@gülhilal in paylaştığı ilk iki video canım.Google yaz kitabını tanıttığı 35 dakikalık ve 19 dakikalık videoları.Sadece ikisi benim dinlediğim.İnanki hiçbirinde tam konsantre bile olmadım.Nasıl oluyor,nasıl gelişiyor hemen girebiliyorum moda bilmiyorum.Hatta bir keresinde kafamda emin olduğum neden olarak yani bir şey vardı.Ondan o kadar alakasızdı ki nasıl o düşünceden etkilenmedi bambaşka şeyi çıkardı bilmiyorum. Bir de ben kesinlikle direnç oluşturmuyorum, olur mu olmaz mı diye.Ondan belki de :) Rahatlık çözer tatlım,çünkü onlar çözülmek isteniyor
Kitabini okudunuz mu?Tabi ki...
Evet okudum ama bir sene oldu galiba.Tekrar okuyacağım,unuttuğum şeyler vardır mutlaka.Kitabini okudunuz mu?
Evet okudum ama bir sene oldu galiba.Tekrar okuyacağım,unuttuğum şeyler vardır mutlaka.
Kitapta gayet detaylı anlatılıyor.Fazlasıyla işin görülür:)Elimdekileri bitirince onu da alayim. Faydalanmissiniz madem:) cunku videoda biraz kesik kesik oldu benim icin.
Teşekürler canım.Kitabini okudunuz mu?
AmiiinNe kadar harika bir topik bu ya, enerjiler enerjiler...Burdaki yazdıklarınız paylaştıklarınız,özelden paylaştıklarınız... Rabbim şu anki şükür,huzur hissimi ziyadesiyle size yansıtsın okurkenBu güzel enerjilerde sizi hayallerinize ışınlasın inşallahhh
Masallahİyi haftalar hepinizeee!
Bi ara banlandım, sonra da yazamadım :) Meditasyonlarıma devam ediyorum 8. günümdü bugün. Bir ara uzun uzun yazıcam, güzel gelişmeler var.
canım ne güzel Allah sevincini daim etsin. benimde bir dileğim var şuan belirsiz ve 1 yıldır bekliyorum ne zaman çözüleceği belli deil. bende öyle bazen olmuş gbi kabul ediyorum sonrada bukadar kendni kaptırma olmazsa üzülürsün diyip pes ediyorum 1 ay flan depresyon takılıyorum sonra başa dönüp olmuş kabule ediyorum böyle böyle geçiyor zaman inşallah benimde gerçekleşir dileğimmerhaba kızlar günaydın :)
kafamda çok istediğim bir dileğim vardı. olacağına odaklandım. ve gerisini zamana bıraktım. olması benim için bi mucize gibiydi . ama olacağına inandım . bazen pes ettim ama kendimi hemen toparladım devam ettim. ve yorulduğum zamanlarda da zamana bıraktım. olması mucize gibiydi dua ettim ,kafamda olmuş kabul ettim.
zor bir sınavdı . bir günde olmadı bir ayda olmadı aylarca bekledim koca bir sabırla (anlatılmaz yaşanır :) ). şunu da belirteyim olmasa da o benim gönlümde olmuş kabul ediyorum dedim resmen garip bi teslimiyet oldu (iç sesimde ) :)
ve dileğim geçen hafta oldu , artık yepyeni bir hayata başlıyorum. gerçekleşmesi benim için mucizeydi ama oldu binlerce şükür :) sakın sakın umudunuzu yitirmeyin, hemen pes etmeyin. bazı şeyler bi günde olur bazısı aylar . önemli olan sizin onu gerçekten istediğiniz ,olmuş kabul ettiğiniz, o yaşayacağınız biraz heyecan biraz ferahlık . görmeden oldu demeniz bunun şükrünü etmeniz :) diliyorum ki darısı sizlere ,diğer dileklerimizi paylaşmamıza olsun . bana da güzel dualarınızı yollarsanız çok sevinirim mutlulukla kalın
Çok sağolasın canım, Allah razı olsun. Dediklerini uygulamaya çalışacağım, inşallah en kısa zamanda hedefime ulaşırım.
