Sen de iyiki varsın canım ne kadar güzel bir enerjisi var bu topicin değil mi buradaki herkesin kalbinin toplamı gibi...bende bişey paylaşmıyorsam bile günlük mutlaka takip ettiğim yerlerden biri burası bi okuyup çıkıyorum kalbim sıcacık oluyorBurada yazılan her mesajı okuyan, önemseyen,bekleyen gizli bir kitle kesinlikle var:)), ben de onlardan biriyim, yazmaya fırsat bulamıyorum ve olumlama imajinasyon konusunda sizler kadar ilerleyemedim henüz ama mutlaka okuyorum, elimden geldiğince bişeyler yapıyorum, iyi ki burası ve sizler varsınız
Bu zamana kadar ki hayatımın, bana göre en büyük imtihanı sayesinde burayı keşfettim, iyi ki bulmuşum burayı, sadece okumak bile yetiyor bazen, tüm yazılanlar o kadar güzel, enerji dolu ve rahatlatıcı ki:)) Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
Ben de kardeşime ve arkadaşlarıma kişisel gelişimden kitaplardan vs bahsetmiştim, saçmalık bunlarla uğraşma deyip neredeyse benimle dalga geçtiler, daha da anlamayacak olana anlatmam..
Çevremdeki insanların kabul etmemelerinin nedeni bu tür uygulamaların dinimize uygun olmadığını düşünmeleri.. belki de hayallerimizi yaşayabileceğimize inanmamaları.. bilemiyorum...
Oysa ne demiş Mevlana; "İnsan düşünceden ibarettir, geriye kalan et ve kemik...Gül düşünürsen gülistan, diken düşünürsen dikenlik olursun"
Sen de iyiki varsın canım , bizi burada buluşturan Rabbime binlerce kez şükürler olsun. Hayatımda o kadar çok güzel geri dönüşler aldımki, hayaldi yani bunlar benim için. O yüzden biz burda birbirimize anlatılım, hiç olmazsa aynı dilden konuşuyoruz değil mi? Ya şekür bin şükür.Burada yazılan her mesajı okuyan, önemseyen,bekleyen gizli bir kitle kesinlikle var:)), ben de onlardan biriyim, yazmaya fırsat bulamıyorum ve olumlama imajinasyon konusunda sizler kadar ilerleyemedim henüz ama mutlaka okuyorum, elimden geldiğince bişeyler yapıyorum, iyi ki burası ve sizler varsınız
Bu zamana kadar ki hayatımın, bana göre en büyük imtihanı sayesinde burayı keşfettim, iyi ki bulmuşum burayı, sadece okumak bile yetiyor bazen, tüm yazılanlar o kadar güzel, enerji dolu ve rahatlatıcı ki:)) Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
Ben de kardeşime ve arkadaşlarıma kişisel gelişimden kitaplardan vs bahsetmiştim, saçmalık bunlarla uğraşma deyip neredeyse benimle dalga geçtiler, daha da anlamayacak olana anlatmam..
Çevremdeki insanların kabul etmemelerinin nedeni bu tür uygulamaların dinimize uygun olmadığını düşünmeleri.. belki de hayallerimizi yaşayabileceğimize inanmamaları.. bilemiyorum...
Oysa ne demiş Mevlana; "İnsan düşünceden ibarettir, geriye kalan et ve kemik...Gül düşünürsen gülistan, diken düşünürsen dikenlik olursun"
Çok güzel.Her hafta paylaşım yapılıyor mu? Takip etmek isterim.HAFTANIN OLUMLAMASI
Bir hafta boyunca " Sevgi bilinciyle yaşıyorum ve sevginin gücüyle korunuyorum." olumlaması ile her gün çalışmanızı öneririm.
HAFTANIN SORUSU
Soruların da kendine özel bir enerjisi vardır ve bir soruyu sorar, yanıt aramadan beklerseniz yanıtı yaşam içinde karşınıza çıkacaktır. Bu hafta her sabah uyandığınız zaman kendinize " İç dünyamda öncelikli olarak şifalanması gereken nedir ve bu nasıl şifalanır ? "diye kendinize sorun. Bir yanıt aramayın ve akışta kalmaya odaklanarak gününüze sevgiyle başlayın.
