Selam canım hoşgeldin buralar sessiz biraz hepimiz içimize döndük galibaGunayyyydin:)
Cook guzel haberler alacaginiz bir gun olsun. Bugun benim icin geri donusun basladigi bir gunuyusuklugu biraktim, spora basladim
Sizler neler yapiyorsunuz?
Gunayyyydin:)
Cook guzel haberler alacaginiz bir gun olsun. Bugun benim icin geri donusun basladigi bir gunuyusuklugu biraktim, spora basladim
Sizler neler yapiyorsunuz?
Selam canım izlemiştim o filmi üç şaşkın Hintli üniversite öğrencisinin hayatını anlatıyordu değil mi bak tam hatırlayamadım izleyeyim tekrardan sağol canımHERSEY YOLUNDA
Bende son zamanlarda negatifteydim.
Hayallerimi Yaratiyorum meditadyonunu duzenli yaptim. Cok iyi geldi..Bir ara tekrar yapicam. Ondan sonra instagramdan bir niyet zikri kismetime cikti. 25 gun yaptim. Zikir bitince bosluga dustum gibi hissettim. Ya mutekebbir esmasini cekiyorum.
Uykusuzluk sorunum var bazi geceler.
3 idiot filmini simdi izledim.izlemeyenlere oneririm mutlaka.
2009 yapimi.
O zamanlst aklim nerdeydi acaba. Bu filmi cok duydum ama hep diyorum ya isaretleri anlayacak zihin lazim herseyden once.
Basligi filmden esinlendim.
Hersry yolunda....
Ne kadar guzel olmus. Kucukken insan anlayamiyor hatira olayini tam olarak. Bence yaptigin normal. Ama icinden atamamissin ki Allah karsina cok daha guzel bir sekilde cikarmis. Ben de ilkokul hatiralarimi hatirlamak istemem. Hatta universite haric egitim hayatim olmasa da olur:)))İlkokuldayken sevdiğim arkadaşlarıma hatıra yazmayı çok severdim. Benim hep hatıra defterim olurdu. Çok samimi olduğum iki arkadaşım vardı.Birbirimizi gerçekten çok severdik.İlkokuldan Sonra bir sene kadar görüştük arada.Özellikle bir tanesine daha çok düşkündüm.Ona hep kartpostala hatıra yazıp verirdim.Hatta onunla aynı semtte oturduğumuz halde mektup bile yazmışlığım var:) Onun da bende kartpostal hatıraları vardı. Fakat bu düşkün olduğum arkadaşımı hep ben arardım ama o beni hiç aramazdı.Çok sitem ederdim ona.Her seferinde arayacağını söyler yine aramazdı.Bir gün ben de bıçak gibi kestim aramaları.Bir daha da birbirimizi ne gördük ne de aradık.Diğer arkadaşımla az da olsa görüştüğümüz oldu ama onunla da çok sürmeden koptuk.O dönemler resim falan çizerdim.O resimleri, bu arkadaşlarımın hatıralarını,sınıf arkadaşlarımla toplu çekindiğimiz fotoğrafı bir kutu içinde saklardım.Bir süre Sonra ne yaptım biliyor musunuz?Hepsini attım çöpe.Sanki ilkokul dönemlerimi hayatımdan silmek ister gibi attım.Okulumda çok güzel dönemlerim olmasına rağmen,sıkıcı dönemlerim de olmuştu.Kimseyle üzerine konuşmayı tercih etmediğim kendi iç dünyamda yaşadığım sıkıcı dönemler...
