Çok güzelmiş eğlenceli oluyor böyle farkında olunca yalnız olsan bile hayat arkanda hissettiriyor” şşşttt önüne bak gör duy hisset yaşa “diyor derim hepElimde telefon sunu mu ceksem bunu mu ceksem, hangisini yayinlasam diye ani kaciriyordum:))
Topigi bastan okumaya baslayin. Onun cozumu dusunce seklinizi degistirmek. Nasil yapacaginizi okuyarak ogrenebilirsiniz.Bişey sormak istiyorum
Benim de hayatımda hep olumsuzluklar oluyor. Mesela biri hakkında kötü bişey duyuyorum ayıplıyorum başıma geliyor her insanın aklından geçer şaşırırız mesela o asla yapmaz deriz. Böyle aklımdan geçtiğinde o kişinin başına gelen kötü şeylerin aynısı ama daha fenası başıma geliyor kötü insanları kötü miyetlileri çekiyorum üstüme. Şaşırıyorum kendime. Tamam bazen ayıplıyorum, ama bazen sadece şaşırıyorum yada hiç tepki vermiyorum sadece o kişinin kötü olayını duymamla Bile başıma geliyor bunu nasıl düzeltebilirim. Aklımdan kötü şeyleri geçirmeye korkuyorum ki gerçekleşiyor. İyi şey düşünsem aklımdan geçse olmaz ama kötülükler mıknatıs. Gibi üstüme biniyor
600 sayfa amaTopigi bastan okumaya baslayin. Onun cozumu dusunce seklinizi degistirmek. Nasil yapacaginizi okuyarak ogrenebilirsiniz.
Roman gibi hergün üç beş sayfa okursan çok fayda görürsün zor gibi görünüyor ama değil hemen hepimiz okuduk enerjini yukarı pozitif titreşime taşımak sadece senin elinde bunu sen başarabilirsin.600 sayfa amazaman mı yeter ona
Ne kadar pozitif yaklastin:)Roman gibi hergün üç beş sayfa okursan çok fayda görürsün zor gibi görünüyor ama değil hemen hepimiz okuduk enerjini yukarı pozitif titreşime taşımak sadece senin elinde bunu sen başarabilirsin.
Videoyu burdan da paylasir misin?Beklenti Icinde Olmak ve Kader. Kadercilik ve bosvermislik arasindaki farklar, tekamul.Meltem Guner' in videosu . Simdi izledim. Bu bayanin videolari gercekleri yuzume tokat gibi carpiyor.
Kontrol manyagi olmami fark etmem 36 yilimi aldi ama akisa guvenmeyi, teslimiyeti ogreniyorum. Ruhuma cok iyi geldi.
Biraz sert mi olmuş arkadaş kusuruma bakmasınNe kadar pozitif yaklastin:)
İşe yarıyor mu gerçekten? Umut edip de yine üzülmek istemiyorum.Biraz sert mi olmuş arkadaş kusuruma bakmasın
Biraz zorlanacak biraz emek verecek meyvelerini kendi yiyecek sonradestek oluruz burda hepimizin birbirimize yaptığı gibi ...
Hayir hayir kesinlikle sert degil. Ben de bir cevap dusunmustum. Ama bu kadar yumusak degildi. Yani hepimiz bir care bulmak icin buraya geldik. Evet sifa dagitiliyor burda ama sifayi kendin bulacaksin. Biraz zamandan fedakarlik edeceksin.Hayatim degissin diyorsan 600 sayfa cok gelmemeli.Biraz sert mi olmuş arkadaş kusuruma bakmasın
Biraz zorlanacak biraz emek verecek meyvelerini kendi yiyecek sonradestek oluruz burda hepimizin birbirimize yaptığı gibi ...
Burda çok güzel kanıtlanmış hikayeler var geçmiş sayfalarda.... Küçük küçük başla mesela bilinç altı temizliği videolarına bak hergün yap mutlaka bir olumlama seç kendine en 21 gün uygula İnan oluyor ama sen de İnan....korkma bir adım at bakalım ....sen bu işi mutlu olmak olumlu bir Hayata adım atmak için sormadın mı hayat sonuçlar değil yolda geçirdiğin deneyimlerdir senin bakış açındır mutlu olup olmaman.İşe yarıyor mu gerçekten? Umut edip de yine üzülmek istemiyorum.
Kimin videolarını önerirsiniz? Demin Meltem Güneri izledim ama inandırıcı gelmedi bana .siz kimleri izliyorsunuz acaba.Burda çok güzel kanıtlanmış hikayeler var geçmiş sayfalarda.... Küçük küçük başla mesela bilinç altı temizliği videolarına bak hergün yap mutlaka bir olumlama seç kendine en 21 gün uygula İnan oluyor ama sen de İnan....korkma bir adım at bakalım ....sen bu işi mutlu olmak olumlu bir Hayata adım atmak için sormadın mı hayat sonuçlar değil yolda geçirdiğin deneyimlerdir senin bakış açındır mutlu olup olmaman.
Kimin videolarını önerirsiniz? Demin Meltem Güneri izledim ama inandırıcı gelmedi bana .siz kimleri izliyorsunuz acaba.
Çok teşekkür ederim. Yazılanları okucam videoyu da izliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?