- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.002
- 133
- 41
işte burada dediğini ben yaşadım, babamın vefat etmiş halini görmek istemedim ama çevredeki akrabalar onu görmem şartmış gibi davrandılar ve o kutunun içinde gördüm babamı i kahroldum.......Daha once aklima mantikli yatan bir dusuncem icin bugun uzun uzun zaman ayirdim.Her seyin enerji oldugunu biliyoruz. Bu enejilerle surekli alis veris icerisindeyiz.Dengesizlikler hep alis verislerimizde duzeni bozdugumuzda gerceklestigini farkettim. Bu alisverisin iki duzeyi var ego duzeyi benlik duzeyi.Ego duzeyindeki enerjiler hep ters calisiyor.Ego saf cikarcidir, benim ne isime yarar diye dusunur.Ama dusundugumuzden farkli aslinda.Mesela eger sirf arkadassiz kalmayayim diye biriyle arkadas olalim ondan baska kimim var diyerek...Sevmedigimiz huyu icin gecirdigimiz her negatif duygu hem karsidakine hem de bize negatif enerji olarak geciyor.Bir nevi iliski zehirleniyor yani.Esler arasindaki en onemli sorun bu bence,surekli negatif yayin yapiyorlar birbirine.Gorunen kisimdan ziyade gorunmeyen kisim var.Sonra ben neler ettim, ben hep iyi niyetliydim bunlari hak etmedim bik bik bik...Once biz kendimizi aldatmis oluyoruz, karsidaki de bizim aynamiz oluyor gelecekteki olaylarda
Su da var misal birisine ayip olmasin diyerek yaptigimiz ya da yapmadigimiz seyler bize yine pis negtif enerji donuyor.Zamanla birike birike hastalik olarak cikiyor, kendimizden o kadar cok veriyoruz ki.Hic kendimize sormuyoruz acaba bana ayip olur mu diye,resmen hice sayiyoruz kendimizi.Evet malesef ayip olmasin diye yaptiklarimizda da karsiya negatif enerji gidiyor.O zaman cikmiyor belki ama mutlaka o iliskiden cikiyor.Valla ozellikle japonlardan ogrendigim ne kimsenin enerjisine ne de kendi enerjilerine dokunuyorlar : )))) Kendimden ne kadar verdigimi farkettim hatta su soz aklima geldi;
"Cehenneme giden yol iyi niyet taslariyla doselidir"
Bu sozdeki cehennemi gercek anlamdaki cehennem diye dusunmeyin, dert tasayla gecen iliskiler olaylar...
Canım Allah rahmet eylesin, baban ebedi makamına göçmüş, hepimizin gideceği yere varmış. Allah günahlarını affetsin inşallah, senin bu saatten sonra yapabileceğin onun için dualar okumak, bol bol okuma yap canım. Mekanı cennet olsun inşallah.işte burada dediğini ben yaşadım, babamın vefat etmiş halini görmek istemedim ama çevredeki akrabalar onu görmem şartmış gibi davrandılar ve o kutunun içinde gördüm babamı i kahroldum.......
şimdi o insancıklara karşı nefret öfke doluyum, bu beni dibe çekiyor ve yaşadığım travma da yanım a kaldı
evet ama o haline çok üzülüyorumCanım Allah rahmet eylesin, baban ebedi makamına göçmüş, hepimizin gideceği yere varmış. Allah günahlarını affetsin inşallah, senin bu saatten sonra yapabileceğin onun için dualar okumak, bol bol okuma yap canım. Mekanı cennet olsun inşallah.
Canım acın çok taze sanırım, bu günler geçecek. Şu anda bol bol dua et aklına geldikçe, kuran biliyor musun bilmiyorum, perşembe geceleri özellikle yasin okumaya çalış, tercümesini de okuyabilirsin, ona bağışla. Zaman ilerledikçe, acın dinmese de azalacak, hayata bir şekilde tekrar döneceksin. Allah bol sabırlar versin inşallah.evet ama o haline çok üzülüyorum
çok.........o hali gözümün önüne gelince çıldırma hissi geliyo
arkadaşlar ben haziran ayında babamı kaybettim, son bir aydır babamın o son hali benim haykırışlarım vs hep gözümün önüne geliyor çok üzülüuorum korkuyorum babamı düşnüuorum özlüyorum şayamnapıyo şimdi iyi mi diyorum, büütn ayrıntılar gözümün önünde canlı canlı, daracık yerlere girdi diyorum kutulara girdi diyorum,
gençken sağlıklı iken bu hallere düşeceğini bilseydi nasıl kötü olurud diyorum ...
ciddi anlamda kapalı alan fobim oluştu boynumu sırtımı kasmaktan çok acı çekiyorum, panik atak başladı, tedaviye başladım ,
ama önerebilecğeiniz olumlamalar neler acaba?
