Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Ne güzel canım enerjinin yerine gelmesi şifa olması hepimiz iyiki varız...
Zaman yönetimini paylaşacağım videodaki yöntemi ben beğendim Bu adamın videolarını paylaşmayı düşünüyordum senin sorunla ilki gelsin... Umarım uygulamak isteyene faydalı olur.

Harika bir video. Tekrar izleyecegim.
Cok tesekkur ederim.

canım bu kadar olur paylaştığın videoları dün izlemiştim demek ki benim için doğru teknik bu.
çok teşekkür ediyorum senin mesajın bana yol gösterici oldu...

selam mesajımda çıkmamış 93.sayfada buttrfly paylaşmış alıntı yapamadım bir bakın isterseniz
Evet canım baktım yazdırıp duvara asmalık tam sağol canım senin hatırlatman gerekiyormuş tekrar tekrar geçmiş syf lara arada bakmak lazım
buttrfly nerdesin kesin çınladı kulaklar hissettin sen özlettin kendini :)

Şu an bana umut oldunuz dikkate alacağım inşallah bende istediklerimi elde edeceğim

Lilruba Hala en sevdiğim en kapsamlı olumlamalar bunlar canım.O zamanlar o kadar çok dinledim ve içselleştirdim ki kendime ait kalıplar oldu.Hala içimden geçiririm o olumlamaları. İmajinasyonlarım da hep onların katkısıyla şekillendiğini düşünüyorum.Ve öyle de gerçekleşiyor çok şükür Eş Şekür Çünkü hayatımız inançlardan başka bir şey değil, yasaları var düzeni var bu alemin.Eli mahkum gerçekleşecek, nasıl ki yüksekten atlayan birisi yer çekimi yasasıyla kesin düşer diye biliyorsak bu da öyle.Mucize değil ya da Allahın işine karışmak değil. Çocuğum yüksek bir yerdeyken atlarsa düşeceğine eminim, atlarsa düşer mi filan diye düşünmem.Defalarca yaşadım gördüm eminim aşağı yüksekten bırakılan her şey düşüyor. Allah için çok mu zor ki ya da çok mu mucize bir şey ki enerjimi kontrol ettiğimde dileklerim dualarım gerçekleşsin.Bilinçaltımız hep bilmediklerimizin korkularıyla dolu;ama Yaratıcımız sevgi dolu ,şefkat dolu o yüzden bize hiçbir şekilde bizi şaşırtacak bir şey yaşatmıyor aslında, içimizde olmayan hiçbir şeyi bize sunmuyor Ya Latif

canım bu kadar olur paylaştığın videoları dün izlemiştim demek ki benim için doğru teknik bu.
çok teşekkür ediyorum senin mesajın bana yol gösterici oldu...

Nasıl güzel değil mi, sanki tek bir video varmış gibi çok yakın zamanda tekrar karşına çıksın.İşte çekim yasası da aslında bu kadar keskin.Hep bunlar inancımızı,güvenimizi besliyor hedefimize daha yoğunlaşmamızı sağlıyor.Farkındalık çoook önemli işte.Önceden olsa ben de aaa ne tesadüf der anlık şaşardım sonra da unutur giderdim belki ama şu an enerji birkimime katkı sağlıyor

Bu aralar çok fazla sosyal medyada, nette çok gezmiyorum canım,Ara ara içe dönmeler oluyor, o anlarda da spora başlıyorum detox yapıyorum.İşte şu sıralar aynen öyleyim,değişik harika enerjiler hissediyorum.Onları alıp kendime uyarlıyorum sanki : )))
Değişik enerjiler dedim ya evet gerçekten çok değişikler.Sanki öyle bir döneme girdik ki çekim yasası süper işliyor.Enerjiler çok saflaştı,perdeleri kalkmış gibi.

