Siteyi de ziyaret ettim. Cok guzel bilgiler var. Tesekkurler:) sanirim youtube da izlediklerimizden daha farkli yorumluyorlat meditasyonu. Sizin onerdiginiz bir video var mi?http://utkuoguz.typepad.com/
kızlar yazı çok uzundu, sıkılırsınız belki diye sadece bu paragrafı ekledim. isteyen linkten açıp devamını okuyabilir.
A) Gündelik yaşama ilişkin (dünyevi ya da pratik) amaçlar:
- Zihni sakinleştirmek, beyni düşüncesizleştirerek, bilinçli olarak beyni tam olarak dinlenmeye almak: Bilindiği üzere beyin uykuda dahi hiç dinlemeyen bir organdır. Uyuduğunuzda iç organlarınız büyük ölçüde dinlenir ama beyniniz asla ! Çünkü beyniniz uykuda rüya görür, problem çözmeye devam eder, paralel zamanlarda seyahatler eder, geçmiş yaşamlarınızdaki yarım kalmış öykülerini tamamlamaya çalışır...vs...vs.. Ayrıca bilim adamları zihnimizden günde 60 ila 80 bin düşünce geçtiğini hesaplamaktadırlar. Pekiyi, beyin kendi kendine aynen iç organların yaptığı gibi gece uykusunda TAM OLARAK dinlenemiyorsa, o halde beyni nasıl dinlendireceğiz? İşte MEDİTASYON tam da bu konuda çok ciddi bir seçenek olarak karşımıza çıkmakta... Nörologlar kafamızdan geçen düşüncelerin büyük bir çoğunluğunun ise hep tekrarlanıp duran benzer düşünceler ve hiç susmak bilmeyen "iç diyaloglar"dan oluştuğunu belirtiyorlar. İç diyalogların büyük çoğunluğu ise genellikle ya geçmişle sürekli hesaplaşma hali, ya da geleceğe ilişkin korku ve kaygılardan oluşuyor. Oysa ki aslında geçmiş ya da gelecek yoktur ; tek zaman "şimdi"dir. Zaten uzayda ''zaman'' diye de mutlak bir kavram da yoktur; zaman sadece bizim kendi bulunduğumuz gezegen ile güneş arasındaki etkileşimlere referansla insanlar tarafından yaratılmış sanal ve matematiksel bir bölümlemedir.
Ben de daha yeni okuma fırsatı buldum :) Dolu dolu harika bir yazı, ego ile yazdıklarımı burdan önce yazmıştım.Denk gelmek çok güzel oldu.Deepak Chopra şimdinin dışındaki şeylerden bize duygular kalır ki o onların çoğu egodan gelir der.Ve malesef illüzyonlarla doludur der.Meditasyonlarla egomuzu susturyoruz, kendi içimeze dönüyoruz resmen gerçek varlığımızla iletişim kuruyoruz.Orada çok çok çok harika ilhamlar geliyor bize.Kendimizi koşulsuz sevmeyi kabul etmeyi öğreniyoruz.Hem de her şeye rağmen sevmek.İşte o vakit tüm insanlığa tüm evrene yakın oluyoruzSiteyi de ziyaret ettim. Cok guzel bilgiler var. Tesekkurler:) sanirim youtube da izlediklerimizden daha farkli yorumluyorlat meditasyonu. Sizin onerdiginiz bir video var mi?