Estağfirullah hepimizden Allah razı olsun bu paylaştıklarımın çoğunu ben de yapamıyorum şimdilik ....Sahra- canim butun paylasimlarini kaydediyorum. Hepsini aklima kazimak istiyorum. Icsellestirmek istiyorum. Allah razi olsun.
Sahra- canim bende hepsini uygulayamiyorum ama burda bir kez okusam bile modum pozitife yoneliyor. Farkndalik yaratiyor. Ne kadar negatife odakli oldugumu hayretler icerisinde goruyorum. Bu zamana kadar hic farkinda degilmisim. Bunca yil bosu bosuna kendimi hirpalamisim. Ilk basta sorgusuz sualsiz teslimiyet, anda kalmak, akisa guvenmek. Olanda ve olmayanda mutlak hayir oldugunu sorgusuz sualsiz kabul etmek. Basimiza gelenlere neden beni buldu dusuncesiyle kendimizi helak etmek yerine; bu olay, bu insan bana ne ogretmek icin gonderildi bakis acisini benimseyip onumuze bakmak.
Sorumsuzca bir kadercilige siginmadan , davranislarimizin sorumlulugunu kabullenmek. Alma - verme dengesine bagli olarak herseyin bir bedeli oldugunu bilmek. Bakis acimzi genisletince , buyuk resmi gormeye calisinca her sey daha anlasilir hale geliyor.
Paylaşım AlıntıdırEki Görüntüle 2067504
18 Kasım Akrep Yeniayı için hazırlıklar
Ay 16 Kasım itibari ile Akrep seyrine başlayacak.
Bu sebeple Perşembe gününden itibaren bilincinizde açığa çıkan tutkularınıza dikkat edin.
Dikkatinizi çekmek istediğim konu TOPRAĞA GÖMDÜĞÜNÜZ TOHUMLARIN KALİTESİ .
Şöyle bir kortex içinde olduğunuzu düşünün :
Neyi arzularsanız o sizin gerçeklik sahanız.
Bedeninizde su elementi olarak dolaşan duygularınızı iyi yönetmek kusursuz bir yaratım alanı sağlayacak.
Sevgilerimle,
Demet Yıldırım
Yaaaaa ben uzunca sure olumlama yapiyorum diye niyet ediyormusum. Ilk olumlama denememde:))) o geldi aklima. Nerden nereye. Bir suredir buraya ugramiyordum. Inanin cok fark etti. Olumlu dusunceler, kendini sevme, hayata pozitif bakma yavaa yavas yerini eski halime birakti. Hele son 1 haftadir o kadar sinirliydim ki. Yine kendi kendimi gaza getirirken yakaldim. Kisacasi burdan uzak kalmak bana iyi gelmedi. Hayatimi ne kadar da guzellestiriyormussunuzBu yazıyı okumuştum ama sayfasını kaybetmiştim buldum paylaşmak bugüne kısmetmiş demek...
Niyet ile Olumlama Arasındaki Fark - Berna Özcan Demir
Niyet etmek ve olumlama yapmanın farkı nedir?
Olumlama yapmak herkesin artık bildiği bir teknik ve bir çok kişi olumlamalarla bilinçaltını yeniden programlama üzerinde çalışıyor. Ama olumlama kadar hatta doğru yapılırsa ondan daha güçlü sonuçlar verebilecek bir teknikte niyet etmektir. Niyet etmek, bir şeye kesin karar verdiğinizi ve bunu yapmak istediğinizi evrene deklare etmektir. Niyet ederken bazı kurallara dikkat etmelisiniz. Doğru şekilde edilmiş niyet çok güçlü sonuçlar verir.
