- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
teşekkür ederim bir araştırayım yengeç burcuyum bendeBen boğa burcuyum.Benim burcum kalp çakrasını temsil ediyor. Kalp çakrasının renkleri de yeşil,pembe ve altın rengi.Ben özellikle yeşilin bana çok iyi geldiğini gözlemledim.Senin burcun hangi çakrayı temsil ediyorsa,o çakranın renklerini kullanmanı tavsiye ederim.
hadi bitirelim artık bu işiyarın uyanalım ve sonraki gün ve sonraki gün, sabahın nuru ferahlığı bizim olsun uyku mahmurluğu uyuyanların kaçırmayalım günün büyük kısmını artık. Kocca bir günü alabildiğine yaşayalım
evlat işte kıyamıyosundur
amaan deme öyle demebende öğretmenim atama bekliyorum siz böyle diyosanız ben napıcam bunların 10uyla 15iyle birden en az o da 30lara 40lara kadar yolu var
güzel bi yöntem denemek lazım aslında bugün ders çalışırken mutlu olduğumu farkettim ama neden hep erteliyorum orası ayrı bir dert
geçen gün öyle düşündüm bende sabah gerçekten de erken saatte yağmur yağıyodu ama kalkamadımgeri uyudum
Bak şimdi senin için Nuray Sayari'nin kitabına baktım. Yengeçteşekkür ederim bir araştırayım yengeç burcuyum bende
ay çok teşekkür ederim yükselen burcu ne derece etkili acaba bunda ben netten baktım sakral çakra turuncu renk yazıyordu doğru demekBak şimdi senin için Nuray Sayari'nin kitabına baktım. Yengeç
,akrep ve terazi burcu göbek çakrayı temsil ediyor.Rengi turuncu.Yalnız terazi burcu aynı zamanda kalp çakrasını da temsil ediyor.Renkleri yeşil,pembe ve altın rengidir.
Bende yatıcam şimdi telefonu da uzağa koyacağım internetim fişini çekeceğimBirazdan yatağa geçeyim sabah 5
Bende yatıcam şimdi telefonu da uzağa koyacağım internetim fişini çekeceğim
Ben baya koyu bir akrep burcuyum ama turuncuyla oldum olası yoktur. Ne kıyafetlerde ne takı toka ne de ev eşyasında sevmem yani.Bu aralar biraz hafif yumşar gibiyim.Acaba bir anlamı var var mıdır ki :) Moru ve pembeyi birlikte çok severim.Ne zaman giysem hep iyi hissederim.Çok da güzel şeyler yaşarım meselaBak şimdi senin için Nuray Sayari'nin kitabına baktım. Yengeç
,akrep ve terazi burcu göbek çakrayı temsil ediyor.Rengi turuncu.Yalnız terazi burcu aynı zamanda kalp çakrasını da temsil ediyor.Renkleri yeşil,pembe ve altın rengidir.
buttrfly çok geçmiş olsun canım. ..