-Alıntı-
Ben de bir yerde okudum çok beğendim ilk defa öyle olumlama paylaştım. Geçmiş sayfaları okursanız arkadaşlarımız çok güzel paylaşımlar yapmışlar. Daha geniş bilgiye sahipÇok güzel.Her hafta paylaşım yapılıyor mu? Takip etmek isterim.
Merhaba. Olumlamalarla ilgili bir yerden başlamak istiyorum ama nasıl başlamam gerektiğini bilmiyorum. Her zaman aşırı derecede kontrolcü ve herşeyin en kötüsünü düşünen biri oldum. Eşim ailem dışarı çıktıklarında hayatı onlara zindan ediyorum. Kendime de. Sanki dünyanın tüm olumsuzlukları kazaları beni ve ailemi sevdiklerimi bulacakmış gibi negatif bir düşünce yapım var. Çocukluğumdan beri kontrolcüyüm. Nereden başlamalıyım ne yapmalıyım. İnternet ortamında çok fazla bilgi karmaşası var. Burada başlamış ve yol almış arkadaşlar yardımcı olurlarsa biryerden başlamak istiyorum.
Hoşgeldin öncelikle yukarlarda gulfuren arkadaşımız da sormuş topici baştan okumaya başla güzel olumlamalar paylaşımlar ve kitap tavsiyeleri var,okudukça içine gireceksin zaten. Negatif kelimeleri hayatından çıkar yavaş yavaş adımlarla önce kendini sev affet kendine teşekkür et senden daha değerli birşey yok. Dua meditasyon yoga neyi seviyorsan günde en az 15 dk sakince kendine ayır.Korktuklarını yaz bir kağıda sonra yırt at yak içinden çıkar o duyguları.Benim yaptıklarım aklıma gelen bunlar şimdilik.Hepimiz bir yerlerden başladık her gün yeni birşeyler öğreniyoruz uygulamaya çalışıyoruz. Daha deneyimli bilgili arkadaşlarımız var onlarda yardımcı olur özellikle buttrfly sen bir adım at gerisi gelir evvellah :)
Tamam canım kolaylıklar dilerim o zaman bu topici mutlaka oku herkesin bir hikayesi sorusu var mutlaka sana da cevap vardır sayfalar da sence tesadüf mü buraya uğrayıp soru sormanTeşekkür ederim. Dediklerinize benzer şeyler yapmaya çalışmıştım ama hep yüzeysel kaldı. bir gün uyguladıysam haftalarca yapmadım. galiba inanmadım. ama son zamanlarda özellikle şehir değişikliğindne dolayı endişelerim o kadar arttı ki bunlar sanki somut ağırlıklar gibi omzumda başımda ağrılar yapmaya başladı. karar verdim günde 5 dakikada olsa olumlama için zaman ayıracağım. bu gece başladım sayılır.
Afrika'da çalışan bir antropolog yerli kabilenin çocuklarına bir oyun oynamayı önerir. Ağacın altına koyduğu meyvelere ilk ulaşanın ödülü o meyveleri yemek olacaktır. Onlara,"Haydi,şimdi başlayın! Birici olan alacak !" dediğinde o an bütün çocuklar el ele tutuşarak koşmaya başlarlar. Ağacın altına beraber varırlar ve hep beraber meyveleri yemeye başlarlar. Antropolog neden böyle yaptıklarını sorduğunda şu cevabı verirler; Biz "ubuntu" yaptık. Eğer yarışsaydık, yarışı kazanan bir kişi olacaktı. Nasıl olur da diğerleri mutsuzken yarışı kazanan bir kişi ödül meyveyi yiyebilir? Oysa ubuntu yaparak meyveleri hepimiz yedik . Sonra antropoloğa ubuntu nun anlamını açıklarlar: "Ben, biz olduğumuz 'ben' imdir."
