Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Guzel bir alinti:)
Balik dolunayi

‘Biraz yalnız kalmaya ihtiyacım var, çünkü çok kalabalık duygular içinden geçiyorum ve hangisi bana ait bilmiyorum’ süreci başlıyor. Bu dönem hangi duygularınız ortaya saçılıyorsa, bilin ki derinlerden geliyor. Öyle ki, sıkışan duygularınız rüyalarınızda ortaya çıkabilir. Duygusallığın doruklarında gezen ve insanlığın gittiği noktayı gören gözlerin, vicdanlara ‘harekete geç’ dediği bir süreç. Yazın hareketliliğinde dönüşümleri fark edemedik tam olarak, ancak şimdi durgunluğun ardından duyguların ortaya çıkmasıyla tam olarak nasıl dönüştüğümüz ile karşılaşacağız.

Bu Dolunayın ışığı ruhumuza dokunacaktır. Hangi geçmişin izi sizin yolunuzu kapatıyorsa, hangi insan sizin enerjinizi sömürüyorsa, hangi ortamlar size iyi gelmiyorsa bunlar çıkacaktır karşınıza. Kim sizin ruhunuza dokunuyorsa, gerçekten samimi kim ise size karşı ve yolunuza ışık olan kim ise o insanlara çekileceksiniz. Bazı zamanlar ‘Aman Allah’ım nasıl bir şey yaşıyorum ben’ şaşkınlığında olabilirsiniz. Bazı zamanlar ise ‘Bu yaşadığım şeyi ben hak etmedim’ diye düşünebilirsiniz. Ancak burada önemli olan hak ettiğiniz veya hak etmediğiniz değil, karşınıza çıkacak olayların sizi hangi yöne götürmek istediğidir. İlahi bir yardım, ilahi bir his, ilahi bir dokunuş gibi düşünebilirsiniz bunu. Yerinizde saymanız için sizi tutan bir eli, sırtınıza yapışan bir duyguyu, omzunuzda oluşan bir yükü atacaksınız.

Bir devir kapandı. Hayatınızda bambaşka seçimlerle, bambaşka yerlere gidebileceğiniz, ancak biraz da dengesizleşebileceğiniz bir dönem. Hangi duyguların mahkumu olduysanız, bunlardan özgürleşebileceğiniz bir dönem. Bu duygulardan özgürleştikçe gözlerinizdeki perde de kalkacaktır ve yolunuzu daha net olarak görmeye başlayacaksınızdır.

Kendi kabuğunuza çekilip bir süre kimseyi görmek istemeyebilirsiniz. Çünkü Dolunayın bu yaydığı ışık içinizde size yeterli gelecektir. Tatmin edici olarak gelen bu dolunayla birlikte bir süre kimseye ihtiyacım yok diyebilirsiniz. Ancak unutulmamalıdır ki, bu da sonu olan bir süreçtir ve sonrasında pişman olmamak adına kimseyi kırmamanızı tavsiye ederim.

Hayır. Her şeyi mükemmel yapmak zorunda değilsiniz. Bunu size dikte eden duygularınızdan bu dönem arınmanızı tavsiye ederim, çünkü enerjinizi sömürebilecek bu duygunun size katkısı olmayacaktır. Siz yapabildikleriniz kadar mükemmel değilsiniz, yapmaya karar verdiğiniz cesaret kadar mükemmelsiniz. Bir adım atmak sizi yeteri kadar mükemmel yapıyor. Çünkü arındığınız ‘başarısızsın’ virüsü artık size hükmedemiyor. Bir kere daha deneyin, bir kere daha, bir kere daha. Onlar konuşsun ‘Yine başaramayacak’ diye. Siz insanların size söylediği sözler kadar değilsiniz, siz sözlerinizi hayata geçirdiğiniz kadarsınız. Kusurlarınız var diye küstüğünüz kendinize bir şans daha verin. Çünkü bu dönem, o kusur diye gördüklerinizin kapasitenize olan katkısını keşfedeceksiniz.

