- 17 Eylül 2017
- 40
- 230
- 23
Rica ederim cnm. Olabilir canım herkesin hayata bakış açısı farklı, saygı duymak lazım. Önemli olan içindeki doğru mesajı, dersi almak kendi yaşamımızda bizim için en hayırlı şekilde uygulamaktır benim yorumum.Sahra- Evet, güzel bir hikayeymiş teşekkür ederiz paylaştığınız için bu arada yanlış anlaşımasın Osho'yu görünce fikrimi belirtmek istedim :)))) Nedense eskiden beri Osho'ya bir türlü ısınamadım.(araştırmıştım kendisini tabii önceden) Seveni de fazla sevmeyeni de. Hatta yeni bir belgeseli de çıkmış Osho hakkında.
Rica ederim cnm. Olabilir canım herkesin hayata bakış açısı farklı, saygı duymak lazım. Önemli olan içindeki doğru mesajı, dersi almak kendi yaşamımızda bizim için en hayırlı şekilde uygulamaktır benim yorumum.
Evet haklısın tarafsızca yorum yapmadan okumak düşünmek önemli. Özgür irade, tekamül için gelmişiz dünyaya yanlışı doğruyu tek başımıza çözerek tamamlayacağız yolculuğumuzu, dilerim hepimiz ışığı bulalım...Tabii dediğiniz gibi doğru mesajı kavramak hayatımıza hayırlısıyla uygulamak. Bunun içinde bence farklı bakış açılarını önce tarafsızca okuyup düşünmek gerek sonra da ona göre karşılaştırma yapabilelim, doğru olanı bulabilelim.
Yorum için teşekkürler :))
Eki Görüntüle 2142236 Ben cok mutluyum:)
Benim kızların ikisi de akrep, ama büyük çook negatif, bizi anne-baba olarak çok üzüyor. Her zaman depresif, mutsuz bir hali var.Akrep; en sevgi dolusu...Bir akrep olaraktan tüm evrene ennn sevgi dolu enerjilerimi yolluyorum
Benim kızların ikisi de akrep, ama büyük çook negatif, bizi anne-baba olarak çok üzüyor. Her zaman depresif, mutsuz bir hali var.
Allah yardımcımız olsun o zaman, teşekkür ederim cevabın için de.Malesef canım akrepler artık huy mu mizaç gereği özellikle çocuk ve ergenlik dönemlerinde öyleler.Benim sevgi pıtırcığı kızım bu dönemler malesef depresif,olumsuz. Yükseleni çok çok etkili bir akrep.Şu an bilinçaltının üretim yapmaya döneme girdi ve üretimler tam akrepsi yani negatif. Kendim de bir akrebim yaşadıklarımdan biliyorum, daha sonra kendime bulduğum çözümleri ona uygulamayı çalışıyorum yer yer başarılı oluyorum.Ama her hafta yepyeni bir dertle,takıntıyla geliyor. İmajinasyonlarımda bol bol yer vermeliyim bu ara, çoook iyi geliyor.Fakat bu aralar ortak enerjilerde gerçekten buluşamıyoruz, çünkü ben de zorlanıyorum sanırım işte...Sana da tavsiyem bol bol onların mutluluk imajinasyonlarını kur,bilinçaltlarından bütüne ulaşacaktır
Kızlar HEPİNİZ İYİ Kİ VARSINIZ .
Bu mesajı okuyan tanıdığım tanımadığım herkese iyi niyetlerimi gönderiyorum .
Hayatınız hep pamuk şeker olsun :)
Allah yardımcımız olsun o zaman, teşekkür ederim cevabın için de.
A azurmavisi Altin Pencereli Ev hikayesini ilkokul kitabinda okumustuk, derste.. Bir an o gune dondum. Tesekkur ederim. Ogtetmenimn yasiyorsa kulaklari cinlasin. Yasamiyorsa Allah rahmet eylesin.
selam hergün mü okunması gerekiyor 500 adetturkuaz86 Canım benim zaten en önemli öz güven meselesi.
Başta o halledilince gerisi geliyor.Yaşananlar öz güven yitiriyor.
Geri almakta ne kadar kolaymış.Bana @Bisquits arkadaşımız söylemişti.
500 tane Ya Metin evet evet şaşırtıcı ama gerçek.
Bu arada size tavsiyem işleriniz de yarım bırakmayınız.
mesela bana yazmış bir şey sormuştunuz size özele yazdım ama okumadınız.
