- 27 Kasım 2016
- 2.324
- 6.854
- 158
Amiiinslm kızlar,
ben de yaklaşık sanırım 2 yıldır bu topiği okuyorum ve sıkıntılı-stresli olan işimi bıraktım. Allah a binlerce kez şükürler olsun, şunu farkettimki kendimi çok yıpratmışım. şu an o kadar mutlu ve huzurluyum ki anlatamam. inşallah bundan sonra da hayatımda hep güzelliklerle dolu bir ömür sürerim.
Butterfly ve Pofu ve diğer herkese teşekkür ediyorum, burda buluşmak, güzel yazılarınızla enerji dolmak bana apayrı bir yaşam sevinci katıyor.
Rabbim hepimizi bu dünyada da ahirette de huzura eriştirsin inşallah, şu anımıza binlerce kez şükürler olsun.
Darda olan tüm kullarını feraha çıkarsın Allahım. Evsizlere ev, işsizlere iş, aşsızlara aş nasip etsin inşallah.
Sevgiyle kalın, esenlikler diliyorum.
Supermis bu. Sabah aksam soylemeliKendimi sevilmeye layik bir insan olarak görüyorum ve seviliyorum
yaa teşekkür ederim..
nerden başlıyorum topic in başını mı okuyayım?
Benim bdv konularında en çok dikkatimi çeken,konu açan Kişiler bambaşka insanlar olmasına rağmen (fake hesapları saymazsak) kullandıkları kelime dağarcığı hep aynı.Pek çok kişi farklı sıkıntılarını bile diğer üyelerle aynı kelimeleri kullanarak ifade ediyor.Sanki bdv'ye has bir dil oluşmuş ve insanlar kendilerini ancak o kelimelerle ifade edebiliyor gibi.Halbuki kelimelerin enerjisi vardır.Her kelimeyi de vücudumuzdaki su hafızasına kaydeder,sonra da kaderimize dönüşürler.Belki kelimelerini değiştirseler hayatları da değişecek.
Sen gözlem yapıyormuşsun.Ben ise,elimde olmadan empati yapıyorum ve o insanların ruh halini aynen hissediyorum.Bildiğin kelimelerindeki negatiflik kalbime işliyor.Oysaki ben de senin gibi sadece gözlem yapabilmek isterdim.Aslında okumasam daha iyi ama ahh bu merakım yok mu:))))
Arkadaşlar,
Aşağıda bir Güneş Tan'ın katılmış olduğu bir programın linkini paylaşıyorum.Videonun ortasına doğru bir kıza artt uygulaması yaptırıyor.Uygulama, kitaptaki bilgilere bayağı yakın.İzlemenizi tavsiye ederim.
Devamını tekrar paylaştım canım...Devamı yok canım diğer videoda bunun aynısı.Çok güzel bir paylaşım yaptın canım, soluksuz izledim valla :)
6 yıl önce ilk hamileliğimde sürekli ikiz gebeliklere bakıyordum.Çok özeniyordum dr a gittiğimizde sülalede hiç ikiz gebelik olmamasına rağmen ikizlerimizin olacağını öğrenmiştik.Sonra yine kk da ister istemez düşük yapanlara gözüm takılıyordu.Malesef korktuğum başıma gelmişti düşük yaptım.Kızımda da sürekli erken doğum vakalarıı okurdum.Kaç haftadan sonra yaşar, küvezde kalır hepsini biliyordum.Kızım 1.5 ay erken doğdu ve 8 gün küvezde kaldı.Tabi o zamanlar kuantumdan uzaktım :)))) Artık duysam görsem hemen herkesin yaşadığı kendine diyorum, kendime olumlama yapıyorum.Güzel bir şey okursam hemen ına empati yapıyorum artık.Çekiyorum da kolayca : )))
Hani ben size anlatıyordum hala inanamıyorum diye aynen böylelerdi.İçimde hisssettiklerim olarak.Sürekli bir geçmiş yaşantılar vardı çıkarımlardan.Herbir çıkarım sonrasında inanılmaz rahatladım.Uyku problemimşn kronik kısmı hal oldu sayılır.Oğlum şu ara diş çıkardığı için çok uykusuz bırakıyor.Ama o geçince deliksiz uyuyacağına eminim.Çünkü uyudu bir kaç gün,anlatmıştım daha önce.Bunu da Artt ile halletmiştim.
Biraz önce bunu okuduktan sonra bir sorunum için yaptım,yine bir korkum için.Altından neler çıktı inanamadım.Veeee ne dedi biliyor musunuz? Sen kendi seçiminle acizliğinle hayatını saptırdın bir yönde.Eğer o gün o cesareti gösterseydin bu kısır döngü devam etmeyecekti hayatında ,o gün yıllar önce bugün dedi.Yoook artık dedim afedersiniz.O günde ramazanın ilk günüydü 2006 yılında.Biter bitmez meditasyon,tarihe baktım ve ben şok o gün tr zamanıyla bugün 24 eylül : ((( 11 yıllık bir kısır döngüye girmiştim ve hayatımın en önemli dönüm noktalarından biridir kendisi.Ama sadece ben değilmişim bu kararda aslında,oy birliğiyle almışız.Şu an herkes kendi içinde iptal kararını almış.Bir ben kalmışım.Ben de verdim kararımı,niyet ettim yani. Hayatımda çok önemli bir değişim olursa artık sebebini biliyor olacağım evet.Kısır döngü nasıldı biliyor musunuz, bildiğiniz uzayda kara deliğe düşmüş gördüm meditasyonda.Zamanda boşluk,olmaması gereken bir şeyin olması gibi.Öyle işte bütünün hayrına olacak şekilde şifalansın her şey inşallah :))))
Evet canım herkes için geçerliymiş.Evet bu kısım diğerlerinden farklı diyor.Kısır döngüyü bitirmek hayallere kavuşmak için,potansiyellere ulaşmak için bir fırsat diyor.Aslında genel anlamda düşündüğümüzde bu enerjilere hazırlanmış gibiyiz.Hatta topikte sanki bunun için ne dersinizBu dongu butun burclar icin gecerli mi? 3. Ve son basamak kismi yani. Sanirim sen akreptin.
Tesekkurler. Bende akrebim bu arada.
Aleyküm SelamSelamun aleykum pozitif arkadaslarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?