Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

gulhilal tekrar paylaşabilir misiniz bu videoları, ben de merak ettim.

Ne kadar harika bir topik bu ya, enerjiler enerjiler...Burdaki yazdıklarınız paylaştıklarınız,özelden paylaştıklarınız... Rabbim şu anki şükür,huzur hissimi ziyadesiyle size yansıtsın okurken Bu güzel enerjilerde sizi hayallerinize ışınlasın inşallahhh

İyi haftalar hepinizeee!
Bi ara banlandım, sonra da yazamadım :) Meditasyonlarıma devam ediyorum 8. günümdü bugün. Bir ara uzun uzun yazıcam, güzel gelişmeler var.
Masallah Ben de rezonans kanununu buyuk bir hevesle okorum. Bu sayfaya basladigimdan bu yana 3.regl donemim ve bende hic sinir yokNormalde boyle olmazdim

canım ne güzel Allah sevincini daim etsin. benimde bir dileğim var şuan belirsiz ve 1 yıldır bekliyorum ne zaman çözüleceği belli deil. bende öyle bazen olmuş gbi kabul ediyorum sonrada bukadar kendni kaptırma olmazsa üzülürsün diyip pes ediyorum 1 ay flan depresyon takılıyorum sonra başa dönüp olmuş kabule ediyorum böyle böyle geçiyor zaman inşallah benimde gerçekleşir dileğim

Her şey gibi kolaylık zorluk kişiye göre değişiyor.Beklentilerin ve motivasyonun bıraktıklarının üstüne çıkarsa hele bir de işler yolunda giderse çok güzel.Ben buraya çok rahat koşullarda geldim,hemen her şey bir anda hal oldu.Kurulu düzendi çünkü.Ama buraya dil öğrenmek için gelen,doğum için gelen, çalışmak için gelen gibi bir sürü nedenden gelen insan gördüm. Her birimizin burası için tanımı bambaşka.Herkes yaşadığıyla değerlendiriyor. Ben genelde görülecek gezilecek yerdeyim mesela,bana göre on numara ama 1 saatlik uzaklıktaki mesefelerde çok fena yerler varmış .Yokluk,pislik,şiddet,... ne ararsan var bölgesiymiş.Ben hiç görmedim sadece tesadüfen duydum.Farklı kültürlere ilgisi olan,değişikliğe açık, psikolojik açıdan güçlü insanlar için çok çok çok güzel bir deneyim. Ama dışarıya kapalı bir insan için berbattır herhlde.Aşırı muhafazakar bir kesim olan çoluk cocuklu aile benim yaşadığım yerde geziyor diyelim.Farklı zamanlarda gördükleri iki erkeği bir arada el ele hatta dudak dudağa gördüklerinde verecekleri tepki,tutumları... düşünemiyorum mesela. Burası gerçekten çok uç bir yer her yönden.Ben kendimi hiç gurbetçi gibi hissetmedim çünkü çevremde 70'miletten insan var.Onlarda benim gibi diyorum ve rahatşlıyorum.Anne baba kardeş bağı çok duygusal olanlar için çok zordur herhalde.Ne kariyeriyer ne para umurlarında olur herhalde.Benim öyle bir sorunum yok çünkü iki çocuğumla uğraşmaktan zaman nasıl geçiyor anlamıyoruö.Öyle duygusallıklar bana lüks kalıyor : )))) Ben çok memnunum dil sorunum yok.Çekingen birisi değilim,önyargılarım yok o yüzden her türlü insanla kolayca iletişim kurabiliyorum.Çok meraklıyımdır farklı kültürlere.Onların kültürüyle ilgilenmek onlar için nezakettir,hoşluktur.Orda zaten pozitif bağ kuruluyor.Bunlar çok önemli kişisel avantajlar canım.Yani işte kişisine yerine zamanına göre değişiyor bea yurtdışı yaşam.En hayırlısı en güzeli en kolayı olsun hem senin için hem de kuzuların için.Biliyorsun formülü canım imajinasyon imajinasyon

Forumda 'yeni mesajlar' ı her tıkladığımda mutlaka bir bdv konusu dikkatimi çekiyor.Merak edip dayanamayıp konuları okuyorum.Konuları okudukça ister istemez empati yapıyorum ve sanki olayları ben yaşamışım gibi bana bir fenalık geliyor,kalbime sıkıntılar çöküyor.Sonra kendimi bu topiğe atıyorum ve mutlaka buttrfly nin bir mesajını görüyorum ve kalbim rahatlıyor:))) İyi ki bu topic ve siz arkadaşlarım varsınız:)

Ben de aynilarini sormustum. Once de sormuslardi. Siz 2-3 ayda bir anlatiyorsunuz tekrar tekrar:) Siz coskuyla yaziyorsunuz ya ben de sizi oyle hayal ediyorum. Hatta kafamda bir tipiniz bile olustu

Ama siz benimle cok ayniymissiniz. Merak ettim.simdiki durumunuzu:)

buttrfly çok teşekkür ederim ayrıntılı cevabın için. Senin adına çok sevindim, yani orada olup da ortama ayak uydurabilmek çok müthiş bişey olsa gerek. Allah daha da güzel günler nasip etsin inşallah. Buradaki ortam yani hayat koşulları o kadar zorlaştı ki, inan artık çocuklarım için ne isteyeceğimi bilebilemiyorum. Gerek meslek anlamında, gerekse gelecek hayat koşullarında yarın ne olur öyle bilinmezliklerle dolu ki. Ama olumlarla, imajinasyonlarla, dualarla tüm bu zorlukları aşacağımıza inanıyorum. Inşallah rabbim ülkemizi bu zor zamanlardan tez zamanda kurtarsın, herkese hayırlı günler, huzur, bolluk bereket nasip etsin. Sana sonsuz sevgilerimi gönderiyorum canım, iyiki varsın, iyiki tanışmışım, iyiki bu topik var.

Yaaa ne kadar mutlu oldum boyle dusunmenize.Iyiki varsiniz,iyiki variz.Rabbim fazlasiyla devam etmek nasip etsin boyle guzelliklere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…