kendimi beğenmiyorum,fizikimi giyimimi evliliğimi kendi ailemi.......
beğenemiyorum...
işim iyi binlerce şükür ama, bakımsızım....... bakamıyourm kendime giyinemiyorum ,
uykumu rahat uyuyamıyorum..
nasıl yapacam bilmiyorum kendime bi hayat koçu edinsem diyorum , stilist eidnsem de beni giydirse diyorum, kendim uğraşamıyorum böyle şeylerle kendime bakamıyorum...
güzel enerji dolu bir gece olsun...
size bişey danışmak istiyorum bilginizi paylaşırsanız çok sevinirim...
ben bir süredir maddi sıkıntı yaşıyorum.
kıtlık bilinci mi acaba para harcarken çok zorlandığımı farkettim. eski eşyalarımı giysilerimi bile elden çıkarırken bin kere düşünüyorum yada vazgeçiyorum.
önceden maddi sıkıntım yokken böyle değildim.
Acaba ben para kapılarını bu şekilde kapatıyor muyum.
verdikçe çoğalır denir ya..
evrenden bolluk bereket istemek için önce vermek mi gerekiyor sanki böyle bişey duymuştum fikirlerinizi varsa deneyimlerinizi paylaşır mısınız
Ben bu sene hep verdim kıyafetlerimi. kıyafet artmadı ama maddi anlamda çok rahatladım. Hatta daha önce burada da yazmıştım tatil için bilet almam gerekiyordu ancak Maddi durumum el vermiyordu. Ben de oturdum hesap yaptım şöyle olur mu böyle olur mu diye. Maaşımı hesapladım Nereye ne kadar harcıyorum ona baktım. Sonra olumlama yaptığımı hatırlamıyorum. Biraz sıkışarak bileti alabileceğimi karar verdim. Sonra hiç aklımda olmayan gerçekten ama hiç aklımda olmayan bir ek iş çıktı maddi olarak o kadar rahatlattı ki beni tatil planına geç birikim bile yapmaya başladım. Şöyle diyordum ama uzun zamandır çok şükür var alabiliyorum çok şükür var plan yapabiliyorum. Ama kıtlık bilinci konusunda haklısın önceden ben de işte param yetmez alamam ki ona harcarsan buna harcayamam gibi düşüncelerle beynimi karıştırıyordum. Artık öyle demiyorum çok şükür bol bol harcıyorum. Ha bir de şöyle oldu başkalarına da çok yardım ettim Maşallah ne çok para kazanmışımgüzel enerji dolu bir gece olsun...
size bişey danışmak istiyorum bilginizi paylaşırsanız çok sevinirim...
ben bir süredir maddi sıkıntı yaşıyorum.
kıtlık bilinci mi acaba para harcarken çok zorlandığımı farkettim. eski eşyalarımı giysilerimi bile elden çıkarırken bin kere düşünüyorum yada vazgeçiyorum.
önceden maddi sıkıntım yokken böyle değildim.
Acaba ben para kapılarını bu şekilde kapatıyor muyum.
verdikçe çoğalır denir ya..
evrenden bolluk bereket istemek için önce vermek mi gerekiyor sanki böyle bişey duymuştum fikirlerinizi varsa deneyimlerinizi paylaşır mısınız
Merhabalar , öncelikle hepimizin bayramı kutlu olsun
Benim de burayı keşfetmem 1 yıldan fazla oldu, bu süre içerisinde ara ara takip ettim, bazen hiç okuyamadığım anlar da oldu tabi, hatta olumlamalara başlayıp 21.günü göremeden bıraktım genellikle...
