Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Benim de defterlerim var,hedeflerimi ve niyetlerimi yazıyorum ona,olumsuz duygularımı da yazıyorum

Masallah tatlim sen de resmen calisma yapiyosun uzun zamndir;ama hak ediyoruz Rabbim güzeli sever güzeli kulunda gormek ister :) Bu arada merak ettim ozellikle mi mor rengi sectin yazinda.Mor un harika cekim enerjisi var ya :)

Aaaaa kizlar cok onemli bir detayi atladim,olumla yapiyoruz diyosunuz da.Nasil yapiyorsunuz? Olumlamalarin en guzeli, mesela evlilikle olan guzel bir olumlama metnini aliyoruz,sesimizi kaydedip- hatta arkaya guzel bir fon katabilirsek super olur- uyumaya yakin dinliyoruz.Bilincin devreden ciktigi alfa doneminde bilincaltina yerlestiriyoruz.Bilincaltina girmeyen olumlama olumlama degildir :)

Evet bunu ben baska biyerde de okumustum ama yapmadim. Aslinda dedigin gibi sesimizi kaydedip dinlersek daha guzel olur. Bunuda yapicam bugun her gordugumu yapiyorum oyle bir heves

ben söyleyerek ve söylerken hayal ederek yapıyorum
daha önceden başardım bazı konuları
şuan yaptıklarımla da bişeyler değişiyor etrafımda :)

Kız bende de öyle oluyor bir yerde takılıyorum sonra biraz ara veriyorum tekrar baktığımda amannn bu muymuş diyorum

Ay çok güzel fikirler ortaya atılmış hepsi çok güzel valla ,şimdilik sadece deftere yazdım ki asla unutmim isteklerimi. Sürekli bakıyorum deftere.

buttrfly tel den yazıyorum üşenmeden bazen 2-3 denemede ancak geçiyor Mora çeviriyorum yazıyı :)) severim moru,pembeyi
Ben tel den kendi fotolarımla,ve netten bulduğum istediğim durum ve şeylerin fotolarıyla rengarenk bir kolaj yaptım,telefonumda favori fotolarımda duruyor,hergün açıp bakıyorum,tam hayal panosu sayılmaz ama ben duvara pano falan asamam zaten,böyle daha kolay hem de çok sevimli oldu.
Altında da Kocaman şöyle yazıyor
"Benim isteklerim en doğru Zaman'da en güzel şekilde gerçekleşir "

ben söyleyerek ve söylerken hayal ederek yapıyorum
daha önceden başardım bazı konuları
şuan yaptıklarımla da bişeyler değişiyor etrafımda :)
Bilincaltina inebildigin surece sıkınti yok,kim insanlar ben de dahil gözüm acikken bile imajinasyonumu yapabiliri.Ama bazilari o kadar direcli oluyorki ancak alfa da inebiliyorlar.Alfa boyutunda yani uykuluyken yapilan telkinin ertesinde kendini gün icinde olumlamalarini icsellestirmis bir sekilde tekrarlarken bulabilirsin,tabiki tercih sizin :)

bende gayet uyanıkken hayallere dalabiliyorum öyle bi yetenğim var
kendi sesimi duymak istediğimden emin değilim

bende gayet uyanıkken hayallere dalabiliyorum öyle bi yetenğim var
kendi sesimi duymak istediğimden emin değilim
Baskasina rica edip iki dk sunu oku ben kaydediyorum diyebilirsin,hazir olanlarda var nette indirebilirsin.Yani dinlemek istedikten sonra cozum cok :)

Hazir olanlari gordum canim,ozellikle nerde var linki ne bilmiyorum yani.Kendi sesimi kaydettigim icin :)

Selam arkadaslar . enerji veren sifali taslar hakkında ne dusunuyorunuz ? Bugün biraz arastirdim. Kendim için akik tasi almayi düşünüyorum bu arada dun olumlamalarinda bana da yer veren herkese çok teşekkür ederim bende sizler için bu gece evrene olumlu mesajlar göndermek istiyorum. Ancak nasil yapabilirim bilemedim ?

Ben de kendi sesimden çok gıcık alıyorum,kendi sesimi videoda bile duyunca sinir geliyor,YouTube da olumlama diye yazarsan arka fonu müzikli bir çok ses kaydı çıkıyor
Taşlara gelince ameteistdi sanırım adı,mor,lila bir rengi var yay burcu için onun yüksek enerjili olduğunu duymuştum,geçende bir öğrencim de bana amateist bilekliğini hediye etti,ay yoksa bu bir işaret mi? Bak şimdi uyandım ))

[QUOTE="mommy, post: 44 member: 41298"n de kendi sesimden çok gıcık alıyorum,kendi sesimi videoda bile duyunca sinir geliyor,YouTube da olumlama diye yazarsan arka fonu müzikli bir çok ses kaydı çıkıyor
Taşlara gelince ameteistdi sanırım adı,mor,lila bir rengi var yay burcu için onun yüksek enerjili olduğunu duymuştum,geçende bir öğrencim de bana amateist bilekliğini hediye etti,ay yoksa bu bir işaret mi? Bak şimdi uyandım ))
[/QUOTE]

Bende yay burcuyum mor rengide severim alsammi bir tas ama nerden alayim

Bende yay burcuyum mor rengide severim alsammi bir tas ama nerden alayim[/QUOTE]
Gümüşçülerde vardır mutlaka,hatta bazı avm lerde ortadaki büfe gibi yerlerde bile görmüştüm,Kocaman Bi ameteist koyarlar içi oyulmuş gibi olur genelde

Kızı"mommy, post: 44050505, member: 41298"]Bende yay burcuyum mor rengide severim alsammi bir tas ama nerden alayim[/QUOTE]
Gümüşçülerde vardır mutlaka,hatta bazı avm lerde ortadaki büfe gibi yerlerde bile görmüştüm,Kocaman Bi ameteist koyarlar içi oyulmuş gibi olur genelde[/QUOTE]

Kizilaya indiğimde alayım bir taş; )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…