Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Okurken bile icime umutlar doldu yeminle kb hayatimizdan ciksin kb hayatimizdan ciksin kendi evimiz olsun kendi evimiz olsun diye delirmek uzereyim

ayy eevt canım ben hazırım bırbırımızın yerıne guzel enerjıler dualar yollamaya. hem kulun kula ettigi dua kabul olurmus ve bız tanısmasakta cok ıyı nıyetlerle ettıgımız ıcın cok makbule gecer dıye dusunuyorum :)

Biz de seni seviyoruz pofucummm. Çok teşekkür ederiz yardımların için
Biz de seni seviyoruz pofucum..çok teşekkür ederiz yardımların için

Kızlar ben de şu ayetten çok etkileniyorum. Ne zaman kötü bir durum olsa aklıma bu ayet gelir . Kendimi ferahlatırım

Ve zamanı geldiğinde Rabbin sana kalbindekini verecek. Seni hoşnut kılacak

(Duha /5)
evet gercekten cok guzelmıs ayet.. zaten insanlar ne amansız hastalıklarla vs ugrasıyor ve mucıze olup herseyleri düzelebiliyor cunku ıclerınde hep bir umut oluyor. bizimde dileklerimiz umudumuz oldugu surece ve ayette de dendıgı gibi en dogru zaman ne zaman ıse o zaman olacak. birseylerin zamanı var ki beklıyoruz ve değecek bunun hissedebiliyorum ve hepimiz bir bir burada insallah dileklerımız oldu dıye paylasacagız

kızlar haydi isteklerinizi yazın akşam herkein dileğini sunalım evrene :)

kızlar haydi isteklerinizi yazın akşam herkein dileğini sunalım evrene :)

kızlar benim dileğim de eşimle biran evvel barışıp çok ama çok mutlu olmak :)

evet herkes yazsın bugun buraya yazan herkes için teker teker dileklerini dileyip güzel enerjıler gönderelim ve yakın zamanda herkesın guzel haberlerını alalım insallah :)

ben hayatımda huzur ve mutluluk istiyorum :)

canım mutlaka inan cok guzel ve tatlı cocuklarının dogacagına..
bunun bır ornegıde benım. tam 20 yıl sonra dogmusum babam benı altın kızım dıye severdı ve benden sonrada bır erkek kardesım dogmus.. tabı o zamanlardakı ımkanlarla suan kıyaslanamaz bile.
senın ıcınde dılek dıleyecegım mutlaka. o gırdıgın olumsuz sayfalara asla girmemenı ve okumamanı oneriyorum. örnegın bir derdım var bolumune bikaç kere girmıstım ve içime afakanlar bastı o yorumları vs okudukca. birdaha hiç girmedım.
sende bakma. sureklı olumlu guzel seyler dusun dua et bak nasıl oluyor

ve şunuda eklemek ıstedım. yakın arkadasımın ablası da düşükler yaptı gecmıs yıllarda ama suan hem cok tatlı bır oglu var ve hamıle 2 3 haftası kaldı doguma :) boyle guzel seylerı oku kı bunları yasamına çek :)

Kızlar bu arada suan okuduğum şeyı paylasmak ıstedım.

Özellikle dünyevi konularda sıkıntı bunalım halınde olanlar, aksam namazına 45 dakıka kala (buna keharet vaktı denılıyormus) 100 kez Melik-i Muktedirsin Allah'ım. Bana yardım et dileklerimi kabul et diye dua ederse ve dileğini Allah'a bildirirse sıkıntısı gider, rahat ve huzura kavusur, dıleklerı kabul olurmus
ben yapıcam mutlaka :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…