Kişisel gelişim kitaplarını da bu forum sayesinde öğrendim ve hala okuyorum:))
Kendimi düşünüyorum da eskiden ne kadar çok olumsuza odaklı yaşıyormuşum, hani aklımda hep şu vardı: sen olumsuz düşün iyi olursa sevinirsin .. nasıl yanlış bir düşünce şekliymiş, belki de geçmişte kendi düşüncemle olumsuzlukları üzerime çektim bilemiyorum doğrusunu Allah bilir, olan oldu sonuçta artık önüme bakma vakti ben bile kendimden sıkıldım ayy :))
Şimdi uzun zaman sonra bugün yine buraya geldim, bu sefer yarım bırakmadan kendi dönüşümümü tamamlamak için adım atmak istiyorum çünkü mutluluğu sonuna kadar hakediyorum, hakediyoruz
Soruma geleyim, bir sürü forum, makale okudum, videolar izledim ancak kararsız kaldığım bir nokta var
Şöyle söyleyeyim; ilk olarak bilinçaltı temizliği mi yapmam lazım yoksa affetme çalışmaları mı? Affetme çalışmasını yapmak daha mantıklı geldi ama emin olamadım, içimde fazlaca öfke ve nefret var, beni kemirip duruyor, onlardan kurtulmalıyım... siz ne dersiniz, hangi sırayla en doğru sonuca ulaşabilirim?:))
Ben bu sene hep verdim kıyafetlerimi. kıyafet artmadı ama maddi anlamda çok rahatladım. Hatta daha önce burada da yazmıştım tatil için bilet almam gerekiyordu ancak Maddi durumum el vermiyordu. Ben de oturdum hesap yaptım şöyle olur mu böyle olur mu diye. Maaşımı hesapladım Nereye ne kadar harcıyorum ona baktım. Sonra olumlama yaptığımı hatırlamıyorum. Biraz sıkışarak bileti alabileceğimi karar verdim. Sonra hiç aklımda olmayan gerçekten ama hiç aklımda olmayan bir ek iş çıktı maddi olarak o kadar rahatlattı ki beni tatil planına geç birikim bile yapmaya başladım. Şöyle diyordum ama uzun zamandır çok şükür var alabiliyorum çok şükür var plan yapabiliyorum. Ama kıtlık bilinci konusunda haklısın önceden ben de işte param yetmez alamam ki ona harcarsan buna harcayamam gibi düşüncelerle beynimi karıştırıyordum. Artık öyle demiyorum çok şükür bol bol harcıyorum. Ha bir de şöyle oldu başkalarına da çok yardım ettim Maşallah ne çok para kazanmışımçok şükür bin şükür
Bence sende Bir hesap yap sonra da çok iste Allah veriyor. Gerçekten iste Bir de vereceğine inan. Allah veriyor gerçekten de. Tekrar söylüyorum hiç aklımda olmayan yapmayı düşünmediğim bir ek iş yapıyorum şu anda nasıl ortaya çıktı bilmiyorum kapı kapıyı açar misali o ek işe başladıktan sonra başka bir işte geldi
En kısa zamanda sen de çok şükür maddi kaygılarımdan kurtuldum diye yazacaksın biliyorum
Youtube da var ama hatirlayamadim video adini, kitabi ben zero limit i okumustum tavsiye ederim canim.hoponomo da video var mıydı canım?
Eşimin enerjimi ciddi düşürdüğünü düşünüyorum artık sinir hastası olma boyutundayım farklılıklarımız dan ötürü ciddi yoruldum , nasıl uzaklaştırayım ki onu , üstüme herşey yük gibi geliyor , benim de çıkarıma bişey YOk gibi geliyor , resmen yalnız kalmak istiyorum artık , ikilemlerim çok fazla , eşimdnenbeklentieltim var ve olmuuor artık kanaat getirdim , nasıln kendime odaklanırım kiMerhabalar...Hosgeldiniz...ftemiz e katiliyorum bunlarin hepsi enerji düşüklüğünün sonucu.Oncellikle kendini merkeze almalisin.Neyi seviyorsun, ne yapmaktan hoslaniyorsun onlari belirle.Enerjini dusuren herkesten herseyden uzak dur.Farkinda degilsindir belki ama her seyden soylenen insanlar muthis enerji dusurur, bulastirir enerjisini.Boyle ortamlardan uzak dur.Hareketli parcalar dinle,onlarla dans et,şükür listesi hazirla her gün.Hayatinda mutlaka cok guzel sihirli degnekleri(arkadas,olay,...) hissetmissindir,onlari an bol bol;fazlasiyla sana gelmeye calisacaklardir.Enerjini yukselttikten sonra, kendine deger vermeye baslayacaksin.Zaten gerisi de gelir bakim giyim filan. Enerjimiz yukseldiginde beklentilerimiz bir bir fazlasiyla gerceklesir, vesile olur hep olaylara kisilere...
