Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Inanamiyorum gercekten. Cok saskinim. Aslinda hala inanamamam bir garip boyke olaylara. Daha dun bu sozu dusundum tam olarak neydi diye... birine soyleyecektim. Tamami aklima gelmedigi icin soyleyememistim:) tesekkurler

Kendi kendime dedim ki rastgele bir sayfa acacagim bakalim karsima hangi mesajlar cikacak? 176.sayfayi actim ilk alintiladigim mesaj da bir baskasi tarafindan alintilanmis:) gayet guzel ozetlemis her seyi ufak bir hatirlatma oldu bana da.

2.alintiladigim da sana 8993
Ben yeniden okuma heveslisiyken senin kizlar 800 sayfa bir anlatin imajinasyonu yazman bir garip geldi. Artik boyle yazanlara cevap vermeyi dusunmuyorsum ama sansa bu mesaj cikti. Biraz emek, zaman ayirmak gerekli. Biz de hazir olarak bulmadik. Ben de yardim istedim herkes de cok yardimci oldu sag olsunlar ama hicbir zaman su kadar sayfa diye isyan etmesim. Yaklasik 400.sayfalardaykrn kesfettim topigi, bastan basladim kitap gibi okumaya. Sonra ben de katildim yazanlarin arasina...

Diyecegim su; 800 sayfa oyle guzel geciyor ki bitirdikten sonra anliyorsun. Cogu litaptan daha faydali. Insanlarin gunluk degisimine sahit oluyorsun. Mesela ben

Yeniden yeniden okumak için bolca vaktiniz olabilir ama takdir edersiniz ki herkesin vakti yetmeyebilir . Dediğim gibi internetteki bilgilerden ziyade buradaki tecrübeleri merak ettim . 800 sayfa ay okuyamam olayı değildi aslında benimki 800 sayfa içeeisinde nerede acaba oraya gelene kadar da merakımı giderir misiniz diye yardım istemiştim .

Sağolun yazmışsınız .

Bnde 600lü sayfalardayken keşfettim burayı, baştan sona okudum, bazı sayfaları tekrar okumak içinnotlar almıştım. Onları tekrar okuyacağım ama yinede baştan okumayı düşünüyorum.Asla zaman kaybı değil.

Gerçkten çok yararlı şeyler var. Vaktiniz oldukça okuyun.

Hayatimda bir cok sey salt hayal ederek oldu. Cidden bunu yasadim. Sizlere ornek olmasi acisindan anlatayim moral olsun. Ben ogretmenim su an ilk atanacagim zamanlar daha kpss sinavi vs ile ugrasiyorum. Neyse bi gun sehirde cok kullanmadigim bi otobus hattina bindim neyse yolda giderken cok buyuk bahcesi olan bi okul gordum dedim ben bu okula gelecegim. Allah imkansizi mumkun kilar ben burayi istiyorum dualari kabul eder. Neyse ben baska bi sehire atandim ve aradan iki sene gecince sehrime tayin istedim bilin bakalim hangi okul :) isin ilginc yani ben o okulu tercih ettigimi bile bilmiyordum ancak okula gidince iki sene onceki okul oldugunu anladim. Cunku ilk gordugumde hic ismine bskmak aklima gelmemisti :) Diger ikinci yer ise yine tayin isteyecegim dedim madem istedigim yerler dua ile oluyor o zaman isteyecegim. Gittim cok tarihi bi okul var onunde hergun okula geldigimi yorgunlukla okulfan ciktigimi hayal ettim. Yani sanki atanmisim da onun bi hani normalligi var gibi. Iste gel zaman git zaman iki uc sene sonra o okuldaydim cidden hayal ettigim gibi oldu. Ve sunu diywyim o okul imkansiz gibi bir seydi hala da derler torpille mi girdin filan. Evet diyorum rabbimden torpilliyim :)

Ama yillardir istedigim gerceklesmeyen hayalimde evlilik. Belki is konusundaki ozguvenimi rabbime olan guvenimi tam olarak bu istedigimde yansitamiyorum. Is konusunda once hayalini kurarim gerceklesmis gibi hissedip Allaha dua ederim cogunlukla olur ki imkansiz denebilecekler ama evlilik yok. Bu konuda basarili olan arkadaslarin nasil basardigini nasil hayalini gerceklestirdigini duymak isterim.

