Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

canım suan esmaların fazıletlerını arastırıyordum sana uygun gördum ve yazmak ıstedım.

çocugunu dusuren veya dogumdan sonra kaybeden bir kadın Malik-el Mülk Zül Celali vel İkram esmalarını ve 18 kez Ya Hayy , 68 kez Ya Muhyi esmalarını yazıp üzerinde tasırsa cocugunu dusurmez ve dogduktan sonra saglıklı olur.Allah bu cocukları anneye babaya karsı hayırlı kılar.
ayrıca kım bu esmaları uzerınde bulundurursa tedavisi tıbben mumkun olmayan ve bulasıcı olan hastalıklardan korur bu hastalıklardan bırıne yakalanmıssa da Allah şifasını verirmıs.
özellikle mavimart a özelden yazmadım buradan acık yazdım ki ihtiyacı olan kişiler görebilsin ve uygulayabilsin diye.
Aslında Allah'ın isimlerınde butun şifalar ve çözümler. biz baska yerlerde arıyoruz bazen..

Kızlar selam ben de yapmaya çalışıyoru. Olumlama ama sanki sözle söyleyince cok yüzseysel kalıyo ama düşünerek yapınca daha yogun hiisediyorum sözleri tekrar etmeden yapabiliyomuyuz içimizden düşünce gücü ile

bence hem sözle soyle hem gun ıcınde ıcınden dusunerekte tekrar et ben oyle yapıyorum olumlu enerjı olmasını saglıyor sureklı :)

çok teşekkür ederim :) beni çok mutlu ettin :) bundan sonra hep güzel şeyler düşünüp güzel şeyler yaşarız İnşallah :) söylediğin duaları yapıcam mutlaka... Allah herkesin gönlünün muradını versin :)

amin canım insallah sana da cok saglıklı mınıs bebekler versın :)

yavrular herseyi bir anda girmeyin biri bitsin bir hafta nekahat e girin oyle ikincisine baslayin bu uyariyi cok kez okudum 7 gun onemli

İyi geceler kızlar, benim çok hayallerim var yaz yaz bitmez ama hepsinin olabilitesi yüksek öyle uçuk değil ama sadece bir şey yaparken mutlu olmak istiyorum şu ara o kadar. En azından şuanlık bana bu yeter. Zaman akıp gidiyor, çok güzel bir şekilde değerlendirmek, kaçırmamak bizim elimizde. Ben esmalara devam ediyorum çok giremiyorum ama devam yani. İçin sıkılıyordu mesela ama uyku düzenim düzelmeye başladı çok mutluyum. Bildiğiniz gibi uyku önemli bir şey, günlük hayat kalitemizi etkiliyor. Böyle işte.

Benim de şu anki halimden bir şikayetim yok,çok şükür,çocuklarım,eşim sağlıklı,maddi durumum ortalama,borcum yok,sevdiğim bir mesleğim var,iç huzurum dengede...daha ne isterim? Deyinceeeee aklıma neler neler geliyor :)))
Ben her sabah kalkarken bugün çok şanslı,hayırlı bir gün olacak,huzurluyum,mutluyum,ya Allah diye kalkıyorum,hayallerimi,Dilek'lerimi gün içinde tekrar ediyorum...
Benim de Esma'larım var 4 tanesinde yoğunlaşıyorum,yürürken,metroda,asansör beklerken vs hep içimden çekiyorum.
İlla sayısına göre mi çekmek lazım? Esma'lar Hakkı'nda bilgilerinizi dökülün bakim kızlar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…