O kisiler surekli aklina geliyor mu? Aklina geldiginde hangi olaylari hatirliyorsun? Bunlara bakmak lazim sanki...Arkadaşlar,affetmeyle alakalı yorumlarınıza bakarak bir şey sormak istiyorum. Benim şu an düşündüğümde affedemediğim,öfkelendiğim hiç kimse yok. Tabii ki geçmişte kötü muamele gördüğüm için öfkelendiğim insanlar ve durumlar oldu. Ama şu an düşününce nötr durumdayım.Herhangi bir affetme çalışması da yapmadım.Şimdi özellikle tecrübesi olan arkadaşlarıma soruyorum,sizce hiç kimseye karşı herhangi bir öfke hissetmeme rağmen bir affetme çalışması yapmalı mıyım?
Yine mistik yol diyecegim. Onun videosu var. Hatta 2 tane once anlatim yaptigini dinliyorsun sonra telkin videosunu dinliyorsun. Telkin videoaunda sadece muzikler var gibi ama cok dusuk bir sesle cumleleri de veriyor. Altinda yorumlardan da ogrenebilirsin.hoponomo da video var mıydı canım?
Senin mesajlarini okudugumda aklima hep sey geliyor; dusunmemeye calismak yerine, baska seyler mi dusunsen. Mesela hayvan barinaklarina bagis yapmak, onlarla ilgilenmek; cocuklarla ya da engelli insanlarla ilgili olan derneklerle calismak; kisaca sosyal sorumluluk projelerinde yer almak... yani onlari mutlu gorunce sen de mutlu olursun. Hem de cok faydali isler yaparak kafani dagitirsin...Günaydınlar
Yeniden selam herkese
Ben veYariiimm bi şeyi beynimizde bitirmek istiyoruz
Boş zamanlarımızda topiği okucaZ
İnşallah faydalı olucaktır
Bebek düşüncesini kafamızdan komple atmak ... beyinde bitirmek istiyoruz
Beklentimizi yokedip beynimizi rahatlatmak için buradayız
Sene sonuna kadar en azından başarmak istiyoruz
Eşimin enerjimi ciddi düşürdüğünü düşünüyorum artık sinir hastası olma boyutundayım farklılıklarımız dan ötürü ciddi yoruldum , nasıl uzaklaştırayım ki onu , üstüme herşey yük gibi geliyor , benim de çıkarıma bişey YOk gibi geliyor , resmen yalnız kalmak istiyorum artık , ikilemlerim çok fazla , eşimdnenbeklentieltim var ve olmuuor artık kanaat getirdim , nasıln kendime odaklanırım ki
Çok doğru bir tespit ama oturduğumuz yerde bırakın sosyalleşmeyiSenin mesajlarini okudugumda aklima hep sey geliyor; dusunmemeye calismak yerine, baska seyler mi dusunsen. Mesela hayvan barinaklarina bagis yapmak, onlarla ilgilenmek; cocuklarla ya da engelli insanlarla ilgili olan derneklerle calismak; kisaca sosyal sorumluluk projelerinde yer almak... yani onlari mutlu gorunce sen de mutlu olursun. Hem de cok faydali isler yaparak kafani dagitirsin...
Yine olumsuz tarafindan almissin:))Bak kucuk yerde yasayabilirsin ama hicbir seye engel degil. Sokak hayvanlari yok mudur orda? Iste temizmama dan kedi kopek mamasi. Cik sokaklara besle onlari. Sonra senin pesinden geleceklerÇok doğru bir tespit ama oturduğumuz yerde bırakın sosyalleşmeyi
Sadece 2 cafe var :) düşünün yani...