EstağfurullahÇocuklarımla vakit geçirmek çok keyifli ama 7/24 onlarlaydım 1 aylık tatilinde.Çok çok az vakit ayırabiliyordum kendime malesef.Tabi bir de tv seyretmek için ölüyordu haliyle ben de izletiyordum sık sık nereye kadar.Okul onların sosyalleştiği aileden özgürleştiği alan, çocukların ihtiyacı yani ailenin de ihtiyacı.Şikayet değil tabiki de bunlar canım
çok güzel anlatmışsın, o özdeş olma olayı bende de var hemde çok küçük yaşlardan beri bu tip şeylerin yalnız bende olduğunu sanır korkardım hep sorun mu var diyeİsmail abi küçük şeylerden mutlu olabilen bir insan ve sürekli iş değiştirip girdiği her işe dünyanın en iyi işi olarak bakabilecek saflıkta(temizlikte) biri. Yol-yemek-sigorta tamam:))) Onun o kadirşinas ve küçük şeylerle mutlu olabilen hali gözümün önüne gelince gerçekten bende bir pozitiftik oluyor. O duyguyu imajine edebilmemi sağlıyor aslında. Normalde bize verseler dönüp bakmayacağımız bir şeye o sahip olduğunda ne kadar mutlu olduğunu görebiliyoruz. Burda demekki diyorum mutluluk sahip olduğumuz şeylerde değil, bizim bakış açımızda. Öyle olunca ben de işimi seviyorum, işime dört elle sarılıyorum, hemen çayımdan bir fırt çekiyorum yılların memuru gibi havaya giriyorumaslında şimdi düşündüm de bu imajinasyon işini hiç beceremediğimi sanıyordum ama alttan alta bende bi yetenek varmış diyorum. Okuduğum kitapların yazarlarını filan kendime arkadaş etmişliğim vardı, ciddi ciddi Cemil Meriçle yaşadım bir dönem:)) yoğun Meriç okumalarım neticesinde. bir şeye çok yoğunlaştığımda onunla özdeşlik kurmayı seviyorum. İsmail abi hayali bir karakter ama bana çok ilham veriyor çalışma konusunda. Girdiği her işten çıkıyor gerçi ama ben işe ilk girdiğindeki o mutluluk halini kendime örnek alıyorum. Valla şimdi size yazarken kendimi keşfettim ve bi aydınlanma yaşadım iyi mi
İsmail abi küçük şeylerden mutlu olabilen bir insan ve sürekli iş değiştirip girdiği her işe dünyanın en iyi işi olarak bakabilecek saflıkta(temizlikte) biri. Yol-yemek-sigorta tamam:))) Onun o kadirşinas ve küçük şeylerle mutlu olabilen hali gözümün önüne gelince gerçekten bende bir pozitiftik oluyor. O duyguyu imajine edebilmemi sağlıyor aslında. Normalde bize verseler dönüp bakmayacağımız bir şeye o sahip olduğunda ne kadar mutlu olduğunu görebiliyoruz. Burda demekki diyorum mutluluk sahip olduğumuz şeylerde değil, bizim bakış açımızda. Öyle olunca ben de işimi seviyorum, işime dört elle sarılıyorum, hemen çayımdan bir fırt çekiyorum yılların memuru gibi havaya giriyorumaslında şimdi düşündüm de bu imajinasyon işini hiç beceremediğimi sanıyordum ama alttan alta bende bi yetenek varmış diyorum. Okuduğum kitapların yazarlarını filan kendime arkadaş etmişliğim vardı, ciddi ciddi Cemil Meriçle yaşadım bir dönem:)) yoğun Meriç okumalarım neticesinde. bir şeye çok yoğunlaştığımda onunla özdeşlik kurmayı seviyorum. İsmail abi hayali bir karakter ama bana çok ilham veriyor çalışma konusunda. Girdiği her işten çıkıyor gerçi ama ben işe ilk girdiğindeki o mutluluk halini kendime örnek alıyorum. Valla şimdi size yazarken kendimi keşfettim ve bi aydınlanma yaşadım iyi mi
İsmail abi küçük şeylerden mutlu olabilen bir insan ve sürekli iş değiştirip girdiği her işe dünyanın en iyi işi olarak bakabilecek saflıkta(temizlikte) biri. Yol-yemek-sigorta tamam:))) Onun o kadirşinas ve küçük şeylerle mutlu olabilen hali gözümün önüne gelince gerçekten bende bir pozitiftik oluyor. O duyguyu imajine edebilmemi sağlıyor aslında. Normalde bize verseler dönüp bakmayacağımız bir şeye o sahip olduğunda ne kadar mutlu olduğunu görebiliyoruz. Burda demekki diyorum mutluluk sahip olduğumuz şeylerde değil, bizim bakış açımızda. Öyle olunca ben de işimi seviyorum, işime dört elle sarılıyorum, hemen çayımdan bir fırt çekiyorum yılların memuru gibi havaya giriyorumaslında şimdi düşündüm de bu imajinasyon işini hiç beceremediğimi sanıyordum ama alttan alta bende bi yetenek varmış diyorum. Okuduğum kitapların yazarlarını filan kendime arkadaş etmişliğim vardı, ciddi ciddi Cemil Meriçle yaşadım bir dönem:)) yoğun Meriç okumalarım neticesinde. bir şeye çok yoğunlaştığımda onunla özdeşlik kurmayı seviyorum. İsmail abi hayali bir karakter ama bana çok ilham veriyor çalışma konusunda. Girdiği her işten çıkıyor gerçi ama ben işe ilk girdiğindeki o mutluluk halini kendime örnek alıyorum. Valla şimdi size yazarken kendimi keşfettim ve bi aydınlanma yaşadım iyi mi
Bence turuncuyu bir dene ve gözlemle derim...Ben baya koyu bir akrep burcuyum ama turuncuyla oldum olası yoktur. Ne kıyafetlerde ne takı toka ne de ev eşyasında sevmem yani.Bu aralar biraz hafif yumşar gibiyim.Acaba bir anlamı var var mıdır ki :) Moru ve pembeyi birlikte çok severim.Ne zaman giysem hep iyi hissederim.Çok da güzel şeyler yaşarım mesela
Teşekkür ederim canım.
