Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

rastgele bir sayfa seçtim ve bu mesaj geldi ekranıma. Bütünün hayrına olsun inşallah.

az önce seni aratayım dedim, Tulelut idiya önceki linkin, topiği bıraktın sanmıştım, hep burdaymışsın.

Merhabalar , öncelikle hepimizin bayramı kutlu olsun
Benim de burayı keşfetmem 1 yıldan fazla oldu, bu süre içerisinde ara ara takip ettim, bazen hiç okuyamadığım anlar da oldu tabi, hatta olumlamalara başlayıp 21.günü göremeden bıraktım genellikle...
Kişisel gelişim kitaplarını da bu forum sayesinde öğrendim ve hala okuyorum:))
Kendimi düşünüyorum da eskiden ne kadar çok olumsuza odaklı yaşıyormuşum, hani aklımda hep şu vardı: sen olumsuz düşün iyi olursa sevinirsin .. nasıl yanlış bir düşünce şekliymiş, belki de geçmişte kendi düşüncemle olumsuzlukları üzerime çektim bilemiyorum doğrusunu Allah bilir, olan oldu sonuçta artık önüme bakma vakti ben bile kendimden sıkıldım ayy :))
Şimdi uzun zaman sonra bugün yine buraya geldim, bu sefer yarım bırakmadan kendi dönüşümümü tamamlamak için adım atmak istiyorum çünkü mutluluğu sonuna kadar hakediyorum, hakediyoruz

Soruma geleyim, bir sürü forum, makale okudum, videolar izledim ancak kararsız kaldığım bir nokta var

Şöyle söyleyeyim; ilk olarak bilinçaltı temizliği mi yapmam lazım yoksa affetme çalışmaları mı? Affetme çalışmasını yapmak daha mantıklı geldi ama emin olamadım, içimde fazlaca öfke ve nefret var, beni kemirip duruyor, onlardan kurtulmalıyım... siz ne dersiniz, hangi sırayla en doğru sonuca ulaşabilirim?:))

Aslında bu olaylar derya deniz. Yapılabilecek o kadar çok şey var ki. Affetme çalışmalarını nasıl yapacaksın?
Önceki mesajlarımda da var Ben bir kağıda yazmıştım hayatıma giren beni üzen insanları. Hatta Bayağı uzun sürmüştü kolumu aramıştı yazdıkça insanın aklına geliyor. Ben hangi sırayla yaptığımı hatırlamıyorum. Önce bilinçaltı temizliği mi yoksa affetme çalışması mı? Sadece şunu biliyorum ikisi de bana çok iyi geldi

Sende istediğinden başla Madem kafana koydun.

Bir de dediğin gibi ne kadar karamsar bakıyormuşum Hayata. Aslında tam olarak karamsar bakmıyordum da her zaman içimde umut vardı. Dediğin gibi sürekli kötü yönlerini düşünüyordum. Hele kendimi Gaza getirme

Güzel bir hafta olsun inşalllah, günaydınlar
Bilinçaltı temizleme yntemlerinizi yazar mısınız kızlar? ben de ilk olarak affetme çalışmasını yapmıştım. çok da iyi gelmişti bana. Bilinçaltı temizleme tam olarak yapmadım ama sanırım, o kadar çok fazla bilgi varki bu konularla ilgili, insan hangisini yapacak şaşıyor.

Herkese iyi bayramlar diliyorummmm:)

Burayi birakmaya hic niyeyim yok ftemiz sen nasilsin?
memnun oldum canım. ben de iyiyim çok şükür, hayatımda bir konu hariç herşey yolunda çok şükür. o konunun da çok yakın zamanda çözüleceğine inanıyorum. inşallah Rabbim dualarımızı yaşamayı nasip etsin.

Ben hayallerimi yaratiyorum meditasyonu yapmistim:) bolca...

