Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Youtube a girdim. Videoyu paylas dedim. Altta baglantiyi kopyala var. Orayi kopyaladim. Geldim buraya yapistirdim. Paylasildiginda video olarak cikiyor. Hadi sira sende:))

Hayallerimi yaratiyorum meditasyonunu birkac gece yapmistim. Her seferinde farkli hissetmistim. Bir sure sonra gecmisle ilgili affetmedigim kisi kalmamisti:)
Ben kimseyi umursamıyorum geçmişten kalan. Onları baş tacı etmişim gözümde böcek gibi hiç umrumda değiller içimden ne kadar menfaatçi ve kötü olduklarını düşünüyorum. Hata mı ediyorum? Herşeyi unutursak yine kazık yemezmiyiz? Bence affedilmemeli

Iste biz size bosuna bastan okuyun demiyoruz. Affetmek serbest birakmak demek. Yukunu atmak demek. Affettigin zaman rahatliyorsun. Affetmek yaptigi her hatayi kabul edip ayni samimiyetle arkadasliga devam etmek degil. Sen yaptigin hatayi tekrarlayip kazik yemeyeceksin.

Yetişeceğim zannederek bir şey için acele etme. Allah onu sana taktir etmemişse ona asla yetişemezsin. Geciktiğin zaman ona erişemem diye geri de kalma. Allah onu sana taktir etmişse mutlaka onu elde edersin..

Hz. Muhammed (S.A.V)
21 Kasım 2014 bunu paylaşmışım kendi sosyal hesabımda ...zor zamanlarımmış... şu anki bilincim olmadığı için ne kadar üzgünmüşüm ... Tevekkül etmenin anlamı nedir hiç bilmeyen ben...Tevekkül Teslimiyet birkaç gün bu kelimeler kafam da çınlar ....

Tevekkül (Sözlük Anlamı)= her şeyi Tanrı’ya, yazgıya bırakma, yazgıya boyun eğme, her şeyi Tanrı’dan bekleme...

Ben sanirim bunu yapacagim:)

HayallerimGercekOldu canım 6 Kasımda paylaşmışım

HayallerimGercekOldu bir de bu canım

Ben çok beğendim videolarını sert ama gerçekçi teşekkür ederim canım

canlarım benim sessiz sedasız okuyorum yazılanları çoğu zaman...
nasıl bir şifa bu sayfalar bana iyiki varsınız...
başından beri okuyorum sayfaları daha 100.sayfalardayım yavaş ilerliyorum bitmesindende korkuyorum
benim için günlük rutin lerden bir iki sayfa okuyorum hemen enerjim yerine geliyor...
Bu aralar zaman yönetimine kafayı takmış durumdayım hangi yöntemi uygulamalıyım diye kafamı çok meşgul ediyorum nasıl organize oluyorsunuz...
akışa teslim mi olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…