- 27 Kasım 2016
- 2.324
- 6.854
- 158
Gü nay dıııın herkeseMerhaba. Olumlamalarla ilgili bir yerden başlamak istiyorum ama nasıl başlamam gerektiğini bilmiyorum. Her zaman aşırı derecede kontrolcü ve herşeyin en kötüsünü düşünen biri oldum. Eşim ailem dışarı çıktıklarında hayatı onlara zindan ediyorum. Kendime de. Sanki dünyanın tüm olumsuzlukları kazaları beni ve ailemi sevdiklerimi bulacakmış gibi negatif bir düşünce yapım var. Çocukluğumdan beri kontrolcüyüm. Nereden başlamalıyım ne yapmalıyım. İnternet ortamında çok fazla bilgi karmaşası var. Burada başlamış ve yol almış arkadaşlar yardımcı olurlarsa biryerden başlamak istiyorum.
canım bu değişiklik için endişelenmek yerine seni çok güzel bir hayatın beklediğini hayal etmekle başlayabilirsin. korkuların ile yüzleşmelisin, yani korkmayı endişeyi bırakmayı başardığın gün emin ol hayatında çok güzel bir sayfa açılacak. arkadaşlarımın da dediği gibi ilk sayfalarda çok güzel bilgiler var, fırsat buldukça oku, ve 21 günlük uygulamayı mutlaka yapmaya çalış. yaparken inanmasan da, zamanla inanmaya başlıyorsun, kendi olumlama cümlelerini yaz ve sabah-akşam mutlaka oku, kimse yokken yüksek sesle okumaya çalış.Teşekkür ederim. Dediklerinize benzer şeyler yapmaya çalışmıştım ama hep yüzeysel kaldı. bir gün uyguladıysam haftalarca yapmadım. galiba inanmadım. ama son zamanlarda özellikle şehir değişikliğindne dolayı endişelerim o kadar arttı ki bunlar sanki somut ağırlıklar gibi omzumda başımda ağrılar yapmaya başladı. karar verdim günde 5 dakikada olsa olumlama için zaman ayıracağım. bu gece başladım sayılır.
çok güzel bir noktaya değinmişsin canım, harika bir farkındalık.Gü nay dıııın herkese
Onemli olan olaylar degil senin bakia acin. Bir bardak kirilabilir. Peki sen ne dusuneceksin? Kirildigi icin uzulmek de senin elinde, yenisini alacagim diye sevinmek de senin elinde:) sacma bir ornek olabilir
Haydi gencolar optum sizi. Yalniz bildirimler gelmiyor. Ne olacak bu halin sonu?
AYYY BEN NELER KAÇIRMIŞIM BÖLE YAZILARI GÖRÜNCE HEM ÇOK SEVİNDİM HEM DE ÇOK ÜZÜLDÜM GERİYE DÖNÜK OKUMAYI İSTERİM AMA 600 SAYFAYI NASIL OKUYACAĞIMBEN DE GEÇEN AY TUĞÇE IŞINSU OL DER VE OLUR ADLI KİTABINI OKUDUM VE ORADA 21 GÜN OLUMLAMASI VAR ONA BAŞLADIM BUGÜN SANIRIM 10.GÜNDEYİM.ÇOKÇOK İSTEDİĞİM BİŞEY VAR ,İNŞ ALLAHIM HAYIRLISINI NASİP EDER HEPİMİZE .TAKİPTEYİM KIZLAR
Nasıl oldu ne gördün ne duydun cok merak ettim yeni farkettim bu topiği neler yapmam gerektiğini öğreniyorum sayenizde
Çok sevindim canım aileniz adına Süpersin sen böyle anlattıkça ben de heyecanlanıp gaza geliyorumSelamlar canlar bugun bir harika imajinasyonum daha gercek oldu.Mucize bir sey hem de amerika duzeyinde.Evren benim icin calisiyor mottom bir kere daha kendini kendini kanitladi.Imajinasyonum kizimla ilgiliydi.Baslangic imajinasyonuydu,devami gelsin insallah bol bol anlatirim bahsederim detaylariyla.Sesleri duydum, goruntuleri gordum,bir suru seylerle detaylandirdim ve gercek oldu.Icim icime sigmiyor ne yerdeyim ne gokte oyle bir durum iste.Lutfen devam edin imajinasyonlara,onla bize ait zaten
Selam canım güzel yorum getirmişsin. Şirinler benzetmesini çok sevdim.32 yaşındayım hala animasyon film izlerim (gülmeyin bak önce ben güleyim kendimeGü nay dıııın herkese
Kesinlikle topigi bastan okumaya basla. Insanlarin gelisimini, degisimini goruyorsun. Herkeste kendinden bir sey buluyorsun. Ben de 2-3 ay once basladim. Hem burasi hem de okudugum kitaplar iyi geldi. Bilincaltinin gucu kitabi baslangic kitabi gibi yaziyordu burda bir yerde. Ben de ilk onu okudum ve cok faydasini gordum. Esma okuyabilirsin. Burdan ogrendim ben de esmalari ve gucunu:)
Soru sormaktan ve yazmaktan cekinme. Burda herkes birbirine yardimci olmaktan zevk aliyor. Şirinler köyü gibiyiz:)
Imajinasyon olayi herkeste cok net olmayabiliyorben de bu konu ustunde calisacagim diyorum hep. Gece yatarken meditasyon cok iyu geliyor. Hayallerimi yaratiyorum mesitasyonu cok guzel, tavsiye ederim.
