insallah o günleri gorecegim :)Bilinçaltının henüz ikna edemediğin gerçeğini ve daha toy olduğunu sana ispatlamış : ))) Bence sevinmelisin bile,sana küçük bir şaka yapmak istemiş.Bilinçaltı ergen asi çocuk gibidir,onu denemeye kalktığınızda - bakalım ne olacak demişsiniz ya-tamam peki sen gününü görürsün der.Zamanla anlaşacaksınız,birbirinizin dilinden anlayacaksınız.Ona gerçekten güvendiğinizde ve o güveni verdiğinizde sizi mahcup etmemeye çalışan,elinden gelenin en iyisini hapan harika bir evlada dönüşecektir
O gunleri gordugum icin sukrediyorum:) artik cumleler boyleinsallah o günleri gorecegim :)
Canım benim senin beğeni bildirimlerin geliyor arada..
Ne de güzel oluyor bir bilsenn.
Evettt yazamadım uzun zamandır ama hiç vaxgecmedim topikten okumaktan
@buttrfly ve diger değerli arkadaşların paylasimlarini..
Evettt bana gelirsemm nerdeyim ben çok güzel duygular icindeyim çok şükür Rabbime..
Artık iyice ozumsedim benimsedim kii hayat herşey tıkır tıkır gidiyor hamdolsun...
Rabbim hergün başka başka güzellikler nasip ediyor sınırsız mucizelerinden...
Sende güzel ilerliyorsun bence kii burada olman bile tesadüf değil artık biliyor olmalısın
hiç fark etmez canım hepsi olur :)Konu mu, olumlama cumleleri mi?
o günleri gördüğüm için sükrediyorumm :)O gunleri gordugum icin sukrediyorum:) artik cumleler boyle
paylassan cok iyi olur canim ben de aynı konuda olumlamalari yapacagim beraber ilerleriz :)Ozel hayatimla ilgili olumlama yapmistim. O bitti ara verdim. Simdi kendine deger verme,ozguven konulari ile ilgili yapacagim. Cumleleri de ordan burdan bakip.kendime uyarladim:)) tugce isinsu nin inatagram hesabinda paylastigi bir olumlama vardi. Ona benzer bir seyler yapacagim. Burdan yayinlamak sorun olur mu bilemedim.
paylassan cok iyi olur canim ben de aynı konuda olumlamalari yapacagim beraber ilerleriz :)
banada özelden atarmısınzOzel mesajda gonderiyorum:) zaten gondermisim onceden sana:)
banada özelden atarmısınz
Kilo verme konusunda yemek yerken suçluluk hissetmeden yemek çok önemli. Kalorili bir şey yerken bile vücudunda yaga dönüşeceğini düşünmeyeceksin. Ben bunu abur cubur konusunda yaptim. Vücuduma hiç bir faydası olmadığını aksine bir sürü zararı olduğunu düşününce yeme isteğim azaldı. Çok canım çekerse tadımlık yiyorum, nefsini köreltmek çok önemli. Vücudum bir yiyeceği aşerme şeklinde istiyorsa psikolojik olarak buna ihtiyacim oldugunu ogrendim. Tadimlik yiyorum. Ayda yilda bir irademi saf disi birakip gozum, ruhum doğana kadar yiyorum. O andaki psikoloji durumumu gözlemleyerek karar veriyorum ama ardından hareketi artırıyorum. Bir sonraki öğünu çok hafif geçirip dengeliyorum.merhaba. bu topiği yeni gördüm. çok hoşuma gitti. olumlamaya inanan ancak tembellikten 21 gün uygulamalarını çok yapmayan biriyim. umarım sizinle ben de yaparım. ilk isteğim kilo vermek
Kilo verme konusunda yemek yerken suçluluk hissetmeden yemek çok önemli. Kalorili bir şey yerken bile vücudunda yaga dönüşeceğini düşünmeyeceksin. Ben bunu abur cubur konusunda yaptim. Vücuduma hiç bir faydası olmadığını aksine bir sürü zararı olduğunu düşününce yeme isteğim azaldı. Çok canım çekerse tadımlık yiyorum, nefsini köreltmek çok önemli. Vücudum bir yiyeceği aşerme şeklinde istiyorsa psikolojik olarak buna ihtiyacim oldugunu ogrendim. Tadimlik yiyorum. Ayda yilda bir irademi saf disi birakip gozum, ruhum doğana kadar yiyorum. O andaki psikoloji durumumu gözlemleyerek karar veriyorum ama ardından hareketi artırıyorum. Bir sonraki öğünu çok hafif geçirip dengeliyorum.
Istah ve sindirim sisteminde psikoloji çok önemli. Bağırsaklar 2.beynimiz.
Düşünce gücü burda yemekleri iyi kotu, zararlı zararsız diye etiketleme konusunda devreye giriyor. Ne kadar zararlı olursa olsun bir lokma yiyecek yaga donusmez. Genelde vücudumuzun ihtiyacı olan besinleri verirsek arada sırada da psikolojimizin ihtiyacı olan besinleri verirsek,porsiyonları her zaman küçük tutarsak kilo ve sağlık sorunumuz kalmaz.
Her öğünde bu yiyecek vücudumda gerekli hücrelere gidiyor, enerji veriyor.Vücudum bu yiyeceği çok rahat sindiriyor . Doyuyorum vb. Olumlu düşünceleri zihnimizden gecirebiliriz. Ben hızlı yemekten muzdaribim. Aklıma gelirse 20 kere çiğneyeceğim diye kendime telkin veriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?