Ben de aynilarini sormustum. Once de sormuslardi. Siz 2-3 ayda bir anlatiyorsunuz tekrar tekrar:) Siz coskuyla yaziyorsunuz ya ben de sizi oyle hayal ediyorum. Hatta kafamda bir tipiniz bile olustu
buttrfly çok teşekkür ederim ayrıntılı cevabın için. Senin adına çok sevindim, yani orada olup da ortama ayak uydurabilmek çok müthiş bişey olsa gerek. Allah daha da güzel günler nasip etsin inşallah. Buradaki ortam yani hayat koşulları o kadar zorlaştı ki, inan artık çocuklarım için ne isteyeceğimi bilebilemiyorum. Gerek meslek anlamında, gerekse gelecek hayat koşullarında yarın ne olur öyle bilinmezliklerle dolu ki. Ama olumlarla, imajinasyonlarla, dualarla tüm bu zorlukları aşacağımıza inanıyorum. Inşallah rabbim ülkemizi bu zor zamanlardan tez zamanda kurtarsın, herkese hayırlı günler, huzur, bolluk bereket nasip etsin. Sana sonsuz sevgilerimi gönderiyorum canım, iyiki varsın, iyiki tanışmışım, iyiki bu topik var.
Forumda 'yeni mesajlar' ı her tıkladığımda mutlaka bir bdv konusu dikkatimi çekiyor.Merak edip dayanamayıp konuları okuyorum.Konuları okudukça ister istemez empati yapıyorum ve sanki olayları ben yaşamışım gibi bana bir fenalık geliyor,kalbime sıkıntılar çöküyor.Sonra kendimi bu topiğe atıyorum ve mutlakabuttrfly nin bir mesajını görüyorum ve kalbim rahatlıyor:))) İyi ki bu topic ve siz arkadaşlarım varsınız:)
Soyle bir sey oldu ben bunu yazdim tarif et derse ne yazarim diye dusundum ve hayalinizin netligi gittiAyyy cidden mi nasil ya bir tarif etsene.Cok merak ettim.Sonradan tanistigim kisilerden duymusumdur hep ben senin cocuklugunu cok merak ediyorum diye : )))))
ben de geleyim mi kızlar
Soyle bir sey oldu ben bunu yazdim tarif et derse ne yazarim diye dusundum ve hayalinizin netligi gittiaklima getirmeye calistikca o netlik kayboldu. Niye boyle oldu anlamadim. Keske direk yazsaydim. Ince, uzun, kumral saclar at kuyrugu ve percemli. Bir de ustunuzde (ne alakaysa yaz mevsiminde) beyaz bogazli kazak ve kot. Ama kazak oyle kalin degil. Elinizde telefon bir tarafyam gulumseyerek genelde ayakta yaziyorsunuz. Yani daha netti simdi sadece aklimda kalanlar:)
Vuhuuu diyorum o zaman:)O kadar yakın ki tarifin canım perçem hariç :))Cok sevdiğim boğazlı kazağım var kotla çok sık giyerim ama yazlık.Resmen beni hissetmişsin sanki bea
Ahhh canım gel tabi ya.Senden çok güzel şeyler duymayı diliyorum.İnan ki çok hak ediyorsun çünkü elinde çok büyük alınması gereken enerji hakkın var.Göster kendini hepimize
Kesinlikle tavsiye ederimyaa teşekkür ederim..
nerden başlıyorum topic in başını mı okuyayım?
Benim bdv konularında en çok dikkatimi çeken,konu açan Kişiler bambaşka insanlar olmasına rağmen (fake hesapları saymazsak) kullandıkları kelime dağarcığı hep aynı.Pek çok kişi farklı sıkıntılarını bile diğer üyelerle aynı kelimeleri kullanarak ifade ediyor.Sanki bdv'ye has bir dil oluşmuş ve insanlar kendilerini ancak o kelimelerle ifade edebiliyor gibi.Halbuki kelimelerin enerjisi vardır.Her kelimeyi de vücudumuzdaki su hafızasına kaydeder,sonra da kaderimize dönüşürler.Belki kelimelerini değiştirseler hayatları da değişecek.Bdv demişken canım ben de takılıyorum arada.Çok çok güzel değerlendşrme fırsatı da buluyorum tüm ilişkilerimizi.Mesela biri birinden hoşlanıyor ama egosunun sesi çok çıkıyor.Öyle olmasa böyle bir derdi de olmaz zaten.Zaten dert olarak anlatması bile okuyanlara direk negatif enerji veriyor ki yorum yazanlar zaten olumsuz kişiler,hayatları hep olumsuzlukla geçmiş.Sürekli aldatılmış bir yorumcu kalkıp adam sana aşık,bu adamı bırakma der mi Allah aşkına : )))) Bunlar gibi bir sürü örnek.Sonra ne mi oluyor o ego sesi daha da gür çıkıyor emin bir şekilde,Kehanet kendini tüm hızıyla gerçekleştiriyor tabi.Şaşırdık mı asla :)