- Yüreğinle Yaşa -Syf.331
Yüksek titreşim yayan her şey yüksek enerjileri kendine çağırır. Yüksek titreşimli insanlar şanslılardır. Bazı insanlar otobüsü hiç bir zaman kaçırmazlar. Her işleri yolunda gider. Düşündükleri şeyler gerçekleşir. Buna ruhsal açıdan bakarsak o insanların enerji seviyeleri ve yaydıkları enerjileri yüksektir. Pek çok ünlü kişinin bu kadar ünlü olmasının bir nedeni de yüksek titreşim yaymalarıdır.
Titreşiminizi yükseltmek için yapmanız gereken 9 şey
1- Kendini sevmek ve harika bir insan olduğunu kabul etmen gerekir.
Bunu kabul etmek zor mu? Kendini sevmek... Önemsemen gereken ilk şey sensin ve sen harika bir insansın. Bunu düşünmeye başladığında titreşimin yükselecektir.
2- Kendini eşsiz olarak kabul etmen ve kendini yüceltmen gerekir.
Eşsizsin. Çünkü hepimiz tamamen birbirinden farklı yönleri olan insanlarız. Buna inanmak için parmak izine veya göz retinasına dikkatlice bak. 7 milyar insan yaşıyor ve senin parmak izin hepsinden farklı...
3- Şansına ve kaderine güvenmen gerekir.
Titreşimini yükseltmek için her gün şu olumlamayı yapmalısın. Şans yıldızım her gün yükseliyor. Kaderime güveniyorum.
4- Gülümsemen ve insanlara içindeki güzelliği hissettirmen gerekir.
Gülümsemek harikadır. Sen gülümsediğinde iç dünyan dahil tüm evren gülümser. Titreşimini arttıracak harika bir güçtür.
5- Kendine inanman ve hayallerini takip etmen gerekir.
Kendine inan ve güven... Hayallerinin peşinden koş... Çünkü o hayalleri boşuna kurmadın onlar sana verilmiş harika yol haritalarıdır.
6- Hayata aşık olman gerekir.
Hayat bir şiir ise sen onun şairisin. Onu sev ve ona tutkuyla sarıl. Hayatı sevdiğinde onu güzelleştirmek için tüm bilincin ve bilinçaltın çalışmaya başlayacaktır.
7- Evrenin enerjisine uyum sağlaman gerekir.
Evren bir rezonans ile titreşim yayar. Evrenin enerjisine odaklanmak için onu dinlemen gerekir. O tüm çevrendeki titreşimi değiştirecek harika bir güçtür. Onu dinlemek için sessizleşmeli ve 10 dakikanı kendine ayırmalısın.
8- Güzelliklere ve pozitife odaklanman gerekir.
Yüksek enerji ve titreşim pozitif enerjiden oluşur. Negatif enerji düşük bir titreşim yayar ve seni enerjisiz bırakır. Depresyondayken titreşimin çok düşüktür. Pozitif iken ise tüm dünya ile dans edersin.
9- Muhteşem bir geleceğin olduğuna inanman gerekir.
Hayatının harika olacağına dair inancını kaybettiğin gün negatif enerjiye kapılırsın. Enerjin düşer. Bunu yaptığında ise titreşimini en alt seviyeye indirirsin. Geleceğine ve güzel şeylerin geleceğine dair olan inancını yükselt. Enerjin ve titreşimin yükselsin.
Nasıl oldu ne gördün ne duydun cok merak ettim yeni farkettim bu topiği neler yapmam gerektiğini öğreniyorum sayenizdeSelamlar canlar bugun bir harika imajinasyonum daha gercek oldu.Mucize bir sey hem de amerika duzeyinde.Evren benim icin calisiyor mottom bir kere daha kendini kendini kanitladi.Imajinasyonum kizimla ilgiliydi.Baslangic imajinasyonuydu,devami gelsin insallah bol bol anlatirim bahsederim detaylariyla.Sesleri duydum, goruntuleri gordum,bir suru seylerle detaylandirdim ve gercek oldu.Icim icime sigmiyor ne yerdeyim ne gokte oyle bir durum iste.Lutfen devam edin imajinasyonlara,onla bize ait zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?