Ben de hoponoopo yöntemini (umarim dogru yazmisimdir ) ,hayallerimi yaratiyorum meditasyonu dinlemistim, mistik yol kanalinin da gecmisi affetme calismasi var o da iyi, Gunes Tan in Artt yontemi cok guzel bunlari yapmistim

hanımlar bende uzun zmandır olan bazı duygulardan bahsetmek istiyorum:
ben kimseye güvenemiyorum aklına fikrine zekasına becerikliliğine merhametine iyi niyetine dünya görüşüne ve daha bir sürü şey.....
kimsenin ama ...
çok yalnız hissediyorum çıldırma hissine varana kadar,
kimle samimiyet kursam sanki bana zarar getirecekmiş gibi, kullanılacakmışım gibi,
bana fayda sağlayacak ya da bana denk kimse yok gibi etrafımda,
çok konuşan lar beni çok yoruyor, aşırı sakişnlerden de bunalıyorum böyle kendini yormayan işi güç masraf vs de paylaşımcı olmayan arkadaşa istemişyorum,
sanki kimin kime gücü yeterse gibi hep bunu görüyorum hissediyorum yaşıyoruım ve artık kimseye ama kimseye zerre katkı sağlamak istemiyorum,
neyin nesidir bu hisler sizce

Ben hayallerimi yaratiyorum meditasyonu yapmistim:) bolca...
Teşekkür ederim kızlar. Hayallerimi yaratıyorumu yapmıştım bir kez, biraz daha çalışayım bu konuda. İş bulmak istiyorum ama bir yandan da eski işimdeki sıkıntıları tekrar yaşarım diye korkuyorum. Bilinçaltımda bu korkuları yenmeliyim.

Canım sonuna kadar haklısın, inan günümüzde hepimiz bunları yaşıyoruz. İşe kendini sevmekle ve kendine değer vermekle başla. Ve kafana yatmayan kimselerle arkadaş olmak için zorlama kendini, bırak gitsinler. Hoşlandığın aktiviteleri yap, anın tadını çıkar. Kitap oku mesela, film izle. Zamanla sen mutlu oldukça, kendi frekansında kişilet de karşına çıkacaktır. Ama önce sen kendi frekansını, enerjini yükseltki, yaşam enerjin iyileşsin. Bu sayfaları da baştan okuyabilirsin, hepimize iyi geldi, sana da iyi gelecektir inşallah.

kendimi beğenmiyorum,fizikimi giyimimi evliliğimi kendi ailemi.......
beğenemiyorum...
işim iyi binlerce şükür ama, bakımsızım....... bakamıyourm kendime giyinemiyorum ,
uykumu rahat uyuyamıyorum..
nasıl yapacam bilmiyorum kendime bi hayat koçu edinsem diyorum , stilist eidnsem de beni giydirse diyorum, kendim uğraşamıyorum böyle şeylerle kendime bakamıyorum...

Gaza getirme aynen öyle :))
Önce affetme çalışmasını yapayım madem

Evrim balıkçının bir videosunu izlemiştim, orda da affettiğimiz kişilerin isimlerini kağıda yazmamızı , sonra sanki onlarla konuşuyormuş gibi mektup yazmamızı ve yazdığımız şeyleri yok etmemizi söylüyordu
Bu işe yaramazsa 2.yöntem olarak sanki o an yani geçmişte ona öfke duyup kırıldığımız andaymışız gibi hayal edip karşımızdaki insana söylemek istediğimiz ne varsa söyleyip ve o andaki kendimizi kucaklamamızı, ona güzel sözler söylememizi istiyordu
Bunları yaparım herhalde:)

Amin inşallah çok çok güzel bir hafta olur

Bilinçaltı temizlemeyle ilgili de bir sürü şey araştırdım, çoğu şeyi de buradan öğrenip okuyup araştırmaya başladım zaten, sizler sayesinde :)))
Bence videoların yanında olumlama cümleleri de ekleyebilirsiniz
Şu affetme işini halledersem kendi adıma o şekilde yapmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…