Buna benzer bir örnek verecem arkadaşımın bir sevgilisi var ama emin değil.Ben de yaptım tabi güzel güzel pozittif yorumumu.Sonra tuttu diyor ki eee benim şu şu arkadaşlar olumsuz şeyler söyledi bunun için diyor.Peki dedim gel o arkadaşların deneyimlerine bakalım.Deneyimleri hiç iç açıcıcı değildi.Birinin sevgilisi inanılmaz ilgisiz,ilişki var mı yok mu belli değil.Diğeri şiddetli geçimsizlikten boşanmış.Yani dedim sence normal değil mi yorumları,biraz ikna oldu ama sanmıyorum işte egosu çok konuşuyordu : )))
Ben de cok etkileniyordum ve uzuluyordum. Artik bakmiyorum oraya:)Benim bdv konularında en çok dikkatimi çeken,konu açan Kişiler bambaşka insanlar olmasına rağmen (fake hesapları saymazsak) kullandıkları kelime dağarcığı hep aynı.Pek çok kişi farklı sıkıntılarını bile diğer üyelerle aynı kelimeleri kullanarak ifade ediyor.Sanki bdv'ye has bir dil oluşmuş ve insanlar kendilerini ancak o kelimelerle ifade edebiliyor gibi.Halbuki kelimelerin enerjisi vardır.Her kelimeyi de vücudumuzdaki su hafızasına kaydeder,sonra da kaderimize dönüşürler.Belki kelimelerini değiştirseler hayatları da değişecek.
Sen gözlem yapıyormuşsun.Ben ise,elimde olmadan empati yapıyorum ve o insanların ruh halini aynen hissediyorum.Bildiğin kelimelerindeki negatiflik kalbime işliyor.Oysaki ben de senin gibi sadece gözlem yapabilmek isterdim.Aslında okumasam daha iyi ama ahh bu merakım yok mu:))))
Ben de zaten özellikle bdv'yi açıp takip etmiyorum.Daha çok, 'yeni mesaj' kısmında gözüme takılan başlıklara bakıyorum.Malum,on konudan sekizi bdv konusu.Öyle olunca insan kendine hakim olamıyor:)))Ben de cok etkileniyordum ve uzuluyordum. Artik bakmiyorum oraya:)
Ay inşallah canım, Allah kötülere fırsat vermesin. Çok çok güzel günler göstersin rabbim memleketimize insanlarımıza. Çünkü gerçekten ihtiyacımız var.Cok sagol canim guzel dileklerin icin iyiki varsınız beaaa.Cok guzel olacak coook hatta cok guzeller su an bile emin ol canim benim.Pollyannacilik degil bu, bazı şeylerin değerini bilmek için bedel ödemek lazım.Ülkemiz çok ağır ödüyor uzun süredir. İnşaallah iyiki de yaşamışız diyeceğimiz günler önümüzde.Çok güzel hislerim var hem de burda inanılmaz güzellikte şeyleri görüp ülkemizde şu an olmasının mümkün olmayacağı şeyler...Ama işte bu ülkemiz için yaradır,Mevlananın dediği gibi yaranın olduğu yerde çıkmayı bekleyen ışık vardır.Evet orda birikmiş enerjiler çok yakın zamanda çıkacak diye inanıyorum
Maşallah canım çok güzel ilerliyırsun, inşallah hayatında da herşey istediğin gibi olur, tüm güzellikler seninle, bizimle, hepimizle olsun.Soyle bir sey oldu ben bunu yazdim tarif et derse ne yazarim diye dusundum ve hayalinizin netligi gittiaklima getirmeye calistikca o netlik kayboldu. Niye boyle oldu anlamadim. Keske direk yazsaydim. Ince, uzun, kumral saclar at kuyrugu ve percemli. Bir de ustunuzde (ne alakaysa yaz mevsiminde) beyaz bogazli kazak ve kot. Ama kazak oyle kalin degil. Elinizde telefon bir tarafyam gulumseyerek genelde ayakta yaziyorsunuz. Yani daha netti simdi sadece aklimda kalanlar:)
Hoşgeldin canım, baştan başlarsan çok güzel bilgiler öğrenirsin. Fırsat buldukça okumaya çalışyaa teşekkür ederim..
nerden başlıyorum topic in başını mı okuyayım?
Ben uzun zamandır bakmıyorum, mümkün mertebe negatif şeylerden uzak kalıyorum. Şarkılarda bile dikkat ediyorum artık.Bdv bana Muge Anli tarzi programlari animsatiyor. Onlara izleyince de icime afakanlar basardi.
Merhaba ben hep buradayım sürekli sizleri okuyorum sürekli enerjimi yüksek tutmaya çalışıyorum. Dualarimi ediyorum aklımda hep dileklerim niyetlerim ama hala imajinasyondan yana sıkıntılarım varAma siz benimle cok ayniymissiniz. Merak ettim.simdiki durumunuzu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?