Merkür-Aslan duraksamasında olan bu Dolunayla kendinizle olan iletişime biraz daha önem vermeniz gerekiyor. Aşk ilişkilerinizde kopan kontaklara bir şans daha veriyor. Küslükler bitebilir, eğer iletişim konusunda samimi olursanız.

Ve Neptünle kavuşumdaki bu Dolunay içsel olarak büyük bir mesaj taşıyor. Aradığınız, kaygılandığınız, bulamayacağınıza kendinizi inandırdığınız, vazgeçtiğiniz, öfkelendiğiniz, yeter dediğiniz, sabah uyandığınızda çok iyiyken iki saat sonra yerlerde olan duygularınız, gece ansızın gelen hüzünleriniz, duygulandığınız her ne varsa içinizden bir volkan gibi gelecektir BEN BURADAYIM diye. O hep oradaydı. O hep sizinleydi. Siz kimlerin duygularıyla onu kapattıysanız, kimlere inandıysanız, kimler yüzünüze gülüp O’nu karanlıklarınıza boğduysa sizden gidiyor. Hiç dolmayan bir boşluk yaşadığınız içsel bir deprem sonrası tsunami gibi dalga dalga gelirken, duygusal gitgelleriniz çok normal olacaktır bu süreçte. Bu dalgalardan korkmak yerine, sevgiyle kabullenmelisiniz. Çünkü çok uzun zamandır beklediğiniz o his içinizi doldurmak için büyük dalgalarla gelmekte.

Aşk ilişkilerinde altyapısı sağlam olanlar bu süreçte oluşan gitgelleri atlatabilir, diğer yandan vazgeçme isteği yüksek olabilir. Bu kişilerin seçimlerine kalacaktır. Diğer yandan da ruhsal eşler birbirini bulabilir, ayrı düşenler tekrar barışabilir. Maddi olarak dikkatli olunması gereken bir dönem olduğunun da altını çizmek isterim. İniş-Çıkışların yüksek olabileceği bir süreç olabilir.

Ben 360 a geldim:) Gercekten cok sey katiyor. Hatta bir sey ararken onceki sayfalara baktim. Yeniden okuyasim geldi:)

Vayy bu çok iyiymiş
Saat kaçta ?
Aklıma gelirse yapayım

Ben de takip ediyorum bu yazarı :)

İnanın aradığımız çok şey aslında cevabıyla aradığımız yerde.Bazen bakmasını bilmediğimiz için göremiyoruz bazen de çok umutsuzluktan gözümüz kör,kulağımız sağır oluyor. Ama bazen de öyle güzel vesilelerle -tesadüf diye bir şey olmadığını biliyoruz biz artık burdaki daimi topikcanlar olarak-cevaplarımızı buluyoruz.İnşallah sen de pek çok soruna cevap bulabilirsin.Mesela anneni babanı sen seçtin,ama öyle ağzınla değil tabi karakterlerinle,enerjilerinle.Annende eleştirdiğin noktalar sende de var mesela.Ama şu an onların çıkması için ortam yok.Anne olduğunda aynen annen gibi olacaksın belki de en çok eleştirdiğin şeyleri yapacaksın,asla yapmam deme :) Ama elinde çoook güzel bir imkan var eğer sen değişirsen,enerjin değişirse tüm çevren değişir ailen dahil.İmkansız dediğin davranışları bile değişir.Bence denemeye değer hem de hayatının en yapıcı döneminde :) Baştan başla konuları özümseyerek git ü,bol bol oku.Benim yazılar 55 ten sonra başlıyordu, davranışlara dair çok örnek verdiğimi hatırlıyorum.soruların olursa mutlaka sor.Elimden dilimden geldiğince yardım etmek isterim :)

Dolunay saatinde okulda sene basi toplantısı var. Arada olumlamaları zihnimden geçireceğim.
Akrep burcuyum ama balık dolunayı yazısının her satırında kendimi gördüm.
Hayal perisi gözlerimiz seni arıyor.
Önceki dolunay çarpmıştı bu dolunay guzellestirecek

Aynen ben de okulda olacagim:))

