ben bebeğini kaybeden annelerin olduğu bölüme çok giriyordum. ilk bebeğimi kaybettiğimde onların acılarını okuyup daha da ağlıyodum.onun üzerine bir kayıp daha ve bir de dıs gebelik yasadım ki hamile olduğumu öğrendiğim de bu kesin dıs gebelik diye düşünüp bütün gün dıs gebelikle ilgili seyler okudum. sonuç gerçekten dıs gebelik cıktı. doktor bile sasırdı sen nasıl anladın diye. hep kötü düşünüp sonrada yasıyorum aynısını.. etrafımdakilerde hep uyarır beni yapma böyle diye ama su ana kadar böyle geçti hayatım..
bu gün de yine o bölüme girdim. sonra düşündüm ben 9 aydır her gün bu sayfaları okuyup sonra da aynısını yaşıyorum dedim.. çıktım hemen güzel bi şeyler okuma ihtiyacı hissedip bu sayfayı buldum :)
Kızlar selam ben de yapmaya çalışıyoru. Olumlama ama sanki sözle söyleyince cok yüzseysel kalıyo ama düşünerek yapınca daha yogun hiisediyorum sözleri tekrar etmeden yapabiliyomuyuz içimizden düşünce gücü ile
çok teşekkür ederim :) beni çok mutlu ettin :) bundan sonra hep güzel şeyler düşünüp güzel şeyler yaşarız İnşallah :) söylediğin duaları yapıcam mutlaka... Allah herkesin gönlünün muradını versin :)ve şunuda eklemek ıstedım. yakın arkadasımın ablası da düşükler yaptı gecmıs yıllarda ama suan hem cok tatlı bır oglu var ve hamıle 2 3 haftası kaldı doguma :) boyle guzel seylerı oku kı bunları yasamına çek :)
çok teşekkür ederim :) beni çok mutlu ettin :) bundan sonra hep güzel şeyler düşünüp güzel şeyler yaşarız İnşallah :) söylediğin duaları yapıcam mutlaka... Allah herkesin gönlünün muradını versin :)
Tşkler canım oyle yapım ben de artıkbence hem sözle soyle hem gun ıcınde ıcınden dusunerekte tekrar et ben oyle yapıyorum olumlu enerjı olmasını saglıyor sureklı :)
yavrular herseyi bir anda girmeyin biri bitsin bir hafta nekahat e girin oyle ikincisine baslayin bu uyariyi cok kez okudum 7 gun onemlicanım suan esmaların fazıletlerını arastırıyordum sana uygun gördum ve yazmak ıstedım.
çocugunu dusuren veya dogumdan sonra kaybeden bir kadın Malik-el Mülk Zül Celali vel İkram esmalarını ve 18 kez Ya Hayy , 68 kez Ya Muhyi esmalarını yazıp üzerinde tasırsa cocugunu dusurmez ve dogduktan sonra saglıklı olur.Allah bu cocukları anneye babaya karsı hayırlı kılar.
ayrıca kım bu esmaları uzerınde bulundurursa tedavisi tıbben mumkun olmayan ve bulasıcı olan hastalıklardan korur bu hastalıklardan bırıne yakalanmıssa da Allah şifasını verirmıs.
özelliklemavimart a özelden yazmadım buradan acık yazdım ki ihtiyacı olan kişiler görebilsin ve uygulayabilsin diye.
Aslında Allah'ın isimlerınde butun şifalar ve çözümler. biz baska yerlerde arıyoruz bazen..
Benim de şu anki halimden bir şikayetim yok,çok şükür,çocuklarım,eşim sağlıklı,maddi durumum ortalama,borcum yok,sevdiğim bir mesleğim var,iç huzurum dengede...daha ne isterim? Deyinceeeee aklıma neler neler geliyor :)))İyi geceler kızlar, benim çok hayallerim var yaz yaz bitmez ama hepsinin olabilitesi yüksek öyle uçuk değil ama sadece bir şey yaparken mutlu olmak istiyorum şu ara o kadar. En azından şuanlık bana bu yeter. Zaman akıp gidiyor, çok güzel bir şekilde değerlendirmek, kaçırmamak bizim elimizde. Ben esmalara devam ediyorum çok giremiyorum ama devam yani. İçin sıkılıyordu mesela ama uyku düzenim düzelmeye başladı çok mutluyum. Bildiğiniz gibi uyku önemli bir şey, günlük hayat kalitemizi etkiliyor. Böyle işte.
çoooook teşekkürler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?