişsiniz bir şey oldu mu diye.Bende oldu.El bileğimde bir anda bilye büyüklüğünde şişlik oluştu kist gibi.2 haftadır bileğimi zorluyordum.Çok aldırış etmedim ağrımasına.Dün patlak verdi malesef acı.Dr a gideceğim, umarım geçicidir.
Leyla ile Mecnun diye absürt komedi bi dizi vardı bilenler bilir. O dizinin İsmail abisi benim idolümdür. Canım çalışmak istemiyorsa veya iş birden yığılmışsa hemen onu gözümün önünde canlandırırım ve onun ağzından derim ki: "yemin ediyom o gada güzel işim var ki...valla çok da güzel çalışıyom" :))) Gerçekten bende işe yarıyor ama ben o diziyi ve karakteri çok sevdiğim için işe yarıyor olabilir. Neticede bir yöntem bulmalı insan kendine diyorum:))Bence çalışmak cok keyifli diye olumlama yapalim , allahm diyorum çalışma şevki ver gerisi bende
Afiyet olsun şimdiden canım.uzuuun zamandan sonra ben de kahve,meditasyon keyfime dönebildim çoook şükür kızım okula başladı da bugün çok şükür :)
Haki yesilYeşil benim en sevdiğim renktir, özellikle haki yeşili çok sever ve kıyafetlerimde sık sık kullanırım. Yalnız yeşil iğneden neyi kast ettiğini tam anlayamadım? Açıklarsan sevinirim
Leyla ile Mecnun diye absürt komedi bi dizi vardı bilenler bilir. O dizinin İsmail abisi benim idolümdür. Canım çalışmak istemiyorsa veya iş birden yığılmışsa hemen onu gözümün önünde canlandırırım ve onun ağzından derim ki: "yemin ediyom o gada güzel işim var ki...valla çok da güzel çalışıyom" :))) Gerçekten bende işe yarıyor ama ben o diziyi ve karakteri çok sevdiğim için işe yarıyor olabilir. Neticede bir yöntem bulmalı insan kendine diyorum:))
Ben boğa burcuyum.Benim burcum kalp çakrasını temsil ediyor. Kalp çakrasının renkleri de yeşil,pembe ve altın rengi.Ben özellikle yeşilin bana çok iyi geldiğini gözlemledim.Senin burcun hangi çakrayı temsil ediyorsa,o çakranın renklerini kullanmanı tavsiye ederim.renk durumunu nasıl anlayabilirim, herkeste yeşil geçerli midir acaba, bu arada çok sevindim işinizi halletmenize darısı başıma inşallah
Aynen öyle diyorum:))):)))) çok küçük bir ayrıntı ama her şey ayrıntıda gizli diyorsun:)
hadi bitirelim artık bu işiAynen kizlar yarin bi deneyelimm :) konsatre bir sekilde bakarsak bile cok cok iyi
Teşekkür ederim canlar : ))) Çocuklarım sağolsun, kızımda uyuşukluk oluyordu,oğlumda da şişlik oluştu.Kucakta taşınmayı çok çok seviyorlar... Ben de doya doya taşıyorum,manyak mıyım neyim :)
amaan deme öyle demeAfiyet olsun şimdiden canım.uzuuun zamandan sonra ben de kahve,meditasyon keyfime dönebildim çoook şükür kızım okula başladı da bugün çok şükür :)
güzel bi yöntem denemek lazım aslında bugün ders çalışırken mutlu olduğumu farkettim ama neden hep erteliyorum orası ayrı bir dertLeyla ile Mecnun diye absürt komedi bi dizi vardı bilenler bilir. O dizinin İsmail abisi benim idolümdür. Canım çalışmak istemiyorsa veya iş birden yığılmışsa hemen onu gözümün önünde canlandırırım ve onun ağzından derim ki: "yemin ediyom o gada güzel işim var ki...valla çok da güzel çalışıyom" :))) Gerçekten bende işe yarıyor ama ben o diziyi ve karakteri çok sevdiğim için işe yarıyor olabilir. Neticede bir yöntem bulmalı insan kendine diyorum:))
geçen gün öyle düşündüm bende sabah gerçekten de erken saatte yağmur yağıyodu ama kalkamadımÇok teşekkurlerrr:))) kahve-meditasyon ve bi de yağmur olsa miss gibi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?