Bir zamanlar bir şey okumuştum herkes bir şekilde ünlü olacak diye yazı...Dedim ki nasıl olur ki bu? şimdi instagrama filan bakın farkındaysanız ünlüler sosyal medyada her şeylerini paylaşıyorlar.Önceden biz sadece bize sunulanı kadar,en en enn iyileri tabi magazinden görebilirdik. Hep onlar ulaşılmaz olurdu, sanki onların hiç derdi yok,bir elleri balda bir elleri yağda filan...Kendimizde imkansız görürdük.Şimdi sosyal medy araçlarıyla insanlar kendilerini onların yerine koyuyor empati kuruyor,imajine ediyor hatta, farkında olmadan.Hatta ters boyutu var, onları aşağılayan ezen dedikosunu yapan filan.Durduk yere karma yapar gibi kınadığını başına çekmesi enerjisi yapıyor... Yani şimdi diyeceğim o ki her şey enerjiyse madem yıllar önce söylenen herkes bir gün ünlü olacak sözü neden doğru olmasın ki.Bu arada los angeles daki hollywood yıldızları sokakta filan rahat rahat geziyorlar,tabi tanımak biraz zor çok salaşlar : ))) .yine magazin haberlerinde görüyoruz,ya da instagram da aaa diyorum burası bizim market ya da biziM cadde diyorum.Aynı yerlerde gezip takılıyoruz alışveriş yapıyoruz : ))) Hatta burası için şey derler gündüz inersin marketten sıradan vatandaş gibi alışveriş yaparsın akşamına kırmızı halıda salınırsın : ))))
Çok güzel bir paylaşım ben de çok severim kedileri canı istediği zaman kendini sevdirir ve oyun oynatır ya karakterli pisicikler :) ben de istiyorum da eşimi ikna edemiyorum bir türlü. Ben de şu yazıyı gördüm kedilerle ilgili gerçi Allah'ın yarattığı her canlı önemli ve özeldir ama şu kediler de bir gizem var bence göz bebekleri kapı gibidir sanki ...
Çok güzel canım çok bakamadım buraya topici açmadan önce şu sözü gördüm :) burayla uyumlu gitmek huzurlu hissettiriyor resim hoşuma gitti paylaşmak istedimaynen canım, bir de sonunda bir yazarın cümlesi vardı, kalbinize sorun, hangisi içinizde heyecan oluşturuyorsa o yönde karar alın gibi bişydi, bana çok faydası oldu. kalbime sordum, endişe mi, huzur mu veryor?
evet canım ben de çok severim kedileri, dediğin gibi insandaki negatifliği yok ediyorlar. Alıntıladığın yazıyı çok anlayamadım yalnız, alien ve dremar demişya onlar ne demek ki?Çok güzel bir paylaşım ben de çok severim kedileri canı istediği zaman kendini sevdirir ve oyun oynatır ya karakterli pisicikler :) ben de istiyorum da eşimi ikna edemiyorum bir türlü. Ben de şu yazıyı gördüm kedilerle ilgili gerçi Allah'ın yarattığı her canlı önemli ve özeldir ama şu kediler de bir gizem var bence göz bebekleri kapı gibidir sanki ...
Kediler! #RuhBekçileri
İnsanların ruhuna dadanan ifritleri sokakta avlayıp doğadaki alien kalıntıları yok ediyorlar, bizim var olduğumuz her boyuta ve aleme bizimle birlikte gelip, rüyaları kontrol eden dreamerlar, ruhsal gelişime yön veren rehberler, hatırlatmalarda bulunan kadim dostlar, görür, bilir, işitir ama konuşmazlar.
Negatif titreşimi emen ve dönüştüren birer saf sevgi hazineleri.
-Alıntı-
evet canım, bu yazı da çok güzelmiş, teşekkürler paylaşım için.Eki Görüntüle 2054851
Çok güzel canım çok bakamadım buraya topici açmadan önce şu sözü gördüm :) burayla uyumlu gitmek huzurlu hissettiriyor resim hoşuma gitti paylaşmak istedim
evet canım, dediğin gibi artık gizli-saklı bişey kalmadı.Hemen bir şey daha anlatacağım bu aralar çenem çok açık : ))) Palm Springs diye bir şehir var Amerika da.Evler çok çok içerilerde,görülmesi olanaksız.Şehir sanki caddelerden ve evlerin girişlerinden ibaret.Girişlere çok uzak dediğim gibi evler.Ünlüler bir operasoyon geçirecekleri zaman hemen buradaki evlerine gelir,kimseye görünmezlermiş. İyileşnceye kadar orada kalırlarmış,kimse de duymazmış.Şimdiler de kimseden hiçbir şey gizlenemiyor.Selena Gomez bir operasyon sonunda böbreği alınmış misal, saklayamadılar.Örnekler sıralanır gider yani...
