Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Birisi sana iyilik yaptı diye sahibin olmayacak maddesi çok önemli bir ders özellikle benim için.Hiç aklımdan çıkmaz,illa dönüp dönüp karşılığını vermem lazım.Resmen eterik bağ kurduruyorum,o bağı da hissediyorum ve hissettiriyorum da eminim.O yüzden çok kolay adım vefasıza çıkardı,işin en bomba tarafı da.Bu bilinçaltı kalıbıma göre iyilik yapan insanları seçmem :)))) Artık kabul ediyorum ki etrafımda aynı ben gibi gönülden,karşılıksız iyilik yapan insanlar var,çevremi o insanlarla kuşatıyoruö.Bu insanlar sadece iyilik yapmakla bile çok mutlu olan insanlar

olumlama yaptımmmm yaa )))

Siteyi de ziyaret ettim. Cok guzel bilgiler var. Tesekkurler:) sanirim youtube da izlediklerimizden daha farkli yorumluyorlat meditasyonu. Sizin onerdiginiz bir video var mi?

Siteyi de ziyaret ettim. Cok guzel bilgiler var. Tesekkurler:) sanirim youtube da izlediklerimizden daha farkli yorumluyorlat meditasyonu. Sizin onerdiginiz bir video var mi?
Ben de daha yeni okuma fırsatı buldum :) Dolu dolu harika bir yazı, ego ile yazdıklarımı burdan önce yazmıştım.Denk gelmek çok güzel oldu.Deepak Chopra şimdinin dışındaki şeylerden bize duygular kalır ki o onların çoğu egodan gelir der.Ve malesef illüzyonlarla doludur der.Meditasyonlarla egomuzu susturyoruz, kendi içimeze dönüyoruz resmen gerçek varlığımızla iletişim kuruyoruz.Orada çok çok çok harika ilhamlar geliyor bize.Kendimizi koşulsuz sevmeyi kabul etmeyi öğreniyoruz.Hem de her şeye rağmen sevmek.İşte o vakit tüm insanlığa tüm evrene yakın oluyoruz

HayallerimGercekOldu ne zamandır yazmak istiyordum bir türlü denk gelemedim.Tuğçe Işınsu yu ben çok severim.Ama değişik bir sevgi bea.Çünkü ben ne zaman aklımdan bir endişe geçirsem o anda okuduğum yazısı sanki bana yazılmış gibiydi.Yazdıklarını hemen uyguladım,anında etkisini gördüm desem yeridir.Sen biraz mantık detaylarını arıyorsun sanki, ama bizim yazarlarımızın çoğunda malesef bir mantıkdışılık hissi geliyor.Yani bir yerde bir eksiklik var,bu enerji eksikliği bile olabilir,Onu geçiremiyorlar bize.Bence seninki de o olabilir mi pek sevmemende kitaplarını filan acaba diye aklıma geldi

Bir zamanlar bir şey okumuştum herkes bir şekilde ünlü olacak diye yazı...Dedim ki nasıl olur ki bu? şimdi instagrama filan bakın farkındaysanız ünlüler sosyal medyada her şeylerini paylaşıyorlar.Önceden biz sadece bize sunulanı kadar,en en enn iyileri tabi magazinden görebilirdik. Hep onlar ulaşılmaz olurdu, sanki onların hiç derdi yok,bir elleri balda bir elleri yağda filan...Kendimizde imkansız görürdük.Şimdi sosyal medy araçlarıyla insanlar kendilerini onların yerine koyuyor empati kuruyor,imajine ediyor hatta, farkında olmadan.Hatta ters boyutu var, onları aşağılayan ezen dedikosunu yapan filan.Durduk yere karma yapar gibi kınadığını başına çekmesi enerjisi yapıyor... Yani şimdi diyeceğim o ki her şey enerjiyse madem yıllar önce söylenen herkes bir gün ünlü olacak sözü neden doğru olmasın ki.Bu arada los angeles daki hollywood yıldızları sokakta filan rahat rahat geziyorlar,tabi tanımak biraz zor çok salaşlar : ))) .yine magazin haberlerinde görüyoruz,ya da instagram da aaa diyorum burası bizim market ya da biziM cadde diyorum.Aynı yerlerde gezip takılıyoruz alışveriş yapıyoruz : ))) Hatta burası için şey derler gündüz inersin marketten sıradan vatandaş gibi alışveriş yaparsın akşamına kırmızı halıda salınırsın : ))))

