Senin adina cok sevindim
Ben de dun gunes tan in videosunu dinleyeyim dedim. UyumusumNormalde olmaz oyle seyler ama tatil donusu yorgunluk, ilk is gunu falan. Islerimi duzene koyayim (yani evi toplayayim. 2 gundur dolaniyorum:)) baslayacagim olumlamalar, temizlemeler.
Bir de ben hala 22.34 diye umuyorum dolunayi
Maşallah sorunsuz atlattınız. Anne içinde, bebek içinde bu bağı koparmak çok zor oluyor. Sağlıklı ayrilma/ Sağlıklı bağlanma konuları omur boyu etkilerini sürdürüyor.
Darısı tuvalet eğitimine inşallah.
Ben hayatimin parfumunu bulmaya niyet ediyorum :)
Biktim sacma sacma parfum kullanmaktan :)
Yaa cok mutlu oldum. Peki bendeki bu bildirim gidiyor acaba rahatsiz oluyorlar mi hissi neden hala gecmedi? Hep olumlu donutler aldigim halde.
Kesinlikle hicbir sey tesaduf degildegisimim disardan fark ediliyorsa ne guzel:) Kendi kendime yasiyor gibiydim. Ama ufak bir hatami soyleyeyim. Hep eve donmeyi bekledim yeni seylere baslayip daha da cosmak icin:)
Yokk canım kendi adıma asla rahatsız olmadim tam aksine çok mutlu oldum..
Bence burda olup yazan hiç kimsede rahatsız olmaz.
Vee hep güzel düşün acaba rahatsız olurlar mi diye düşünme...
Bu DOLUNAY:
Seri üretim hayal kırıklıklarının
yorucu ve bencil oyunların
hatır gönül diyerek yitirilen yılların hala farkında olmayıp kendilerini birileri ve bir şeyler adına feda edenler veya edecek olanlar varsa, iyi niyetinizin kullanım tarihini belirleyin bari... Hatta bir alarm kurun sizi istismar edenlere, yüzünüze gülüp ardınızdan sayıp dökenlere...
Belirleyin sınırlarınızı artık, sınırı aşanlara,
Biraz da kuşku duyun bardağı taşıranlara...
Kabul edelim artık,
Mutluymuş gibi gözükürken yorulduğumuzu
Bizi hiç üzmemişler gibi kendimizi avuttuğumuzu
Yalan söylediklerini bildiğimiz halde, inandığımızı
İçimiz kan ağlarken gülümsediğimizi...
Bilir böyleleri
Hangi gönüle sığınacaklarını,
Bir damlada fırtına koparıp
Hangi limana yanaşacaklarını...
Öyle bir Dolunay ki,
bilinen, süregelen ve yaşana yaşana şaşırtmadığı halde görmezden gelinen,
üstü kapatılıp içremize atılan ne varsa
bir katre misali taşırabilir
gönül deryamızı
Kim bilir belki de bu farkına varış sağlayacaktır,
Yeniden kendimizle buluşmamızı....
iremSU..-------------------------------------------------
Bu yorum son haftalarda yaşadıklarım ardından hissettiklerimin tam tercümanı gibi... Sizlerde durum nasıl kimbilir...
..
Evet evet en çok da kendimize yaptığımız iki yüzlülükleri affetmeliyiz. Hani ayıp olmasın ,demesin ... diye yaptıklarımızı ve tüm mış gibilerimizi...Şu tüm enerjiler aslında kendimizi bulmamıza,asıl önce kendimize dürüst olmamız gerektiğine vurguluyor bea...
Ciddimisin benim noa da sepette :) birkac tane kör alıs aldim da...noayi almadim :) bu bir mesaj miAyyy bir kahkaha patlattım o kadar derinden ki yine müthiş bir eş zamanlama.İki gündür parfüm arıyorum,hatta biraz önce diyordum gidim de alayım artık şu cacharel noa mı :))) Hayy Allahım şaka gibi : ))))
Harikasın Nefscim hep güzel düşün acaba rahatsız olurlar mı deme... hatta mutlu olurlar de.Ben onlara mutluluk enerjisi yolluyorum de.Bildirim gitmeden enerjin gidecek emin ol @Tulelut .Diyoruz ya ne geliyorsa hep bu iyiliğimden geliyor,iyilikten değil de iyilik öncesi gönderdiğimiz enerjiden kaynaklanıyor işte :)
Ciddimisin benim noa da sepette :) birkac tane kör alıs aldim da...noayi almadim :) bu bir mesaj mi
Harikasın Nefscim hep güzel düşün acaba rahatsız olurlar mı deme... hatta mutlu olurlar de.Ben onlara mutluluk enerjisi yolluyorum de.Bildirim gitmeden enerjin gidecek emin ol @Tulelut .Diyoruz ya ne geliyorsa hep bu iyiliğimden geliyor,iyilikten değil de iyilik öncesi gönderdiğimiz enerjiden kaynaklanıyor işte :)
Ne güzel oldu sayfa tekrar canlandı..
Senin muhteşem paylasimlarindan nasipleniyoruz
O zaman obur ay noayi alayim :) kışın gidiyor mu bu koku?Allahımmmm sana geliyorum : ))))) Çok mutluyum çooook yaşasın telepatik dönem : ))))
Gidiyor gidiyor hatta daha çok kış için bence :) hangisini aldın bu arada merak ettim :)O zaman obur ay noayi alayim :) kışın gidiyor mu bu koku?
Celebrity takildim bu ay :) ama pisman oldumGidiyor gidiyor hatta daha çok kış için bence :) hangisini aldın bu arada merak ettim :)
@feyzan eslem şimdi farkettim oyunlar,bencillikler diyor tam da sizin yaşadığınız dönemin çözümüne vurgu yapıyor farkettinndeğil mi.Aslında hepimiz için bu,hepimiz biriz zaten değil mi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?