Benim de defterlerim var,hedeflerimi ve niyetlerimi yazıyorum ona,olumsuz duygularımı da yazıyorum
Aaaaa kizlar cok onemli bir detayi atladim,olumla yapiyoruz diyosunuz da.Nasil yapiyorsunuz? Olumlamalarin en guzeli, mesela evlilikle olan guzel bir olumlama metnini aliyoruz,sesimizi kaydedip- hatta arkaya guzel bir fon katabilirsek super olur- uyumaya yakin dinliyoruz.Bilincin devreden ciktigi alfa doneminde bilincaltina yerlestiriyoruz.Bilincaltina girmeyen olumlama olumlama degildir :)
ben söyleyerek ve söylerken hayal ederek yapıyorumAaaaa kizlar cok onemli bir detayi atladim,olumla yapiyoruz diyosunuz da.Nasil yapiyorsunuz? Olumlamalarin en guzeli, mesela evlilikle olan guzel bir olumlama metnini aliyoruz,sesimizi kaydedip- hatta arkaya guzel bir fon katabilirsek super olur- uyumaya yakin dinliyoruz.Bilincin devreden ciktigi alfa doneminde bilincaltina yerlestiriyoruz.Bilincaltina girmeyen olumlama olumlama degildir :)
Kız bende de öyle oluyor bir yerde takılıyorum sonra biraz ara veriyorum tekrar baktığımda amannn bu muymuş diyorumbi konu var çalışıyorum çalışıyorum anlamıyorum modundaydım
dün gece sıkılıp bıraktım
neyse sabah anlamadığım yere döndüm
yuuhh çok kolaymış
şak diye otrdu
şimdi zevkle devam ediyorum çalışmaya
ayyy mutluyummm yaa bennnn
hepimizin mutlu olması da daha da mutlu ediyorr
çok güzel bu duygular
aman benim ki sorunsal konularKız bende de öyle oluyor bir yerde takılıyorum sonra biraz ara veriyorum tekrar baktığımda amannn bu muymuş diyorum
Bilincaltina inebildigin surece sıkınti yok,kim insanlar ben de dahil gözüm acikken bile imajinasyonumu yapabiliri.Ama bazilari o kadar direcli oluyorki ancak alfa da inebiliyorlar.Alfa boyutunda yani uykuluyken yapilan telkinin ertesinde kendini gün icinde olumlamalarini icsellestirmis bir sekilde tekrarlarken bulabilirsin,tabiki tercih sizin :)ben söyleyerek ve söylerken hayal ederek yapıyorum
daha önceden başardım bazı konuları
şuan yaptıklarımla da bişeyler değişiyor etrafımda :)
bende gayet uyanıkken hayallere dalabiliyorum öyle bi yetenğim varBilincaltina inebildigin surece sıkınti yok,kim insanlar ben de dahil gözüm acikken bile imajinasyonumu yapabiliri.Ama bazilari o kadar direcli oluyorki ancak alfa da inebiliyorlar.Alfa boyutunda yani uykuluyken yapilan telkinin sabahinda kendini gün icinde olumlamalarini icsellestirmis bir sekilde tekrarlamis seklinde bulabilirsin,tabiki tercih sizin :)
Baskasina rica edip iki dk sunu oku ben kaydediyorum diyebilirsin,hazir olanlarda var nette indirebilirsin.Yani dinlemek istedikten sonra cozum cok :)bende gayet uyanıkken hayallere dalabiliyorum öyle bi yetenğim var
kendi sesimi duymak istediğimden emin değilim
hazır olanlar?Baskasina rica edip iki dk sunu oku ben kaydediyorum diyebilirsin,hazir olanlarda var nette indirebilirsin.Yani dinlemek istedikten sonra cozum cok :)
hımm peki :)Hazir olanlari gordum canim,ozellikle nerde var linki ne bilmiyorum yani.Kendi sesimi kaydettigim icin :)
Selam arkadaslar . enerji veren sifali taslar hakkında ne dusunuyorunuz ? Bugün biraz arastirdim. Kendim için akik tasi almayi düşünüyorumbu arada dun olumlamalarinda bana da yer veren herkese çok teşekkür ederim bende sizler için bu gece evrene olumlu mesajlar göndermek istiyorum. Ancak nasil yapabilirim bilemedim ?
Ben de kendi sesimden çok gıcık alıyorum,kendi sesimi videoda bile duyunca sinir geliyor,YouTube da olumlama diye yazarsan arka fonu müzikli bir çok ses kaydı çıkıyorBilincaltina inebildigin surece sıkınti yok,kim insanlar ben de dahil gözüm acikken bile imajinasyonumu yapabiliri.Ama bazilari o kadar direcli oluyorki ancak alfa da inebiliyorlar.Alfa boyutunda yani uykuluyken yapilan telkinin ertesinde kendini gün icinde olumlamalarini icsellestirmis bir sekilde tekrarlarken bulabilirsin,tabiki tercih sizin :)
[QUOTE="mommy, post: 44 member: 41298"n de kendi sesimden çok gıcık alıyorum,kendi sesimi videoda bile duyunca sinir geliyor,YouTube da olumlama diye yazarsan arka fonu müzikli bir çok ses kaydı çıkıyor
Taşlara gelince ameteistdi sanırım adı,mor,lila bir rengi var yay burcu için onun yüksek enerjili olduğunu duymuştum,geçende bir öğrencim de bana amateist bilekliğini hediye etti,ay yoksa bu bir işaret mi? Bak şimdi uyandım))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?