- 27 Kasım 2016
- 2.324
- 6.854
- 158
Kızlar hani yazmışsınız ya o kadar hayal ettin o kadar oldu diye . Ya karşımızdaki kişi bizi hayal etmediği için hayalimiz onun tarafından sınırlandırılıyor olabilir mi ?
O haldeysek ne yapmalıyız ?
Hımm bilmediğim yerden bir soru geldi ama hemen devamı gelmedi deyip sonlandırmayalım, bekle bir bakalım umut pıtırcıklarını yeşertmeye devam et sen, kalbinde o kıpırtıyı hep hisset, öznesi gelir bulur yerini, Allahım inşallah hayırlısından şu güzel ayda seninde yol arkadaşını gönderir... Amin amin amin (al işte temsili siz )
Aslinda sonlandirmak istemiyorum ama dusunce yapimi degistirmem gerektigini biliyorum.
Bazen istedigin seyler istemeyi biraktigin anda gelir derler ya o unutamayacagimi sandigin diger kisi arasi gecen hafta. Tam da duygularim yogun bir bicimde digerine dogru giderken. Dun buraya yazdiktan sonra bir de ruyamda gordum oncekinicidden saskinim. Yanlis anlaailmasin duygularim karisik degil
Iste ne dusundum de bunlar oldu
Kızlar hani yazmışsınız ya o kadar hayal ettin o kadar oldu diye . Ya karşımızdaki kişi bizi hayal etmediği için hayalimiz onun tarafından sınırlandırılıyor olabilir mi ?
O haldeysek ne yapmalıyız ?
Arkadaslarrrr yardim yardim
Hic olmaz dedigim anda karsima cikan, kalbimi pir pir attiran arkadas beni aramiyor
Ne yapmis olabilirim? Evrene ne gondersim de boyle bir sonuc oldu?
Bu kadarini mi hayal etmistim?hayatimi degistiriyorum ne dersin?
Aslinda cok mutlu olmustum kalbimin baskasi icin yeniden attigini gorunce ve belki burda da oyle yazmistim: "Devami Olur mu olmaz mi bilmem ama benim icin en buyuk mutluluk yeniden baskasina bir seyler hissedebilmem, anda mutlu olmam"
Al san iste devami gelmedi
Bir el atinbuttrfly @sahra8482 hayatdevamedecek ...
Haklisin. Bugun hatta son gunlerde iyice agresiflestimBak şimdi canım benim yaşadıkların özellikle tam yenisine kayarken diğerinin pat diye araması hep bunların ego ' dan beslenen enerjileri gösteriyor.Senden çıkan negatif enerji eterik kordonlarla, karşı tarafı enerjiye bağımlı olacak şekilde, besliyor.Egodan çıktığı için her şekilde ters çalışıyor.Sen bu enerjiyi kestiğin anda ona akış azalıyor, bilinçaltı bunu hissediyor.İçinde seni arama dürtüsü geliyor,bağlantı kurma isteği geliyor veeee kuruyor.Sen yine başlayınca buna enerji akışına hoooop tekrar özüne dönüyor arkadaş ve gidiyor.
