Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

hahaha bebeğğiimm hangisi beniimmm

ohh süper kuzumm daha da düzelecek herşeyin sabırlı ve inançlı ol :)
Gunaydinnnnn :))) Kizlarr olumlamami yaptim dilekleri diledimm :) guzel bir haftasonumuz olsun :))

günayddıınnn tatlıımmmm sana da miss gibi güzel bi hafta sonu olsun

Günaydınn kızlar. Ben de olumlamamı yaptım. hepimizin dilekleri kabul olsun

günaydın şekerim

hayır cnm özellikle olumlama yaparken içinden ne kadar geliyorsa
mesela ben 100 tane yapıyorum

Günaydın hepimize
Huzurlu,mutlu,şanslı,mis kokulu bir gün olsun işşşşşşasalllahhhh

inşallah cnm..günaydıınn

çoooook teşekkürler :)

ne demek kuzum benim için güzel bi deneyim ve mutluluk oluyor

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnn :)
bu gün çok güzel bir gün

günaydıınnn

Benimde 4. Gunum bitti bugun besinci gunumu uygulucam aksama yani. Dileklerimi yolladim evrene; )

oohh süpersinnnn :) çok güzell herşey istediğiniz gibi olacak buna inanın yeter

Kizlaaar herkese gunaydin bende dun gece uyumadan once ve az once olumlamalarimi yaptim kendim ve sizler icin

günaydıınn kuzuumm

çokkk tşk ederim sana

Herkes istedigini mi yaziyo şimdi o lumlama niyetimizdeki gibi

canım istediğin ne ise niyetini ve olumlamanı içersinde negatif bi kelime dahi olmazksızın kendin yapabilirsin..bi sıkıntı yok..çünkü istek ve niyet sana ait..gönlünden ne geçiyorsa :)

yaparken hayal edip o anda yaşıyor gibi olman gerek..tıpkı rüya gibi :) o zaman daha hızlı çekersin isteklerini

Ben kagida cizdim ve dolabima astim insallah gerceklesecek inaniyorum aklima geldikce baska seylerde ekleme yapicamm :)

ekle ekle bende ekliycem :))) sürekli ona bakıyorum :)))pc nin arkaplanını bile değiştirdim

Benim ki su anda hayallerimde kuzum ama dun isaret mi ne bi video gordum gozlerimi kapatip onu hayal ettim pofu sanada yolluyorum hemen bayildimmm bayildimmmmmmmm :)
,

şahsen bende bayılddıımm çok güzell be :)

Kizlar bu arada olumlama yaptigimdan beri araliksiz cok guzel uyuyorum normalde kalkardim ara ara ve bugun olumlamamla alakali cok hos bi ruya gordum insallah gerceklesecegine alamettir ben oyle dusunuyorum
evet herkesin uyku sorunu çözülüyor :)
bende olumlamadan önce her gece fix 3.30-4 bazen gece 1 -2 kalkar dururdum
uyuyamazdım da uyanınca
şimdi aksine gözümü açamıyorum
tel çalıyo duymuıyorum o derece
rüya olayını bende görüyorum + catist78 de:)

Kizlar bu arada olumlama yaptigimdan beri araliksiz cok guzel uyuyorum normalde kalkardim ara ara ve bugun olumlamamla alakali cok hos bi ruya gordum insallah gerceklesecegine alamettir ben oyle dusunuyorum
Aynen bnde oyleyim ve son iki gundur olumlamalar bittikten sonra guluyorum bunu fark ettim :)

Benim dun gece gordugum ruya pek guzel degildi ama aklima taktigim ailevi bir meseleyle ilgiliydi acaba ondan mi oyle gordum normalde ruyalarimi hatirlamam cok nadir hatirlarim ama olumlamalardan beri hatirliyorum buda bir gelisme

Yaa cok sevindim guzel ruyalar gormemize :) ruyalarimiz bile olumluya dondugune gore gerceklesecek insallah hepimizin dilekleri

her yaşanan bi işarettir :)

Benim dun gece gordugum ruya pek guzel degildi ama aklima taktigim ailevi bir meseleyle ilgiliydi acaba ondan mi oyle gordum normalde ruyalarimi hatirlamam cok nadir hatirlarim ama olumlamalardan beri hatirliyorum buda bir gelisme

bilinçaltı kuzum o mrk etme...

Iyiye yor ki iyi olsun sonucu canim :)

bi konu var çalışıyorum çalışıyorum anlamıyorum modundaydım
dün gece sıkılıp bıraktım
neyse sabah anlamadığım yere döndüm
yuuhh çok kolaymış
şak diye otrdu
şimdi zevkle devam ediyorum çalışmaya
ayyy mutluyummm yaa bennnn
hepimizin mutlu olması da daha da mutlu ediyorr
çok güzel bu duygular

Bu da bir isaret canim, bilincaltinda sana temizlemen gereken bir seyler oldugunu;hatta bana affetmen gereken bir sey oldugunu hissttiren bir sey gibi geldi.Ne oldugunu hatirlamasan bile;icinden hem kendini hem aileni dusunerek bol bol Seni seviyorum,özur dilerim,beni affet,tesekkur ederim de.Bu 4 cümle kalpte onemli titresimler yapiyor,dilde basit ama.Birakma yontemi...

Kizlar hayallerinize mesai yapmanizi tavsiye ediyorum,gunde en az 10 dk imajinasyon yapin mutlaka.Kagida yazin hayallerinizi,guzel bir kutunuz olsun atin icine.Yirtip atabilirsiniz bile...Ben yazdiktan sonra, keceli kalemlerle uzerini esmalarla dolduruyorum;mühürluyorum yani harika enerjilerle kanatlandiriyorum cumlelerimi : )))
Motivasyonunuz dustugunde,caniniz sıkildiginda da mutlaka yazin;Umutsuz hissetseniz bile vesveseye kapilip.sonra hallolacigi duygusuyla yirtip atin.Tahmin edemezsiniz etkilerini.Ispatli deneyleri bile var.
Gun icinde kendinize sevgi sozcukleri fisildayin,ben arada omzuma bir opucuk kondururum.ZaTen yukardaki cogu calismada bilincaltina sen degerlisin sinyalleri gonderiyor ama bu direk gidiyor.Once biz kendimize o degeri verelim ki yansima olarak o degeri bize sunsun evren.

Evet bu cok guzelmis bugun bunlarida yapmaya baslicam

aaa çok güzell bi uygulama daha
tam özümseyip bende yapacağımmm :)

Benim de defterlerim var,hedeflerimi ve niyetlerimi yazıyorum ona,olumsuz duygularımı da yazıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…