tecrübelerinizi paylaşır mısınız merak ediyorumBen az çok çözdüm uygulamayi yapmak zor oluyo hakkaten ama şunu anladim birşeyin peşinden cok koşarsan senden kaçıyor
Bu nasil insanlar için gecerliyse istekler icinde gecerli ben bu zamana neyi cok istediysem tam vazgectigim anda oldu buna cok fazla tecrubem var bu konuda..
Anlatacagim o ki birşeyi iste cok isteyip amaaann olmazsa da ucunda ölüm yok napalım diyebilmek
Nasıl gidiyorKızlar bugün sosyal fobi başlangıcımı yenmek için olunlamalarımı yapıp dışarı çıkıcam .
İlk adımı atmam gerek .
Gerçekten beklediğimden daha iyi gidiyor :) Kimseye muhtaç olmadan her işimi halledebiliyorum . Sıkıntılar biraz daha devam ediyor ama aşıcam eminim . Teşekkür ederim sorduğunuz içinNasıl gidiyor
çok güzel bir haber canım gelişmeleri Paylaş bizimle...Gerçekten beklediğimden daha iyi gidiyor :) Kimseye muhtaç olmadan her işimi halledebiliyorum . Sıkıntılar biraz daha devam ediyor ama aşıcam eminim . Teşekkür ederim sorduğunuz için
Rica ederim ben de size inanıyorum sonuna kadarGerçekten beklediğimden daha iyi gidiyor :) Kimseye muhtaç olmadan her işimi halledebiliyorum . Sıkıntılar biraz daha devam ediyor ama aşıcam eminim . Teşekkür ederim sorduğunuz için
çok güzel bir haber canım gelişmeleri Paylaş bizimle...
Rica ederim ben de size inanıyorum sonuna kadar
olsun canım orası olmadıysa daha güzel bir yer olacak demek ki hemen başka bir yer ara seni kaybetmişler onlar üzülsünTam bunları yazdıktan sonra staj yerinden kabul edilmediğimi öğrendim .
Allahım sabır ver
olsun canım orası olmadıysa daha güzel bir yer olacak demek ki hemen başka bir yer ara seni kaybetmişler onlar üzülsün
Tam bunları yazdıktan sonra staj yerinden kabul edilmediğimi öğrendim .
Allahım sabır ver
Dünyanın sonu mu
Aman valla aman :))))İş hayatındaki ilk yenilgimi aldım . Yani ilk tecrübe olarak bakarsam olumlu aslında . Çok şükür :)
İnşallah bu iyi bir başlangıcın haberidir
Aman valla aman :))))
Sanki başka staj yeri yok
Ben de çok iş değiştirdim çok
3-5 ay anca dayanıyodum
Sınavla girmesem burdan da çıkardım
Aynen yaa çok saçmaTabi ya :)
Artık buralardayım kesin öğrenicem bu olumlu hayatı . Yoksa valla durup durup ağlıyorum ona buna . Bana da günah ya :))
bu mesajı alıntıladım ama sözüm hepinizeMerhabalar. Eylül ayında olumlama yapmaya başlamıştım ama sürdüremedim. Sonra daha kararlı bir şekilde işimle ilgili yaptım çok düzenli olarak. Sabah kalktığımda ve gece yatarken uyguladım. Ayrıca el Vasi esmasini da dahil ettim bu olumlamalara. 2. hafta yeni bitti ve cuma günü yağmur gibi yağmaya başladı güzel haberler! O kadar mutlu oldum ki anlatamam! Yurtdışında bir eğitime basvurmustum, kabul edildi mesela. Buna benzer başka gelişmeler de oldu. Elhamdulillah.pofu seviyorum seni : )
Sevgiler
herşey bilinçaltında gizli gerçekten...buda bir örneği...geçenlerde başıma gelen bişeyi aktarmak istiyorum hemen sizlere :)
sabahları erken kalkıyorum ve gün boyu koşturmaca içindeyim..yoruluyorum haliyle..
geçen gün eve dönerken kafamı kapıya koydum,''yorgunsun pofu ,bitkinsin,çok yorgunum evet'' derken yakaladım kendimi,bi dur dedim kendime,nasıl hissedersen nasıl düşünürsen öyle olursun..hemen cümlelerimi değiştirdim ve inanarak '' hiç de bile gayet rahatım,gayet enerji doluyum,herşey çok güzel '' diye söyledim bi kaç kez kendime..eve geldiğimde bi baktım yorgunluktan eser yok,normalde harap ve bitap düşerdim gelince
bu konuda olumlama mı yaptın canımKendi degerimi bilme,kabul etme,sevme amacli bir olumlama.Ulkedeyken cok fazla "degersizlik" ile ilgili olay ve kisilerle karsilastim.Kendimi yetersiz,beceriksiz,eksik... gibi hissettiren negatif hislerdi.Bunlar gecmisten de geldi,daha onceki rezonans alanimdan.Cok şükür aştim hatta fazlasini koydum diyebilirim :)
İş hayatındaki ilk yenilgimi aldım . Yani ilk tecrübe olarak bakarsam olumlu aslında . Çok şükür :)
İnşallah bu iyi bir başlangıcın haberidir
bu konuda olumlama mı yaptın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?