Tabii ki çok pişman oldum o eşyalarımı attığıma.Ama en çok da okul fotoğrafımı attığıma çok pişman olmuştum. O fotoğrafı da neden attım biliyor musunuz? Çünkü çirkin çıktığımı düşünüyordum. Yani o fotoğrafta güzel değildim,o yüzden o fotoğraf varolmamalıydı.Kısacası o dönemlere ait her şeyi hayatımdan attım, çünkü bana mutluluk vermiyorlardı. Farkettim ki, şu zamana kadar hiç kimseyle oturup da ilkokul hayatımı konuşmamışım. Diyeceksiniz ki,çok kötü olaylar mı yaşadın? Hayır,çok kötü şeyler yaşamadım ama bilinçaltımda kendimi çok değersiz hissettiğimi anlıyorum.Bu yüzden hayatımdan o dönemleri silmek istemişim,ta ki düne kadar... Dün akşam yirmi yıl aradan Sonra bu iki arkadaşım sosyal medyadan bana ulaştılar.Çok şaşırdım tabii... ama beni asıl şaşırtan Ne oldu biliyor musunuz?Bu çok düşkün olduğum ama beni hiç aramayan arkadaşım,beni hiç unutmamış.Ona yazdığım her şeyi saklamış. Bana fotoğraflarını attı. (orada bile hatıra yazarken kendimi eleştirmişim)Hatta toplu okul fotoğrafımızı da attı.Diğer arkadaşımla bayağı o dönemleri konuştuk.Bildiğiniz geçmişimle yüzleştim.Yirmi yıl önce hayatımdan çıkan insanlar dün akşam bir anda hayatıma girdiler ve beni geçmişimle yüzleştirdiler. Biz üç arkadaş, yirmi yıl aradan Sonra tekrar arkadaşlığımızı devam ettirmeye karar verdik.
Bilinçaltı olaylarıyla çok ilgilendiğim için bu olayın tesadüf olmadığına inanıyorum.Bütün bunlar benim için bir işaret mi,Allah,çocukluğumda hissettiğim o değersizlik duygusuyla yüzleşmemi mi istedi bilemiyorum.Hala şaşkınlığımı üzerimden atabilmiş değilim...
Selam canım hoşgeldin buralar sessiz biraz hepimiz içimize döndük galiba
Bende de bir durma hali mevcuttu emeklemeye başladım bebek adımlarına az kaldı :) ha gayret kendime
Cok tesekkur ederimHosgeldin tatlim, aklima geliyorsun htta yazacaktim nerelerdesin diye de ben de icime donusteyim bu ara iste : ))))Bu aralar tuhaf takiliyorum : ))) Meditasyon yapmiyorum ama spor yaparken cok guzel enerjiler bjriktiriyorum,imajinasyonlarimi besliyorum.Tabiki meditasyonlarin yeri baska baslasam iyi olur.Spor demisken bugun ikinci haftami devirdim cok sukur.Benim icin ilk iki hafta cok onemli :))) Kendimi cok dinc hissediyorum cok sukur.Tabi yediklerime dikkat ettigim icin kendimle ters dusmuyorum,onun da etkisi var :)
Eki Görüntüle 2067504
18 Kasım Akrep Yeniayı için hazırlıklar
Ay 16 Kasım itibari ile Akrep seyrine başlayacak.
Bu sebeple Perşembe gününden itibaren bilincinizde açığa çıkan tutkularınıza dikkat edin.
Dikkatinizi çekmek istediğim konu TOPRAĞA GÖMDÜĞÜNÜZ TOHUMLARIN KALİTESİ .
Şöyle bir kortex içinde olduğunuzu düşünün :
Neyi arzularsanız o sizin gerçeklik sahanız.
Bedeninizde su elementi olarak dolaşan duygularınızı iyi yönetmek kusursuz bir yaratım alanı sağlayacak.
