Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Malesef tatlım sabahtı ama dolunay enerjisi hemen biten bir şey değil.Hala etkisi var bence,hatta 2 gün diye duymuştum.Hadi kalk şimdi yap hemen.Aşkla coşkuyla tutkuyla bırak hemen bırakamadadıklarını.Şu an çok yoğun enerji yüklüyüm,çok güzel bir eş zamanlama yaşadım biraz önce.Tadını çıkarıyorum bol enerjilerle,imajinasyonlarıma yatırım yapıyorum

Bu DOLUNAY:

Seri üretim hayal kırıklıklarının

yorucu ve bencil oyunların

hatır gönül diyerek yitirilen yılların hala farkında olmayıp kendilerini birileri ve bir şeyler adına feda edenler veya edecek olanlar varsa, iyi niyetinizin kullanım tarihini belirleyin bari... Hatta bir alarm kurun sizi istismar edenlere, yüzünüze gülüp ardınızdan sayıp dökenlere...

Belirleyin sınırlarınızı artık, sınırı aşanlara,

Biraz da kuşku duyun bardağı taşıranlara...

Kabul edelim artık,

Mutluymuş gibi gözükürken yorulduğumuzu

Bizi hiç üzmemişler gibi kendimizi avuttuğumuzu

Yalan söylediklerini bildiğimiz halde, inandığımızı

İçimiz kan ağlarken gülümsediğimizi...

Bilir böyleleri

Hangi gönüle sığınacaklarını,

Bir damlada fırtına koparıp

Hangi limana yanaşacaklarını...

Öyle bir Dolunay ki,

bilinen, süregelen ve yaşana yaşana şaşırtmadığı halde görmezden gelinen,

üstü kapatılıp içremize atılan ne varsa

bir katre misali taşırabilir

gönül deryamızı

Kim bilir belki de bu farkına varış sağlayacaktır,

Yeniden kendimizle buluşmamızı....

iremSU..-------------------------------------------------

Bu yorum son haftalarda yaşadıklarım ardından hissettiklerimin tam tercümanı gibi... Sizlerde durum nasıl kimbilir...
..

Diliyorum,seçiyorum,istiyorum tam da şu anda...Tüm dünyamıza,tüm insanlığa hatta tüm evrene sonsuz huzur,sonsuz,mutluluk,sonsuz sağlık,sonsuz bolluk sonsuz bereket diliyorum...Ümidim de inancım tam ve sonsuz...Çünkü Yaradan sonsuz,kusursuz ve tam...Her birimiz muhteşem potansiyellerle dolu,tüm potansiyellerin coşkuyla açığa çıkmasını,coşkuyla yaşamayı diliyorum,seçiyorum

Ben hayatimin parfumunu bulmaya niyet ediyorum :)
Biktim sacma sacma parfum kullanmaktan :)

Ayyy bir kahkaha patlattım o kadar derinden ki yine müthiş bir eş zamanlama.İki gündür parfüm arıyorum,hatta biraz önce diyordum gidim de alayım artık şu cacharel noa mı :))) Hayy Allahım şaka gibi : ))))

Yokk canım kendi adıma asla rahatsız olmadim tam aksine çok mutlu oldum..
Bence burda olup yazan hiç kimsede rahatsız olmaz.
Vee hep güzel düşün acaba rahatsız olurlar mi diye düşünme...

Yokk canım kendi adıma asla rahatsız olmadim tam aksine çok mutlu oldum..
Bence burda olup yazan hiç kimsede rahatsız olmaz.
Vee hep güzel düşün acaba rahatsız olurlar mi diye düşünme...

Harikasın Nefscim hep güzel düşün acaba rahatsız olurlar mı deme... hatta mutlu olurlar de.Ben onlara mutluluk enerjisi yolluyorum de.Bildirim gitmeden enerjin gidecek emin ol @Tulelut .Diyoruz ya ne geliyorsa hep bu iyiliğimden geliyor,iyilikten değil de iyilik öncesi gönderdiğimiz enerjiden kaynaklanıyor işte :)

Evet evet en çok da kendimize yaptığımız iki yüzlülükleri affetmeliyiz. Hani ayıp olmasın ,demesin ... diye yaptıklarımızı ve tüm mış gibilerimizi...Şu tüm enerjiler aslında kendimizi bulmamıza,asıl önce kendimize dürüst olmamız gerektiğine vurguluyor bea...

@feyzan eslem şimdi farkettim oyunlar,bencillikler diyor tam da sizin yaşadığınız dönemin çözümüne vurgu yapıyor farkettinndeğil mi.Aslında hepimiz için bu,hepimiz biriz zaten değil mi :))

Ciddimisin benim noa da sepette :) birkac tane kör alıs aldim da...noayi almadim :) bu bir mesaj mi

Ne güzel oldu sayfa tekrar canlandı..
Senin muhteşem paylasimlarindan nasipleniyoruz

Ne güzel oldu sayfa tekrar canlandı..
Senin muhteşem paylasimlarindan nasipleniyoruz

Gidiyor gidiyor hatta daha çok kış için bence :) hangisini aldın bu arada merak ettim :)
Celebrity takildim bu ay :) ama pisman oldum
Enrique iglesiasin deeply si igrenc sekerli suya pudra bulanmis gibi
Katty perry royal revolution aslinda fena degil ha...sadece bir sure amour amour cakmasi gibi kokmasa iyidi nefret ediyyorum o kokudan...sonrasinda yerini misk aliyor orasi gercekten guzel...baslangici ve bitisi guzel ortasi berbat
Birde birde sabirsizlikla bekledigim yillar yillar once piyasadan kalkan exclamation diye bir koku vardı...ve cok guzel oldugunu hatirliyorum...su an sadece edc formunda var yani kaliciligi az olucak gibi ama ozledim kokuyu....2-3 gune gelir o da

Aslinda venim kullandigim gucci rush ve narcisonun essence ama inatla kullanmak istemiyorum artik ...rush baya ayaga dustu
Essence de cok yagli bir parfum leke birakiyor...kokulari muthis ama..
Kendime yakistiriyorum...fakat baska birsey kullanmak istiyorum oyle cok bilinmeyen ve benle butunlesen...
Aslinda tokyo milk parfumlerini cok merak ediyorum ozellikle siyah sisedekileri...
Senin orda vardir deneyebilcen yer burda yok dene bence :)

@feyzan eslem şimdi farkettim oyunlar,bencillikler diyor tam da sizin yaşadığınız dönemin çözümüne vurgu yapıyor farkettinndeğil mi.Aslında hepimiz için bu,hepimiz biriz zaten değil mi :))

evet canım. sanki bana özel yazıvermişler yazıyı gibi hissetmiştim.... ama tabi dolunay hepimiz için mesaj veriyor. herkes bir tecrübe kazanır kendi yaşadıklarına göre.
hafifleyiş, uyanış, gözün açılması, inşallah başka hayırlara vesile olacak olması... her satırıyla tam oturmuş yorum..

bilmiyorum burada bu ay bunları düşündürten şeyler yaşayanlar var mıydı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…