Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Merhabalar arkadaşlar,

Yıllardır bu konularla ilgiliyim. Önceden ingilizce meditasyon/olumlama videoları izliyordum, şimdi youtube'da evrim balıkçı'yı keşfettim ona sardım. Bir tane de Türk erkek vardı, onun bi videosuna bakayım dedim sürekli negatif cümlelerle, saçma basmakalıp şeylerle olumlama yapıyorum diye satıyor.

Bu Evrim Balıkçı'nın videolarını 21 gün yapmak gerekiyor. Benimle birlikte yapmak isteyen olur mu?

Ben de birkaç gün önce keşfettim onu, olumlamalarına başlamayı düşünüyorum, yorumlarda yapıp etkili sonuçlar alan var. Ben yapabilirim sizinle :)

Ben bir inceleyeyim. Katilabilirim.

@gulhilal sorusunu okuyunca benimde Dink etti kafamda
Kusura bakma..
Rabbime emanet olun...
Korusun kollasin bütün afetlerinden...
Iyi olmaniza çok sevindim

Çok teşekkür ederim canım benim Allahım razı olsun, Rabbim hepimizi korusun kollasın bizleri rahatsız edecek maddi manevi her türlü fenalıklardan

Yaa ne zamandır soramadırm kızlar bir şey sorcam.Bu aralar rüyalarla aranız nasıl.Benim çok tuhaf bea.Aklıma herhangi bir endişe gelsin ya da olumsuz bir düşünce gece rüyama olaylanıp tuhaf şekilde giriyor.Yok böyle bir senaryo diyorum. Neden bu dönem böyle oluyor çok merak ediyorum açıkcası. Kızımda aynı şekilde hiç rüya görmeyen çocuk bu aralar deli gibi rüya görüyor.Var mı sizde değişik şeyler :)

Esmalari duzenli okumaya basladigim gun hos olmayan ruyalar gordum. Sabah ezaniyla uyandim uyuyamadim. 7-8 tane birden esma okumaya baslamistim. Burda da agir gelebilir esmalar cok okunursa diye yazdigini hatirliyordum. Ona bagladim. Daha az okudum . Bir gunde okudugumu 2 gunde okudum ama daha cok yeni oldugu icin bununla alakali mi tam olarak bilemedim.

ben de epey zaman sonra bu ara rüya görmeye başladım normalde görürdüm ama rüyalar bu ara rüyalarıma çok odaklanıyorum gündüz pek hatırlayamıyorum . geçen gün iki küs arkadaşımı gördüm rüyamda meğerse tam o saatte onlar telefonda konuşuyolarmış sen söyleyiince düşündüm bu ara benim rüya durumlarım tuhaf biraz alla alla

Çok ilginç bea benim rüyamda gördüğüm olaylardaki kişiler de benim aramın olmadığı insanlardı.Var mı bir anlamı ki.Enerjiler artık rüyalarla geçiş mi yapıyor

Esmaların evet canım var böyle başlı başına etkisi zaten.Ama yine de dikkat et rüyalarına,ne gibi olumsuzluklar var rüyanda

Esmaların evet canım var böyle başlı başına etkisi zaten.Ama yine de dikkat et rüyalarına,ne gibi olumsuzluklar var rüyanda
Sadece korkarak uyandigimi hatirliyorum. Sonrasinda ezan okundu. Aaa 1 dk savas gibi bir seyler vardi, kaciyordum. Sanirim sizinkilerden biraz farkli:)

Siz yazinca benimde yazasim geldi. Ben gecen cumartesi sabaha karsi gordum.
Esimin 30 gunluk omru kalmis. Masada oturuyordu, onunde 20 tane zarf vardi. Geride kalanlara mektup yazmis,hazirlamis. Bana yok. Ailesi cok kalabalik zaten kardeslerine yazmistir. 20 ve 30 rakamlari biraz kafama takildi. Kendisi gun sayiyor simdi Benim ruyalarim her zaman ilginctir. Cok ruya gorurum. Bu doneme ozel degil yani.
Ruya tabirlerine baktim pek olumlu degildi bende ustunde durmadim. Nasilsa her sey olacagina variyor. Olecegini gormek omrunu uzatmak, kapali mektup guvensizlik diye yorumladim kendimce.