Sevgilerimle,
Demet Yıldırım
Canım benim hepimiz birbirimize iyi geliyoruzCok tesekkur ederim
Inanin sizler bana cok iyi geliyormussunuz:) daha iyi anladim. Kendimde sorun oldugunu dusundugum bir kinuyla.ilgili profesyonel yardim arastirmasi bile yaptim ama sonra vazgectimben eger sorunumu biliyorsam cozumunu de bulabilirim. Biraz gecmise yolculuk yaptim ve kendimi cok daha iyi hissettim. Yine kendimi gaza getirirken yakaladim, astigimi dusundugum konulara geri donus yasadim. Onceden surekli yazdigim "muhim olan olaylar ya da kisiler degil, senin bakis acin" olayini kacirarak olaya ve kisiye odaklandim. Aaaah yaz boyunca yaptigim tum olumlamalar, pozitif dusunceler bosa mi gitti dedim... dedim de dedim. Bu arada ilk olumlamamin sonuclarini aldim ve kendi elimle kestim sanirim benim de yeniden duzene girmem gerekli. Kendime kendimi hatirlatmam gerekli
Merhaba canım yeni ay yazısı 18 kasımdı ama etkileri +- 7 gün sürer denir ya dolunayın enerjide öyle olur senin için de hayırla sonuçlansın inşallah.Merhabalar. Bu hafta moral olarak çok düştüm. pişmanlıklar gün yüzüne çıktı diyebilirim. koca bir yazı yatarak ve yiyerek geçirdim. şu sıralar bir düzen oturtmaya çalışıyorum ama bu hafta yine olmadı. kaybettiğim zaman çok büyük. şimdi yetiştirmem gereken şeyler var. oysa yemek için harcadıklarımla o kadar güzel deneyimler yaşayabilir, yeni şeyler öğrenebilirdim ki düşündükçe deli oluyorum. Ancak çok geç kaldım artık parada tutumlu olmak ve tabiri caizse her günümü dolu dolu ders çalışarak geçirmek zorundayım. ne yapacağımı bilemez durumdayım.
Tabii bu arada son zamanlarda yaşadığım bazı işaretler oldu şu an anlatacak kadar hatırlamasam da burada okuduklarım geldi aklıma bir aydınlanma yaşadım yani o anlarda . aşağıda alıntıladığım mesajı da bugün okumak nasip oldu normalde hafta içinde siteye girdim ancak buraya uğramayı geciktirdim. ancak ben cuma gününden beri (önceside olabilir belki ama ben en çok düşünmeye o gün başladım) yazdan beri aslında yapmış olabileceklerimin listesini tutuyorum kafamda. bir anlamda yeniden yüzeye çıkan tutkular diyebilirim. Bu paylaşımı bugün görmemin de bir anlamı var mutlaka bakalım ne çıkacak.
Selam canım Herkesin meditasyon deneyimi farklıdır burda bu tekniklerle daha bilgili arkadaşlarımız da yardımcı olur sana. Güneş Tan dı sanırım videolarını arat onun yöntemi çok güzel. Hayallerimi yaratıyorum meditasyonu çok güzel yönlendiriyor bu ikisi beğenirsin belki.kızlar meditasyon ya da artt yaparken gelen görüntüleri nasıl yorumluyorsunuz?
geçmiş temizliği meditasyonu yapıyorum mesela anlamsız bir takım görüntüler geliyor
bu sefer kafam daha çok karışıyor bunlar ne diye düşünmekten
Canım aynen ben de geçen ortaokul, çocukluk bazı arkadaşlarımın resmini bazı notları attım bu ara herkes bilinçaltı temizliği yapıyor kışa girmeden, yeni ayın etkileri geçmeden yapmamız çok ilginç bir eş zamanlılık. Ben de geçmişten az öz birkaç arkadaşımla görüşürüm biz şehir dışındayız bayramlarda izinlerde gittiğimizde ancak , tlf la msjla haberleşme devam ediyoruz.İlkokuldayken sevdiğim arkadaşlarıma hatıra yazmayı çok severdim. Benim hep hatıra defterim olurdu. Çok samimi olduğum iki arkadaşım vardı.Birbirimizi gerçekten çok severdik.İlkokuldan Sonra bir sene kadar görüştük arada.Özellikle bir tanesine daha çok düşkündüm.Ona hep kartpostala hatıra yazıp verirdim.Hatta onunla aynı semtte oturduğumuz halde mektup bile yazmışlığım var:) Onun da bende kartpostal hatıraları vardı. Fakat bu düşkün olduğum arkadaşımı hep ben arardım ama o beni hiç aramazdı.Çok sitem ederdim ona.Her seferinde arayacağını söyler yine aramazdı.Bir gün ben de bıçak gibi kestim aramaları.Bir daha da birbirimizi ne gördük ne de aradık.Diğer arkadaşımla az da olsa görüştüğümüz oldu ama onunla da çok sürmeden koptuk.O dönemler resim falan çizerdim.O resimleri, bu arkadaşlarımın hatıralarını,sınıf arkadaşlarımla toplu çekindiğimiz fotoğrafı bir kutu içinde saklardım.Bir süre Sonra ne yaptım biliyor musunuz?Hepsini attım çöpe.Sanki ilkokul dönemlerimi hayatımdan silmek ister gibi attım.Okulumda çok güzel dönemlerim olmasına rağmen,sıkıcı dönemlerim de olmuştu.Kimseyle üzerine konuşmayı tercih etmediğim kendi iç dünyamda yaşadığım sıkıcı dönemler...
