- 27 Kasım 2016
- 2.324
- 6.854
- 158
Ben de aldigim defteri iyice doldurayimmerhaba kızlar sizle yaşadığım bir şeyi paylaşmak istiyorum..
2014 yılında içimden gelerek çok sevdiğim bir defter aldım ve yaşamak istediğim ilişkiyi istediklerimi tamamıyla yazmıştım. hergün onu okuyup umut ediyordum, bir yandan da sınavlarıma çalışıyordum..
2016 da hiç ama hiç ummadığım bir yerde bir anda karşılaştım onunla. önce o olduğunu anlamadım sonra odamı toparlarken unutmuş olduğum defterimi aralayınca onun geldiğini anladım. hatta onu tanıdıkça keşke tam daha detaylı yazsaymışım dedim çünkü anlaşamadığımız noktalar oluştu malesef ve biraz zorluklar yaşıyoruz artık bu dönemde. ne olur bilemicem ancak edindiğim en önemli tecrübe şu : içinizdeki kıpırtıyla mutlulukla yazın ama ne istiyorsanız her şeyi en detayına kadar yazın. çünkü istediğiniz sizin ummadığınız anda belki unuttuğunuz veriliyor. ancak pişman olmamak ve üzülmemek için ne istediğinizi en küçük ayrıntısına kadar yazmak çok önemli. karakteri,yaşam tarzı hatta belki ailesine kadar yazmak gerek.. (ben biraz üzüldüm siz üzülmeyin )
olumlamaların sırrını tam çözemedim ancak topiği takipteyim ve kitapları okuyorum sürekli .
ayrıca buttrfly topiğe ışık saçtığın için tekrar sonsuz teşekkürler ediyorum
Bu da mi gol degil:)))Aklıniza hangi türlü endise gelirse gelsin lütfen o an milyonlarca ihtimalin oldugu harika bir evrende yasadiginizi düşünün ve hemen soyleyin "Görelim Mevlam Neyler Neylerse En Güzelini Eyler" .Daha sonra hic ummadiginiz vakit bir bakacaksiniz endiselendiginiz sey muazzam bir sekilde cözülmüs,tesadüf mü aslaaaaa :)
gunluk hayatta küçük büyük sürekli mucizelerle yaşıyoruz ama alicilarimiz o sırada başka sinyalleri toplamakla meşgul olunca fark edemiyoruz.
Uzak durmayi nasil yapacagiz. Telefon elimden dusmuyorGece yatmadan önce kesinlikle sosyal medyadan,tv den,olumsuz tum dusuncelerdeb uzak durmamiz gerekir.Hatta test etmek ve aliskanlik haline getirmek icin kendi uzerinde deney gibi calisabilirsin.Olumlu bir sekilde uyumak,hatta coskulu guzel bir istegin uzerine kaliteli bir imajinasyon yapip guzelce olmus hissinin verdigi sukur duygusuyla uyudugun zaman,gulerek uyanabilirsin.Boyle uyudugum zaman cok tuhaf ama cok guzel bir coskuyla kalkiyorum mesela.Hemen uzerine olumlama,imajinasyon filan cok guzel.Ben 101 defa La Havle Vela Kuvvete Illah Billah okurum mesela.Mutlaka tavsiye ederim :)
Simdi okudugum kitabin yazari:) pozitif gucun buyusuGeçmişe, hayatımızdaki zenginliğin ve bolluğun bir parçası olarak bakalım. O zenginlik ve bolluk olmadan, bugün burada olamazdık. Daha iyisini yapamadığınız için kendinizi hırpalamanın anlamı yok. Bildiğiniz ve elinizden geldiği kadarıyla en iyisini yaptınız. Geçmişinizi sevgiyle serbest bırakın ve sizi bu yeni farkındalığa taşıdığı için minnet duyun.
Louise L.Hayy
AminMerhabalar herkese
Yaşadığım üzüntülü günlerin bitmesi için ne yapmalıyım diye arayış içindeyken burayı keşfetmiştim
Şükür, özgüven ve şans içerikli olumlamamı bazen eksikte yapsam tamamladım veee hissettiklerimi buraya yazmak istedim...