Buradan benimle inatlaşan biri var demiştim, bana karşı ilgisi var hala biliyorum. başkasıyla ben ona ters davrandığım için çıktığını farkındayım, kız ona önceden ilgi gösteriyormuş zaten. Kızla birlikteyken bile benimle ilgiliydi bende sinirleniyordum yine ters davrandım :) ) Şİmdi hiç bakmıyor, baksada kırgın. Kendisinin bana gelmesini, yine onun adım atmasını istiyorum. Ama bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum, nasıl imajine edebilirim.Coşku enerjisi nasıl gönderilir. İçime korku doluyor, daha önce yaşadıklarımdan kaynaklı.Buda beni aldatacak diye düşünmüştüm hep zaten. Neden bilmiyorum böyle davranmayacağım diyorum ama o her yaklaştığında ben ters davranıyorum bunu nasıl aşabilirim. Kızla hala beraber bu arada.

Hrmrn hemen ayni seyleri yasamisiz... evlilik ya da birliktelik ile ilgili ben de ayni durumlari yasiyorum. Acaba bu kurdugumuz hayalde bas bir kisi ve onun da evrene gonderdigi baska mesajlar oldugu icin mi istesigimiz sonuca ulasamadik?

:)))) kendine deger vererek. Mutlu enerji dolu hayaller kurarak...
Bunları yapıyorum, sonra hayal başka bir yöne kaymış oluyor :))). Aldatılma korkusu yaşıyorum galiba,bu kişiyle yaşadığım şeylerde bundan. Yukarıdada yazdım, o bana adım atmaya çalıştıkça ben ters davranıyorum.Neden böyle yapyorum bilmiyorum aslında ben de istiyorum ve onun bana ilgisini farkındayım.

Ama baskasi ile ilgileniyor diyorsun. Ben mi yanlis anladim?

Ama baskasi ile ilgileniyor diyorsun. Ben mi yanlis anladim?
Benimle ilgileniyor ama sorun yaşadık ben ters davrandım. Bana adım atmaya çalıştı yine ters davranınca kendisiyle ilgilenen bir kızla çıkmaya başladı. Ama hala benimle ilgili kızla çıktığı halde. Bu durum beni sinirlendiriyor hem başkasıyla çıkıp hem benimle ilgilenmesi yani .bu yüzden ters davrandım yine. Biliyorum ki benden emin olsa gelecek. Ama ben her seferinde ters davranıyorum.

Biraz karışık oldu galiba, umarım anlamışsındır.

Hrmrn hemen ayni seyleri yasamisiz... evlilik ya da birliktelik ile ilgili ben de ayni durumlari yasiyorum. Acaba bu kurdugumuz hayalde bas bir kisi ve onun da evrene gonderdigi baska mesajlar oldugu icin mi istesigimiz sonuca ulasamadik?
Soyle diyeyim ben is yerinde cok zor durumda kaldim ama oyle boyle degil. Ustum beni nasil ezdi anlatamam ben de hassasim oyle sert konusanlara cevap veremem. Neyse ciktim durumu duzeltmeyr calisiyorum bi de moral dipte o sirada dua ettim duzelsin hic yasanmamis gibi olsun. Ancak sen kurtarirsin su an beni diye dualar ama nasilim anlatamam. Aradan bes dk gecti amirim geldi biseyler olmus tekrar konustuk bir ozurler bi iste kusura bakmalar filan. Dedim rabbim sen dualari boyle daha saati bile gecmeden kabul ediyorsan benim yillardir ettigim duayi da biliyorsun demek ki daha uygun bi zaman olmamis dedim. Hersey vaktin esiri biz bilmesekte ama yine de vazgecmeden sabirla istemek lazim. Iste ben belki isterken dogru istemiyorum veya dogru motivasyona sahip degilim. O konuda basarili olanlarin ruh hallerini isteme sekillrrine bakmak lazim.

Anladim ama bir yol olmaz sanki ondan
Aslında ben bu konularda çok gururluyum, başka birine bakan birini bile kabul edecek biri değilim zaten bu yüzden ters davranıyorum ona. Ama içimde bir his var, neyden kaynaklanıyor bilmiyorum. sanki biz onunla birlikte olacakmışız gibi bir his.Herşey tam tersini gösterirken ben böyle hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…