Tabii ki çok pişman oldum o eşyalarımı attığıma.Ama en çok da okul fotoğrafımı attığıma çok pişman olmuştum. O fotoğrafı da neden attım biliyor musunuz? Çünkü çirkin çıktığımı düşünüyordum. Yani o fotoğrafta güzel değildim,o yüzden o fotoğraf varolmamalıydı.Kısacası o dönemlere ait her şeyi hayatımdan attım, çünkü bana mutluluk vermiyorlardı. Farkettim ki, şu zamana kadar hiç kimseyle oturup da ilkokul hayatımı konuşmamışım. Diyeceksiniz ki,çok kötü olaylar mı yaşadın? Hayır,çok kötü şeyler yaşamadım ama bilinçaltımda kendimi çok değersiz hissettiğimi anlıyorum.Bu yüzden hayatımdan o dönemleri silmek istemişim,ta ki düne kadar... Dün akşam yirmi yıl aradan Sonra bu iki arkadaşım sosyal medyadan bana ulaştılar.Çok şaşırdım tabii... ama beni asıl şaşırtan Ne oldu biliyor musunuz?Bu çok düşkün olduğum ama beni hiç aramayan arkadaşım,beni hiç unutmamış.Ona yazdığım her şeyi saklamış. Bana fotoğraflarını attı. (orada bile hatıra yazarken kendimi eleştirmişim)Hatta toplu okul fotoğrafımızı da attı.Diğer arkadaşımla bayağı o dönemleri konuştuk.Bildiğiniz geçmişimle yüzleştim.Yirmi yıl önce hayatımdan çıkan insanlar dün akşam bir anda hayatıma girdiler ve beni geçmişimle yüzleştirdiler. Biz üç arkadaş, yirmi yıl aradan Sonra tekrar arkadaşlığımızı devam ettirmeye karar verdik.
Bilinçaltı olaylarıyla çok ilgilendiğim için bu olayın tesadüf olmadığına inanıyorum.Bütün bunlar benim için bir işaret mi,Allah,çocukluğumda hissettiğim o değersizlik duygusuyla yüzleşmemi mi istedi bilemiyorum.Hala şaşkınlığımı üzerimden atabilmiş değilim...
Kesin bir işaret O yazıyı gördüğün de ne konuşuyordun ya da aklından ne geçiyordu hatırlayıp yorumla özel değilse paylaşırsın senin için işaret mi değil miEki Görüntüle 2069274 Simdi oldugum cafeden.
Bu da mi isaret degil? Cok sukur her animiza:)))
Elimde telefon sunu mu ceksem bunu mu ceksem, hangisini yayinlasam diye ani kaciriyordum:))Kesin bir işaret O yazıyı gördüğün de ne konuşuyordun ya da aklından ne geçiyordu hatırlayıp yorumla özel değilse paylaşırsın senin için işaret mi değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?