Bir sure sonra dusuncelerine hakim olabiliyorsun. Mesela ben bu sabah zor uyandim. Yaa kalkmak istemiyorum diye dusunurken dur bi dedim ne guzel hava. Sagliklisin mutlusun. Bugun sana hangi surprizleri hazirlamis kalk ogren dedim ve mutlu mesut uyandim.
Her sey senin kontrolun altinda degil, olamaz. Bosuna kendini yipratma.
Burdan kazandihim ve sık sık tekrarladigim 2 sey var.
Evren benim icin calisiyor.
Onemli olan olaylar degil senin bakia acin. Bir bardak kirilabilir. Peki sen ne dusuneceksin? Kirildigi icin uzulmek de senin elinde, yenisini alacagim diye sevinmek de senin elinde:) sacma bir ornek olabilir
Haydi gencolar optum sizi. Yalniz bildirimler gelmiyor. Ne olacak bu halin sonu?
Aslinda cok guzel paylasimlar var. okumaya basladin mi birakamiyorsun. Gerci insanoglu hemen olsun ogreneyim, uygulayayim istiyor. Emeksiz yemek olmuyor elbette:)Nasıl neler kaçırmışsınız, önünüzde misler gibi apaçık 593 sayfa var.İçerisinde ne örnekler ne hayatlar var.Farzedin ki ilk sayfa daha bugün yazıldı,ne farkeder ki.Bardağa dolu tarafından bakmaya burdan başlayabilirsiniz mesela : ))) Hayata bakış açımızla biz belirliyoruz gerçekleri,illüzyonları.Gerçeğimiz huzur olsun bolluk olsun mutluluk olsun.Zaten gerçek olan kısımda bunlardır gerisi yorumlardır ki üzücüdür illüzyondur,kaçırılmışlıktır kayıptır falan filan
"Titreşimlerin üzerine bol bol çalışma yapmalısın taa ki isteklerinin titreşimi korkularının titreşimini aşana kadar.İsteklerinin titrreşim aşarsa, BAMMM.İsteklerin gerçek olur"
"İstediğiniz her şey,en derin arzularınız vorteks de sizi bekliyorlar.Sakin olduğunuzda,mutlu olduğunuzda görünen görünmeyen her şey sizin için bu isteklerinize iş birliği yaparlar.İşte bu mucizelerin oluşudur"
Oncelikle tesekkur ederim aciklaman icinHayallerimGercekOldu canım bak kırmızılı yer var ya işte orda yazılan tam da Rabbin vermek istemese istemeyi vermez sözüne,yasasına çok güzel açıklama.Bu bir evrensel yasadır.Hiçbirimiz tesaüdfen buraya gelmedik,geliş aamaçlarımız var.İsteklerimiz bize bir bir kapılar açıyor aslında.
İptal enerji ayrı bir enerjidir,kabul enerjisi ayrı bir enerjidir.Yani birbirini etkilemiyorlar.Sadece kim daha üstünse o etkili oluyor.İptal ettin diyelim bir daha da üzerine düşmedin.Unutulmaya mahkum ettin eee tabiki hayatında var olmayacak.Ama iptal etsen de tekrar kabul enerjine hayallarinendevam edersen bu sefer gücü arzuna vermiş olacaksın.Gerçekleşinceye kadar titreşimini yükseltir arzulamaya devam edersen o senindir zaten.
Oncelikle tesekkur ederim aciklaman icinbenim iptal den kastim. Istedigin bir sey var ve hayal kuruyorsun. Sonra bir anda ya olmazsa diyorsun. Sonra da sacmalama niye olmasin diyerek istege, hayale devam ediyorsun. Orda ya olmazsa dusuncesi sanki her seyi iptal ediyor, simdiye kadar yaptiklarini bosa cikariyor gibi...
Ama.iptal sanirim daha farkli ben yanlis anlamisimumarim yanlis anlamisimdir. Cunku benim anladigimi uygulamak cok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?