hahaha bebeğğiimm hangisi beniimmm
ohh süper kuzumm daha da düzelecek herşeyin sabırlı ve inançlı ol :)İyi geceler kızlar, benim çok hayallerim var yaz yaz bitmez ama hepsinin olabilitesi yüksek öyle uçuk değil ama sadece bir şey yaparken mutlu olmak istiyorum şu ara o kadar. En azından şuanlık bana bu yeter. Zaman akıp gidiyor, çok güzel bir şekilde değerlendirmek, kaçırmamak bizim elimizde. Ben esmalara devam ediyorum çok giremiyorum ama devam yani. İçin sıkılıyordu mesela ama uyku düzenim düzelmeye başladı çok mutluyum. Bildiğiniz gibi uyku önemli bir şey, günlük hayat kalitemizi etkiliyor. Böyle işte.
Gunaydinnnnn :))) Kizlarr olumlamami yaptim dilekleri diledimm :) guzel bir haftasonumuz olsun :))
Günaydınn kızlar. Ben de olumlamamı yaptım. hepimizin dilekleri kabul olsun
Benim de şu anki halimden bir şikayetim yok,çok şükür,çocuklarım,eşim sağlıklı,maddi durumum ortalama,borcum yok,sevdiğim bir mesleğim var,iç huzurum dengede...daha ne isterim? Deyinceeeee aklıma neler neler geliyor :)))
Ben her sabah kalkarken bugün çok şanslı,hayırlı bir gün olacak,huzurluyum,mutluyum,ya Allah diye kalkıyorum,hayallerimi,Dilek'lerimi gün içinde tekrar ediyorum...
Benim de Esma'larım var 4 tanesinde yoğunlaşıyorum,yürürken,metroda,asansör beklerken vs hep içimden çekiyorum.
İlla sayısına göre mi çekmek lazım? Esma'lar Hakkı'nda bilgilerinizi dökülün bakim kızlar :))
Günaydın hepimize
Huzurlu,mutlu,şanslı,mis kokulu bir gün olsun işşşşşşasalllahhhh
çoooook teşekkürler :)
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnn :)
bu gün çok güzel bir gün
Benimde 4. Gunum bitti bugun besinci gunumu uygulucam aksama yani. Dileklerimi yolladim evrene; )
Kizlaaar herkese gunaydin bende dun gece uyumadan once ve az once olumlamalarimi yaptim kendim ve sizler icin
Herkes istedigini mi yaziyo şimdi o lumlama niyetimizdeki gibi
Kızlar selam ben de yapmaya çalışıyoru. Olumlama ama sanki sözle söyleyince cok yüzseysel kalıyo ama düşünerek yapınca daha yogun hiisediyorum sözleri tekrar etmeden yapabiliyomuyuz içimizden düşünce gücü ile
Ben kagida cizdim ve dolabima astim insallah gerceklesecek inaniyorumaklima geldikce baska seylerde ekleme yapicamm :)
,Benim ki su anda hayallerimde kuzum ama dun isaret mi ne bi video gordum gozlerimi kapatip onu hayal ettim pofu sanada yolluyorum hemen bayildimmm bayildimmmmmmmm :)
evet herkesin uyku sorunu çözülüyor :)Kizlar bu arada olumlama yaptigimdan beri araliksiz cok guzel uyuyorum normalde kalkardim ara ara ve bugun olumlamamla alakali cok hos bi ruya gordum insallah gerceklesecegine alamettir ben oyle dusunuyorum
Aynen bnde oyleyim ve son iki gundur olumlamalar bittikten sonra guluyorum bunu fark ettim :)Kizlar bu arada olumlama yaptigimdan beri araliksiz cok guzel uyuyorum normalde kalkardim ara ara ve bugun olumlamamla alakali cok hos bi ruya gordum insallah gerceklesecegine alamettir ben oyle dusunuyorum
Yaa cok sevindim guzel ruyalar gormemize :) ruyalarimiz bile olumluya dondugune gore gerceklesecek insallah hepimizin dilekleri
Benim dun gece gordugum ruya pek guzel degildi ama aklima taktigim ailevi bir meseleyle ilgiliydi acaba ondan mi oyle gordumnormalde ruyalarimi hatirlamam cok nadir hatirlarim ama olumlamalardan beri hatirliyorum buda bir gelisme
Benim dun gece gordugum ruya pek guzel degildi ama aklima taktigim ailevi bir meseleyle ilgiliydi acaba ondan mi oyle gordumnormalde ruyalarimi hatirlamam cok nadir hatirlarim ama olumlamalardan beri hatirliyorum buda bir gelisme
Kizlar hayallerinize mesai yapmanizi tavsiye ediyorum,gunde en az 10 dk imajinasyon yapin mutlaka.Kagida yazin hayallerinizi,guzel bir kutunuz olsun atin icine.Yirtip atabilirsiniz bile...Ben yazdiktan sonra, keceli kalemlerle uzerini esmalarla dolduruyorum;mühürluyorum yani harika enerjilerle kanatlandiriyorum cumlelerimi : )))
Motivasyonunuz dustugunde,caniniz sıkildiginda da mutlaka yazin;Umutsuz hissetseniz bile vesveseye kapilip.sonra hallolacigi duygusuyla yirtip atin.Tahmin edemezsiniz etkilerini.Ispatli deneyleri bile var.
Gun icinde kendinize sevgi sozcukleri fisildayin,ben arada omzuma bir opucuk kondururum.ZaTen yukardaki cogu calismada bilincaltina sen degerlisin sinyalleri gonderiyor ama bu direk gidiyor.Once biz kendimize o degeri verelim ki yansima olarak o degeri bize sunsun evren.
aaa çok güzell bi uygulama dahaKizlar hayallerinize mesai yapmanizi tavsiye ediyorum,gunde en az 10 dk imajinasyon yapin mutlaka.Kagida yazin hayallerinizi,guzel bir kutunuz olsun atin icine.Yirtip atabilirsiniz bile...Ben yazdiktan sonra, keceli kalemlerle uzerini esmalarla dolduruyorum;mühürluyorum yani harika enerjilerle kanatlandiriyorum cumlelerimi : )))
Motivasyonunuz dustugunde,caniniz sıkildiginda da mutlaka yazin;Umutsuz hissetseniz bile vesveseye kapilip.sonra hallolacigi duygusuyla yirtip atin.Tahmin edemezsiniz etkilerini.Ispatli deneyleri bile var.
Gun icinde kendinize sevgi sozcukleri fisildayin,ben arada omzuma bir opucuk kondururum.ZaTen yukardaki cogu calismada bilincaltina sen degerlisin sinyalleri gonderiyor ama bu direk gidiyor.Once biz kendimize o degeri verelim ki yansima olarak o degeri bize sunsun evren.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?