ben de hep öyle insanlar istiyorum canım, inşallah bulacağım ve de buldum diyelim. öyle bir abla olsun ki, bana hem dini anlamda hem de hayata dair, hem de her anlamda önder olsun. çünkü maalesef oturduğum binada kimse yok böyle, hepsi ev hanımı ama boş yani. Bilmem anlatabildim mi?Birisi sana iyilik yaptı diye sahibin olmayacak maddesi çok önemli bir ders özellikle benim için.Hiç aklımdan çıkmaz,illa dönüp dönüp karşılığını vermem lazım.Resmen eterik bağ kurduruyorum,o bağı da hissediyorum ve hissettiriyorum da eminim.O yüzden çok kolay adım vefasıza çıkardı,işin en bomba tarafı da.Bu bilinçaltı kalıbıma göre iyilik yapan insanları seçmem :)))) Artık kabul ediyorum ki etrafımda aynı ben gibi gönülden,karşılıksız iyilik yapan insanlar var,çevremi o insanlarla kuşatıyoruö.Bu insanlar sadece iyilik yapmakla bile çok mutlu olan insanlar
olumlama yaptımmmm yaa)))
Siteyi de ziyaret ettim. Cok guzel bilgiler var. Tesekkurler:) sanirim youtube da izlediklerimizden daha farkli yorumluyorlat meditasyonu. Sizin onerdiginiz bir video var mi?
maalesef bilemiyorum canım, bilen biri vardır inşallah.hayırlı cumalar günaydın kızlar ,önce bişe sorcam size ben şimdi sayfaları teker teker okumaya başladım ya mesela dün 42.sayfada kaldım bugün direkt 42.sayfaya nasıl gideceğim :) ya da teker teker tüm sayfaları mı geçeceğim ,ilerki günler de 300 400 sayfalara gelince nasıl açıp okuyacağm bi kolayı varmdıır bunun ? bir de app store da kk varmı telefna indirebilecğmz ,en azından daha sıklıkla okuybilirm mesajları .yardım :)
Acik olarak.birakacaksin sayfayi. En azindan ben boyle yapiyorum. Bir sayfa hic kapanmiyor:))hayırlı cumalar günaydın kızlar ,önce bişe sorcam size ben şimdi sayfaları teker teker okumaya başladım ya mesela dün 42.sayfada kaldım bugün direkt 42.sayfaya nasıl gideceğim :) ya da teker teker tüm sayfaları mı geçeceğim ,ilerki günler de 300 400 sayfalara gelince nasıl açıp okuyacağm bi kolayı varmdıır bunun ? bir de app store da kk varmı telefna indirebilecğmz ,en azından daha sıklıkla okuybilirm mesajları .yardım :)
bilgisayarı hiç mi kapatmıyorsun canım, illaki kapanacak. aslında olması lazım, eskiden vardı ama, bzenAcik olarak.birakacaksin sayfayi. En azindan ben boyle yapiyorum. Bir sayfa hic kapanmiyor:))
Telefondan okuyorum ben. Bilgisayarda hic okumadim:)bilgisayarı hiç mi kapatmıyorsun canım, illaki kapanacak. aslında olması lazım, eskiden vardı ama, bzenbuttrfly da diyor, içinizden bir sayfa geçirip o sayfayı okuyun diye, ama o sayfayı açmak mesele.
hımmm, ben de telefondan ziyade bilgisayarı seviyorum, eski nesil, yaş 42 olunca, pek telefonla haşır neşir olamıyoz. onu da kullanıyorum da, mesaj yazmayı falan tek elle yapıyomTelefondan okuyorum ben. Bilgisayarda hic okumadim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?