kızlarrr aklıma bi fikir geldi
şöyle bişey yapabiliriz
herkes kendine 1 yada 2 kişi ayarlasın
karşılıklı istekleriniz her ne ise onun adına dileklerde bulunmak
hani sabah akşam o olumlamayı yapıyoruz ya kendimiz için
olumlamadan sonra da böyle bişey yapabiliriz :)
o benim dileğim için istekde buluncak bende onun ki için
ne dersiniz?
saçma dğeil dimi?
bence çok güzel bi uygulama
hatta bunu da esma ve niyet i,le yapabiliriz
tam olarak anlaşma değilMantıklı aslında dua okurken de baskası ıcın ettıgın dualar daha cabuk kabul oluyor onu bılıyorum.
ama anlasmalı olunca ne olur bılmem
silkinmemi saglayan kelimeler degil sarki dem baba yi resmen mutluyum huzurluyum diye arabin yarellisi gibi soyluyorum ve gercekten oluyor
genelde yumusak ama bi anda agresiflesip ortaligi dagitabilen bir yapiya sahibim ofke sorunum vardi .vardi diyorum cunku basladigimin ertesi gunu baskilandi ve su anda bitik durumda .bundan memnun muyum tabii ki niye mutluyum huzurluyum :) ayrica her cumlenin arasina farketmeden sokusturdugum kufurlerim simdi dikkat etmekle de olsa felaket derece de azaldi icimdeki kamyon soforu can cekisiyor :))))
Mistik, uzun uzun yazdığın için teşekkür ederim. severek okudum.belli bir nlp kitabı değil.
demek istediğim misal tolstoy. tolstoyun günlüklerini okursanız gün içinde defterine duygu durumunu düzeltmek için yazdıkları, aldığı kararlar, geçmişiyle barışması...
stephan hawking'in sözü: hareket edemez biri olsam da aklımda ben özgürüm. en fazla iki yıllık ömür biçilmesine rağmen (o devirde bu hastalıkla yaşayabilen kimse olmamış) hala günümüzde yaşaması ve sadece düşünceleriyle aklıyla hayatı geri kazanması... hastalığını ve kısa süre sonra öleceğini öğrendiğinde kendini yurt odasına kilitliyor günlerce haftalarca odadan çıkmıyor. sonra kapısını açıp dışarı çıkıyor ve ne olursa olsun hayata tutunma kararı alıyor. hatta öyle bir tutunuyor ki ölüm ondan kaçıyor, çalışmalarıyla tüm dünyayı sarsıyor :)))
sevdiğiniz takdir ettiğiniz özel kişilerin hayatlarını, eserlerini, günlüklerini okurken anlıyorsunuz. insan kendini salıp hayattan vazgeçince hayat da zaten ondan vazgeçip gidiyor. her şey düşünceyle ilgili.
sadece sevdiğim iki kişiden örnek verdim. misal senin değer verdiğin bir yazarın günlüklerini hayatını incele, oradan aldığın dersler binlerce sayfalık nlp kitaplarından kat kat daha etkili olacaktır. zaten günümüz popüler kuantum nlp kitapları yazarları da fark ettiysen sevdikleri değer verdikleri büyük işler başarmış insanların hayatlarını incelemeleriyle yazılmış kitaplar. onlardan aldıkları derslerden belirli kalıp kurallar oluşturuyorlar ve bunları yazıyorlar. başkasının değerlendirmesini okumak da bana yüzeysel bilgilere hazıra konmak gibi geliyor. bu yüzden kendim hissetmeyi tercih ediyorum.
buyrun kızlar biraz da müzik dinleyelim
herkese o aşk kurabiyelerinden lütfen
bu arada jlo nun ayakkabılarından bır yerde goren varsa bana haber versın pls ...tam benım tipim
merhaba arkadaşlar. su ana kadar kadınlar kulübünde hep sıkıntılı topiklerdeydim.3 kez bebeğimi kaybettim. her şey ters gidiyor hayatımda. çok bunaldım.. ama artık bişeylerin değişmesini istiyorum. bu gün bu sayfayı keşfettim. pozitif düşünmeye o kadar ihtiyacım var ki.. ilk iş şimdi geçmiş sayfalardaki konuşmaları okuyacağım :)
hoş buldum :) çok teşekkürler...geçmiş olsun geçmişte kalsın yasadıkların hoşgeldin aramıza...çığ gibi büyüyoruzpofu ne dersin ?
merhaba arkadaşlar. su ana kadar kadınlar kulübünde hep sıkıntılı topiklerdeydim.3 kez bebeğimi kaybettim. her şey ters gidiyor hayatımda. çok bunaldım.. ama artık bişeylerin değişmesini istiyorum. bu gün bu sayfayı keşfettim. pozitif düşünmeye o kadar ihtiyacım var ki.. ilk iş şimdi geçmiş sayfalardaki konuşmaları okuyacağım :)
geçmiş olsun geçmişte kalsın yasadıkların hoşgeldin aramıza...çığ gibi büyüyoruzpofu ne dersin ?
Aramıza hoş geldiniz. İnşallah hayırlısıyla tez zamanda anne olursunuz.merhaba arkadaşlar. su ana kadar kadınlar kulübünde hep sıkıntılı topiklerdeydim.3 kez bebeğimi kaybettim. her şey ters gidiyor hayatımda. çok bunaldım.. ama artık bişeylerin değişmesini istiyorum. bu gün bu sayfayı keşfettim. pozitif düşünmeye o kadar ihtiyacım var ki.. ilk iş şimdi geçmiş sayfalardaki konuşmaları okuyacağım :)
Hoş buldum :) çok sağolun İnşallah her şey hepimiz için çok güzel olsun :)
hoş buldum.. çok sağol Allah isteyen herkese nasip etsin :)Aramıza hoş geldiniz. İnşallah hayırlısıyla tez zamanda anne olursunuz.
amin.hoş buldum.. çok sağol Allah isteyen herkese nasip etsin :)
yalnız kuzum yapman gereken ilk şey ilk sayfalardan itibaren gerekli yerleri okuyup anlamak :) sonrası çok kolayhoş buldum.. çok sağol Allah isteyen herkese nasip etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?