Olumlama ile niyetin farkı nedir?
Olumlama her hangi bir konuda bilinçaltımızı programlamak için kullandığımız bir yapıdır. Bir olumlamayı defalarca tekrar ederek, bilinçaltımızdaki, üzerinde çalıştığımız inancı değiştirmeye ve bunun yerine yeni bir inanç ekleyemeye çalışırız. Çekim yasası gereği, benzer enerjiler birbirini çekeceğinden, bilinçaltımızdaki mevcut kaydın, yani inancın kendisine uygun şeyleri çekmesini bekleriz. Eğer ben her gün ” Kolay ve hızlı para kazanıyorum” olumlamasını yapıyorsam amacım bilinçaltımdaki, para zor kazanılır inancını değiştirmektir. Yeni inancı bilinçaltıma kabul ettirerek, parayı hayatıma kolay ve hızlı çekmeye çalışmaktayımdır.
Niyet çalışmasında ise, bilinçaltının konu ile direk ilgisi yoktur. Bilinç düzeyinde evrene bir mesaj gönderirim ve ne istediğimi açıkça bildiririm. Niyeti bir kere etmek bile yeterli olabilir ama önemli olan gerçekten hissederek ve kalpten yapılmasıdır. Yani defalarca tekrar koşulu yoktur, anahtar kavram bir kere ama kalpten yapılan niyettir.
Olumlamalarda kısa, bilinçaltının anlayacağı şekilde net düzenlenmiş, bir konuda olan ve şimdiki zamanı içeren cümleler kurmak zorundayız. Aksi halde bilinçaltı olumlamanızı anlayamayacak ve sonuç alamayacaksınız demektir. Niyette ise bunlara gerek yoktur, süreç bilinç düzeyindedir ve niyetiniz uzun, bir kaç konuda, farklı zamanları içeren bir niyet olabilir. Ama niyet ederken dikkat etmeniz gereken başka konular vardır. Niyetiniz kesin olmalıdır yani ne istediğinizi tam olarak bilmelisiniz, koşullara bağlı olmamalıdır, niyette alma- verme dengesi gözetilmelidir ve neyi kabul ettiğiniz çok açık olmalıdır. Aksi halde zayıf bir niyet olacaktır ve sonuç almak zor olacaktır.
Olumlamayı sadece kendiniz için yapabilirsiniz, çünkü değiştirmeye çalıştığınız kendi bilinçaltınızdır, niyeti ise zarar vermemek ve bencilce isteklerde bulunmamak şartıyla herkes için yapabilirsiniz.
Niyette kullanacağınız kalıplar, niyeti söylerken hissettiğiniz kararlılık duygusu, pozitif enerji, kalbinizin sevinçle dolması ve inanç faktörü çok etkilidir. Olumlamada ise bunların önemi yoktur. Siz inanmasanız bile, olumlama sonuç verir, önemli olan sürekli tekrarlarla bilinçaltını ikna etmektir.
Aşağıda size bazı niyet örnekleri verecegim. Aşağıdaki niyetlerden beğendiklerinizi kullanabilir yada siz de kendinize yeni niyetler belirleyebilirsiniz. Niyetlerinizi yüksek sesle okuyun ve okurken, gerçek olacaklarını hissetmeye çalışın. İnanç ve pozitif duygu çok önemlidir, bunu hissedebilirseniz bir sefer niyet etmek bile yeterli olacaktır.
NİYET ÖRNEKLERİ
SEVGİ İÇİN
“Hayatımı şu andan itibaren sevgi ve güzellik enerjisi ile dolduruyorum. Kendimi sevmeye, başkalarını sevmeye ve evreni sevmeye karar veriyorum. Evrenden bana gelen sevgi enerjisini mutlulukla kabul ediyorum ve sevgi içinde bir hayat sürmeye niyet ediyorum. Niyetim hemen şimdi gerçekleşmeye başladı ve bunun için teşekkür ediyorum.” ( Ben sonuna bunun için teşekkür ediyorum ve Allah’a şükrediyorum diye ekliyorum. İsteyenler her niyetin sonuna bunu ekleyebilirler. Bu kişisel inançla ilgili olduğu için kalıba yazmadım.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?