Ben bir umut 10.34 u 22.34 diye dusunuyorum. buttrfly Amerika da ya amler pmler den oyle yazmistir insallah okulda kagitlari yakarmisim

c
anım saat kaçta acaba dolunay saati, bende yapıyim

Okulda temizlik vardı.Toplanti iptal edilince hemen bos bir bir sınıfa gecip kapisini kapattim.
Affetme cümlelerimi yazıp yırtıp attım.
Olumlama cümlelerimi, imajinasyonlarimi,
sukurlerimi defterime yazdim. Evrene bütün POZİTİF, barışçı, demokrasi,ozgurluk,adalet,bolluk,bereket,sevgiden yana bütün enerjilerimi gonderdim. Evrendeki bolluk,guzellik hepimize yeter. Binlerce kere sukurler olsun.

Aminnnn inşallah canım.

Teşekkür ederim. Tam da ihtiyacım olan yazılar takip ediyorum :) buttrfly

Kizlar bisey sormak istiyorum sizlere.. bu ara dolunay var diyorlar ama tam olarak ne zamandi hatirlayamiyorum.. hayatimizla ilgili net ve onemli kararlar almak icin dogru bi zaman midir sizce ? Yoksa akisina mi birakmaliyim bi sure

Simdiden tesekkurler

Bunu yazmak için sabırsızlanıyorummm...19 ay sonra oğlum ilk defa bu gece kesintisiz bir şekilde uyumayı başardı.Mutluluğumu tarif edemem :) Dolunayın da katkısıyla bilinçaltı temizliğimin sonuç verdiğini düşünüyorum.Hatta bilinçaltım bana ktkılarda da bulundu ilhamlarla.Geçen haftalarda önce Güneş Tan ın uygulamasını yaptım,bu uykusuzluğumuza.Ağaçlar köklerle çıktı açtığım kapıdan, bu ağaçların benim taaa atalara dedelere dayandığını gösteriyor ki anne tarafından zaten bir uyku sorunum var hep.Daha sonra benim küçükken ki uykudan uyandırılma hallerim aklıma geldi.Onlarda çıktı.Bu sefer kalıp filan çıkmadı direk tertemiz kalmıştı.İnanılmaz rahatlamıştım.Ondan sonra memeyi kesmeye karar verdim aniden,oğlumla anlaşmış gibiydik. Küçük bir işlemden sonra oğlum buz gibi oldu memeden : ))) Bir daha da almadı memeyi.3 gece çok çetin geçti.Dün gece yatmadan önce bir ilham geldi resmen kızımın oyuncak bebeklerini aldım, konuşturmaya başladım.Bebeğin birisinin memeleri açıktı : ))) Aaa senin memende artık süt bitmiş öyle mi diyor diğer bebek.O da başlıyor anlatmaya benim artık bebeğim büyüdü kocaman oldu,artık memede süt yok.Benim bebeğim çok akıllı gece hhiç uyumadan uyuyor dedi : ))) Minicik oğluşum pür dikkat dinliyor onları.5 dk sonra sakince uyudu.Sanki aklındaki sorulara cevap bulmuşluğun huzuru ile.Yatırdım yatağına gıkı çıkmadan sabaha kadar uyudu.Kalkıp kalkıp nefesini kontrol ettim,inanamıyordum yine de.Dile kolay 19 ay sonra ilk kez şükürler olsun Rabbime.Evet ben bir kere ciddi şekilde niyet etmiştim ve gerisi geldi.Önce korkularımdan kurtuldum,sonra inancım geldi.Çok şükğr bin şükür Ya Latif Eş Şekur...

Senin adina cok sevindim
Ben de dun gunes tan in videosunu dinleyeyim dedim. Uyumusum Normalde olmaz oyle seyler ama tatil donusu yorgunluk, ilk is gunu falan. Islerimi duzene koyayim (yani evi toplayayim. 2 gundur dolaniyorum:)) baslayacagim olumlamalar, temizlemeler.
Bir de ben hala 22.34 diye umuyorum dolunayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…