Bu 21 gün içinde ilk başlarda çok daha poziftiftim; ancak benim bu üzüntüme sebep olan, unutmaya çabaladığım ve şu an başkasıyla evli olan eski sevgilimin aylar sonra beni takip ettiğini öğrendim ve tüm enerjimi aşağıya çekti, beni takip etmesine üzüleceğimi hiç sanmıyordum ama üzüldüm gerçekten, o mutlu bense umrunda bile olmadım diye düşünüyordum, neyse(
Bu arada minicikte olsa güzel şeyler de oldu, ben daha inançlı yapabilseydim belki büyük şeyler olacaktı
Olumlamamın Son 5-6 günü ise üzüldüğüm bişey daha öğrendim ama bu zaten aslında olacağını bildiğim ve bu nedenle de korktuğum bişeydi, engelleyebileceğim bişey değildi,yine de olsun bakalım:)
Bir de olumlama yaparken eş-şekur mutlaka okudum onun haricinde içimden o an hangi esma geçiyorsa onu da okudum, sayıları da bazen çok bazen az, bilmiyorum sonuç ne olacak ama devam etmek istiyorum, sizinle paylaşmak istedim
Rabbim hepimize hayallerimizden bile daha güzel şeyler yaşamayı nasip etsin, amin
Bayıldım yazınıza... Bu mailleri atan kadının adını hatırlıyor musunuz veya mailler duruyor mu hala? Ben de uygulamayı çok isterim.
Gerçekten müthiş şeyler değil mi, ama çok eski zamanlarda yaşamış sanırım. Biz de uygulayalım canım yine de, ne kaybederizki.
Simdiden tesekkurler:)Teşekkürler kızlar, pazartesi doğumum var biraz yoğunum bir de kucağımda diğer bebeğim olunca fırsat bulamadım.
Evet eski yıllara ait bir deneyimdi ve bana özel hazırlanmış bir özel paket değildi, herkese otomatik gönderilen, amacı tılsımlı kolye vs satmak olan bir düzenekti aslında ama ben kalpten inandığım için , enerjim çok yüksek olduğu için sanırım gerçekleşti.
Telefon üzerinden detaylı inceleyemiyorum, doğum sonrası aklımdasınız, laptoptan eski yılların spamına düşmüş maillerden kalanlar varsa araştırıp bulmaya çalışacağım.
Teşekkürler kızlar, pazartesi doğumum var biraz yoğunum bir de kucağımda diğer bebeğim olunca fırsat bulamadım.
Evet eski yıllara ait bir deneyimdi ve bana özel hazırlanmış bir özel paket değildi, herkese otomatik gönderilen, amacı tılsımlı kolye vs satmak olan bir düzenekti aslında ama ben kalpten inandığım için , enerjim çok yüksek olduğu için sanırım gerçekleşti.
Telefon üzerinden detaylı inceleyemiyorum, doğum sonrası aklımdasınız, laptoptan eski yılların spamına düşmüş maillerden kalanlar varsa araştırıp bulmaya çalışacağım.
Simdiden tesekkurler:)
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin bebeginizi insallah:)
Hayırlı,sağlıklı,kolay doğumlar diliyorum.Mutlulukla huzurla tabiki yine kolaylıkla büyütmenizi diliyorum bebeklerinizi.Bol bol buraya takılın,pozitif olmaya kafa dağıtmaya ihtiyacınız olabilir.O dönemlerde burası nefes aldığınız bir sığınak olabilir,tecrübeyle sabit
Topigi bastan sona oku canim. Cok guzel uygulama ornekleri var.selam güzel insanlar okudukça iyi hissetmeye başladım kendimi bende gizli takipçilerdenim 2 küçük çocuk işsiz kocayla nekadar çok olumsuz konuşup kendimi kötü hissetiğimin zaten uzun zamandır farkındayım ama bu durumu nası tersin çeviririm onu bilemiyorum işte ara ara şükrederek sahip olduklarımı düşünüp iyi hisettiğim günlerle idare eder oldum ama bugunlerin sayısı az tavsiye edebileceğiniz bi kitap varmı bu düşünce gücüyle ilgili hiç birşey bilmeyen henüz bu konuya ilk defa merak saran benim için
Bilincaltinin gucu. Baslangic icin cok guzel. Bunun yaninda yasayarak ogrenmek istiyorsan da topigi bastan oku. Cok faydasi olacak. Hatta donup donup tekrar okumak isteyeceksin:)selam güzel insanlar okudukça iyi hissetmeye başladım kendimi bende gizli takipçilerdenim 2 küçük çocuk işsiz kocayla nekadar çok olumsuz konuşup kendimi kötü hissetiğimin zaten uzun zamandır farkındayım ama bu durumu nası tersin çeviririm onu bilemiyorum işte ara ara şükrederek sahip olduklarımı düşünüp iyi hisettiğim günlerle idare eder oldum ama bugunlerin sayısı az tavsiye edebileceğiniz bi kitap varmı bu düşünce gücüyle ilgili hiç birşey bilmeyen henüz bu konuya ilk defa merak saran benim için
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım.hayırlı doğumlar.Teşekkürler kızlar, pazartesi doğumum var biraz yoğunum bir de kucağımda diğer bebeğim olunca fırsat bulamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?