çok güzel anlatmışsın, o özdeş olma olayı bende de var hemde çok küçük yaşlardan beri bu tip şeylerin yalnız bende olduğunu sanır korkardım hep sorun mu var diye
Bana getir o enerjidenBen de aynen böyle İsmail abi gibiyim :))) Yaptığım işin hakkını veririm cidden, milletin oflayarak yaptığı işe canlılık getiririm imajinasyonlarla,enerjilerle.İlk sayfalarda çok bahsetmiştim. Mesela yıllardır aynı işi yapan biriyle çalışmaya başladım, ertesi ay başka bir kurumdan çalışma teklifi aldık.Çalışma bittikten sonra plaket verdiler bize : ))) Muhteşem bir şeydi. Sonra tabi benim Avrupa birliğine 5 proje kabul ettirdim, 2 sini uyguladım.Bir ajanstan kuruma eğitimler aldırdım desteklerle filan.Kii benim üniversite çıkışımbaşka yaptığım meslek başka : )) Ne yaparsanız aşka şevkle yapın,gerisi gelir bea :)
Anladım anladım ben
Benim yükselen terazi.O da kalp çakrasını temsil ettiği için renkler aynı.Ama terazi aynı zamanda göbek çakrayı da temsil ettiği için turuncu rengi de kapsıyor. Valla çakradan midir bilmem ama acik turuncu tonları bana çok yakisir:))))ay çok teşekkür ederim yükselen burcu ne derece etkili acaba bunda ben netten baktım sakral çakra turuncu renk yazıyordu doğru demek
Paylaşım için teşekkürler. Ne zaman okuduğumu anımsayamadım daha sonra tekrar okur not alırım diyordum, mesaj mesaj arayıp buldum Not aldım, hayatıma aktarmaya çalışacağım. İnşallah tüm yollarımız kolaylaşır, hayra çıkar.Bir haftadır beni uğraştıran önemli bir işim vardı.Bugün o işimi halletmeye gitmeden evvel sağlam bir olumlama yaptım.Yeşil bir iğne taktım, çünkü yeşil kalp çakrasının rengi.(Benim burcum da kalp çakrasını temsil ediyor.Kendimde gözlemledim,ne zaman üzerimde yeşil kullansam işim rast gidiyor) Sonra Abese suresinin "Sümmessebîle yesserah" ayetini okudum.Ayetin meali "Sonra yolu ona kolaylaştırdi. " Bu ayeti çok deneyimledim,gerçekten problem çözmede çok etkili bir ayet.Mutlaka hayatınızın bir parçası haline getirmenizi önemle tavsiye ederim. Neticede işim tereyağından kıl çeker gibi halloldu:)) Yani tutulma işime engel olmadı:)
Olumlu düşünün,her şey olumlu olsun
Benimde yükselen burcum terazıBenim yükselen terazi.O da kalp çakrasını temsil ettiği için renkler aynı.Ama terazi aynı zamanda göbek çakrayı da temsil ettiği için turuncu rengi de kapsıyor. Valla çakradan midir bilmem ama acik turuncu tonları bana çok yakisir:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?