evet iyice sindirmeye çalışıyorum. bazı yerleri iki üç kere okuyorum :) bir de reiki müziği açtım kendime hafif sesle :) şu ana kadar her şeyi ne kadar ters yaptığımı görüyorum okudukça...yalnız kuzum yapman gereken ilk şey ilk sayfalardan itibaren gerekli yerleri okuyup anlamak :) sonrası çok kolay
İnşallah öyledir :) çok teşekkür ederim...Tam 3 defa bir sey yazmak istedim yazamadim uykulu uykulu ,gecenin hayri sabahin serrinden iyi derler (ahaaa bir cekirdek inacim daha :) ) ben sabah yazayim insallah-burada gece 3 ondan diyorum gece diye.mavimart bazen en güzel hayat tecrubeleri en kotü deneyimlerden sonra geliyor,benimkiler oyle oldu mesela;degismesi gereken seyler var demek ki bizim anlamlandirdiklarimizdan.Insallah seninki de oyle olur.
Oyyyy! Melina'yı severim. O ne tatlı bir yavru ya... Maşallah.hoşbuldum çok teşekkürler. evet Melina nın annesinin bloğunu okudum. oda bana umut veriyor zaten. bu güne kadar negatif olarak ne düşündüysem basıma geldi. bundan sonra negatif düşünmek yok İnşallah :)
Kimsenin derdi ile dalga geçmek değil amacım ama BDV beni de boğuyor.mavimart
kadınlar kulübü dediğimde çevremdeki herkes yüzünü ekşitiyor. o garip garip konuların olduğu site değil mi diyorlar :)) psikolojin bozulur okuma öyle şeyleri diyorlar, şaşırıyorlar bana, benden beklemiyorlar hiç :))
hemen düzeltiyorum. forum içinde pek çok bölüm var. sen en beter yere girmişsin diyorum inanmıyorlar yine. bunu o kadar çok yaşadım ki.
onlara kızamıyorum da haklılar çünkü. bir ara neymiş bu bir derdim var bölümü deyip girdim inceledim ve resmen tüm enerjimi aldı götürdü
sana tavsiyem kesinlikle ve kesinlikle o bölüme şöyle gözünün ucuyla bile bakarsan gidip bir elini yüzünü yıka derin derin nefes al, dışarı çık biraz yürü falan... biraz abartı oldu ama anca öyle arınır insan...
hatta ben bir konu açmıştım bdv bölümünü engellemek istiyorum böyle bir imkan yok mu diye ama kimse ilgilenmedi. konuları dolaşırken bile oraya rastlamak istemiyorum. sırf başlıkları bir kere görmek bile insanı üzüyor.
Oyyyy! Melina'yı severim. O ne tatlı bir yavru ya... Maşallah.
Kimsenin derdi ile dalga geçmek değil amacım ama BDV beni de boğuyor.
Hiç bakmıyorum. Binde bir yeni mesajlara bakarken görsem bile üstten bakıp geçiyorum.
Bazıları abartı geliyor.
ben de çevreden / olaylardan çok etkilenen bir insanım, girmesem daha iyi.ya canım sıkılınca o kızın vıdeolarını acıp ızlıyorum bayılırıyorum ona masallah :)
nasıl bılmıs bıseydır o oyle =))
BDV ye gelınce ben her okudugumda olumsuz dusunmeye meyıllı bır ınsan olarak kendı basıma gelmıs gıbı kalakalıyorum vallahı :S
bir insanın çok sağlam psikolojisi vardır bak o başedebilir. ya da psikologtur bunun eğitimini almıştır nasıl başa çıkabileceğini bilir. ama benim kendimi devamlı toparlamam gerekiyor. benim gibi kişiler o konuların içinde boğulur giderler.Oyyyy! Melina'yı severim. O ne tatlı bir yavru ya... Maşallah.
Kimsenin derdi ile dalga geçmek değil amacım ama BDV beni de boğuyor.
Hiç bakmıyorum. Binde bir yeni mesajlara bakarken görsem bile üstten bakıp geçiyorum.
Bazıları abartı geliyor.
harika yapmışsınben bebeğini kaybeden annelerin olduğu bölüme çok giriyordum. ilk bebeğimi kaybettiğimde onların acılarını okuyup daha da ağlıyodum.onun üzerine bir kayıp daha ve bir de dıs gebelik yasadım ki hamile olduğumu öğrendiğim de bu kesin dıs gebelik diye düşünüp bütün gün dıs gebelikle ilgili seyler okudum. sonuç gerçekten dıs gebelik cıktı. doktor bile sasırdı sen nasıl anladın diye. hep kötü düşünüp sonrada yasıyorum aynısını.. etrafımdakilerde hep uyarır beni yapma böyle diye ama su ana kadar böyle geçti hayatım..
bu gün de yine o bölüme girdim. sonra düşündüm ben 9 aydır her gün bu sayfaları okuyup sonra da aynısını yaşıyorum dedim.. çıktım hemen güzel bi şeyler okuma ihtiyacı hissedip bu sayfayı buldum :)
ben bebeğini kaybeden annelerin olduğu bölüme çok giriyordum. ilk bebeğimi kaybettiğimde onların acılarını okuyup daha da ağlıyodum.onun üzerine bir kayıp daha ve bir de dıs gebelik yasadım ki hamile olduğumu öğrendiğim de bu kesin dıs gebelik diye düşünüp bütün gün dıs gebelikle ilgili seyler okudum. sonuç gerçekten dıs gebelik cıktı. doktor bile sasırdı sen nasıl anladın diye. hep kötü düşünüp sonrada yasıyorum aynısını.. etrafımdakilerde hep uyarır beni yapma böyle diye ama su ana kadar böyle geçti hayatım..
bu gün de yine o bölüme girdim. sonra düşündüm ben 9 aydır her gün bu sayfaları okuyup sonra da aynısını yaşıyorum dedim.. çıktım hemen güzel bi şeyler okuma ihtiyacı hissedip bu sayfayı buldum :)
evet bende bunun yeni farkına varıyorum.. doktorlara göre de tıbbi bi sorunumuz yok tamamen şanssızlık diyorlar.. bundan sonra imrendiğimi yaşayacağım İnşallah :)Farkinda olmadan kuantum yapmissin canim,o duygulari yasamissin hissetmissin.Ve o muhtesem organizman "emrin basim" ustume deyip sana ayni duygulari yasatmis.Iste bunun tersini yaptiginda istedigin hayati gercegin yapiyorsun.Ayni duygulari hissedeceksin orda nasil empati kurduysan yine kurup mutlu olacaksin ve düzlemine tasiyacaksin.Isin ozu en cok imrendigimizi ya da iğrendiğimizi yasariz :) Ikisinde de duygu var cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?