Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Dün gece yatmadan Güneş Tan ' ın seans yaptırdığı videoyu açtım. Artık beni korkuttuğuna karar verdiğim bir şeyi temizlemek istedim.Çünkü bu korku beni bazı konularda ciddi anlamda engelliyor.

Güneş Hanımın söylediklerini uygulamaya çalışırken sürekli konsantrasyonum dağılsa da(konsantrasyon ayrı bir problem benim icin) bir şekilde devam ettirdim.O korku midemi,iki göğsümun arasını,başımı ve kollarımı etkiliyor.basim ve kollarım alev alev yanıyor. Bu korku aynı zamanda heyecan ve öfke yaşamama da sebep oluyor. Hani diyor ya "Bir kapı açın ve oradan içinizdeki duyguyu boşaltın" diye.Ben de boşaltmaya çalıştım.Önce yoğun bir hava akımı olarak boşalmaya başladı.Sonra o hava akımı simsiyah bir zifte dönüşerek şiddetli bir biçimde akmaya devam etti.Ama bitmedi arkadaşlar.Tekrar devam etmem gerekiyor,çünkü kolay temizlenecege benzemiyor maalesef...

Çok çok ilginç şekilde renkler çok belirgin oluyor bunu yapıyor.Kesinlikle devam etmelisin,inanki etkisi hiç bitmiyor.Bak ben 2 hafta önce yaptım bir korkum üzerine.Ya Rabbimin mucizesi işte o korkumla bu hafta katlanarak yüzleştim.Amannn Allahım inanır mısın hiçbir şey kalmamış.Sanki zaten o olay olacağı için ben bu boşaltımı yapmışım.Eğer yapmasaydım belki de çok çok etkilenirdim.Bin şükür Çok şükür,Allah razı olsun senden çok güzel bir şeye vesile oldun inanki

Allah cümlemizden razı olsun canım.Benim de bu korkuyu içimden tamamen boşaltmam lazım.Çünkü gerçekten beni engelleyen bir durum.

Bir de şöyle bir durum yaşadım.Bir kaç kez başka bir şey için yine aynı videoyu dinlemeye çalıştım.Ama her dinleyişimde hemen uykuya dalıp derin bir uyku çekiyordum.Ama bu korkum için yaptığımda bayağı uykusuz kaldım. Ya önceki problemim çok büyük bir şey değildi ya da bu problem sandığındam daha büyük.Anlamadım gitti valla:)

Savunma mekanizman seni unutturmaya çalışıyor,bilnçaltı ın derinliklerine sürüyor canım.Üzerine gidip yüzleşmelisin.Önce korkunu yazmayı denesene,düşüncelerini duygularını yaz.Çözmeye niyet ettiğini, artık kaynağına gitmenin vakti geldiğini filan yaz. Yazmak başlı başına bir terapi gibi zaten.Ordan da yumuşar belki korkun,olduğu yerden çıkmak ister.

Dediğini bir deneyeyim bakalım. Sağol canim...

Cok hosuma gitti mesajin. Internetim olmadigi icin cok giremiyorum:)))

merhabaa herkese iyi akşamlar ben bugün 5te kalkamadım çünkü yine çok geç uyudum ama 8,20 de uyandım biraz uyumaya falan çalıştım ama net uyuyamadan kalktım sonra bi ara 11-12 arasında uyumuşum ama yine kalkıp ders çalıştım. o da çok derin değildi yani bakalım yarın ne olacak dün konuşmuştuk erken uyanmayla ilgili bilgilendirme amaçlı yazmak istedim

Merhaba, ben de kalkamadım
8 de uyandım yine uyumuşum 13te yağmurla uyandım hava serin mis gibi yağmur...
Bomboş bir gün geçirdim ama kapalı hava beni mutlu ediyor.
Bir de mis gibi kurabiye yaptım kahveli...
Kahvemi aldım balkona çıktım.
Bugün iyi geldi bana...

ballikayfe yarın yine deneyelim, yahu saat çalıyor. O an yanlış kararı veriyorum, aşırı uykum oluyor, olmaz bu uykuyla kalksam mahvolurum diyorm . :/

ben uyandıktan sonra dışarı çıktım bir iki işimi hallettim sonra biraz kestirmişim işte yağmur eskiden beni çok moralsiz bırakırdı ama artık asıl yağmurlu kapalı havalarda hiç çelişkide kalmadan kendi başıma keyif yapabildiğimi farkediyorum arayan olsa hava yağmurlu gelemem, alışveriş gerekse hava yağmurlu ver siparişi getirsinler, gezmeye çıkmalıyım derdi yok bende daha geceden 2 saatlık uykuyla uyansam bile boş boş bakınıcam nasılsa uykumu alayım bari o zaman boşa gitmesin diye saatli ileri sarıyorum sonra sabah da hiç bişey düşünmeden kapatıp uyuyorum normalde.

Ben de doneyim evime deneyecegim. Yani o kadar cok yapacak sey biriktirdim ki:)))

Merhaba kızlar bende bugun 9 a dogru uyandım oğlen 13 gibi dersin basına oturabildim.. sonrası boş Birazdan tekrar derse giderim diye düşüyorum :) bende yazayım dün konuşmuştuk :) aklıma geldi baktım yazılmış bile

Sanırım bir gün zombi gibi dolaşmayı göze almamız gerekiyor.
Try again:)))))

Yarın olsunn.
Bence 9 bize gore cok iyi :)))

Derse de oturmuşsun iyi iyi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…