Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Mantıklı aslında dua okurken de baskası ıcın ettıgın dualar daha cabuk kabul oluyor onu bılıyorum.

ama anlasmalı olunca ne olur bılmem

Mantıklı aslında dua okurken de baskası ıcın ettıgın dualar daha cabuk kabul oluyor onu bılıyorum.

ama anlasmalı olunca ne olur bılmem
tam olarak anlaşma değil
dileği için isteme diyelim
evet başkasına okunan dualar kabul oluyor ya ordan geldi aklıma
denemekten zarar çıkmaz :)

ahahhaahahah catist bende senın gıbıyım mesela dun kesın kavga cıkartırım dedıgım bır olayda tamam dedım uzatmadım kendıme sasırdım bır anda parlayabılıyorum ne yaparsak kendımıze yapıyoruz catıst :) ogrendım artık =))

Mistik, uzun uzun yazdığın için teşekkür ederim. severek okudum.
Sağ ol. Anladım ben seni...

merhaba arkadaşlar. su ana kadar kadınlar kulübünde hep sıkıntılı topiklerdeydim.3 kez bebeğimi kaybettim. her şey ters gidiyor hayatımda. çok bunaldım.. ama artık bişeylerin değişmesini istiyorum. bu gün bu sayfayı keşfettim. pozitif düşünmeye o kadar ihtiyacım var ki.. ilk iş şimdi geçmiş sayfalardaki konuşmaları okuyacağım :)

geçmiş olsun geçmişte kalsın yasadıkların hoşgeldin aramıza...çığ gibi büyüyoruz pofu ne dersin ?

merhaba
hoş geldin aramıza
bu topik ve tabiki biz sana çok iyi geleceğiz
herşeyin düzeldiğini kendi gözlerinle göreceksin
dimi catist78 A audrey_24 buttrfly :)

geçmiş olsun geçmişte kalsın yasadıkların hoşgeldin aramıza...çığ gibi büyüyoruz pofu ne dersin ?

aynen dediğin gibi geçmiş olmuş bitmiş..hepsi bırak arkanda kalsın sen bugüne bu ana odaklan :)

burdalardayım cnm :)))

Aramıza hoş geldiniz. İnşallah hayırlısıyla tez zamanda anne olursunuz.

Hoş buldum :) çok sağolun İnşallah her şey hepimiz için çok güzel olsun :)

hoşgeldin canım benım,inancını kaybetme ınsallah senınde ısıne yarar bu calışmalar inanarak başla hayatımızda hersey bir ders bı tecrube buna ınanmamız lazım 'melınasmom 'dıye bı blogger var onun cocuguyla ılgılı hıkayesını dınlemıstım ve onunda boyle bır tecrubesı vardı , o kadının bloguna bakmanı tavsıye ederım bıtanem melinanın hıkayesı dıye bır bolum var blogunda ınsallah sanada umut olur ..http://www.kadinlarkulubu.com/

pofu gercekten buyuyoruz :)) ayağın uğurlu pofummm =))
Grey_ imm sen ne alemdesın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…