Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Bazi goruslere gore simdi yasadigin hayati sen belirliyorsun. Yani sen oyle istesigin icin oyle oluyor. Zero limit kitabinda vardi. hoponopono yontemiydi sanirim.

Aslinda sonlandirmak istemiyorum ama dusunce yapimi degistirmem gerektigini biliyorum.

Bazen istedigin seyler istemeyi biraktigin anda gelir derler ya o unutamayacagimi sandigin diger kisi arasi gecen hafta. Tam da duygularim yogun bir bicimde digerine dogru giderken. Dun buraya yazdiktan sonra bir de ruyamda gordum oncekini cidden saskinim. Yanlis anlaailmasin duygularim karisik degil

Iste ne dusundum de bunlar oldu

Bak şimdi canım benim yaşadıkların özellikle tam yenisine kayarken diğerinin pat diye araması hep bunların ego ' dan beslenen enerjileri gösteriyor.Senden çıkan negatif enerji eterik kordonlarla, karşı tarafı enerjiye bağımlı olacak şekilde, besliyor.Egodan çıktığı için her şekilde ters çalışıyor.Sen bu enerjiyi kestiğin anda ona akış azalıyor, bilinçaltı bunu hissediyor.İçinde seni arama dürtüsü geliyor,bağlantı kurma isteği geliyor veeee kuruyor.Sen yine başlayınca buna enerji akışına hoooop tekrar özüne dönüyor arkadaş ve gidiyor.

Yeni kişide de eski kodların ortaya çıkmış yani korkuların bence.Denetliyor gibisin sürekli,arayacak mı ne yapacak gibi...Bunlar karşıdakine sıkma enerjisi olarak gidebilir, imajinasyonlarla coşku enerjisi göndermeyi dene ve an da kal sürekli...An sonsuzdur,ondan başka da bir an yoktur diye düşün he;gelecek geçmiş birer hiç

İmajinasyonlarda kurduğumuz yaşamlar ruhsal havuza kollektif bilince düşüyor.Yani uzayda oluşuyor,tüm bilinçlere bilinçaltı yoluyla yayılıyor tabi bu imajinasyonun etkililiğine göre.Şöyle diyelim siz yapımcı yönetmensiniz, film çekiyorsunuz.Oyuncuları belirlediniz,sözleri de belirlediniz.Kimse size neden niçin diye sormuyor,herkes rollerini senaryoya göre uyguluyor...Çünkü o sizin filminiz,sizin eseriniz...Ama sizin her şeyi ince ayrıntısıyla düşünen,duyguları hisleri çok iyi yansıtan bir yönetmen olmanıza bağlı : )))))

Nerden biliyorsun ki devamı gelmediğini gelmeyeceğini, ama bu şekilde düşünürsen zaten enerjiyi bozarsın...Al sana işte devamı gelmedi,diyerek kendini kendine kanıtlamış oluyorsun sadece.Evrende sonsuz ihtimallerden gidip olumsuz birine takılıyorsun farkında mısın? Bu zamanlarda enerjiyi karşıdakine değilde kendinize odaklanmanız lazım.İçinizden tartıp biçeçeğiniz şeyler ; bu kişi bana istediğimi verebilir mi ki,benim istediğim coşku neşeyi keyfi sunabilir mi... düşüncesi filan olmalı illa negatif bir şeyler olcaksa : ))) Enerjini yükseltmeye bak ki isteklerin sana kolayca,coşkuyla,keyifle gelsin; ben her zaman en iyiye en güzeline layığım de lütfen bol bol

Haklisin. Bugun hatta son gunlerde iyice agresiflestim o zaman coskulu enerjilerimi gonderiyorum kendilerine

Kızlar sizlere şimdiden Mutluuuu bir haftasonu dilerim

Bir şey sormak istiyorum. Şu zamana kadar sanırım hemen hemen herkes duygusal vampirlerle karşılaşmıştır. Bu duygusal vampirlerden kastım sürekli derdini anlatan çözüm odaklı olmayan şikayet eden tipler. Belli bir süre sonra enerjin bitiyor sanırım bu yüzden vampir demişler :)) şu an bulunduğum ortamda da böyle tipler var mecburen daha sık görüyorum görüşüyoruz.(yoksa çekiyor muyum anlamıyorum ki göremediğim bir nokta mı var) Ve belli bir süre daha bulunmak zorundayım. Normalde hep gireceğim ortamlara ya da yeni başlayacağım bir kursa, işe karşı olumluyumdur, iyi düşünürüm ama böyle bulunmak zorunda olduğum ortamlarla kaşılaşınca ben de yavaş yavaş yoruluyorum. Enerjikken gün sonunda enerjim azalıyor. Acaba sizler mesela bir işyerinde ya da mecbur aynı ortama girdiklerinizle bu durumları yaşayınca neler yapıyorsunuz?