İşyerşnde de işler çok yoğun tüm gün kafamı kaşıyamıyoeun aklıma gelmiyo
Şuan senelik izindeyim
Temiz hava aldım çok da rahattım ama yine 1 gün bile gecikmeden regl oldum dün
Hatta dedim amannn sene sonunda hamile kalsam da olur yine olmadı gerçekten ilk kez takmamıştım
Videolar rahat yüklendiğinde izlicem netten
Tamam mama veririm onlara :)))Yine olumsuz tarafindan almissin:))Bak kucuk yerde yasayabilirsin ama hicbir seye engel degil. Sokak hayvanlari yok mudur orda? Iste temizmama dan kedi kopek mamasi. Cik sokaklara besle onlari. Sonra senin pesinden geleceklerama oncesinde instagramdaki bu isle ugrasan insanlari takip et. Onlarla iletisime gec. Bak nasil yapiyorlar?
Niyet et, iste, inan, yap
Günaydınlar
Yeniden selam herkese
Ben veYariiimm bi şeyi beynimizde bitirmek istiyoruz
Boş zamanlarımızda topiği okucaZ
İnşallah faydalı olucaktır
Bebek düşüncesini kafamızdan komple atmak ... beyinde bitirmek istiyoruz
Beklentimizi yokedip beynimizi rahatlatmak için buradayız
Sene sonuna kadar en azından başarmak istiyoruz
Tadını çıkarırım rahatlığımın ama çocuk yapma yaşım tükeniyorCiddi anlamda takıntı haline getirmiş olabilir misiniz.Bizim toplumsal takıntılarımızın en önemli nedeni kendimiz çok çok istediğinden değildir de etraf ne der,nediyor baskısından kurtulmaktır. Bence öncelikle bunu halletmelisiniz.Kendinize geniş bir perspektif oluşturun.Hayırlısı değilmiş,kısmet filan tarzında değil...Çok istediğiniz şey üzerine kader kısmet hayırlısı... dediğinizde bilinçaltı bence çıldırıyor ve ya olmazsa ya olmazsa diye ego bangır bangır bağırıyorGeniş perspektiften kastım şu: hayata bakış açını değiştirmen. Çocuk olduktan sonra bambaşka bir hayatın olacak,artık çoook önemli bir sorumluluğun altına gireceksin.Kendinden zamanından vereceksin,uykundan olacaksın, enerjinden olacaksın çoğu zaman.Şu an ki gibi rahat rahat kişisel gelimine zaman ayıramayacaksın.Çocuksuzluk senin hayatının fırsatıdır şu an belki de.Bunu sana zaman ve çaban gösterecek. İstediğimiz şeyi hayatımıza çekmenin püf noktası enerjimizdir, sen ne zaman isteklerinden çok kendine değer verirsin o zaman isteklerin de peşinden gelir.Bu insan içinde madde için de böyledir.Çünkü her şey enerjidir.İstediklerimiz aslında bize aittir enerji anlamında, onunla aynı frekansta olana kadar hayatımıza girmez sadece.Biz düşünce gücümüzle (egomuzla da abarttığımızda) onu iteriz resmen. Ama benliği güçlendirdiğimizde yani kendimize verdiğimiz değeri arttırdığımızda onlar bize kolaylıkla gelir.Çünkü bizden daha değerlisi yoktur ki...En çok sevdiklerimizle imtihan ediliyoruzdur sırf bu yüzden misal.
Bir de derler ki ne zaman vazgeçtim,unuttum oldu diye...Olur tabi çünkü gereksiz şekilde arttırdığın enerjinin frekansı düşünce sana geldi,çünkü o zaten sana aitti ; senin düşük enerjinle eşitlendi ve hayatına girdi : )))
Yasa cok takilmissin. Inan oyle bir sey yok. Yasi genc olup cocuk yapamayanlar, yasi biraz daha ileri olup rahat rahat doguranlar var... ki bunlar duyduklarim degil bizzat tanidiklarim, arkadaslarim... hatta en yakin arkadasim tup bebek tedaviiyle ugrasti. Cok kafasina takmamaya basladigi anda oldu. Hatta dogum yapti cok az bir zaman sonra tekrar hamile kaldi:)Tadını çıkarırım rahatlığımın ama çocuk yapma yaşım tükeniyor
Bakın hep aynı örnek ama yine söylücem
Uyuyamadığım zaman uyumucam diyip beynimde bitirdiğinde uyku basıyo uyuyorum
Bu hamilelik beklentisi nasıl biter ki
Basit bi yol ama ne
Aklınıza gelen başka biley var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?