Belki de hayatınızda bu şekilde neler kaçırmışsınızdır bu güne kadar.
Bu basit bir örnek.Kısaca önce öz güveni kazanınız.
Verdiğim Esmayı aksatmadan okuyunuz.
Sonra nette öz güven olumlamaları var onu da yapınız.
bakın ne kadar değişeceksiniz.Ama önce kendinize inanın...
iki yıl önce paylaşılmış topikte çok hoşuma gitti ilham olsun istedim sevgilerSize sabah olumsuz düşüncenin nasıl da birebir hayatımda tecelli ettiğini anlatmıştım.
Şimdi de yıllar öncesinden tam tersi olumlu bir örnek vermek isterim:Babamın ısrarlı dua ve olumlu düşüncesi...
Devlette iş hayatıma başlama mevzusu... Devlette herşeyin torpille döndüğünün net yaşandığı dönemlerdi o zamanlar. İlk defa o yıl şimdi çalıştığım Kurumum eskiden yaptığı gibi torpil ve tanıdıklar usulüyle değil de, Odtü'ye hazırlatıp yaptığı sınavla personel alma yoluna gitmişti ve gazete ilanıyla öğrendiğim bu sınava ben de katıldım. Ancak klasik "torpilliler girer" düşüncesinde olduğumdan, sadece kendimi denemek için hazırlıksız girdim sınava.Sonuçlarını bile merak etmedim. Sınav zorlu geçmişti bana göre... Sonucunu bile bir akrabam öğrenerek bana iletmişti...
Sonuca göre kazananlar arasındaydım.Hangi ilde çalışacağımız konusunda kuraya tabi tutulacağımız açıklandı ve bu iller arasında yaşadığım şehir ve memleketim olan Ankara maalesef yoktu. Babam da inşallah Ankara'da çalışırsın dedikçe, ona gülerek boşuna dua etmemesini, en azından okuduğum şehir olan Eskişehir olsun diye dua etmesini, yani boşuna kürek çekmemesini telkin ediyordum. Ama o ısrarla benim değil, kendi isteğini tekrarlayıp durdu kura günü gelene kadar. Ben ve isteğim üzerine annem de Eskişehir diye:)
Kura günü geldi çattı... İsimleri okunanlar kuralarını çekiyorlardı. Eskişehir ismini çekenler olunca üzülüyordum. Ben sona kalan 3 kişi içindeydim. Ve nihayet benim ismim çağrıldı ve kurayı çektiğimde salondan kocaman bir alkış koptu. Çünkü salonda kurasını çeken ve sırasını bekleyen bir sürü insan içerisinde ilk defa Ankara denilen isim olmuştum. Ben şok... Ve benim branşımda arkamda kalan son 2 kişi de Ankara'yı çeken kişiler oldular.
Yani babamın benim telkinimi hiçe sayan ısrarlı ve tekrarlı kendi isteğinin kesin şekilde gerçekleşmesi için, kavanoz dibinde bekleyen 3 kağıt parçasından hangisini çekersem çekeyim % 100 Ankara çıkacak şekilde, yani işim şansa bırakılmayacak şekilde geriye 3 Ankara kalmıştı.... Bu babamın ısrarlı duasının neticesiydi....
Niçin bize önceden Ankara yok diye bildirilmişti onu da bilmiyorum:)...
Gunaydiiiiin...
Dun bir hayalimi daha gerceklestirdimsadece benim icin degil, birçok kişi için çok güzel bir geceydi. 25 ailenin hayatına farklı bir şeyler kattım benim hayalim onların güzel deneyimi oldu
Hadi sabah sabah size güzel bir haber daha vereyim. Hafta sonu midemde kelebek makarna hariç kelebekler uçabildiğini yeniden gördüm. Gerçekten çok mutlu oldum. Eskiler bilir Bir Ana takılıp kalmıştım bir daha hiç öyle şeyler olmaz diye düşünüyordum. Gerçekten oluyormuşsonrası nasıl gelişir bilemem ama ana odaklandım ki bu benim Pek Yapmadığım bir şeydir Acaba nasıl olacak söyle olur mu böyle olur mu diye düşünmeden çok güzel yaşadım duygularımı. Pozitif hatunlar Ben yaptıysam Herkes yapar kalbinizin kıpırdadı midenizde Kelebekler uçuştu bir gün diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?