ayy ağzına sağlıkkk :)
ne hoş yazmışsın bayıldıımmm :)
hadi o zaman bu akşam herkes biri için enerjileri yollasın :)Tesekkur ederim canim,rica ederim.Sayenizde ben de sentez basamagina sıcramis oluyorum :)
aman yanlış yazdım..herkes bir biri için yanihadi o zaman bu akşam herkes biri için enerjileri yollasın :)
kb ne?anlamadım benOkurken bile icime umutlar doldu yeminlekb hayatimizdan ciksin kb hayatimizdan ciksin kendi evimiz olsun kendi evimiz olsun diye delirmek uzereyim
Dualarim sizinle formunda baslatalim istersen,esmalarin o muazzam enerjisiyle hayallerimizi de besler, bol coskuli kuantlar olustururuz,kuantum alanimizda ruhumuz da cosar,tum evren ele ele verir olmaz olmazlar olur.Ayni amac icin sevgiyle toplanan kalplerin yapamayacagi sey yokkkk :)
Biz de seni seviyoruz pofucummm. Çok teşekkür ederiz yardımların içinhohoho kızlarrrrr biraz zamanım varken yazayım
ben burda olumlamalara başlamadan önce ''negatif insanlardan ve olaylardan mümkün olduğunca uzak durun'' dedeim..çünkü ister istemez etkiliyo insanı
pozitif olmak çok zor ama negatif/olumsuz bi durum tarafından etkilenmek
onu bilinçe atmak
onu yaşamak
hissetmek daha kolaydır
onun için zaten bilinçaltı hep olumsuzluklarla doludur :)
o zaman yapmamız gereken mutlu huzurlu olmak,bizi mutlu eden bi müzik bi kitap,bi arkadaş yada herhangi birşeyle yada biriyle daha fazla zaman geçirmek....sadece bu..başka bişeye gerek bile duymuyorum :)
Grey_ çok sevindim kuzuum yaaa..herşey yavaş yavaş düzelecek..sizden böyle haberler geldikçe daha da mutlu oluyorum
vee BEN SİZLERİ ÇOK KOCAMAN HATTA EVREN KADAR ÇOK SEVİYORUMMMM
İYİKİ VARSINIZ
İYİKİ BURDASINIZ
HEPİNİZ BANA KUVVET VERİYORSUNUZ
BELKİ TEK BAŞIMA OLSAYDIM BU KADAR MUTLU OLAMAZDIM AMA SİZİNLE DAHA DA GÜZEL..
Biz de seni seviyoruz pofucum..çok teşekkür ederiz yardımların içinhohoho kızlarrrrr biraz zamanım varken yazayım
ben burda olumlamalara başlamadan önce ''negatif insanlardan ve olaylardan mümkün olduğunca uzak durun'' dedeim..çünkü ister istemez etkiliyo insanı
pozitif olmak çok zor ama negatif/olumsuz bi durum tarafından etkilenmek
onu bilinçe atmak
onu yaşamak
hissetmek daha kolaydır
onun için zaten bilinçaltı hep olumsuzluklarla doludur :)
o zaman yapmamız gereken mutlu huzurlu olmak,bizi mutlu eden bi müzik bi kitap,bi arkadaş yada herhangi birşeyle yada biriyle daha fazla zaman geçirmek....sadece bu..başka bişeye gerek bile duymuyorum :)
Grey_ çok sevindim kuzuum yaaa..herşey yavaş yavaş düzelecek..sizden böyle haberler geldikçe daha da mutlu oluyorum
vee BEN SİZLERİ ÇOK KOCAMAN HATTA EVREN KADAR ÇOK SEVİYORUMMMM
İYİKİ VARSINIZ
İYİKİ BURDASINIZ
HEPİNİZ BANA KUVVET VERİYORSUNUZ
BELKİ TEK BAŞIMA OLSAYDIM BU KADAR MUTLU OLAMAZDIM AMA SİZİNLE DAHA DA GÜZEL..
evet gercekten cok guzelmıs ayet.. zaten insanlar ne amansız hastalıklarla vs ugrasıyor ve mucıze olup herseyleri düzelebiliyor cunku ıclerınde hep bir umut oluyor. bizimde dileklerimiz umudumuz oldugu surece ve ayette de dendıgı gibi en dogru zaman ne zaman ıse o zaman olacak. birseylerin zamanı var ki beklıyoruz ve değecek bunun hissedebiliyorum ve hepimiz bir bir burada insallah dileklerımız oldu dıye paylasacagızKızlar ben de şu ayetten çok etkileniyorum. Ne zaman kötü bir durum olsa aklıma bu ayet gelir . Kendimi ferahlatırım
Ve zamanı geldiğinde Rabbin sana kalbindekini verecek. Seni hoşnut kılacak
(Duha /5)
Kayinbaba canimkb ne?anlamadım ben
Kendi evim olmasini cook istiyorruuumm bi genis olursa cocugumun kendi odasi falan olsunn ohh beekızlar haydi isteklerinizi yazın akşam herkein dileğini sunalım evrene :)
kızlar haydi isteklerinizi yazın akşam herkein dileğini sunalım evrene :)
ben hayatımda huzur ve mutluluk istiyorum :)kızlar benim dileğim de eşimle biran evvel barışıp çok ama çok mutlu olmak :)
evet herkes yazsın bugun buraya yazan herkes için teker teker dileklerini dileyip güzel enerjıler gönderelim ve yakın zamanda herkesın guzel haberlerını alalım insallah :)
ben bebeğini kaybeden annelerin olduğu bölüme çok giriyordum. ilk bebeğimi kaybettiğimde onların acılarını okuyup daha da ağlıyodum.onun üzerine bir kayıp daha ve bir de dıs gebelik yasadım ki hamile olduğumu öğrendiğim de bu kesin dıs gebelik diye düşünüp bütün gün dıs gebelikle ilgili seyler okudum. sonuç gerçekten dıs gebelik cıktı. doktor bile sasırdı sen nasıl anladın diye. hep kötü düşünüp sonrada yasıyorum aynısını.. etrafımdakilerde hep uyarır beni yapma böyle diye ama su ana kadar böyle geçti hayatım..
bu gün de yine o bölüme girdim. sonra düşündüm ben 9 aydır her gün bu sayfaları okuyup sonra da aynısını yaşıyorum dedim.. çıktım hemen güzel bi şeyler okuma ihtiyacı hissedip bu sayfayı buldum :)
canım mutlaka inan cok guzel ve tatlı cocuklarının dogacagına..
bunun bır ornegıde benım. tam 20 yıl sonra dogmusum babam benı altın kızım dıye severdı ve benden sonrada bır erkek kardesım dogmus.. tabı o zamanlardakı ımkanlarla suan kıyaslanamaz bile.
senın ıcınde dılek dıleyecegım mutlaka. o gırdıgın olumsuz sayfalara asla girmemenı ve okumamanı oneriyorum. örnegın bir derdım var bolumune bikaç kere girmıstım ve içime afakanlar bastı o yorumları vs okudukca. birdaha hiç girmedım.
sende bakma. sureklı olumlu guzel seyler dusun dua et bak nasıl oluyor
bebeğimm benim ki de sizinle :)pofu Grey_ LaraPars dileklerim sizinleeeeeeee
aftermidnight bana olumlama konusunda cok yardımcı olmustu hatta kıtap tavsıyelerındede bulunmustu kuzum gel buraya sende bılgılerını paylaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?