Bir de bişey daha soracağım, yurtdışında yaşamak sence nasıl bir duygu? Yani orada gurbettesin, zor mu, yoksa hayatından memnun musun? İmkanları olursa 2 kızım var, yurtdışında yaşasınlar, çalışsınlar istiyorum. Allah nasip ederse inşallah.
Ben de aynilarini sormustum. Once de sormuslardi. Siz 2-3 ayda bir anlatiyorsunuz tekrar tekrar:) Siz coskuyla yaziyorsunuz ya ben de sizi oyle hayal ediyorum. Hatta kafamda bir tipiniz bile olustuCok sevindim hem sizin hem kendi adıma.Oncelikle net oluyorum,bildigin elime kagit kalem aliyorum.Ne istiyorum ve nasil olsun istiyorum.Isteklerimin kalbimde kipirti olusturmasi gerek.Yoksa uzerine dua bile edesim gelmiyor.Oyle olunca uzerinde durmuyorum bu istegin.Istegimin kolaylikla,coskuyla,sevgiyle ve bütünün hayrina olacak sekilde olmasi esas.Mesela diyelim ki cok para kazanacagin bir işim olsun istiyorum,ama önceligim o işten cok zevk almak ve yaptigim hizmetin talep edenler tarafindan cok fayda gormesi. Kazandigim parayi da sadece kendim icin degil insanlara yardim amacli kullanmayi da hedefliyorum,onlarin mutlulklarini hissediyorum cocuuklara hediye gibi misal :) Bunlarin enerjisi cok fazladir,icinizi durduk yere ısıtır;iyiligin bedenlenmis hali olur kendinizi güzelliklere vesile hissedersiniz.Duygular cok onemli cooook.
Iste bir guzel maddeler cikarip duygulari harladıktan sonra meditasyonlarla sönmesinenizin vermiyoruz.Meditasyon dedigim sakin sessiz bir yerde imajinasyon yapmak benimkisi.Olduktan sonraki hissi simdiden yasayip sükretmek.Imajinasyonda da hayalinizi kokusuyla,dokusuyla,tadiyla,duyarak,görerek canlandiracaksiniz.Onu da zamanla gelistireceksiniz.Oyun gibi...
Ama siz benimle cok ayniymissiniz. Merak ettim.simdiki durumunuzu:)Okurken bile heyecanlanıyorum çok güzel anlatıyorsunuz, kuru bilgi değil verdikleriniz içinize sindirdiğiniz o kadar belli ki, inşallah ben de bir gün böyle olabilirim. Çok teşekkür ediyorum...
Evet her şeyden önce ne istediğime karar vermem ve onu beynimde iyice şekillerdirmem lazım. Sanırım ben biraz aceleye getiriyorum aslında bildiğin mesai harcamalıyım ama uyumadan önce imajinasyon yapmaya çalışıyorum o zaman da düşüncelerim çok çabul dağılıyor ve hemen uyuyorum zaten
Peki canım bir şey daha sorabilir miyim, belli bir süresi oluyor mu, olana kadar mı devam ettiriyorsun, her gün tekrarlıyor musun?
Forumda 'yeni mesajlar' ı her tıkladığımda mutlaka bir bdv konusu dikkatimi çekiyor.Merak edip dayanamayıp konuları okuyorum.Konuları okudukça ister istemez empati yapıyorum ve sanki olayları ben yaşamışım gibi bana bir fenalık geliyor,kalbime sıkıntılar çöküyor.Sonra kendimi bu topiğe atıyorum ve mutlakabuttrfly nin bir mesajını görüyorum ve kalbim rahatlıyor:))) İyi ki bu topic ve siz arkadaşlarım varsınız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?