Çok ilginç bea benim rüyamda gördüğüm olaylardaki kişiler de benim aramın olmadığı insanlardı.Var mı bir anlamı ki.Enerjiler artık rüyalarla geçiş mi yapıyor
olabilir, ben bu ara çok stresliyim. ne kadar uyusam da uyanamıyorum bi türlü. ve uyurken rüyalarım tuhaf oluyor uyanınca da rüya gördüğümü biliyorum ve etkisini taşıyorum ama hatırlamıyorum

Hayır olsn inşallah

canım çok okumanın etkisini bilemem de. bizim bir hedefimiz var malum olumlu düşünmek gibi. ne güzel ezanla uyanmışsın ve uyuyamamışsın. sabah nurludur. Namaz falan demiycem tabi ki ama o saatte camı açıp temiz havayı içine çekmek en büyük terapi olacaktır. bir de imkanın varsa normalde biraz da olsa hareketli bir caddenin o an ki sakin halini izleyebilirsin. hayatın nasıl da hem hızlı hem yavaş olduğunu düşündüğünde o an ki ayrıcalığını göreceksin. İstanbulda unkapanı diye bir yer var. imç nin hemen karşısındaki durakta yoğunluk azaldıktan sonra otobüs bekleme durumum oluyor bazen. ve ben o arabaların boş yolda geçerken çıkardığı rüzgarı ve sesini çok severim. oradan gelip geçen insanları düşünür o an orada sağlıklı ve huzurla gecikse de gelecek olan otobüsü bekleyebildiğimi düşünürüm. sanki hayat o an bana bir ayrıcalık tanımış gibi gelir bana. sabah uyandıysan bir hikmeti vardır. darısı başıma. ezan sesini duyup dinleyip her sabah o sessizliği yaşamayı haftalardır istiyorum ama gece yatmak sabah kalkmak bilmiyorum tabii

Korkarak uyandigim bir geceye ancak bu kadar guzel yorum yapilabilir

Herkese merhaba.Hepinizi özledim.
Uzun zaman oldu işler nedeniyle buraya uğramadım.
Hepiniz aklımdasınız.
Canım @Tulelut Bütün sayfaları okuyup beğeniler yaptınız.
Hepimiz adına teşekkürler.
Okumaktan da öte hem okuyup hem de anlamışsınız.
Biraz önce bazı yazılarınıza denk geldim ondan diyorum.
Sadece okumak değil esas olan anlamaktır.Bunu başarmışsınız.
Bu arada herkes nasıl .Müsait olduğumda yine uzun yazılarla buradayım.
Hepimize sağlıkla iyilikler istiyorum.AMİN

Hoşgeldin canım, özlettin kendini. Bizler iyiyiz sen nasılsın? Yazılarını hatırlıyorum, çok büyük badireler yaşamıltın değil mi?şimdi herşey yolundadır inşallah.

Merhaba,

Ben şükür günlüğüne başlıyorum. Çünkü bugün iyice anladım ki memnuniyetsizim.
Çok çaba gösterdiğim, sinirlendiğim bir durum düzeldi bugün. Sorunun çözülmesine 1 dk sevindim, daha sonra madem bu kadar kolay çözülecekti neden 2 senedir beni uğraştırıp ağlatıyorsunuz dedim. Sürekli bunu düşündüm. Geçmiş senelerdeki mağduriyetimi düşündüm.

Yani pozitifi değil negatifi düşündüm. O zaman nasıl pozitif şeyleri çekebilirim ki hayatıma? Evet bazı şeyler bizi uğraştırıp uğraştırıp sonra bir anda pat diye oluyor. Yıllarca dilekçelerle, ağlamalarla çözemediğim sorun hiç umut beklenmeden atılan bir maille 5 dakika içinde halloldu. (beni yıllardır uğraştıran kişi tarafından halledildi)

Hayatta istediğim şeyleri kendime çekiyorum. Hayatımı düzene sokmayı ve başarılı olmayı seçiyorum. Bu yolda bana verilen hediyeler için şükrediyorum. Her geçen gün daha iyiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…