Hemen bir şey daha anlatacağım bu aralar çenem çok açık : ))) Palm Springs diye bir şehir var Amerika da.Evler çok çok içerilerde,görülmesi olanaksız.Şehir sanki caddelerden ve evlerin girişlerinden ibaret.Girişlere çok uzak dediğim gibi evler.Ünlüler bir operasoyon geçirecekleri zaman hemen buradaki evlerine gelir,kimseye görünmezlermiş. İyileşnceye kadar orada kalırlarmış,kimse de duymazmış.Şimdiler de kimseden hiçbir şey gizlenemiyor.Selena Gomez bir operasyon sonunda böbreği alınmış misal, saklayamadılar.Örnekler sıralanır gider yani...

Çok güzel bir paylaşım ben de çok severim kedileri canı istediği zaman kendini sevdirir ve oyun oynatır ya karakterli pisicikler :) ben de istiyorum da eşimi ikna edemiyorum bir türlü. Ben de şu yazıyı gördüm kedilerle ilgili gerçi Allah'ın yarattığı her canlı önemli ve özeldir ama şu kediler de bir gizem var bence göz bebekleri kapı gibidir sanki ...

Kediler! #RuhBekçileri
İnsanların ruhuna dadanan ifritleri sokakta avlayıp doğadaki alien kalıntıları yok ediyorlar, bizim var olduğumuz her boyuta ve aleme bizimle birlikte gelip, rüyaları kontrol eden dreamerlar, ruhsal gelişime yön veren rehberler, hatırlatmalarda bulunan kadim dostlar, görür, bilir, işitir ama konuşmazlar.

Negatif titreşimi emen ve dönüştüren birer saf sevgi hazineleri.
-Alıntı-

aynen canım, bir de sonunda bir yazarın cümlesi vardı, kalbinize sorun, hangisi içinizde heyecan oluşturuyorsa o yönde karar alın gibi bişydi, bana çok faydası oldu. kalbime sordum, endişe mi, huzur mu veryor?
Çok güzel canım çok bakamadım buraya topici açmadan önce şu sözü gördüm :) burayla uyumlu gitmek huzurlu hissettiriyor resim hoşuma gitti paylaşmak istedim

evet canım ben de çok severim kedileri, dediğin gibi insandaki negatifliği yok ediyorlar. Alıntıladığın yazıyı çok anlayamadım yalnız, alien ve dremar demişya onlar ne demek ki?

evet canım, dediğin gibi artık gizli-saklı bişey kalmadı.

ben de hep öyle insanlar istiyorum canım, inşallah bulacağım ve de buldum diyelim. öyle bir abla olsun ki, bana hem dini anlamda hem de hayata dair, hem de her anlamda önder olsun. çünkü maalesef oturduğum binada kimse yok böyle, hepsi ev hanımı ama boş yani. Bilmem anlatabildim mi?
bir de iyilik meselesinde, ben de senin gibiyim canım, bir iyilik gördüm mü, illaki altında kalmamaya, karşılığını vermee çalışırım.
Artık kabul ediyorum ki etrafımda aynı ben gibi gönülden,karşılıksız iyilik yapan insanlar var,çevremi o insanlarla kuşatıyoru.Bu insanlar sadece iyilik yapmakla bile çok mutlu olan insanlar

hayırlı cumalar günaydın kızlar ,önce bişe sorcam size ben şimdi sayfaları teker teker okumaya başladım ya mesela dün 42.sayfada kaldım bugün direkt 42.sayfaya nasıl gideceğim :) ya da teker teker tüm sayfaları mı geçeceğim ,ilerki günler de 300 400 sayfalara gelince nasıl açıp okuyacağm bi kolayı varmdıır bunun ? bir de app store da kk varmı telefna indirebilecğmz ,en azından daha sıklıkla okuybilirm mesajları .yardım :)

maalesef bilemiyorum canım, bilen biri vardır inşallah.

Acik olarak.birakacaksin sayfayi. En azindan ben boyle yapiyorum. Bir sayfa hic kapanmiyor:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…