Merhaba kızlar, çok mutluyum. Ben pozitif düşünce,olumlamalar hakkında öğrendiklerimi aileme aktardım.Hepsinide değil bir kısmını. Ailemden birinin yıllardır istdiği bir şey vardı, o zamanlar şartlar elverdiği halde bir türlü olmuyordu. olmuş gibi düşünüp,olumlama ve imajinasyon yapmasını söyledim. Nasıl oldu ben bile anlamadım, birkaç gün önce şu andaki şartlarla olmayacağı konuşulurken, şimdi oldu. O hep olacağını söylüyordu ama bir türlü gelişme yoktu.olumlama ve imajinasyonları yapmaya başlayalı 2 ay olmamıştır herhalde.Yıllardır olmayan şey ,şu anda imkansız gibiyken oldu. Gerçekten ve doğru isteyince oluyormuş,benimde ümidim arttı. Artık imajinasyon ve olumlamalara hız vereceğim,ayrıntılı imajinasyonlar yapacağım. Teşekkür ederim sizlere, hpinize :))). buttrfly sanada ayrıca teşekkür ederim imajinasyonu senden öğrendim. İyi ki varsınız, sizleri çok seviyorum

Yaaaa ne guzel bir haber. Inan cok mutlu oldum:))) boyle yazilar hepimizi gaza getiriyor.

Ben artik cok sallamiyorum. Bu bir surec gececek diyorum.Samimiyet durumuna durumuna gore ya bir sus icimi kararttin diyorum ya da hic konusmuyorum. Rahatsizsan soyle:)

canım çok sevindim ne kadar güzel çok özel değilse daha ayrıntılı anlatabilir misin gerçekleşen şeyi
hepimize ilham olsun

canım çok sevindim ne kadar güzel çok özel değilse daha ayrıntılı anlatabilir misin gerçekleşen şeyi
hepimize ilham olsun
Teşekkür ederim canım. Maalesef buradan daha ayrıntılı anlatamam ((. Ama imkansız gibi görünen bir şeydi. Hiç düşünemeyeceğim şekilde, ummayacağımız kişiler sayesinde oldu. Buradan çok olumsuz şey paylaşmıştım, artık olumlu şeyler paylaşacağıma inanıyorum.:)))

Kızlar 800 sayfa var . İmajinasyon ne demek biri anlatabilir mi ? İnternetteki bilgilerden ziyade sizin tecrübelere dayanarak elde ettiğiniz bilgiye göre nedir ?

Kızlar bir de size bugün başımdan geçen basit ama beni etkileyen bir olayı paylaşayım . Bugün ilk olarak oturdum bilgisayarın başına boş boş takılıyordum . Instagram hesaplarını falan dolaşıyodum .

Orada bir fotoğrafta birinin giydiği T-shirt çok dikkatimi çekmişti . Çok basit sıradan ama akılda kalan bir dokusu olan t-shirt ti . Nedense gün içinde ara sıra o t-shirt gözümün önüne gelip gidiyordu .

Çok takmadım bilinçaltı vs. Neyse dedim biraz dışarıya çıkayım . O görsel aklıma bu sefer hiç gelmedi dışarıda . Tam eve dönme yoluna girdim pat diye adamın biri o t-shirtle yanımdan geçti . Karşıdan gelirken ben direk aaa o t-shirt falan oldum . Hani böyle popüler bilinen bir giysi de değil . Değişik bir rastlantı oldu . Çektim mi acaba kendime düşüncelerimle bilmiyorum

Ben ne yaşadım acaba

Günaydın Kızlar

Arkadaşımla sohbet ederken onun anlattığı bir olay beni etkiledi aslında bildiğim(iz) bir şeyi hatırlatmış oldu bu vesileyle sizlere de hatırlatmak istedim :)))
Arkadaşımın ueskiden beri çok istediği bir şey vardı her şeyden çok istediği hatta dilerken de ne olursa olsun istediğim şeyin gerçekleşmesini istiyorum filan diye dilerdi sürekli. Yıllar geçti gerçekten istediği şey onun oldu ancak sohbet ederken söylediği şey de şu oldu: "Olmasını istediğim şeyi çok istedim zorluklarına katlanmak pahasına ve hala zorluklarını yaşıyorum aslında tam da dilediğim gibi hayatımda vuku buldu keşke dilerken kolaylaştırsaydım da zorluklarıyla her şeyiyle derdini çekerim yeter ki benim olsun demeseydim."

Belki bazen farkında olup bazen de farkında olmadan bu şekilde istiyoruz ama en önemlisi, bile bile zorlaştırmamak kolaylıkla olanı düşünmek kafamızda canlandırmak ve istemek.

Düşüncelerine dikkat et çünkü onlar söz olur.
Sözlerine dikkat et çünkü onlar davranış olur.
Davranışlarına dikkat et alışkanlık olur.
Alışkanlıklarına dikkat et çünkü onlar senin karakterini oluşturur.
Karakterine dikkat et çünkü o senin kaderini oluşturur.
Kaderine dikkat et çünkü o senin yaşantın olur.
(Alıntı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…