Yeni kişide de eski kodların ortaya çıkmış yani korkuların bence.Denetliyor gibisin sürekli,arayacak mı ne yapacak gibi...Bunlar karşıdakine sıkma enerjisi olarak gidebilir, imajinasyonlarla coşku enerjisi göndermeyi dene ve an da kal sürekli...An sonsuzdur,ondan başka da bir an yoktur diye düşün he;gelecek geçmiş birer hiç
Yaaaa ne guzel bir haber. Inan cok mutlu oldum:))) boyle yazilar hepimizi gaza getiriyor.Merhaba kızlar, çok mutluyum. Ben pozitif düşünce,olumlamalar hakkında öğrendiklerimi aileme aktardım.Hepsinide değil bir kısmını. Ailemden birinin yıllardır istdiği bir şey vardı, o zamanlar şartlar elverdiği halde bir türlü olmuyordu. olmuş gibi düşünüp,olumlama ve imajinasyon yapmasını söyledim. Nasıl oldu ben bile anlamadım, birkaç gün önce şu andaki şartlarla olmayacağı konuşulurken, şimdi oldu. O hep olacağını söylüyordu ama bir türlü gelişme yoktu.olumlama ve imajinasyonları yapmaya başlayalı 2 ay olmamıştır herhalde.Yıllardır olmayan şey ,şu anda imkansız gibiyken oldu. Gerçekten ve doğru isteyince oluyormuş,benimde ümidim arttı. Artık imajinasyon ve olumlamalara hız vereceğim,ayrıntılı imajinasyonlar yapacağım. Teşekkür ederim sizlere, hpinize :))).buttrfly sanada ayrıca teşekkür ederim imajinasyonu senden öğrendim. İyi ki varsınız, sizleri çok seviyorum
Ben artik cok sallamiyorum. Bu bir surec gececek diyorum.Samimiyet durumuna durumuna gore ya bir sus icimi kararttin diyorum ya da hic konusmuyorum. Rahatsizsan soyle:)Kızlar sizlere şimdiden Mutluuuu bir haftasonu dilerim
Bir şey sormak istiyorum. Şu zamana kadar sanırım hemen hemen herkes duygusal vampirlerle karşılaşmıştır. Bu duygusal vampirlerden kastım sürekli derdini anlatan çözüm odaklı olmayan şikayet eden tipler. Belli bir süre sonra enerjin bitiyor sanırım bu yüzden vampir demişler :)) şu an bulunduğum ortamda da böyle tipler var mecburen daha sık görüyorum görüşüyoruz.(yoksa çekiyor muyum anlamıyorum kigöremediğim bir nokta mı var) Ve belli bir süre daha bulunmak zorundayım. Normalde hep gireceğim ortamlara ya da yeni başlayacağım bir kursa, işe karşı olumluyumdur, iyi düşünürüm ama böyle bulunmak zorunda olduğum ortamlarla kaşılaşınca ben de yavaş yavaş yoruluyorum. Enerjikken gün sonunda enerjim azalıyor. Acaba sizler mesela bir işyerinde ya da mecbur aynı ortama girdiklerinizle bu durumları yaşayınca neler yapıyorsunuz?
Teşekkür ederim canım. Beni de gaza getirdi.:)))Yaaaa ne guzel bir haber. Inan cok mutlu oldum:))) boyle yazilar hepimizi gaza getiriyor.
canım çok sevindim ne kadar güzel çok özel değilse daha ayrıntılı anlatabilir misin gerçekleşen şeyiMerhaba kızlar, çok mutluyum. Ben pozitif düşünce,olumlamalar hakkında öğrendiklerimi aileme aktardım.Hepsinide değil bir kısmını. Ailemden birinin yıllardır istdiği bir şey vardı, o zamanlar şartlar elverdiği halde bir türlü olmuyordu. olmuş gibi düşünüp,olumlama ve imajinasyon yapmasını söyledim. Nasıl oldu ben bile anlamadım, birkaç gün önce şu andaki şartlarla olmayacağı konuşulurken, şimdi oldu. O hep olacağını söylüyordu ama bir türlü gelişme yoktu.olumlama ve imajinasyonları yapmaya başlayalı 2 ay olmamıştır herhalde.Yıllardır olmayan şey ,şu anda imkansız gibiyken oldu. Gerçekten ve doğru isteyince oluyormuş,benimde ümidim arttı. Artık imajinasyon ve olumlamalara hız vereceğim,ayrıntılı imajinasyonlar yapacağım. Teşekkür ederim sizlere, hpinize :))).buttrfly sanada ayrıca teşekkür ederim imajinasyonu senden öğrendim. İyi ki varsınız, sizleri çok seviyorum
Teşekkür ederim canım. Maalesef buradan daha ayrıntılı anlatamamcanım çok sevindim ne kadar güzel çok özel değilse daha ayrıntılı anlatabilir misin gerçekleşen şeyi
hepimize ilham olsun
Ben artik cok sallamiyorum. Bu bir surec gececek diyorum.Samimiyet durumuna durumuna gore ya bir sus icimi kararttin diyorum ya da hic konusmuyorum. Rahatsizsan soyle:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?