Genel yazıyorum : ))) Bu dönemde size tavsiyem asla kurban rolüne girmeyin.Birisine kırıldığınız,üzüldüğünüzde,nefret kin duyduğunuzda asla karşındakini suçlamayın.Karşıdakini suçlarsanız enerjinizi karşıdakine geçirir onu beslersiniz.Bunun yerine hemen içinize dönün.Bu durumu,bu hisleri bir şekilde ben seçtim.Bu durum sadece benim iç yansımam,karşıdaki kişi sadece bir araç bir vesile deyin.Hemen durumu önce kabul edin.Sonra kendize bol bol olumlama yapın, hatta seni seviyorum özür dilerim beni affet teşekkür ederim diyebilirsiniz(hoponopono yöntemi), hem olayı hem kişiyi tabiki kendinizi de düşünerek. Diğer tüm olaylara ve kişilere de böyle yaklaşın.Sevgi enerjinizi gönderin, inanın çok mucizevi dönüşler oluyor.Olay kökünden düzeliyor,akışa geçiyorsunuz resmen

İçinde endişe,kaygı,huzursuzluk,kıskançlık,nefret... gibi olumsuz hisler bulunduran herşeyin kaynağı ego dur.Ego illüzyondur sadece ve sadece korkudan,kıtlık bilincinden kaynaklanır.Bolluk bilincinde olanaklar sonsuzdur her şey umuttur,ferahlıktır ve benlikten gelir gerçektir. Bu aralar kendinize bunları çalışma yapabilirsiniz mesela. Bu benlikten mi geliyor egodan mı diye.Başkalarının davranışlarını,kendi davranışlarınızı değerlendirebilirsiniz.Beğenmediğiniz hislerin aslında egodan geldiğini kaynağının korku olup illüzyon olduğunu kabul etmek çok güzel farkındalıktır.Hemen o anda sevgi gönderin kalbinizden sıcacık.Küçük bir çocuğa hayaletlerin olmadığını anlatırken ki sevecenliğinizi,eminliğinizi hisseder gibi yaklaşın

öyle derin ve kıymetli ki yazdıklarınız sanki bir hazine bulmuşum gibi sayfaları hayranlıkla okuyorum size de hayranım lütfen devam edin enerjinize sadece ben değil eminim herkesin ihtiyacı var

öyle derin ve kıymetli ki yazdıklarınız sanki bir hazine bulmuşum gibi sayfaları hayranlıkla okuyorum size de hayranım lütfen devam edin enerjinize sadece ben değil eminim herkesin ihtiyacı var

Çoook teşekkür ederim...O hazineler sizin içinizde olmasa inanın hiçbir anlam ifade etmezdi.Doğru zamanda doğru şeylermiş demek ki,o yüzden sizi mutlu ediyor.Şöyle düşünün şu an bu güzel enerjilerle titreştiğinize göre hayatınıza çok güzel besleme yapıyorsunuz.Bol bol bu enerjilerden faydalanın.Yazın çizin,hayal panosu hazırlayın.Yeni yıl gelmeden yeni ufuklar belirleyin kendinize veeee enerji akışı yapın burdan

Canım merhaba ne güzel tavsiyeler yüreğine ağzına sağlık söylediklerini dikkate alacağım. Evet canım bu aralar enerji çok değişik . Ben de rüyam da hergün teoride affettiğim, ama demek ki içsel ve pratik de affedemediğim kişileri affediyorum çok ilginç hergün bir kişi .... Bilincim resmen sıraya almış kişileri böyle resmen o üzgün kırgın anlarım “ve al bakalım bu x kişisi dök içini ver ışığını kapat rahatla “ der gibi hergün biraz daha hafif uyanıyorum...
Ve bir de böyle uyku ili uyanıklık arasında kendi sesimi duyuyorum kalkmaya yakın oluyor bu . Böyle dualar niyetler Türkçe ama çok güzel cümleler duyuyorum bir kaç tanesini hatırlıyorum söylüyorum gün için de .. Bu olaydan sonra affetme rüyalarım başladı enteresan ama güzel günler yaşıyorum

Bir kaç ay önce ben de kaç kişiyi rüyamda affettim biliyor musun.Öyle detaylı rüyalar görüyordum ki,olaylı kişili.Aklıma gelmeyen anılarım geldi rüyamda, hepsini teker teker iyileştirdim. Dediğin gibi sıraya almış gibi gerçekleşti.Her gün oldu bu nerdeyse, heyecanlı dizi gibiydi.İnanılmaz hafifleyip uyanıyordum.Bilinçaltım muhteşem görevdeydi resmen o dönemler. İşte bilinçli dönemlerimizdeki seçimlerimizle bilinçaltımızı yönlendirdiğimizin de bir kanıtı.Sen bana bırak ben hallederim diyor : )))))

O zaman dans canım sen gelince ayrı canlanıyor bu sayfa çok uzaklaşma burda çok kişinin ihtiyacı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…